Dodaj do ulubionych

ryby i świeta....

IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.03, 18:36
Zobaczcie w jakich warunkach są przetrzymywane ryby / karpie/ przed
sklepem " carrefur" przy ul.Zakopiańskiej.Gwarantuję,że jak spojrzycie na te
biedne rybki to nie zjecie żadnej w święta...................A gdzie
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami jest i co robi,że tego nie widzi ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Hades Re: ryby i świeta.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 19:46
      Cieszę się, że jeszcze ktoś przejmuje się losem zwierzaków. Nie byłem przed
      Carrefour'em, ale wierzę na słowo. Widziałem już takie obrazki i strasznie mi
      tych istot szkoda. Szanowne towarzystwo najwyraźniej ma inne problemy, i bardzo źle.
      • Gość: ewa Re: ryby i świeta.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.12.03, 06:24
        dzisiaj pewnie będą je sprzedawać jako karpie mrożone,bo głowę własną daję,że
        tej nocy to one nie przetrzymały.Tak sie składa,że wczoraj byłam tam i akurat
        widziałam te stłoczone ryby ledwo zipiące - bo przecież nie pływające w
        wodzie.
      • to.ya Re: ryby i świeta.... 19.12.03, 11:25
        Gość portalu: Hades napisał(a):

> Cieszę się, że jeszcze ktoś przejmuje się losem zwierzaków.
        Sporo jest takich osób, wierz mi! Tylko robią to anonimowo.

Nie byłem przed
        > Carrefour'em, ale wierzę na słowo. Widziałem już takie obrazki i strasznie mi
        > tych istot szkoda. Szanowne towarzystwo najwyraźniej ma inne problemy, i
        bardzo
        > źle.

Szanowne towarzystwo WIERZĘ, że pomaga tym i innym zwierzakom na miarę swoich
        możliwości i sił!!!! A że o tym nie pisze? Cóż...
        • Gość: g2 Re: ryby i świeta.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.12.03, 14:01
          najlepsze życzenia świąteczne dla Towarzystwa Opieki nad
          Zwierzętami..............
        • Gość: karp Re: ryby i świeta.... IP: 62.111.226.* 20.12.03, 14:10
          ... a może akcja "uwolnić karpia"? W ogóle te święta, to festiwal barbarzyństwa
          i hipokryzji. A na świecie (w Polsce TEŻ) tyle dzieci głoduje...
          • Gość: kinga!!! Wolnośc dla karpia!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 14:31
          • seven Re: ryby i swieta.... 20.12.03, 15:03
            Gośs? portalu: karp napisał(a):

> ... a moze akcja "uwolnic karpia"? W ogole te swieta, to festiwal
            barbarzynstwa
            >
            > i hipokryzji. A na swiecie (w Polsce TEZ) tyle dzieci gloduje...
            a jaki zwiazek ma to ze w etiopii ktos gloduje, przed kerfurem sprzedaja
            karpie?
    • Gość: kobita1 Re: ryby i świeta.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 16:43
      W ubieglym roku robilam przedswiateczne zakupy na Zakopiance. Widzialam w
      jakich warunkach przechowywano ryby i jak je traktowano... Od tego czasu nie
      robie tam zakupow. Czego i Wam wraz z nadchodzacymi swietami serdecznie zycze!
      • Gość: g2 nie rób sobie .....z głodujących dzieci ......!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.12.03, 16:02
        Bardzo proszę nie rób sobie .......... z głodujacych dzieci.Chyba żyjesz w
        nieświadomości i nie wiesz ile głodnych dzieciaków jest choćby w
        Bieszczadach /dawne tereny po PGR-ach i nie tylko/.Dla ludzi z miasta
        mówienie o tym,że dziecko nie je śniadania rano a zupę tylko na stołówce w
        szkole/i to tą tzw.darmową jest czymś dziwnym,nienormalnym i nieprawdziwym.Ale
        tak jest !!!!!Nie potrzeba Etiopii - w Polsce bardzo dużo dzieciaków głoduje i
        nie ma w co się ubrać !!!!!Pozdrawiam zupełnie poważnie i życzę spokojnych
        Świąt z w miare pełnym brzuszkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka