mcpilot 01.02.06, 21:15 Witam, Gdzie we Wrocku można kupić dobrą dziczyznę (mięso z królika i inne dla dziecka)? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinka2 Re: Dziczyzna we Wrocławiu 01.02.06, 22:34 królik to nie dziczyzna..... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota975 Re: Dziczyzna we Wrocławiu 02.02.06, 23:06 Też mi się wydaje, że królik to nie dziczyzna, ale niezależnie od wszystkiego najłątwieij jest chyba kupić królika w Tesco. Kiedyś można też było dostać królika (oraz dziczyznę) na jednym ze stoisk na Hali Targowej. Dziczyznę kupisz też w sklepie mięsnym "Smolarek" na ul. Sądowej. Odpowiedz Link Zgłoś
linn3 Re: Dziczyzna we Wrocławiu 03.02.06, 10:34 Wiem , że dziczyznę (ale myślę tu o dziku, może mają też króliki) można kupić w sklepie w Rogoży,lub sklepie który otworzyli podobno gdzieś w okolicach Nowowiejskiej , jak będziesz zainteresowana to mogę popytać o adres wrocławskiego sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
lalhuna Re: Dziczyzna we Wrocławiu 14.02.06, 18:44 A ja polecam stoisko na Hali Targowej.Mieszkam obok i robię tam czasem zakupy. Od głównego wejścia - po lewej stronie, w drugiej (za drzwiami wychodzącymi w stronę Odry) części Hali. To stoisko z mięsem, charakterystyczne - sprzedają tam również piwo . Cenię to miejsce, kupuję tam zazwyczaj wędliny, wszystko jestzawsze świeże i ponoć smaczne ( kupuję raczej dla męża niż dla mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Dziczyzna we Wrocławiu 14.02.06, 22:19 kiedys widywalam w EPI (kielbasy z dzika widzialam, chyba tez mieso z dzika), ale nie dam sobie ręki uciąć, że nadal miewaja toto w asortymencie ale krolika mają Odpowiedz Link Zgłoś