Gość: Mika IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 12:00 Poszukuje dobrego fotografa na slub. Moze ktos z was zna jakiegos wartego polecenia? Takiego co nie zrobi byle jakich zdjec i nie kosztuje fure kasy. Blagam pomozcie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fotograf Re: Poszukuje fotografa! IP: 213.77.32.* 12.08.01, 23:10 Jeśli to propozycja to jestem zainteresowany. Dogadajmy się za pomocą maila. Kiedy ślub. Oferuję ceny konkurencyjne dla wszystkich zakładów fotograficznych w Krakowie. Moj mail: TaranJ@poland.com Czekam na kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Znam! IP: *.archeton.com.pl 16.08.01, 11:04 Konaszewska-Studio, na pl. Matejki. Sam korzystalem i jestem bardzo zadowolony. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Poszukuje fotografa! IP: *.supermedia.pl 16.08.01, 12:24 Na slubie mojej młodszej siostry zdjęcia robiła jakas młoda fotografka. Zdjęcia wyszły badzo ładne i z tego co wiem to nienajdroższe. Siostra oferte znalazla w sieci. Z tego co pamietam to adres byl www.slub.z.pl. ale glowy nie dam. A tak wogule to milej uroczystosci zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufek Re: Poszukuje fotografa! IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 16.08.01, 15:04 Znam rewelacyjnego reportażystę, specjalizującego się w ślubnych zdjęciach plenerowych. Za cenę normalnej sesji studyjnej masz dwa-trzy razy więcej niepowtarzalnych fotografii. Niestety, fotografik ten mieszka 100 km od Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś