Dodaj do ulubionych

DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW PIĘKNEGO JĘZ. CZESKIEGO

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 18:30
DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW PIĘKNEGO JĘZYKA CZESKIEGO

www.projektexplorer.republika.pl/grzesiek1.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: leric Re: DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW PIĘKNEGO JĘZ. CZESK IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 08.08.03, 19:49
      Wspaniałe!!
      • Gość: Dzidka Bzdura!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 20:54
        Wspaniałe?
        To było kilkakrotnie na tym forum - wreszcie wypowiedziała się dziewczyna
        naprawdę znająca czeski. To nie jest żaden czeski, tylko wymyślone przez
        Polaków bzdurki, które mają brzmieć niby po czesku. NB czy wiecie, że Czesi za
        wyjątkowo smieszny uważają język polski?
        Osoba, która komentowała i torpedowała te wszystkie "zahlastane fifulki"
        i "poruhane ripadla" dodała coś, co polecam waszej szczególnej uwadze: "jeżeli
        już robimy z czegoś kabaret, to zaznaczmy, ze to jest kabaret i że to wszystko
        tak tylko dla jaj. W przeciwnym razie to przestaje być śmieszne".
        Kłaniam się.
        • Gość: leric Re: Bzdura!!! IP: 195.114.189.* 09.08.03, 20:26
          W takim razie nie opwowiadajmy kawałów o np. lekarzach, policjantach, babach,
          milusińskich, politykach, wojskowych, bandytach, księżach itd., itd., itd.
          Przecież wszyscy mogą się obrazić tak samo jak Ty. Ty już się obraziłaś za
          braci Czechów. Pogratulować empatii a może to efekt braku poczucia humoru?

Pozdroffka
          • Gość: Dzidka Re: Bzdura!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 21:23
            > Ty już się obraziłaś za
            > braci Czechów. Pogratulować empatii a może to efekt braku poczucia humoru?

Ale jakie obraziłam, co ty opowiadasz. Chyba wyraźnie napisałam, że to
            zwyczajnie nie jest śmieszne, bo jest nudne i sto razy odgrzewane. Jak się coś
            czyta 150 razy, to można się w końcu zirytować. Trudno, może to taka moja mała
            fobia, ale jak mi się wciska takie ściemy, to mogę tego nie lubić, nie?
            • Gość: leric Re: Bzdura!!! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 10.08.03, 17:33
              Jasne, ale czasem na to forum zaglądają ludzie którzy nie znali tego
              wcześniej.

Pozdroffka
    • Gość: leon Re: DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW PIĘKNEGO JĘZ. CZESK IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 22:00
      Gość portalu: WORR napisał(a):

> DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW PIĘKNEGO JĘZYKA CZESKIEGO
      >
      > www.projektexplorer.republika.pl/grzesiek1.htm

‘’Dwie rzeczy nie mają granic :wszechświat i ludzka głupota’’
      A.Einstein

• Gość: greg Re: DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW PIĘKNEGO JĘZ. CZESK IP: *.altec.pl 09.08.03, 23:34
        Gość portalu: leon napisał(a):

> ‘’Dwie rzeczy nie mają granic :wszechświat i ludzka głupota’&
        A.Einstein>

"... ale co do tej pierwszej nie mam pewności..." :-)
    • Gość: Jakub K. Re: DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW PIĘKNEGO JĘZ. CZESK IP: 213.25.129.* 10.08.03, 01:23
      Ludzie, jak was proszę, nie powtarzajcie się! To już było (i raczej mało
      śmieszne)
    • Gość: maksia Re: DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW PIĘKNEGO JĘZ. CZESK IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 18:56
      Najlepiej pojechać do Czech i samemu się przekonać czy jest to śmieszne czy nie.
      W końcu kazdy ma inne poczucie humoru. Kilka tekstów z reklam czeskich ( i nie
      tylko)naprawdę wywołało u mnie napad śmiechu.
      Nie przytoczę, bo jeszcze się powtórzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka