gaag 09.03.06, 13:12 Szukam ortopedy dziecięcego we Wrocławiu. Możecie mi kogoś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea-ta Re: ortopeda Wrocław 09.03.06, 13:53 Dr. Michajłow- jest ortopeda, ale nie dziecięcym, ale codziennie przyjmuje mase dzieci z całego woj. dolnośląskiego! i robi USG stawów biodrowych! i dlatego moge go polecic. Zapytaj o przychodnie na Mlodych Techników przyjmuje tam prywatnie, wizyta z USG swego czasu była 70 zł. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
lobita Re: ortopeda Wrocław 21.03.06, 10:35 Jako fachowiec dr.Michajłow jest faktycznie bardzo ceniony. Dla mnie problemem było to, że mimo umówienia się na konkretną godzinę z niemowlakiem (!!!) czekaliśmy prawie 4 dodatkowe godziny na przyjęcie, na korytarzu oczywiście przed gabinetem. Zupełnie tak samo jak kilkanaście innych osób. Dzieciaki oczywiście niezależnie od wieku dostawały na tym korytarzy kompletnego szału. Było to na szczęście jakieś 5 lat temu - może do tego czasu coś się zmieniło i może zmieniła się pielęgniarka, która z nim pracowała. Niestety po zajściu na korytarzu zmieniłam lekarza i przeniosłam się do prywatnej przychodni na Grabiszyńskiej. Tam przyjmował jeden młody ortopeda dziecięcy - bardzo miły człowiek i równie fachowy, do tego bliżej od domu, milej i punktualnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: ortopeda Wrocław 09.03.06, 14:23 Michajlow- jest polecany na maxa ale jest i drugi- bardzo dobry i co wazne na NFZ- dr. Cisek przychodni DOLMED przy Legnickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
agwa1 Re: ortopeda Wrocław 10.03.06, 23:07 Polecam przychodnię Promyk Słońca, nie pamiętam w tej chwili nazwiska ortopedy ale przyjmuje jeden i robi na miejscu USG, pokazuje jak ćwiczyć bioderkai co najważniejsze nie każe stosować nic na wyrost. Przyjmuje też na fundusz. W pzrychodni na Młodych Techników trzeba uważać żeby nie zarejestrować się do lekarza ( Szybiński) który przyjmuje w tym samym gabinecie co Michajłow. Ja tak trafiłam ( z miesiącznym dzieckiem)Owszem zrobił USG, nie pokazał jak ćwiczyć, kazał się zgłosić za cztery tyg. powiedział, że nie jest żle, a w domu pzreczytałam w książeczce ( to co napisał), że dziecko ma dysplazję obu stawów biodrowych i w pzrypadku braku poprawy będzie poduszka ortopedyczna. Córcia ma 1,5 roku, żadnej dysplazji - piękne nózie. Dzięki ćwiczeniom i właściwej opiece ortopedy... Odpowiedz Link Zgłoś