monikapers 10.10.09, 11:36 dzis wielki dzien Emi, dziewczyny poslijmy Jej pozdrowienia, ucieszy sie, jak tu wdepnie na pare sekund, bo, ze wdepnie nie mam watpliwosci Bedzie jej milo Tylko czy musi TAK lac??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirkowa313 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 11:48 Znając Ją , pomyślała też o gustownym modnym i pasującym do stylizacji parasolu A poza tym do 17 ej na pewno przejdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 11:54 U mnie nie leje, prawie w centrum mieszkam Słońce i tylko małe chmurki na niebie Odpowiedz Link Zgłoś
karmen_ka Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 11:58 Gdzie leje??? W Warszawie od rana świeci słońce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 11:54 A ja chciałam ten temat założyć! Ubiegłaś mnie Monia! No cóż mogę powiedzieć, użyłam wszystkich magicznych sztuczek i nie dało rady załatwić pogody, no chyba, że w Warszawie jest lepiej. Ja teraz jestem w rodzinnym domu na Śląsku i nie jest najgorzej. Także Emi wszystkiego dobrego, połamania nóg i w ogóle czerp z tego dnia, niech będzie to jeden z najbardziej szczęśliwych dni w Waszym życiu! No i wracaj do nas szybko! Trzymam kciuki żeby wszystko wyszło pięknie. A! Mam dobrą wiadomość, zobaczyłam na kamerce internetowej panoramę Warszawy i jest ładnie, trochę chmurek ale na razie słońce się utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 12:19 I ja się dołączam! Emi korzystaj z tego najwięcej jak możesz i staraj się zatrzymać każdą chwilę w garści p.s u mnie nie pada,ale ja mówiłam,że ja na wschodzie mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 12:21 acha, to dobrze bo w Krk dramat... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 12:30 Wiedziałam kiedy się wyewakuować. Emi wpadnij do nas na chwilę, odbierz pozytywne emocje które ci wysyłamy. Ciekawe czy ma taki młyn czy zdąży do nas wpaść. A ktoś się wybiera z dziewczyn z Warszawy na ślub? Może zabawicie się w reporterów z ukrycia? Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 12:53 Jeśli się wyrobię ze swoimi sprawami polecę zobaczyć Emi w akcji Porobię foty, jeśli dotrę. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 12:38 U mnie od rana (okolice Łodzi) piękna pogoda. Emi- POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 13:20 Gdzie leje? Pod Warszawą śliczna pogoda Nawet myślałam o Emily, że jak na październik to z pogodą lepiej trafić nie mogli, oby się utrzymała Emily, dzisiaj Wasz dzień. Życzę Wam, żeby jednak nie zaczęło padać. Cieszcie się i bawcie najlepiej jak się da, bo szybko zleci, za szybko Trzymam kciuki, żebyś nie powiedziała męzowi "i nie dopuszczę Cię aż do śmierci" Odpowiedz Link Zgłoś
anka0127 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 13:34 No ja również trzymam kciuki za emily. Niesamowicie duzo wlozyla dziewczyna energii, czasu, pieniedzy, pomyslowowsci i w ogole bardzo sie postarala. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie po jej mysli a moze jeszcze lepiej. Pozdrawiam Cię cieplo emily!! Odpowiedz Link Zgłoś
sagaaga Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 14:31 Emi - pogodę masz śliczną!!! Własnie od rana wygladając za okno myślę o Twoim ślubie. życzę żebyś była zawsze szczęśliwa a każdy dzień był w zyciu taki słoneczny jak ten dziś!! Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 15:04 Śledzę cały czas pogodę i jest dobrze! Nie ma nikt jakiś przecieków? Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_smutasek Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 15:16 Witaj Emi To moj pierwszy post na tym forum Ja ten piekny dzien przezylam prawie 8 lat temu,przypadkiem trafiłam na to forum a szkoda ze nie 9 lat temu gdybym miał Ciebie Emi albo Zia czy ga_lapagos to mialabym napewno piekniejsze wspomnienia,ale i tak było pieknieChociaz do dzisiaj nie moge patrzec na te getry,ktore kolezanka wciagnela mi na rece Zaintrygowały mnie Twoje przygotowania pelne przemyslenia i swietnych pomysłow(Mariny,Tomelanki, Lili, Zia i kilku innych forumek rowniez)do tego stopnia ze popoludniowa kawka najbardziej smakowała z Waszymi zmaganiami przedslubnymi Emi wszystkiego najpiekniejszego w tym pieknym dniu dla Ciebie i Twojego meza Bedzie cudnie Ps w Toruniu slonko świeci ale robi sie bardzo zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 15:48 Emily, wszystkiego najlepszego i najcudowniejszego. Ja jestem od dwoch dni jestem off, bo przyjechal moj N, z ktorym sie nie widzialam dluuugo (za dlugo), ale wpadlam na chwilke zlozyc gratulacje i zyczenia Czekamy na relacje! Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 17:31 niech ktos da znać,czy zamówiona pogoda dotarła do Emi nie moge sie doczekać na zdjęcia Emily oby sie wszystko udało Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 17:33 To już tak? o 17 się zaczeło? Szczęścia Emi i twojemu mężowi też! Niech żyje Młoda Para! Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 19:31 Niechaj Cię co krok spotyka to, co w życiu najlepsze ... jesteś tego naprawdę warta. Trzymając się za ręce z Wojtkiem kroczcie ku coraz to nowszym marzeniom. Pogoda była cudna, ale ok. 16.00 zaczął wiać arktyczny wprost wiatr i zrobiło się straszliwie zimno. Im zapewne było gorąco, z emocji. Widziałam Ich stojących przed drogą do ołtarza, piękni, świadomi swej decyzji, spokojni na zewnątrz; wiem, że Emi to głęboko przeżywała ... na buzi jednak uśmiech, spokojne gesty i spojrzenia, zero paniki. Do ołtarza prowadzili Ich trzej księża. W tle chór ... Ja się zmyłam. Mam kilka swoich fotek, ale sami rozumiecie, nie chcę popsuć Emi radości a dla niej ważny jest każdy drobiazg. Toczek boski. Z akcentami dekoracji w kościele kicha, ale to na moje życzenie; będę się kalać przed Emi !! Z niecierpliwością oczywiście będę również czekać na relację ... Przed wejściem 10.10.2009 ślub Iz Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 19:35 Jej a coś więcej możesz zdradzić? Widzę, że wszystko się udało. A to wejście do kościoła piękne. Mam nadzieję, że wszystko się super udało. Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 19:50 Zia- Emi dziś taka spokojna, że nie mogłam wprost uwierzyć, zapewne na pozór, a może coś wzięła na uspokojenie, nie wiem. Wyglądała zjawiskowo, ja nie mogłam dziś odnaleźć w pamięci Jej portretu, takiej zwyczajnej dziewczyny w dżinsach, naprawdę. Widać było Jej szczęśćie, m. in. z powodu,że wszystko podopinała na ostatni guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 19:44 Jeszcze raz. Tabliczka z logo i 10.10.2009 ślub Izy i Wojtka. Tylko tyle tymczasem. Generalnie naprawdę skromnie, ale z wielką klasą. Wyrafinowana elegancja, ale wszędzie gdzieś wyziera mały pazurek. W Belvedere też. Aż chciało mi się tam zostać na wesele ... leciała muzyczka, DJ montował i testował nagłośnienie. Łazienki dziś po prostu boskie, w ogóle Belwederska, Al. Ujazdowskie, czyli droga dojazdowa, dostojna i te kolory jesienne, ale jeszcze z dużą dozą letniego słońca. Jesień to dobra pora na ślub, nie szalona, ale dojrzała, refleksyjna. Basta. Emi już się bawi, jest szczęśliwa i jak ochłonie zamieści nam mega relację z tych chwil. Pozdrawiam waszystkie fanki Emily. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: 10.10.09 slub Emi 10.10.09, 19:54 A ja cały czas się zastanawiałam,co to za Flora przewijała się w wątkach Emily Pięknie wszystko opisałaś,aż sie wzruszyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 10.10.09 slub Emi 11.10.09, 10:46 No to Emi już po. Ciekawe czy możemy na jakąś krótką relacje liczyć dzisiaj? A wiecie może czy oni do tego Paryża to od razu lecą czy kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: 10.10.09 slub Emi 11.10.09, 11:41 CZekam na relację z wypiekami na twarzy!!! jestem pewna że wszystko sie udało!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: 10.10.09 slub Emi 11.10.09, 11:45 jutro wylatuja, beda w par do 23 Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: 10.10.09 slub Emi 11.10.09, 12:34 wczoraj caly dzien o nich myslalam, czy sie stresuje, czy juz po slubie, czy juz po kolacji, czy juz po torcie.... ech nie moge sie doczekac relacji Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 10.10.09 slub Emi 11.10.09, 12:54 Ja też. Co patrzyłam na zegarek o myślałam, o już pewnie po kolacji, pięć minut do oczepin itd. I jeszcze cały czas pogodę sprawdzałam. Czyli nie ma co liczyć, że Emi dzisiaj wpadnie do nas, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 01:21 Wow!!! Dziewczęta!!! Bardzo dziękuję za "mój" wątek I życzenia. Pogoda dopisała, było ok. 13 stopni i było ładnie. Padać zaczęło dopiero w trakcie wesela, ale to nikomu już nie przeszkadzało. Flora, niestety mylisz się. Może na zewnątrz wyglądałam na spokoją, ale prawie 3 razy w ciągu dnia myślałam, że zemdleję. Tak źle jak w dniu ślubu nie czułam się chyba nigdy w życiu. Z nerwów, niewyspania, ale przede wszystkim z tego, że prawie nic nie poszło po mojej myśli. Same wpadki. Co tylko mogło, to się nie udało. Ale o tym wiem tylko ja. Żeby nie było, że wszystko potoczyło się źle, to napiszę tylko, że jestem bardzo zadowolona z hotelu, w którym mieliśmy przygotowania. Apartament boski! Katering przepyszny i na dodatek gratis. Ślub - jakaś obca pani podeszła do teściowej i powiedziała, że na tak pięknym ślubie jeszcze nigdy nie była. Trzej księża super! A chór to poprostu poezja. Zrobili taki nastrój, że mogliby nigdy nie przestawać śpiewać. Akompaniament skrzypiec przeprawiał o ciarki. Goście zachwyceni. Wesele - cóż powiedzieć. Jedzenie przepyszne. Estetyka miejsca zachwycająca. Goście bawili się świetnie. Chyba ani razu nie widziałam pustego parkietu. DJ i muzyka idealna na świetną zabawę. Był i lekki jazzik przy obiedzie, jak i przekrój przez same super hity. Zaproszony ksiądz odmówił krótką, ale dowcipną modlitwę przed posiłkiem, czym rozbawił towarzystwo i przełamał pierwsze lody. Potem był królem parkietu! Chyba nie miałam też lepszego pomysłu, jak wynajęcie opiekunki do dzieci. To był strzał w 10! I dzieci, i rodzice, i pozostali goście zachwyceni! Ja też niczego sobie się prezentowałam. Fryzura z kokardką wyszła całkiem fajnie. Do tego woalka - to chyba najlepszy element mojego stroju. Generalnie nie ma do czego się przyczepić. Ale... ale ja wiem jak powinno być. Tylko ja. A nie było tak jak zaplanowałam. Goście się w niczym nie zorientowali, ale ja zaliczałam wewnętrznie porażkę za porażką. Może gdybym nie miała tak wysokich wymagań, to by mnie to wszytsko zadowoliło i to nawet z nawiązką. Ale ja chciałam czegoś więcej. Wszystko było na przyzwoitym poziomie, ale jak dla mnie to nie było 100%. Już dzisiaj wiem, że zorganizowałabym wszystko jeszcze raz od nowa, lepiej. A co by mogło być lepiej napiszę następnym razem. Chociaż z drugiej strony wolałabym jak najszybciej o tym zapomnieć. Dzisiaj lecimy do Paryża. Oby chociaż on nas nie zawiódł... buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 02:18 Emi z tego co piszesz to wszystko było super. Skoro goście zadowoleni, ty wyglądałaś cudnie, jedzenie super, msza piękna, świetna muzyka i zabawa to co się stało?! Mam nadzieje, że po powrocie możemy liczyć na piękną i długą relacje. Na razie gratuluje! Jesteś żoną po raz drugi, to wspaniałe! No i owocnej podróży poślubnej i sesji w Paryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 11:09 Zia, nie poszły drobne szczegóły. To są takie rzeczy, o których wiem tylko ja. Dla ogółu wszystko wyglądało w porządku, a nawet więcej. Ale mnie jest szkoda tych drobnostek. Może jak obejrzę zdjęcia i film, to zmienię zdanie. O ile wszystko wyszło na nich ok. Mamy zamiar nadrobić pewne niedociągnięcia na sesji foto i video. Już kombinuję, jak to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 11:14 Emi, gratulacje I życzę wspaniałego pobytu w Paryżu Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 11:30 Monia, napiszę po powrocie. Teraz mam urwanie głowy, bo się pakujemy. A za dużo tego jest by tak szybko wymienić. Dzięki za życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 11:35 Emi!Korzystajcie z tego pobytu w Paryżu!! Wierzę,że te drobne rzeczy o których piszesz,że mogły wyjść lepiej to NIC takiego Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 11:53 nie jedz za duzo bagietki i croissantow Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 11:54 Oj Emi no to nie ma co tylko czekamy na relacje po przyjeździe. I odbijcie sobie te malutkie niedociągnięcia w Paryżu. Piękna, romantyczna podróż przed wami! Odpowiedz Link Zgłoś
misialka06 Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 11:35 Emi, Byłam na twoim ślubie w katedrze... Był przepiękny!!! Wszyscy byli zachwyceni! Wspaniale wyglądaliście (sukienka, włosy- CUDO!!!), chór stworzył niesamowity klimat... na takim pieknym ślubie jeszcze nie byłam! i nie jest to tylko moje zdanie... Jeśli chodzi o niedociągnięcia to nigdy tak nie ma przy tak wielkich przedsięwzięciach, żeby wszystko poszło 100% zgodnie z planem, jednak moim zdaniem, ślub był perfekcyjny i nikt nie zauważył tych "niedociągnięć" jeżeli w ogóle takie były! Jeszcze raz życze wam wszystkiego co najlepsze i wspaniałej podróży poślubnej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: 10.10.09 slub Emi 24.10.09, 10:09 misialka06 napisała: > Emi, > > Byłam na twoim ślubie w katedrze... > Był przepiękny!!! Wszyscy byli zachwyceni! > Wspaniale wyglądaliście (sukienka, włosy- CUDO!!!), > chór stworzył niesamowity klimat... > na takim pieknym ślubie jeszcze nie byłam! i nie jest to tylko moje zdanie... : > ) A czyje jeszcze? I dlaczego do mnie nie podeszłaś, hę? Dzięki za miłe słowa. Cieszę się, że przynajmniej "z zewnątrz" wszystko wyglądało ok Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 12:13 Gratulacje Wam Emily!!! Tylko wróć do nas Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: 10.10.09 slub Emi 12.10.09, 12:34 Po pierwsze - gratulacje! Po drugie - przychylam się do zdania wielu forumowiczek, że powinnaś zająć się organizacją ślubu. To by Ci pozwoliło "zrehabilitować" w swoich oczach swój ślub. Z tego co czytam, to wszystko było wspaniałe, a Ty wyglądałaś ślicznie, więc ciesz się podróżą poślubną i nie myśl o tym niewidocznym, co się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
smallcloud Re: 10.10.09 slub Emi 13.10.09, 16:52 Emi - wszystkiego najlepszego! Duzo slonecznych dni i usmiechu, i milosci milosci milosci Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: już ?? 20.10.09, 21:44 Rozmawialam z nia przez tel, wydaja sie zadowoleni z sesji,ale jak to Emi, wzglednie zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: już ?? 20.10.09, 23:26 Oj ta Emi, a założę się, że wszystko było super. Odpowiedz Link Zgłoś
seadreamer Re: 10.10.09 slub Emi 21.10.09, 21:34 Gratulacje i wszystkiego najlepszego, Emily Na pewno Twoj ślub był wspaniały. Odwiedź jeszcze to forum i podziel się z nami zdobytym doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine wróciłam 24.10.09, 10:06 Witajcie! Przywitam się tutaj Wczoraj wróciliśmy i dzisiaj nareszcie jestem wyspana we własnym łóżeczku Było fajnie, tylko dlaczego w Polsce jest tak zimno? buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: wróciłam 24.10.09, 10:13 Nareszcie!! Możemy liczyć na szczegółową długą relacje, z całego tego okresu? Bo ja się już doczekać nie mogłam, jak wam wszystko poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: wróciłam 24.10.09, 10:19 Oj Zia! A ja chciałabym zapomnieć o całym tym ślubie Ale napiszę coś w przyszłym tygodniu, bo jak wiadomo ja nie umiem szybko i krótko pisać Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: wróciłam 24.10.09, 11:32 ŻE CO??? Emi, co oni Ci tam zrobili w tej Francyji? Siadaj i zaraz pisz, licze/liczymy conajmniej na trzy watki WITAJ Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: wróciłam 24.10.09, 11:46 Jak co? Ciepło tam było, wczoraj 17 stopni i słonecznie. A tutaj ledwo 8. Mało brakowało, a byśmy nie wylądowali w Warszawie bo była okropna mgła. We Francyji nic mi nie zrobili (no prawie ), ale była już pora do domu wracać. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej WITAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka0127 Re: wróciłam 24.10.09, 11:56 Witamy z powrotem emily i czekamy na fotki i relacje ze slubu roku ))Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: wróciłam 24.10.09, 12:07 Dzięki i witajcie! Na fotki od fotografa niestety trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. Może uda mi się coś pokazać z prywatnych zasobów Relacja niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: wróciłam 24.10.09, 13:29 Relacja!! Chcę zdjęcia i relację!! Myślę, że Monicę chodziło o to, że mówisz, że chcesz o tym ślubie zapomnieć. A to przecież na pewno był piękny ślub, opowiadaj zaraz o co chodzi, bo normalnie ja jestem przerażona jak tak mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: wróciłam 24.10.09, 22:49 dokladnie, dzieki Zia, cos nam kombinuje ta nasza Emily Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: wróciłam 24.10.09, 12:18 Oj Emi, nie bądź taka Nie mamy już cierpliwości by czekać dłużej Pokaż choć kilka fotek, nawet amatorskich Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: wróciłam 24.10.09, 12:22 Witaj Emily juz nie moge doczekac sie na relacje i foty U mnie było wczoraj 19 stopni,wie jeszcze lepiej Chce zdjęcia!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: wróciłam 24.10.09, 21:08 Witaj Emi! Jesli szybko czegos nie napiszesz/nie wkleisz zdjec, to chyba umrzemy tutaj wszystkie z niecierpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
anczija Re: 10.10.09 slub Emi 24.10.09, 20:49 Gratuluje niezmiernie i witaj po drugiej stronie lustra Jestem pewna,ze bylo cudownie, w koncu to dzien wyjatkowy i wyjatkowosc chwili jest ponad wszystko! Koniecznie umiesc jakies zdjecia lub przeslij na priv. Odpowiedz Link Zgłoś