tomelanka 21.09.09, 00:00 nie podoba mi sie jest beznadziejna i w ogole to juz wymyslam i mam dola i w ogole bez sensu ja sie tak nie bawie czemu juz nie bylo innych musieli nam ja zajac wrr uff Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikapers Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:03 co TY gadasz, a to niby czemu, data, jak kazda inna, a wrzesniowe to wszystkie sa super, zobaczysz za rok, jak bedziesz happy zapomnij o jakichs skojarzeniach, nie maja z Waszym slubem nic wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:04 bo ja chcialam 4. wrzesnia a musial mi zajac kuzyn mojej szwagierki, wiesz ktorej i to jeszcze mam podejrzenie ze zostal przez nia poinformowany ze wskazany jest pospiech Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:03 czemu mnie nie pocieszacie? nie gadam z wami <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
llisaa Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:08 To znaczy,ze nikt nie będzie brał ślubu 11 września?To ma być Wasz dzień.Nie myśl co wtedy było.Ciesz się.Wtedy będziesz najszczęśliwszą kobietą na świecie.Zobaczysz.Głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:12 ech, juz nawet nie chodzi mi o to, choc po czesci tez, to nawet nie bylo w Polsce, wiem ze wsrod ofiar byli tam Polacy slub birze tez dorothy_mills i ifonka17 ktorej juz tu dlugo nie widzialam... mialam juz wybrana date, a tu taki cios najgorzej, ze wiem na kogo mam sie wkurzac i w ogole nie podoba mi sie ta data, 11 glupi dzien, i jeszcze 11 sierpnia babcia mi umarla Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:17 tomelanka chyba masz zly dzien jak ci sie data nie podoba i tak na nia psioczysz, to sobie ja ZMIEN i daj jej spokoj ooo i masz-tak cie pociesze :] Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:20 nie jestes na tym forum od pocieszania tylko od krytykowania Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:20 Te Tomelanko,a co Ci sie w niej nie podoba? to też moja data Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciuszek Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 08:23 Ej, Tomi, se wypraszam 11 to super dzień! Urodziny mam jedenastego Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 tomelanka 01.10.09, 08:46 jak ludzie słyszą, że mieliśmy slub 13stego, to robię wielkie oczy 'ale jaaaaaaaak??? 13steeeeeeeeeeego???' przecież to pech! a dla nas najszczęśliwszy do tej pory dzień w życiu Olej! to Wasz Najwspanialszy Dzień i pierwszy dzień wspólnej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
llisaa Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:26 Zmień datę.Jeszcze możesz.Ustalcie nowy termin np.tydzień wcześniej,albo tydzień później.Data ma Ci się kojarzyć ze szczęściem,a nie smutkiem.A jeśli teraz jest przyczyną Twojego smutku zmieniaj Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:38 Eeee nie przejmuj się głupotami! Przecież fakt, że to rocznica na WTC czy jeszcze jakaś inna, nie rzutuje na Twoje szczęście, czy przyszłe małżeństwo! Bo niedługo będziemy mieć tu jakiś nowy zabobon - nie brać ślubu w rocznicę jakiejś tragedii. Poza tym wiele lat już minęło. A na kuzyna się nie denerwuj, bo nic to nie da, niestety. Olewać takich trzeba, a nie zniżać do ich poziomu (jeśli rzeczywiście usilnie starali się wepchnąć przed Wasz termin). A tak w ogóle to będzie piękny dzień, fajnie, letnio-jesiennie i nie w głowie będą Ci żadne daty! Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 00:39 Nie przejmuj się skojarzeniami jakimiś, nikt nie będzie tego kojarzył. Jeśli jednak aż tak ci przeszkadza, to zmień na tydzień później. Odpowiedz Link Zgłoś
lapwing123 Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 08:31 ja od razu skojarzyłam. tragedia. współczuję Ci. żart Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciuszek Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 09:43 A mnie takie myślenie wnerwia. Każdego dnia ludzie umierają, każdego dnia na świecie dzieją się ludzkie dramaty. Mordują dzieci, ludzie umierają straszną śmiercią z głodu lub odwodnienia i na dobrą sprawę należałoby każdemu współczuć i o każdej dacie pisać - współczuję ci, tragedia... Nie przesadzajmy, to jest piękna data, bo w tym dniu połączycie się węzłem małżeńskim! Tomelanka, wyłaź z tego doła datowego i nie słuchaj "uczynnych" forumek. "Uczynnych" inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zabciap Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 08:41 data normalna jak każda inna. ja też planuje swój ślub na 11-go września, początkowo chciałam 4-go ale że mój N się uparł no to ustąpiłam Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja glupia data :/ 21.09.09, 10:52 no dobra dobra juz wczoraj zaczelam wymyslac ale szczytem moich marzen to ona nie byla ale zmieniac nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
martard Re: moja glupia data :/ 25.09.09, 11:17 A ja uważam że data 11 września ma jeden wielki plus- przyszły mąż nie zapomni o rocznicy ślubu Sama biorę ślub 11 września 2010 i jak tylko usłyszelismy z narzeczonym że ta data jest wolna w miejscu gdzie będzie wesele i w kościele od razu się na nią zdecydowaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: moja glupia data :/ 25.09.09, 11:33 Przeciez dalej mozesz miec 4 wrzesnia. Przynajmniej bedziesz wiedziala, kto z rodziny chce naprawde byc u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: moja glupia data :/ 25.09.09, 11:54 a moja przyjaciółka miała w tym roku 11 września, po prostu chcieli ślub w piątek,na datę dwie jedynki nie zwracali uwagi. Data jak data, to nie powinno się może też brać ślubów w wybuch 2-giej Wojny Światowej, Powstania Warszawskiego itd... Także Tomelanko, głowa do góry,albo faktycznie jak jednak masz opory to sobie zmieńcie termin ślubu . Odpowiedz Link Zgłoś
anka0127 Re: moja glupia data :/ 26.09.09, 21:50 A ja powiem szczerze, że byłam zaskoczona jak zobaczyłam, że właśnie tę datę wybraliście... Jakby nie było, zawsze będzie się ona ludziom kojarzyć z tym co sie stało w 2001, zawsze będzie to dzień, w którym pierwszą informacją w wiadomościach bedzie wspomnienie ludzi, którzy zgineli... Mi to skojarzenie by przeszkadzało, ale jesli wybrałaś tę date to znaczy, że Ci to nie przeszkadza, więc sie nie przejmuj i uszy do góry Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja glupia data :/ 25.09.09, 11:57 wszyscy by byli, bo moja rodzina to to nie jest, tylko kuzyn bratowej chlopa, a nie sadze zeby szwagier poszedl do kuzyna zony a do brata nie SALE nam zajal Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: moja glupia data :/ 28.09.09, 20:09 11 września założono firmę Blikle! Do każdej daty da się przypisać jakieś urodziny Hitlera czy inne wojny... A może za 20 lat w Wikipedii pojawi się "11 września - ślub Tomelanki"? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja glupia data :/ 28.09.09, 20:25 hihi, dzieki,mam nadzieje tylko zeby nie byl jako ten najgorszy w historii Odpowiedz Link Zgłoś
aga.ana Re: moja glupia data :/ 28.09.09, 21:04 Tomelanka Ty chyba dziewczyno zwariowałaś ) Dzień 11 września 2010 będzie najcudowniejszym, najbardziej wyjątkowym DLA WAS dniem, i nie ma znaczenia czego to będzie rocznica! Równie dobrze można martwić się o 1 września (bo wojna) albo tysiącem innych dat... Moja przyjaciółka ma ślub tego samego dnia co Ty i uważam, że to cudowne bo wrzesień z reguły ma piękną pogodę, w ogóle kocham wrzesień! Ja miałam ślub w lipcu (i tu ukłony w stronę forum - wieeele inspiracji zaczerpnęłam mimo że byłam raczej bierną forumowiczką), dokładnie 25... no i pytała mnie i babcia, i ciocia i Bóg wie kto jeszcze, czemu do cholery w moim ślubnym miesiącu nie ma R!! A nie było! i też było cudownie ) Tomelanka, głowa do góry najpiękniejsze przed Tobą ! Odpowiedz Link Zgłoś
8-2asia Re: moja glupia data :/ 28.09.09, 21:11 hej hej ja się urodziłam 11 wrzesnia, to co?tez mam mieć doła i to co roku? a gdyby wypadlo 1 wrzesnia tez miałabys doła (II wojna)? kurde jesli y tak przesledzic dzieje ludzkości to z 366 dni nie byłoby daty zeby cos złego sie nie wydarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja glupia data :/ 28.09.09, 21:15 no niby macie racej,ale sie kojarzy pierwsze co ostatnio 11 wrzesnia akurat bylam w kosciele, i co? "pomodlmy sie za ofiary wojen, kataklizmow, zamachow, atakow terrorystycznych..." Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: moja glupia data :/ 30.09.09, 12:26 My baaaardzo chcielismy wrzesien, ale wolny był własnie tylko 11 wiec wolelismy czerwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: moja glupia data :/ 01.10.09, 02:48 Nie przejmuj się. Jakby tak przyjrzeć się innym datom z perspektywy tragicznych wydarzeń na świecie, to pewnie do większości by się coś takiego znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś