Dodaj do ulubionych

Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty

IP: *.chello.pl 20.08.09, 22:23
podobno to gó..no miało trwać trzy dni a już od wczoraj słuchamy dudnienia,
może majchrowski przedłuży tą zajebistą imprezę urzadzaną w środku kilku
osiedli na miesiąc? może mieszkańcy wyjadą, żeby nie przeszkadzać młodzieży
się "bawić"?
Obserwuj wątek
    • jestembond Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty 20.08.09, 22:38
      Gość portalu: zgroza napisał(a):

> podobno to gó..no miało trwać trzy dni a już od wczoraj słuchamy dudnienia,

Hehehe, ludzie byli przeciwko piknikowi lotniczemu. A tu proszę...
      a) piknik był tylko w dzień - coca cola jest i wieczorem
      b) piknik trwał dwa dni - cocacola dudni od środy
      c) piknik odbywał się w dni wolne od pracy - tu dudnią, a ja muszę jutro do
      roboty iść...
      d) chyba jednak na pikniku było mniej chołoty...
      • Gość: jees Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: *.n4u.abpl.pl 20.08.09, 22:54
        Podobno to dudnienie miało się zacząć od piątku a zaczęli już dzisiaj łomotać.
        Czy SM uważa,że tych muzykantów nie obowiązują przepisy kodeksu wykroczeń?
        Dudnią po 22 a słychać ich na odległość ok 4 km.
        • Gość: abc Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:20
          Którego dnia gra Motley Crue?
    • Gość: Łukasz Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: *.chello.pl 20.08.09, 22:52
      Cicho!
      Ja mieszkam obok i mi się podoba. Raz/ dwa razu do roku można wytrzymać.
      • Gość: taki jeden Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: *.ghnet.pl 20.08.09, 22:55
        Ja też mieszkam niedaleko (Oświecenia) i też mi się podoba. Zastanawiam się
        tylko czemu teraz słyszę Comę a nie The Killers, największą gwiazdę. Wie ktoś
        może czemu ich koncert ma najlepsze nagłośnienie?
        • Gość: xxL Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: 195.150.133.* 21.08.09, 07:41
          Pewnie macie wakacje, więc będziecie sobie mogli pospać do 10.
          Ludziom, którzy wstają o 6 rano nie jest do śmiechu!
          • Gość: magda Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: 62.89.110.* 21.08.09, 09:46
            mieszkam obok lotniska, wstaję do pracy o 6 rano i bez przesady
            uważam ze raz czy dwa racy w roku mozna przeżyć takie inprezy
    • Gość: Cokmen Pokolenie JN2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 22:56
      zajebista impreza -narkotyki mozna dostac tak jak ulotke na ulicy bez problemu
      .jeden narkotyk a nas dwoje JN2.. tak sie rozwija mloda generacja-przyszlosc
      narodu
      • Gość: rydy Re: Pokolenie JN2 IP: *.cityconnect.pl 22.08.09, 15:28
        Na pielgrzymce jak chciałes to tez narkotyki mogłeś dostać Dla chcącego nic trudnego. Nie ubieraj innych w swoją winę.
    • Gość: gosc Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: *.chello.pl 20.08.09, 22:56
      ale mi to wczoraj długo dudniło po 20 jak nie wcześniej była już cisza...
      Koncerty powinny się odbywać, a miejsce wg mnie jest całkiem przyzwoite,
      mieszkam bardzo blisko i wcale nie jest tragicznie, jak można marudzić za każdym
      razem jak się coś w mieście dzieje...
      Rozumiem rodziców małych dzieci i osoby starsze że to może przeszkadzać, ale
      takie imprezy nie odbywają się codziennie i wyżej wymienieni powinni też
      zrozumieć osoby które chcą na takie koncert pójść
      Pozdrawiam
      • Gość: Łukasz Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: *.chello.pl 20.08.09, 23:01
        Dobrze prawi! Polać mu!
      • Gość: MM Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: *.chello.pl 20.08.09, 23:36
        To idź sobie na kilka godzin do filharmonii i tam zachwycaj się muzyką. Rozumiem
        jeden dzień ale tyle czasu to po prostu chamstwo i nieliczenie się z ludźmi.
        • kobdik_kobdik Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty 21.08.09, 11:51
          A byłeś/byłaś wczoraj na koncercie że od razu ludzi obrażasz? Przy okazji -
          kiedy ostatnio byłeś/byłaś w Filharmonii?
    • Gość: góral Proponuję porównać się z mieszkańcami Bagdadu, IP: *.autocom.pl 21.08.09, 00:18
      Groznego czy Strefy Gazy - ludzie czy wy wiecie co to znaczy mieć
      NAPRAWDĘ prze...ne ??? - ciągle to marudzenie że głośno, że hołota
      (hołota palancie pisze się przez samo H) - a jak robili prohibicję
      na Papieża - to co ???, jak zamykają drogę na wyścig kolarski to
      co ?, słuchajta ludności napływowa (wszak rdzennych Krakusów tam jak
      na lekarstwo) trza było zostać w waszym Pierdziszewie mieli byśta
      spokój - miasto to miasto !
      • Gość: gosc Re: Proponuję porównać się z mieszkańcami Bagdadu IP: *.autocom.pl 21.08.09, 00:47
        no i jest super, na miescie znowu rozdaja cole za darmo
        i podobno jutro bedzie rozdawanie na festiwalu bo mi dzis powiedzieli rozdawacze
        coli z rynku
        • Gość: p Re: Proponuję porównać się z mieszkańcami Bagdadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 00:56
          Coca cola to syf.....
        • Gość: browarek Re: Proponuję porównać się z mieszkańcami Bagdadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 01:14
          podniecasz się jakby browar rozdawali......
      • Gość: p Re: Proponuję porównać się z mieszkańcami Bagdadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 00:50
        No właśnie "miasto to miasto" i w normalnych krajach nie robi się open-air-ów
        wewnątrz miasta - a jeżei są jakieś koncerty to też w określonych godzinach a
        nie impreza do 2 czy 3 w nocy - taką imprezę to można by zorganizować na
        lotnisku w Pobiedniku i byłoby po sprawie jeśliby tylko zorganizowano
        odpowiednią komunikacje - jakoś wydziały wydające zezwolenia na takie imprezy
        nie rozumieją że ludzie w nocy chcą spać
        ps.
        jakoś koncerty na Stadionie Śląskim kończą się przed 23 - a festiwale w Krakowie
        trwają do białego rana nie dając spać mieszkańcom i to jest zonk....
        • Gość: Zalewski Spoko imprezka -jest zajebiscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 01:03
          Spoko imprezka- bzykanie -prezerwatywy schodza..marihuana..cola tez.
          bedzie wiekszy przyrost naturalny..to chyba po mysli Ojca Rydzyka
    • Gość: pepsi Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: 94.254.220.* 21.08.09, 01:51
      fajna imprezka, wybawilismy sie z dziewczyna za wszystkie czasy, the killers
      dali czadu, coma ognia, a james pozamiatal. tylko zimno troche, organizatorzy
      powinni pomyslec o jakichs wielkich dmuchawach, ktore by dmuchaly na
      zmarznietych sluchaczy. bo o tych niby podstawianych autobusach nie wspomne,
      skandal, jakas glowa w urzedzie powinna za to poleciec. a nawet 650 glow, bo
      taki niby numer miala miec ta linia. chyba ze chodzilo 650 taksowkarzy, ktorzy
      sobie niezle na jeleniach zarobili. pozdro
    • Gość: Ufo Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: 195.150.133.* 21.08.09, 07:38
      Tego typu imprezy nie powinny się odbywać w środku miasta! To po
      prostu skandal! Moi Rodzice mieszkają na granicy Olszy i Oś.
      Oficerskiego i spać nie mogli, a co dopiero mają powiedzieć ludzie z
      domów bliżej położonych?!
      • Gość: Smok_Wawelski nie powinny,w najbliższej okolicy jest dom starców IP: *.mofnet.gov.pl 21.08.09, 09:00
        (jakieś 200 metrów od sceny) kilka osiedli (najbliższe bloki ok 100
        metrów od sceny!!!) , szkoła z internatem dla dzieci upośledzonych i
        impreza do 3 w nocy przez kilka dni w tygodniu to jest ostre
        przegięcie. Przydałoby się postawić majchrowskiemu przed cichym
        domkiem wóz nagłaśniający i transmitować mu tą imprezę na żywo pod
        aknami. Mysli biedak, ze sie przypodoba mieszkańcom urządzając im
        takie piekło i syf pod oknami.
        • Gość: gentleman uwaga ujadacze... IP: 194.156.44.* 21.08.09, 09:34
          ogromna tragedia sie stała,3 dni w roku nie bedzie ciszy ...oj nie
          wyśpią sie biedactwa... żałośni jesteście pajace...ogłoście żałobę
          narodową...pomyślcie sobie tylko np o mieszkańcach Rynku oni taka
          dawkę hałasu mają wielokrotnie częściej. Więc nie narzekać tylko
          cieszyć się,że Kraków ma imprezę o Dużym Znaczeniu.
          Pozdro dla imprezowiczów:))
          • Gość: Agnieszka Re: uwaga ujadacze... IP: *.ghnet.pl 21.08.09, 09:50
            czemu żałośni? niektórzy nie mogą usnąć przy takim czymś, a dziś trzeba było
            wstać do pracy... na szczęście mi nic w śnie nie przeszkodzi :) i jak dla mnie
            to ten festiwal może trwać nawet tydzień, niech się bawią. Choć rozumiem też
            ludzi, którzy się na to skarżą, ale takie są uciążliwości życia w mieście czasem :)
        • Gość: mac Re: nie powinny,w najbliższej okolicy jest dom st IP: 195.116.120.* 21.08.09, 09:38
          Te, Smoku. Weź się lepiej do pracy w tym urzędzie skarbowym a nie wylewaj tu
          gorzkich żali na forum. Nie za to Ci płacimy :)
        • Gość: quark Re: nie powinny,w najbliższej okolicy jest dom st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:07
          ojej naprawdę straszne, no prawdziwy skandal, 2 dni w roku państwo wrażliwi się
          nie wyśpią, ja sam mieszkam na oświecenia, dzisiaj wstałem do pracy i jakoś się
          wyspałem. Ale niektórzy chętnie zabili by wszystko dechami, o 22 wprowadzili
          godzinę policyjną bo przecież cisza najważniejsza.

• Gość: gab Re: nie powinny,w najbliższej okolicy jest dom st IP: *.autocom.pl 21.08.09, 11:13
            The Streets zagrało żenująco, to w ogóle już nie ten TS, który ja znam... Trzeba
            wiedzieć, kiedy ze sceny zejść. Na dobry początek zamulili, a potem trudno już
            było im pobudzić publiczność do czegokolwiek - nie wystarczy nauczyć się kilku
            polskich słówek.
    • Gość: mtaciek1963 Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: *.ists.pl 21.08.09, 11:45
      Protesty do Urzadu Miasta na halas zwiazny w festiwalem mozna skladac pod
      numerem: 616 84 08 lub 616 84 09
    • Gość: mtaciek Protest: numer telefonu do Urzedu Miasta IP: *.ists.pl 21.08.09, 11:49
      mozesz dzwonic do UM z protestem: 616 84 08 lub 616 84 09
    • Gość: napływowy tu chodzi o coś innego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 12:44
      zgorzkniałe grubasy nie mogą wytrzymać bo jest goraco i muszą
      otworzyć okno, a jak tu oglądać tv skoro za oknem muzyka :)
      Dla ludzi dla których liczy się tylko żarcie spanie, pilot od
      telewizora i to żeby rano wstać na szychte o 6 rano taka odmiana
      może być szokująca, więc jestem za tym aby wcześniej ich informować
      o takich zdarzeniach wysyłając kolorową ulotkę informacyjną
      najlepiej z dużym kolorowym zdjęcie pizzy (żeby ich zainteresowała)
      dołaczając ją np do rachunku za kablówkę (bo to chyba jedyny papier
      który czytają)
      • Gość: góral 10/10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 13:06
        fakt !
    • Gość: spiaca Re: Kraków: Coke Live Music Festival rozpoczęty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.09, 01:17
      ja się serio cieszę, że Kraków doczekał się festiwalu muzycznego na taką dużą skalę
      ale jest pierwsza w nocy, wróciłam z pracy godzinę temu zmęczona jak nie wiem a
      jutro wstaję wcześnie rano
      a to dudni i dudnić chyba nie przestanie do 2...wszystko super ekstra ale
      chociaż nie wiem takie ścianki dźwiękoszczelne powinni zamontować jakimi się
      osiedla chroni bo toż to lekkie przegięcie że mieszkam przy rakowicach a to słyszę;/
    • Gość: Qlqa Kraków: Coke Live Music Festival wystartował IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.09, 21:11
      Twoja stara zbierala kubki na Coke Live Music Festival ! :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka