rockiemar 29.09.09, 23:37 Co o nich myslicie? Bo ja na serio zaczelam sie zastanawiac, czy sie w to nie pobawic... Najbardziej mi sie w sumie podobaja te z kremowej tapety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomelanka Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 29.09.09, 23:40 fajne te rozowe z piorkiem, ale robilabym bez tego rogu z monogramem, jeszcze fajne te ostatnie "koronkowe" z kamykiem Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 29.09.09, 23:46 sprytnepodobają mi się najbardziej pierwsze, ale wszytskie mają coś w sobie. a tę tapętę się jakoś utwardza? żeby zaproszenia nie były zbyt giętkie? Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 29.09.09, 23:52 Na forum, gdzie je znalazlam, dziewczyny wkleily specjalny szablon. Ale nic nie widzialam na temat utwardzania, musze sie jeszcze dokladniej wczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 00:14 Ja bym okleiła karton tapetą, wtedy chyba wystarczająco sztywne. Z czasów szkolnych pamiętam okładanie książek w resztki tapet - taka okładka była bardziej trwała niż niejedna usztywniana fabrycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 08:52 no fajne bo wlasnoreczne, mi sie podobaja te ostatnie najbardziej- jak dla mnie wymiataja reszte; trzeba tylko uwazac i z doborem tapety i calej reszty bo obawiam sie ze latwo tu zahaczyc o tandete. Odpowiedz Link Zgłoś
lacertaa Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 11:08 Ładne te zaproszenia. W ogóle polecam własnoręcznie wykonane detale, świetnie wyglądają w dniu ślubu - nawet jeśli są trochę niedoskonałe, ale z duszą Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 11:23 Jak dla mnie pierwsze i przedostatnie, te koronkowe. Nawiasem mówiąc, na allegro jest tego trochę - np z taką opaską z tapety, a papier normalny. Ładne, o ile na pierwszy rzut oka nie widać, że to tapeta A tak przy okazji - te fajne tapety wcale tanie nie są - od 50 zł za rolkę wzwyż. Jeśli nie jest to tylko kwestia frajdy z robienia, może być dość nieopłacalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lacertaa Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 11:51 Jeśli chodzi o cenę, to zgadzam się, że taniej nie będzie. Myślę że tu chodzi bardziej o taki osobisty charakter tych zaproszeń. Z doświadczenia wiem, że takie śluby z dodatkami robionymi własnoręcznie mają niepowtarzalną atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 11:56 lacertaa napisała: > doświadczenia wiem, że takie śluby z dodatkami robionymi > własnoręcznie mają niepowtarzalną atmosferę. ano mają, mają . A odnośnie zaproszeń super, ja bym się bawiła w ich robienie, bo lubię robić takie rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 11:56 Mnie się jedynka bardzo podoba. Też myślę, że kosztów to nie zmniejszy ale będą takie wasze te zaproszenia. Jeśli masz talent to można spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 12:02 bardzo mi sie podobaja te ostatnie Pomysl super. Jak masz zdolnosci manualne to czemu nie, ja wiem ze nawet z najladniejsza tapeta bym to spieprzyla Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar chyba jednak zmiana planow 30.09.09, 12:14 Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Niestety N nie jest nimi zachwycony (chociaz to ja bym je robila), mowi ze sa za powazne (tak samo komentowal tez wszystkie inne klasyczne, eleganckie zaproszenia). Na razie jedyne, ktore podobaja nam sie obojgu, to takie rysunkowe: Ewentualnie jeszcze takie, ale chyba jednak te ksiezycowe bardziej: Ja juz sama nie wiem... Co o nich myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
lacertaa Re: chyba jednak zmiana planow 30.09.09, 12:17 No chyba,że uda Ci się zrobić te własnoręczne jakoś mniej poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
foto_tosz Re: chyba jednak zmiana planow 30.09.09, 13:12 My uporaliśmy się z problemem zaproszeń zbyt poważnych lub zbyt zabawnych w ten sposób, że dla młodych były zaproszenia zabawne, natomiast dla wszystkich starszych wujków, ciotek i innych były zaproszenia poważne. Wilk syty i owca cała. Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: chyba jednak zmiana planow 30.09.09, 13:13 Ale to bardziej chodzi o to, ze powaznych moj N nie lubi A jakie mieliscie zabawne? Odpowiedz Link Zgłoś
ni24 Re: chyba jednak zmiana planow 30.09.09, 16:53 te drugie rysunkowe jak dla mnie z kolei za malo powazne no chyba ze macie po 16lat Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: prowokacja megi 30.09.09, 23:31 Dla mnie bomba uwielbiam tego typu rysunki, właśnie w tym stylu. Kiedyś widziałam podobne na okładkach zeszytów z twardą okładką. Wysoki, chudy pan trzyma latawiec. Rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: chyba jednak zmiana planow 01.10.09, 01:23 Pocztówki z tej serii uwielbiam, więc takie zaproszenia do dla mnie strzał w dziesiątkę. Zwłaszcza pierwszy model. Odpowiedz Link Zgłoś
ni24 Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 16:52 nawet fajne...ale mysle ze na takie rzeczy to trzeba miec duuuuuuuuuzo wolnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: zaproszenia recznie robione... z tapety ;) 30.09.09, 17:30 Co Ty, szablon odrysować określoną ilość razy - to zajmuje ciut czasu, wycinasz od linijki nożykiem, to minuta, potem klej, sekunda. Ozdoby wg życzenia. I z tapty za 50 zł jednak wyjdzie tego od groma. Odpowiedz Link Zgłoś