freciczka 18.03.10, 11:47 Dziewczyny, mam prośbę on pomoc - muszę stworzyć w pracy bazę firm ślubnych (dekoracje, akcesoria na ślub i wesele). Zamieśćcie proszę swoje typy!! Najbardziej mi zależy na firmach sprawdzonych. Z góry dziękuję!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily_valentine Re: baza firm ślubnych 18.03.10, 12:09 Zajrzyj na portale ślubne. Tam jest mnóstwo reklam i ogłoszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzikiszka Re: baza firm ślubnych 18.03.10, 12:10 Ale tu mamy podawać czy na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: baza firm ślubnych 18.03.10, 12:14 Może żeby nie łamać zasad (?) to na gazetowego @. Ja wiem że jest mnóstwo ogłoszeń, ale chodzi mi o te które możecie polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: baza firm ślubnych 18.03.10, 12:18 A akcesoria na ślub to co masz dokładnie na myśli? Jeśli chodzi o kwiaty i dekoracje to ja korzystałam z usług naszej forumowej florystki Flory. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: baza firm ślubnych 18.03.10, 12:25 Chodzi mi o dekoracje samochodu, ozdoby do włosów, poduszki na obrączki, dekoracje stołu, upominki dla gości, figurki na torty, itp. Zależy mi na firmach, które mają gotową ofertę, np. sklepy internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: baza firm ślubnych 18.03.10, 12:36 dekoracje samochodu - Flora ozdoby do włosów - woalka, zamawiałam przez net w Stanach poduszki na obrączki - zamawiałam przez net w Stanach dekoracje stołu - Flora upominki dla gości - trufle z restauracji, pudełeczka w www.destinoamore.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: baza firm ślubnych 18.03.10, 12:37 prosze dawajcie na priv do freciczki, bo sie nam tu baza zrobi, ale ogłoszeniodawców Odpowiedz Link Zgłoś
mleon2 Re: baza firm ślubnych 24.09.13, 07:34 Eleganckie prezenty ślubne - kryształowe kieliszki do wina, karafki, wazony itd. Ajmara.pl - prezent na ślub Odpowiedz Link Zgłoś
abihsba Re: baza firm ślubnych 26.09.13, 08:37 Poszukaj na różnych blogach ślubnych - tam często reklamują się różne portale i firmy ślubne!!! mojewielkieamerykanskiewesele.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś