zia86 18.11.09, 22:26 Były motyle, teraz dalsza wycieczka po zwierzętach. Poligrafia w biedronki, świetna na letni ślub z jajem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomelanka Re: Biedronki! :) 18.11.09, 22:49 chyba jajkiem-niespodzianka, sorry, ale dla mnie te zaproszenia wygladaja jak na kinderbal Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Biedronki! :) 18.11.09, 22:54 A to na pierwszy taniec? www.youtube.com/watch?v=964PTzf6wUA Jak już z biedronek, to mają jeszcze torty... Podusia na obrączki Parę pomysłów na dekoracje Błyszczyk (?) na wieczór panieński Babeczki Ja mam niestety dwa skojarzenia nieślubne z tym motywem. Pierwsze - wiersz Gałczyńskiego "Satyra na bożą krówkę". Drugie - strój karnawałowy mojej Siostry dokładnie 15 lat temu. Wyglądała uroczo, ale jak widzę biedronkę, to od razu mi się te tłuściutkie nóżki w czarnych rajstopkach przypominają, i opaska z czułkami Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Biedronki! :) 18.11.09, 22:55 A, źle, błyszczyk nie na wieczór panieński, tylko na baby shower. Przepraszam Chwilę wcześniej czytałam o bridal shower, to stąd pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Re: Biedronki! :) 19.11.09, 09:08 Moze to ladne,ale raczej pasujace na bal w przedszkolu,albo zerowej klasie. Mysle,ze przy takiej uroczystosci jak slub,wesele-to powinno byc troche "powagi" A te biedronki to pasuja,ale na szafki w przedszkolu a nie na stol weselny. Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Biedronki! :) 19.11.09, 09:32 A mi sie tort misself podoba a reszta to total kinderbal Odpowiedz Link Zgłoś
rzmija Re: Biedronki! :) 19.11.09, 09:29 Biedronki są urocze. Jednak pasują tylko do jakiegoś niezbyt formalnego przyjęcia w ogrodzie. Nie widzę ich w zestawieniu z elegancką salą balową. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: Biedronki! :) 19.11.09, 09:31 rzmija napisała: > Biedronki są urocze. Jednak pasują tylko do jakiegoś niezbyt formalnego > przyjęcia w ogrodzie. Nie widzę ich w zestawieniu z elegancką salą balową. Ja podobnie. Nie mam nic do biedronek i same w sobie są 'wdzięczne',ale jako motyw przewodni < tak to się mówi? > jakoś ich nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: Biedronki! :) 19.11.09, 09:37 no nie wiem, jakoś te motywy przewodnie takie nie bardzo mi się wydają jak na urodzinową imprezę dla 6-latki są ok, ale na wesele i ślub??? nieeee... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Biedronki! :) 19.11.09, 14:01 Oczywiście, tak jak napisałam nie jest to coś co stawia się w sali balowej, raczej np. na weselu plenerowym albo wręcz przyjęciu na trawie. Jakiejś bardzo nieformalnym weselu a przecież i takie się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Biedronki! :) 19.11.09, 14:06 Ja miałam koleżankę, która miała na nazwisko Biedroń i w związku z tym wszyscy mówili na nią "Biedrona". Na jej miejscu pomyślałabym o imprezie w plenerze z motywem biedronek Ale chyba żadnej z was się nie spodobała moja propozycja pierwszego tańca... A taka fajna Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Biedronki! :) 19.11.09, 14:30 Ja wcześniej nie zauważyłam. Myśle, że taki pierwszy taniec, jest dla Pannien Młodych lubiących oryginalność. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Biedronki! :) 19.11.09, 14:42 Myślę, że sam motyw biedronek jest dla panien młodych lubiących oryginalność. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_maj Re: Biedronki! :) 08.12.17, 18:14 stonka oszukuje w każdym konkursie, uczestniczę już w trzecim i znowu w naszej wsi nie chcą wręczać wygranych, czy już rozdały czy co? Nie naliczają punktów za zakupy to pewnie już kuchnię polską rozdały. Te świeżaki, czy coca-cola też to samo, nawet rejestrować się paragonów nie dało. Towar porozrzucany po całym sklepie bałagan, a ceny od czapy. Dzisiaj mmmsy z ceną 4,99, które na kasie kosztowały 20 zeta ludzie, obserwuję już taką sprytną metodę od 2001 roku ile można tolerować jedynie w stonce taki bałagan i tyle zniszczonych towarów, całe kosze tego leżą, wszystko zepsute, podarte i połamane. Pozdrawiam sklepowe i zwłaszcza kierowniczkę przybytku. Ciekawe dlaczego w teżco tego nie ma ) Odpowiedz Link Zgłoś