mr.bombel 05.01.04, 19:31 ...z fiolkowymioczami a nawet "yennzpodbitymioczami" ucichla. Czyzbi wzorem niedziwiedzi zakopala sie podgorski gawrze i se chrapi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yennzfiolkowymioczami Re: Yenn... 06.01.04, 20:54 Chciałabym...;) Ucichłam, bo w święta byłam odsieciowiona, a teraz... powrót do szarej szkolnej rzeczywistości...;) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Pewnie siedzi 06.01.04, 21:21 i ostro zakuwa ;)) __________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Pewnie siedzi 06.01.04, 23:51 hmm... no dzisiaj akurat tak, bo mam jutro sprawdzian z fizyki z całego semestru, co przy 4 godzinach na tydzień daje jednak trochę materiału...;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pewnie siedzi 07.01.04, 12:09 algorytmika? to jakies tańce z algami?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Pewnie siedzi 07.01.04, 14:33 Eee, z algorytmiki to już były dwa sprawdziany, z jednego mam 5 a drugiego będą wyniki jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Pewnie siedzi 07.01.04, 14:38 kujon, kujon, nic sie nie zmienilo... ;c) ps. gratuluje ! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Pewnie siedzi 07.01.04, 20:43 peteen napisał: > kujon, kujon, nic sie nie zmienilo... ooo, co to to nie!!:) > ps. gratuluje ! dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Pewnie siedzi 08.01.04, 20:46 > > kujon, kujon, nic sie nie zmienilo... > > ooo, co to to nie!!:) Wielki, wielgachny, monstrualny kujon :))))) __________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Pewnie siedzi 08.01.04, 20:58 XXXL-mega-hiper-super-ekstra-gigantyczny kujon?? :))) ____________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Pewnie siedzi 08.01.04, 21:07 Nie jestem kujonem!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Pewnie siedzi 08.01.04, 21:09 Nie jesteś jak śpisz, czy nie jesteś od czasu do czasu?? ;PP ___________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Pewnie siedzi 08.01.04, 21:19 Bez przesady - każdy jest, nawet jak go nie ma ;PP ______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś