zia86 Suknie 27.04.10, 12:57 Znalazłam fajną firmę, podobają mi się niektóre sukienki, zwłaszcza te lejące które byłyby na 1 taniec i ewentualne przyjęcie. Suknie Idę je przymierzyć za raz. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:04 Odkryłam przypadkowo salon z włoskimi sukniami ślubnymi i poszłam na przymiarkę. Myślałam, że znajdę może coś na pierwszy taniec fajnego i w ogóle tak sobie zbadać tą firmę bo nie słyszałam. Miło spędziłam czas ale fajerwerków żadnych nie poczułam. Ale zdjęcia mam. Zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
miya86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:11 Niestety ale nic ciekawego, a przynajmniej nie dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:30 najładniejsza to ta z czarnymi aplikacjami. czy ja dobrze widzę, czy to tylko złe światło, że masz intensywnie błękitne cienie na powiekach i równie intensywnie czerwoną szminkę? to taki zestaw... eee... no wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:37 Nie to tylko światło, cienie były biało srebrne a szminka jasna z błyszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ikikik Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 20:05 Zia, dziecko, nie używaj takiego koloru cieni. Makijaż, suknie, twoja figura. Wszystko to daje efekt głównej bohaterki ,,Gnijącej Panny Młodej". Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:51 i jeszcze jedno. ilekroć czytałam Twoje opisy przygotowań, jak ważne są dla Ciebie dekoracje, estetyka, itd., tylekroć wyobrażałam sobie, że jesteś świetnie wyglądającą, zadbaną dziewczyną z nienagannym makijażem, ładną fryzurą. tymczasem kiedy pokazujesz zdjęcia mam potworny, estetyczny zgrzyt. może przez tą ,,surowość" zdjęć (tzn. bez obróbki, specjalnej stylizacji, nie mówiąc już o kiepskiej jakości samej fotografii) sprawiasz wrażenie... zaniedbanej. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:40 Na pewno jest to wina zdjęć i oświetlenia po części, w lustrze jak się przeglądam to nie wyglądam tak źle. Ale oprócz tego wyszłam na tą przymiarkę tak spontanicznie z domu, po 3 godzinach od wstania także nie można wymagać cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:55 oj nie, wg mnie bardzo nieciekawe te sukienki..dodatkowo niektore niefajnie podkreślają twoja szczupłość przez co jestes przytłoczona przez kiecke Odpowiedz Link Zgłoś
whitesauber Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 21:12 taaa myślałby kto, ze to prawda. Usta masz intensywne rózowe jak baba ze staganu i nie wciskaj kitów, ze to Twój naturalny kolor. Przytyc musisz dziecino, bo Twój men wygląda przy tobie jak pączek w maśle, zajezdzi cie jeszcze trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 21:20 Żeby to takie proste było przytyć. Od dziecka tak mam nic nie poradzę, nigdy się nie odchudzałam, jem mnóstwo słodyczy i dalej tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:01 ja chyba nie mam dostępu do zdjęć to jest publiczny album? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:28 Ja też nie widzę zdjęć. Oprócz 2 z sylwestra, gdzie masz całkiem fajną niebieską sukienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:36 Oj coś się zepsuło, nie umiem dojść z tym programem do ładu, już naprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.bluebell Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 20:03 Ewentualnie suknia z aplikacjami, fotka 10 i 11 (i chyba na 12-tej jest zbliżenie na aplikacje), ale nie, nic tu nie oszałamia. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 20:13 No wiem, że nic nie oszałamia ale cóż. Mam nadzieje, że jutro będę miała dla was i dla siebie coś dużo fajniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 20:28 Ze wszystkich sukienek o dziwo najbardziej podoba mi się pierwsza. I chyba najlepiej w niej wyglądasz. Ale tak ogólnie to bez szału, żadna nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 22:09 Nie mam do nich dostępu A też chciałabym zobaczyć. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Problem 27.04.10, 20:31 Dostałam maila od pani florystki nr 1, która piszę, że może mi ofertę początkiem maja wysłać a konkretną wizją zająć się dopiero potem bo ma dużo na głowie a mój projekt jest obszerny i nie można go robić po łepkach. I teraz nie wiem co robić. Bo podobają mi się aranżacje ślubne florystki nr1, ma też więcej doświadczenia, znowu florystka nr 2 ma bardzo ładne dekoracje normalne ale nie do końca pamiętam jej aranżacje ślubne, ma mniej doświadczenia ale jest bardziej zaangażowania. Co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Problem 27.04.10, 20:40 Poczekać A tak w ogóle to idź już spać, bo się na jutro nie wyśpisz Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Problem 27.04.10, 20:56 No tak tylko decyzje muszę podjąć do końca tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Problem 27.04.10, 21:13 zia86 napisała: > No tak tylko decyzje muszę podjąć do końca tygodnia. > o naiwnosci ;] tak ci powiedziała ta babka??? nie wierz w takie rzeczy, kolejny chłyt marketingowy Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 437 28.04.10, 05:24 Ok wyruszam. Jejku jaka to nienormalna godzina, przecież ona nie istnieje. Spodziewajcie się obszernej relacji raczej późniejszym wieczorem, mam nadzieje, że coś upolujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jkk27 Re: 437 28.04.10, 18:14 Spójrzmy prawdzie w oczy-zia wygląda w białym bardzo niekorzystnie, do tego bladość i chudość. Suknia powinna być z rękawami, zeby to wszystko zakryć. Z kolorem sukni niestety nie da sie nic zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
next_exit Re: 437 28.04.10, 21:04 Ja dzisiaj przegladam w empiku jakis katalog mody slubnej, i byly pokazane miedzy innymi suknie JP. I byla tez ta suknia wybrana przez Zie. Musze przyznac, ze dopiero teraz zobaczylam ja na duzym zdjeciu, i zobaczylam ze na gorsecie ma ona ponaszywane kwiaty z koronki lub czegos podobnego.. i niezbyt mi sie to jakos podoba. Myslalam ze gora tej sukienki jest gladka a dol taki 'wielki'. I jeszcze, uwazam ze Zia powinna miec co najmniej szelke na szyje w sukni. W tym katalogu byly tez piekne suknie z taka wlasnie szelka. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 437 28.04.10, 23:50 Hej! Wróciłam. Było super ale padam, relacja i wszystko jutro. Ale jakie tam były kiecki... A, nie wiem które wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: 437 29.04.10, 11:33 No Zia, mam nadzieję że się już wyspałaś, więc dawaj tę relację, bom ciekawa jak było Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Relacja - Warszawa 29.04.10, 12:14 W międzyczasie jak walczę ze zdjęciami opiszę co się wczoraj stało. Wstałam o barbarzyńskiej porze, napisałam posta na forum i już trzeba było uciekać. O 5 rano moje decyzje nie są zbyt trafne i ubrałam się dobrze na podróż ale na przymiarki już nie bardzo. Potem okazało się, że nie mam gotówki w portfelu(cud, że udało mi się zapłacić za taksówkę na dworzec) i 5 minut przed odjazdem pociągu szukałam bankomatu. Udało się i pociąg o 6:25 odjechał ze mną w środku. Podróż była dość przyjemna i nasze koleje poprawiają się przynajmniej na odcinku Kraków-Warszawa. Na Zachodnim wsiadła Emi i pojechałyśmy do Wschodniego, bo oba salony które chciałam odwiedzić były na Pradze. Z małymi przygodami ale dotarłyśmy do pierwszego salonu. Co ciekawe salon mieścił się w domku, jednak w środku był bardzo ładny i duży. Pan miał niestety tylko 8 sukienek Jesusa Peiro i to nie te które chciałam przymierzyć. Jednak nie zraziłam się i przymierzyłam wszystkie 8. Musiałyśmy trochę poczekać w międzyczasie oglądałyśmy katalogi, nic oprócz Jesusa Peiro nam się niestety nie spodobało. Emi rozsiadła się na kanapie z aparatem a ja poszłam przymierzać z panią(żoną?). I zaczęłam przymierzać a Emi ochoczo robiła zdjęcia(często z zaskoczenia także nie przestraszcie się niektórych min. ) Model 113 To pierwszy model który przymierzyłam, nie był to strzał w 10 ale od razu poczułam inność tych sukien. Lekkie, zwiewne, wykonane z pięknych materiałów, nie potrzeba do nich halek, same ślicznie się układają. Model 140 Trochę jak gejsza. Bardzo mi się podobał,Emi powiedziała, że dobrze mi w takich trochę przy ciele i rozszerzanych w litere A. Fajne też były te ramiączka. Czułam się bardzo dobrze, próbowaliśmy do tego welon ale orzekłyśmy, że welon do tych sukien nie pasuje. Potem włożyłam woalkę Emi ze ślubu(swoją drogą śliczną) i w niej już przymierzałam do końca. Model 143 W życiu bym nie zwróciła uwagi na tą suknie przeglądając katalog. Na żywo, bajka! Nie widać tego na zdjęciu ale mają przepiękne broszki, styl i klasa. Coś pięknego. Po raz pierwszy spadło na mnie błogosławieństwo sukni ślubnej kiedy w niej stałam! Skromna ale stylowa i ten pas z broszką nadaje jej charakteru, mogłam wychodzić z salonu i iść do ślubu. Emi śmiała się, że pan specjalnie ustawił te suknie żeby każda była ładniejsza od poprzedniej. Model 179 Bardzo ładny ale nie dla mnie, nie podobała nam się góra, za to dół był bardzo fajny. Model 104 To był nasz typ 2! Również piękna, cudowny tył z trenem, leciutka i wygodna. Nie podobało mi się tylko, że rozcięcie z przodu było bardzo długie i bałam się, że nie miałabym co tam wsadzić, ale na mój rozmiar byłoby trochę mniejsze. Model 176 Fajny ale nie dla mnie. W sumie nic więcej nie umiem o nic powiedzieć. Model 174 Również super ale też nie dla mnie, moim zdaniem dla dojrzalszej PM. Ale super wykonany, niesamowity materiał i znowu przepiękna szarfa z broszą. Model 170 To nasz 3 typ! Zwiewny, lekki, bardzo dziewczęcy a z bolerkiem byłby cudowny(niestety w salonie go nie było), pomimo, że bałam się, że takie modele odcinane nie są dla mnie to w tym było mi wyjątkowo dobrze. Pazura nadawała mu ta ozdoba która na żywo wyglądała równie stylowo i pięknie jak na zdjęciu. Potem wróciłyśmy jeszcze do modelu 143, jest w opcji z dwóch materiałów(surówka jedwabna i jakiś jedwab) i zastanawiałyśmy się który leszy. Emi była bardzo pomocna i zadała mnóstwo szczegółowych pytań, mięła i prostowała te sukienki. Następnie przymierzyłam taki rozłożysty model San Patrick żeby zobaczyć jak mi jest w takim fasonie(był podobny do modelu 146 z Jesusa)i okazało się, że bardzo dobrze mi w takich fasonach. Ubrałam się i porozmawiałam z panem o warunkach zamówienia, pan był niesamowicie zaangażowany w swoją pracę, opowiadał nam o pokazach, sukniach, konkurencji itd. Bardzo przyjemnie się z nim rozmawiało. Niestety okazało się, że będę musiała dopłacić 15% ponieważ muszę mieć szytą tą suknie na indywidualne zamówienia. Jednak ceny rozczarowały nas baaaardzo pozytywnie. Zamówiłyśmy taksówkę, bo Emi zarządziła, że ona już komunikacją miejską jechać nie będzie bo się znowu pogubimy. Dojechałyśmy więc szybciutko do Promenady. Niesamowite to centrum handlowe, mnóstwo super marek których u nas niestety nie ma. Miałyśmy się udać do atelier Zienia ale najpierw poszłyśmy coś przekąsić. Emi jest w końcu w błogosławionym stanie i musi odżywiać się regularnie. Mały zniósł bardzo dobrze te całe przymiarki i spał cały czas. Nie byłyśmy przekonane co do tego atelier dlatego zanim tam doszłyśmy to wstąpiłyśmy do sklepu z ciuszkami dla maluchów i sklepów z butami. Jednak bardzo miło się rozczarowałyśmy. Dziewczyny jak tylko macie okazje odwiedźcie ten sklep! Mnóstwo sukien ślubnych, długich i krótkich, zdjęcia na stronie w ogóle nie oddawały ich uroku. Większość wykonana z muśliny albo jedwabiu, piękne materiały, świetnie uszyte. Jak zaczęłyśmy z Emi wybierać to musiałyśmy się wstrzymać, bo w przymierzalni zabrakło miejsca. Wszystkie były oczywiście za długie i za duże(choć tutaj było lepiej bo miały rozmiar 36/38). Pani była również miła i bardzo pomocna. Taka widać, że lubiła swoją pracę. Przymierzyłam pół sklepu i jakbym miała się zdecydować to bym nie umiała. Najpierw ubrałam tą ale z moim brakiem biustu to była porażka(choć suknia niesamowita, dla kogoś z większym biustem świetna) 2 miały fajną górę, coś się działo koło biustu i powiększały mi te okolice. Jedna nam się bardzo podobała z przodu ale z boku już nie bardzo. Emi na początku każdą chciała poprawiać. Jedna to była ta a drugiej nie mogę znaleźć. Przymierzałam też słynnego ptaka(w której brała ślub Cichopek i Steczkowska) leżał zadziwiająco dobrze choć był oczywiście za długi. Jednak najbardziej mi się podobała ostatnia jaką przymierzyłam długą, z kokardą z tyłu i takim al'a szalem który z niej wychodził, można było go puścić po ziemi albo założyć na szyję. Potem przymierzałam krótkie i w prawie każda mi się podobała. Najpierw przymierzyłam taką z lat 50, super była ale potem przymierzyłam drugą, złożoną z takich dużych plis i to było to. To co miało pokazać to pokazało a to co miało zatuszować zatuszowało. Przymierzyłam ją w dwóch wersjach z paskiem kolorowym i białym z kamieniami. W ogóle to muszę powiedzieć, że mają tam cudowne te paski a teraz jak przeglądam katalog odkryłam też super stroiki(czemu my ich Emi wczoraj nie widziałyśmy?). Emi chciała mnie ubrać w prawie każdą sukienkę jaka tam była ale prawdą jest, że Zień nie miał ani jednej brzydkiej sukni. Przymierzyłam jeszcze krótkie suknie w kolorze, jedną różową taką bombkę(szukałam dla druhen) i drugą taką granatową. Aha i jeszcze jedną zbroje, która nie miała pleców. Wyszłam bardzo zadowolona, na pewno tam wrócę. Niestety wszystko było w pośpiechu bo musiałyśmy się spieszyć, jeden dzień to zdecydowanie za mało na takie zakupy. c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 12:27 E tam, ciąża to nie choroba Ja widziałam jeden stroik u Zienia. Był na stoliku z katalogami. Nawet go sobie przymierzyłam. Całkiem "ciekawy" był, choć nie wiem czy bym go na ślub założyła Zapomniałaś o sukience od Evy Minge Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 12:57 A tak zapomniałam! Byłyśmy w sklepie Evy Minge i tam była jedna suknia ślubna ale wyglądała jak duży ptak, była bardzo ehm... ekstrawagandzka. ;P I jeszcze była niemiła pani. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.bluebell Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:07 Model 104 Jesusa Peiro jest bardzo, bardzo, bardzo fajna! Niby skromna, ale z pazurem - mój typ (niech no jeszcze Ciebie w niej zobaczę). Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:12 To i ja chętnie pooglądam zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
next_exit Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:16 ja tez poprosze i przeczytaj co napisalam wyzej o twojej sukience nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:21 Ja dodam tylko, że Zia to bardzo miła dziewczyna. W każdym sklepie chętnie by kupiła wszystko i za każdym razem mówiła obsłudze, że na pewno wróci i coś kupi. Urocze A tak mniej więcej Zia wygląda na zakupach Zia, szykuj nowy wątek Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:26 Emily ale mnie rozbawiłaś Dziewczyny po zarchiwizowaniu się wątku bardzo proszę wysyłajcie prośby o zdjęcia na @ do ZIA Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 14:25 emily_valentine napisała: > Ja dodam tylko, że Zia to bardzo miła dziewczyna. W każdym sklepie > chętnie by kupiła wszystko i za każdym razem mówiła obsłudze, że na > pewno wróci i coś kupi. Urocze > > A tak mniej więcej Zia wygląda na zakupach > > Opis idealny Udało Ci się to emily, masz talent. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 17:43 Oj rzeczywiście ci się to Emi udało. Co ja zrobie, że wszędzie tacy mili(w większości) ludzie i sprzedają takie ładne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Relacja - Warszawa cz.2 29.04.10, 12:54 Potem zawitałyśmy w Galerii Mokotów, ulubionej galerii Emi. Ruszyłyśmy na poszukiwanie biżuterii. Odwiedziłyśmy Red Rubin o pokazałam Emi te obrączki z szafirami Oglądałyśmy też śliczny naszyjnik diamentowy z małymi kolczykami do niego, klasyczne i nadające się do każdej sukienki. Potem poszłyśmy do Kruka, były dwie pary fajnych kolczyków ale nic nam nie zaiskrzyło. Następnie poszłam do Arent'n Art, który jest tylko w Warszawie, żeby zobaczyć te obrączki z szafirami, niestety nie było tego modelu co chciałam a obsługa była bardzo średnia, nie podobały mi się też te obrączki, na zdjęciu wyglądały lepiej. Zahaczyłyśmy też o Apart ale nie było żadnych kolczyków które chciałyśmy obejrzeć. Weszłyśmy do sklepu który nazywa się Noble Place i ma biżuterie, pióra, zegarki znanych projektantów. Tam zajęła się nami bardzo kompetentna i miła pani. Przymierzałam dwie różne obrączki. Najpierw takie bardzo oryginalne z czterech rodzajów złota z Boucheron. Fajne(narzeczonemu się podobały jak mu pokazałam w katalogu, powiedział, że są takie steampunk'owe) ale dla mnie były za duże. Potem przymierzałam bardzo ładne z takimi kręcącymi się pierścieniami z firmy Piget, mnie się podobała taka: a dla narzeczonego taka: Jak przechodziłam obok stolika Cartiera to dostałam olśnienia. Na podziękowania dla rodziców były tam piękne rzeczy, myślałyśmy o piórze, długopisie, zapalniczce i takich super budzikach. Wszystko było piękne i wcale nie takie drogie, na pewno tam coś wybierzemy. Zrobiło się już późno więc pojechałam do Emi do domu. Ma śliczne mieszkanie tylko trzeba przebić się przez niesamowite korki żeby tam przejechać, przeżyłam szok, w Krakowie nie ma takich korków. W mieszkaniu Emi pokazała mi wszystko. Zdjęcia, piękne zwłaszcza sesja z balonami i na karuzeli w Paryżu, obejrzałam też film. Widziałam piękną tablice sprzed kościoła i miseczkę na obrączki. Miseczka wymiata, jest śliczna i słodka. Emi dała mi też rożek na płatki, teraz już wiem czemu się tak wkurzyła o te rożki, też bym się wkurzyła bo rożki były zrobione super. Dostałam też pomysł na metki(razem z jedną metką). Widziałam wyprawkę dla małego, podobno miało być mało tych rzeczy a Emi przytaszczyła takie wielkie białe pudło, a wszystkie rzeczy w nim przesłodkie i śliczne. Miałyśmy też długą akcje ze zgraniem zdjęć na płytkę ale przy drugim podejściu się udało. Potem przyjechał mąż Emi i odwiózł mnie na dworzec(jeszcze raz dzięki). Mąż Emi jest bardzo miły choć cichy trochę. Odprowadzili mnie do pociągu(na który ledwo zdążyłam) i już byłam w drodze do domu. Po tej wycieczce wiem kilka rzeczy, po pierwsze suknie, garnitur i biżuterie jedziemy kupić do Warszawy. Poza tym utwierdziłam się w decyzji, że to świetne miasto dla nas. No i wiem też, że chce dwie suknie na 1 dzień, jedną do kościoła bardziej rozłożystą i jedną na przyjęcie a wybór będzie ciężki. Teraz lecę na spotkanie z konsultantami ale jak wrócę to dam zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:00 Dziewczyny zdjęcia będę rozsyłać na priv, dlatego, że chce do tych sklepów wrócić i coś tam kupić. Kto chce to proszę pisać, jak wrócę to podeśle. Odpowiedz Link Zgłoś
asiu-la83 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:05 oo to jak mozna to ja chetnie zobacze jak wygladasz w sukienkach Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:06 Zia zanim wrócisz to Ci się wątek zapełni i gdzie będziemy się wpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:26 No właśnie mam nadzieje, że się zapełni bo nie chce żeby dyskusja nad sukienkami toczyła się w dwóch wątkach, dla was też będzie prościej. Jak się zapełni to piszcie na priv, wyśle jak najszybciej się będzie dało bo jestem strasznie ciekawa waszych opinii. A ktoś się przebił przez relacje? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:31 Ja się przebiłam przez relację, chociaż ja to wszystko i tak widziałam na własne oczy. Ale podbijam wątek Dużo jeszcze trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
odsrodkowa Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:42 Ja się przebiłam, ale i tak najbardziej interesuja mnie fotki Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r zia coś dla ciebie 29.04.10, 13:48 www.pakamera.pl/inne-motil-nr360128.htm jak to zobaczyłam pomyślałam od razu o twoim motywie przewodnim...... Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: zia coś dla ciebie 29.04.10, 14:04 Fajna ta opaska, ale cena poraża! Odpowiedz Link Zgłoś
majandra25 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 14:12 I ja rowniez poprosze, jesli to nie problem Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: zia coś dla ciebie 29.04.10, 14:22 Opaska super!! i bardzo pasuje mi do Zia. Składam reklamacje, bo nie dostałam jeszcze zdjęć na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: zia coś dla ciebie 29.04.10, 16:07 www.pakamera.pl/dodatki-maderin-nr352147.htm ta też fajna , zia mysli o woalce. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkawalczywkisielu Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 16:11 ja też poproszę o fotki. i też się przebiłam Odpowiedz Link Zgłoś
ronalilly Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 16:59 Zia, również chętnie obejrzę zdjęcia i wyrażę opinię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marsmig Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:15 ja bardzo chętnie obejrzę zdjęcia mój mail marsmig @ gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:42 jeszcze 24 posty, no teraz 23 Odpowiedz Link Zgłoś
lewelina Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:45 Ja też ładnie poproszę o zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
na_szpilkach Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:56 Ja też bym Cię chętnie zobaczyła Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 14:05 czy ja też mogę prosić zdjęcia na @??? Odpowiedz Link Zgłoś
rubina2 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 14:30 Jeśli jest taka możliwość ja też poproszę zdjęcia na iwoniasta@tlen.pl Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:24 W tej sukience Zia podoba mi się najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
asiu-la83 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:30 ta suknia jest naprawde piekna i sama jestem ciekawa jak sie prezentuje na Zia Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:25 Dawaj foty!! Jestem bardzo ciekawa jak suknie JP prezentują się na żywym człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:38 ja też poproszę na martarat@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:41 Strasznie mi się podobają suknie JP,więc jestem ciekawa jak się w nich prezentujesz zia. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 17:23 ja również poproszę o zdjęcia na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś