Gość: RyhuCz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:53 Jak odpasc ze slabszym ? Wisla przegrala i raz zremisowala wiec byla slabsza ! Za wysokie progi na chudzine nogi :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sasza Panie Brozek, pakuj sie pan i emigruj IP: *.chello.pl 22.07.09, 22:57 W tym zespole skonczysz jak przecietniak Glowacki. Gdy gral w Lechu wydawalo sie, ze bedzie jednym z najlepszych stoperow Europy. Rozmienil sie tymczasem na drobne i przesral swa kariere. Uciekaj pan z tego syfu czym predzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak A kto go kupi? IP: *.chello.pl 23.07.09, 08:04 Żartujesz? A kto kupi napastnika ktory nie potrafi strzelić gola tak słabej druzynie jak Levadia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gesta-PO tym wywiadem spalił się w Krakowie IP: *.bph.pl 23.07.09, 12:09 odpadają z takimi leszczami a on jakby nigdy nic - zabrakło aszczęścia, nikt nie jest winien, nikogo nie zwalniać oddaję karnet i już nigdy więcej nie pójdę na mecz Wisły niech ligę wygra Lech, Legia czy nawet Polonia Bytom - kluby z charakterem, które walczą - a nie które pojadą na wycieczkę do Talinna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: tym wywiadem spalił się w Krakowie IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 15:58 nikt cie tam nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewisł Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:02 Jakim &%#@* słabszym!? Przecież z dwumeczu jasno wynika, że to Wisła jest zespołem słabszym!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loczko Re: Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.ap.siedlce.pl 23.07.09, 12:22 Za parę dni pewnie jeszcze doda, - "wygraliśmy dwumecz ale niestety nie mieliśmy szczęścia i odpadliśmy!" To świadczy nie tylko o marnej dyspozycji fizycznej ale niestety i umysłowej. Dlatego tak wygląda cała nasza piłka nożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: 82.177.72.* 22.07.09, 23:35 Jak mozna mowic ze przeciwnik jest slabszy jak w pierwszym meczu ledwo ledwo rzutem na tasme sie zremisowalo a na wyjezdzie przegralo. To ze nasza liga jest tak slaba to przeciez wszyscy wiedza na calym swiecie ale my nazywamy ja Ekstraklasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzywo Brozek Ty drewnie... IP: *.autocom.pl 23.07.09, 10:18 Dobrego napastnika poznaje się po tym,że umie strzelić bramkę z jednej okazji w meczu,a Ty potrzebujesz 500.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Brozek Ty drewnie... IP: *.bj.uj.edu.pl 23.07.09, 10:43 Fachowiec. Brożek jest po prostu bez formy jeszcze i za to odpowiada trener. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Re: Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 15:12 nie Ekstraklasa tylko Ekstrakasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.as.kn.pl 23.07.09, 00:00 Kogo kur$#%#wa obchodzi mistrzostwo Polski ? I po co wam to mistrzostwo ? Żebyście się znowu skompromitowali ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez Idź pan w ... i wstydu oszczędź IP: *.acn.waw.pl 23.07.09, 00:31 a podnoś się jak upadniesz przy wykopkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Zrobić czystkę a nie zastanawiac sie nad winnymi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 05:13 Kompromitacja!!!!!!!!! Cupiał juz dawno w tej Wiśle powinien zrobić porzadki.Taką kasę placi a zero efektów.Wynik odzwierciedla kryzys firmy a to nie pomaga w promocji Telefoniki i Wisły.Rozkurzc to towarzystwo wzajemnej adoracji na cztery wiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Zrobić czystkę a nie zastanawiac sie nad winn IP: *.bj.uj.edu.pl 23.07.09, 10:48 To co jest to wina przede wszystkim Cupiała bo zatrudnia sobie takich ludzi jak Bednarz i Wilczek którzy trzymają rękę na kasie i postępują wg własnego widzi mi się. Polityka transferowa woła o pomstę. Kupią jednego dobrego to oddają za pół darmo trzech dobrych. Szkoda gadać. Widziałeś ławkę rezerwowych w pierwszym meczu? To była jedna z najlepszych parodii w LM. Trzeba było kogoś do protokołu wpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanał Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.07.09, 09:37 Tak, chłopaki teraz to już grajcie sami dla siebie. Jeszce na koniec, przypomnę słowa Henryka Reymana " Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi, ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali Was za NIEGODNYCH PODANIA RĘKI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.bj.uj.edu.pl 23.07.09, 10:20 Ech... napinacze forumowi..., g...o wiecie o piłce, Wisła w podobnym składzie w ubiegłym sezonie miała problemy wygrać w Pucharze Ekstraklasy..., prawda jest prosta: nie doceniono Lewadii i potraktowano jak drużynę z C-klasy u nas (druzyna nie przegrała meczu od roku, jak ktos uprawiał sport to wie jak mocni są psychicznie), lubię Skorżę ale to jego wina i sztabu trenerskiego... , zespól nieprzygotowany do gry, przypadkowi ludzie w zespole (Jop), brak Boguskiego (siła napędowa Wisły), Baszczyńskiego (bezsprzecznie najlepszy obrońca Wisły), Zieńczuka (trzymał poziom i ograny w pucharach), pozbycie się Niedzielana który w pierwszej kolejce strzeli nam brameczkę, to nie ta drużyna zdobyła miszcza. Ten mecz pokazał tylko mizerie transferową w wiśle i kompletny brak zmienników, wystarczyło spojrzeć na ławkę rezerwowych. To wszystko sprawiło że naprawdę drżałem o wynik konfrontacji z mistrzem Estonii. no i niestety miałem rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.centertel.pl 23.07.09, 12:05 Kolego a w Wiśle to tacy gwiazdorzy grają że pozwalają sobie na lekceważenie rywala?? Jak można olewczo podejść do meczu o awans i kasę?? Co to mecz towarzyski?? A skoro uważasz że Levadia jest taka słaba (według Ciebie C-klasa), to Wisła bez treningów i w niepełnym składzie powinna ich pokonać - czyż nie. Grać im się wogule nie chciało i to jest przyczyna porażki. Dobijam do 30-tki i chętnie grywam w piłkę gdy mam tylko wolną chwilę i każdy mecz sprawia mi radość. Tym kopaczom (nazywanym zawodowcami) gra już nie sprawia rodości. Piłka dla nich jest na drugim, trzecim planie. Liczy się tylko kasa,kasa. Większość z nich w tym dwumeczu zamiast na boisku to myślami byli na plaży czy w pubie. Sory tak się meczu nie wygra nawet z ludźmi grającymi w piłkę dla rozrywki a co dopiero z innymi piłkarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.bj.uj.edu.pl 23.07.09, 12:49 Czytaj ze zrozumieniem. Ja napisałem że potraktowano Lewadię jak C-klasową drużynę, a nie że ja uważam ją za słaba drużynę. Bo nie uważam. To Wisła zwyczajnie była słaba (przede wszystkim kadrowo), nieprzygotowana, eksperymentalna. i przekonana że jakoś jednak ich przejdą. Zgadzam się że z takim nastawieniem nie wygrywa się z amatorami a co dopiero w walce o LM. Ale to jest rola trenera!!! A grali w perspektywie o dużą kasę więc ten argument jakby odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 16:05 dokładnie nawet w wypowiedzi brozka widac ze dalej lekcewazą ta druzynę to byl ten błąd, tego sie obawiałem choc nie przypuszczałem ze przegramy w drugim meczu nie wyciagnieto zadnych wniosków z pierwszego skorza powinien sie podac do dymisji, dwa lata gramy bez zadnego stylu co z tego ze 2 majstry jak nuda wieje za kasperczaków i smudów był styl i europejski poziom brakowało szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysmo Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.ghnet.pl 23.07.09, 11:36 A może troszkę więcej pokory Panie "snajper". Może mniej kasy a więcej pracy na treningach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewanoga co roku to samo biadolenie, rzygać sie chce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:39 po tylu wpadkach czas wreszcie zrozumieć, że miejsce polskich klubów z takim potencjałem ludzkim i finansowym to nie faza grupowa LM ale jej wstępne eliminacje i trzeba dostosować do tego cykl szkoleniowy, bo bez wygranych w tej fazie forma jesienią na LIGĘ MISTRZÓW niepotrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo A gdyby ktoś postawił po 5 mlnEU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:40 Na to że Wisła zremisuje i przegra z Levadią. To by zarobił jakieś 40 mln EU. Jak myślicie znalazł się taki ryzykant ? Te rankigi, kibiców i blamaże możecei sobie w d... wsadzić. Liczy się tylko kasa. Nikt z Wisły nie poleci i nikogo nie wyrzucą. Drużyna spisała się na medal. Najbardziej zadowolony z całej historii jest ....... Cupiał. Teraz sprzeda kogo planował od dawna tłumacząc to obniżeniem budżetu. Pozdrawiam ciemny narodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: A gdyby ktoś postawił po 5 mlnEU IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 16:14 spróbuj postawic 5 mln euro matole zobaczysz czy ci przyjmie ktos zakład, nawet rozbijajac to na małe sumki przy wpływaniu takiej kasy kursy poszłyby na łeb na szyje az w koncuzostałyby zablokowane, u wszystkich buków oczywiscie. oni ze sobą współpracuja i nie łatwo ich wykręcic, grube pieniądze moga isc przy wierlkich okazjach, gdzie wpływa mnostwo kasy , a nie na meczu wisły z levandia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony To wina tych pseudo piłkarzy IP: *.ghnet.pl 23.07.09, 14:49 Gwiazdy od siedmiu boleści, tylko kasę potrafią wyciągać i nic więcej. Ale czego się tu spodziewać. Przecież większość z nich to po podstawówce jest. Inteligentni inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryt znakomici dziennikarze i forumowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:51 Jak czytam utwory dziennikarzy i forumowiczów na temat porazki Wisły to wiem, że tym pisarzom zawsze wszystko w zyciu wychodzi tak jak sobie zaplanowali. To oczywiste. Wystarczy przejść się ulicą i pd samego rana pelno tam zadowolonych z siebie ludzi. Jedynymi nieudacznikami w Polsce jest Wisła i pan Cupiał. I dlatego niema dla nich przebaczenia - rozstrzelać Cupiała a Wislaków wcielić do Legii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol.wiślany Paweł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:53 Przestań pie...ć bez sensu szmaciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: 94.246.138.* 23.07.09, 14:57 Uwaga!Pacjent!on potrzebuje pomocy specjalisty,proponuje udac sie do lekarza,od glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb jak to "ze slabszym przeciwnikiem"? 23.07.09, 15:15 z tego, co kojarze, to wlasnie wisla odpadla, wiec niech pilkarzyk nie opowiada glupot, ze przeciwnik slabszy. a co do formy, to jak, w dni parzyste forma, w nieparzyste formy brak? typowe brednie pilkarzykow po przegranym meczu, ze formy zabraklo. dobrze, ze nie padalo, bo jeszcze mozna by na pogode zwalic wine. chociaz w sumie to mozna, bo napewno w deszczu wisla wygralaby mecz i awansowala. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi "Przeciwnik słabszy od nas" IP: *.radom.vectranet.pl 23.07.09, 15:17 Nieno koleś za grosz skruchy nie ma. Jaja sobie robi z tego dramatu czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opserfator Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: 91.200.94.* 23.07.09, 15:26 Szanowny Panie Brożek, Jako, że wykonuje Pan zawód piłkarza, czerpiąc z tego zawodu korzyści finansowe, powinien być Pan świadom, że forma nie bierze się ze sklepu, trzeba ją wypracować. Okres przygotowawczy to nie jedynie praca trenera ale również zawodnika. Jeśli czuje, że formy brak powinien sam coś z tym zrobić i jej szukać. Ja za nieprawidłowe wykonanie obowiązków służbowych pozbawiany jestem premii i możliwa jest także obniżka zarobków. Ale nasze gwiazdeczki chyba są w tym temacie bezpieczne. Proponuję dać im 6 miesięcy wakacji i sezon w lutym rozpoczynać, na pewno lepiej sobie poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNajwer Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.uznam.net.pl 23.07.09, 15:52 Panie Pawle ja swojemu pracodawcy gdybym tak powiedziaŁ ,że jeszcz nie mam formy,albo takie zaangażowanie,partactwo pokazaŁ to na drugi dzień pakuje walizki.Pan opowiada dyrdymaŁy jak amator,gdzie Pana profesja,ambicja.Niech Pan wyjedzie za granice i z reprezentacji zrezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.chello.pl 23.07.09, 16:38 te leszcze powinni teraz caly sezon grac za darmo i jak zakfalifikuja sie do nastepnych pucharow odzyskac zaufanie swoich kibicow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabba Re: Paweł Brożek: To nie wina Skorży IP: *.grace.com 24.07.09, 16:02 Zaorać stadiony i posadzić buraki. W końcu bedzie z tego pożytek. I mniej wstydu Odpowiedz Link Zgłoś