Dodaj do ulubionych

WESELE JAK NIGDY

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.12.03, 20:24
Chciałam wam polecić przepięknie umiejscowioną restauracje na przyjęcia
weselne ale nie tylko .
Ja robiłam w tym roku przyjęcie na 135 osób i byłam zauroczona okolicom ale
też zaskoczona że za cenę 100zł miałam tyle jedzenia i tak dobre i pięknie
podane.Piękny taraz zadaszony gdzie goście bawili się po dnim cłą
noc,oczywiści mają drugą sale ale goscie woleli na zewnącz .Od drogi 500m
więc spokój i bezpiecznie.
Restauracja nazywa się KMITA koło Zabierzowa ul.S.Kmity 1.tel 285 20 60,604
050 055.
Naprawde polecm wam z czystm sumieniem!!
Obserwuj wątek
    • peteen nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... 20.12.03, 20:27
      a jak juz udajesz różne osoby, to chociaż zmieniaj kompy !
      jestes drugą żenadą po dupkach z "blachy", gratuluję...
      :c(
      • Gość: JoP Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 20:52
        I kup sobie słownik ortograficzny, "Agato" droga, bo dysortograf w roli
        copywritera to obciach jak stąd do Suwałk.

JoP

• Gość: xxx Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.12.03, 13:08
          Jak jesteś taki cfaniak !! To co ty robisz na tej stronie bo chyba wypisujesz
          takie prostackie opinie!!!!!!!!!!!!!!!
          • peteen Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... 21.12.03, 16:21
            popracuj nad ortografią i interpunkcją...
            na razie widać tylko szczere chęci, ale wiedzy w tym brak...
            • Gość: xxx Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.12.03, 19:48
              Dla peteen.
              Ja jestem ciekaw czy ty jesteś taki bezbłędny??Ale myślę że nie mamy oczym
              rozmawiać,poprostu idz swojom drogą i nie wytykaj innym błędów.
              • peteen Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... 22.12.03, 10:34
                i znowu dwa błędy, starajże się bardziej...
                • Gość: xxx Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.12.03, 19:53
                  Napiszę ci tak.Jeśli człowiek nie moze chodzić to znaczy że jest chory,i
                  napewno nigdy byś mu nie napisał widząc go że robi coś co powinni robić ci
                  ludzie którzy mogą chodzić że się np. mało stara lub robi to żle.
                  A moze ja tesz jestem w tej dziedzinie chory.i nie znaczy że mam nie korzystać
                  z interneu lub wypowiadać się na jakiś temat.
                  Pozdrawiam i życze zdrowia!!
                  • Gość: to ja Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... IP: *.chello.pl 22.12.03, 22:07
                    "Napiszę ci tak.Jeśli człowiek nie moze chodzić to znaczy że jest chory,i
                    ludzie którzy mogą chodzić że się np. mało stara lub robi to żle.
                    A moze ja tesz jestem w tej dziedzinie chory.i nie znaczy że mam nie korzystać
                    z interneu lub wypowiadać się na jakiś temat.
                    Pozdrawiam i życze zdrowia!!"

1.Jeśli człowiek nie moze chodzić to znaczy że jest chory - błąd logiczny! a
                    może nie ma nóg:))
                    2.to znaczy że jest - uuu przed "że" należy postawić przecinek:)))
                    3.jest chory,i napewno nigdy - uuuuu przed "i" natomiast nie stawia się
                    przecinka:)))
                    4.nie napisał widząc go - po napisał brak przecinka - zdanie nieczytelne:))
                    5.widząc go że robi - znowu brak przecinaka:)))
                    6.ludzie którzy mogą - znowu - ten przecinak a raczej jego brak:))/którzy/
                    7.chodzić że się - eeee znowu:))
                    8.Jeśli człowiek nie moze chodzić to znaczy że jest chory,i
                    ludzie którzy mogą chodzić że się np. mało stara lub robi to żle. przeczytaj
                    to zdanie:)) horror:)
                    9.A moze ja tesz - też:))
                    10.chory.i nie znaczy - a po kie licho ta kropka?:))

A całość wcale nie wygląda na dysgrafię czy dysortografię:)) Raczej na
                    lenistwo.
                    Dysgrafikiem, dyslektykiem i dysortografikiem jest natomiast piszący te słowa.

Pozdrawiem i zdrowia życzę.
                    :-))) to ja:)
        • Gość: xxx Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.12.03, 13:13
          No a JoP pewnie pracuje na stacji benzynowej i zlości się jak ktoś moze
          napisać coś dobrego!!!!!!!!!!!
          • jop Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... 23.12.03, 13:09
            Gość portalu: xxx napisał(a):

> No a JoP pewnie pracuje na stacji benzynowej i zlości się jak ktoś moze
            > napisać coś dobrego

JoP akurat robi w słowie pisanym i wkurzają ją ćwierćdebile, którym nie chce
            się sięgnąć po słownik ortograficzny i albo nacisnąć F7 w Wordzie. A już
            półdebile, do których nie dociera, że jak się chce coś komuś zareklamować, to
            trzeba to robić dobrze, bo reklama z ortami to antyreklama - wkurzają ją
            bardzo. JoP ponadto nie wierzy w latające spodki, świętego Mikołaja i
            dysortografię, a w każdym razie w 99% jej deklarowanych przypadków.
            • Gość: xxx Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.12.03, 22:31
              To jop daje popis swoją prostotom pisząc takie pierdoły!!!!!!!!!!!
              • jop Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... 30.12.03, 12:45
                To napisz coś na poziomie, niewydarzony produkcie polskiego systemu
                edukacyjnego.
                • peteen Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... 30.12.03, 13:26
                  jop, odpuść już kmiotkowi, on nie rozumie głupoty i prostactwa swego czynu...
                  jedno jest pewne - wyrządził niedźwiedzią przysługę tej wiejskiej knajpce...
                  • jop Re: nie smieć juz forum tą kiepską reklamą... 30.12.03, 20:05
                    Masz rację, zarówno co do odpuszczania, jak o niedźwiedziej przysługi, bo ja na
                    pewno nie zawitam do knajpy, którą zareklamowało takie buractwo...
    • Gość: verte Re: WESELE JAK NIGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 14:51
      Gość portalu: Agata napisał(a):

> Chciałam wam polecić przepięknie umiejscowioną restauracje na przyjęcia
      > weselne ale nie tylko .
      > Ja robiłam w tym roku przyjęcie na 135 osób i byłam zauroczona okolicom ale
      > też zaskoczona że za cenę 100zł miałam tyle jedzenia

Za 100 złoty wykarmili 135 osób.Nieźle!!
    • Gość: Paulina Re: WESELE JAK NIGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:37
      Po tym poście moja noga na pewno nie postanie w tej Kmicie...
      Pod Blachą wypisywali większe głupoty, ale po polsku :-)))
    • mysleze AGATO WSADZ SOBIE TO PRZEPIEKNOM KNAJPE DO DUPY 17.01.04, 21:41
      GDZIE JEST ADMIN KTORY POZWALA NA COS TAKIEGO PO RAZ ENTY????

Gość portalu: Agata napisał(a):

> Chciałam wam polecić przepięknie umiejscowioną restauracje na przyjęcia
      > weselne ale nie tylko .
      > Ja robiłam w tym roku przyjęcie na 135 osób i byłam zauroczona okolicom ale
      > też zaskoczona że za cenę 100zł miałam tyle jedzenia i tak dobre i pięknie
      > podane.Piękny taraz zadaszony gdzie goście bawili się po dnim cłą
      > noc,oczywiści mają drugą sale ale goscie woleli na zewnącz .Od drogi 500m
      > więc spokój i bezpiecznie.
      > Restauracja nazywa się KMITA koło Zabierzowa ul.S.Kmity 1.tel 285 20 60,604
      > 050 055.
      > Naprawde polecm wam z czystm sumieniem!!
      • Gość: Foxy Re: AGATO WSADZ SOBIE TO PRZEPIEKNOM KNAJPE DO DU IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 18.01.04, 10:53
        Ha,ha,ha dokladnie- lacznie z OKOLICOM i TARAZEM.Masz u mnie za to 100PLN.Jedno
        pytanie kto to jest XXX wasz pr'OWIEC-meeeee?:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka