mademoiselle_catastrophe 23.09.09, 01:39 szukam jakiejś ładnej podwiązki ślubnej a na allegro i w sklepach sam crap. Może natknęłyście się na coś orginalnego i nietuzinkowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomelanka Re: niebieska podwiązka 23.09.09, 11:01 tylko jej tu linkow do aregro nie dawac <killer> Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle_catastrophe Re: niebieska podwiązka 23.09.09, 15:19 no właśnie te z kryształkami mi się nie podobają. a w pakamerze mieli tylko czerwone i czarne. chciałabym taką atłasową, prostą i z fajną kokardką. albo jakąś inną orginalną Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.81 Re: niebieska podwiązka 24.09.09, 11:25 Ja miałam z takiej grubszej koronki (wyglądała trochę jak robiona na szydełku, ale tylko trochę); kolor bardzo jasny ecru, z delikatną niebieską kokardką. Rzeczywiście była inna i ładniejsza niż te atłasowe... Kupiłam w sklepie z rajstopami, jakich teraz jest wiele, nie pamiętam czy były takie niebieskie... Niesty nie mam jej zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
orticulus_1 Re: niebieska podwiązka 25.09.09, 08:57 A ja dostałam w prezencie przy zakupie welonu )))))) Wybrałam model 5. Odpowiedz Link Zgłoś
orticulus_1 Re: niebieska podwiązka 25.09.09, 08:57 oj zapomniałam o linku www.sukniesplendor.pl/galeria_podwiazek.htm Odpowiedz Link Zgłoś