panmaro 12.04.10, 14:36 Tak jak w tytule, 14 08 2010 -warszawa- może możecie kogoś polecić? Ktoś kto ma energię jest elegancki i poprowadzi imprezę. Dziękuję Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adaneku Re: Poszukuję eleganckiego DJ 12.04.10, 15:46 Polecam dj danio który zagrał u mnie, wie co robi, a robi to dobrze.Jakbyś miała jakieś pytania pisz priv chętnie odpowiem. Numer do niego 792677560, najlepiej zadzwoń i porozmawiaj z nim. Pozdrawiam Cie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
klrt Re: Poszukuję eleganckiego DJ 12.04.10, 21:21 Witam , w razie zainteresowania oprawą muzyczną jako dj proszę o kontakt prześlę ofertę konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
djtrust Re: Poszukuję eleganckiego DJ 13.04.10, 19:22 Witam serdecznie Termin mam wolny proszę o więcej szczegółów ilość godzin, liczba gości, miejsce - restauracja - nazwa??? djtrust@interia.pl tel 510-322-062 pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś
zaba80lis Re: Poszukuję eleganckiego DJ 13.04.10, 19:40 Polecam DJ Klaudiusza. U mnie na weselu sprawdził się fantastycznie. Wesele było pod Krakowem w Pałacu z założenia miało być bardzo eleganckie. Obawiałam się czy DJ da radę w takiej oprawie poprowadzić imprezę - było naprawdę rewelacyjnie. Nie wiem czy mogę podać do niego nr tel. ale wiem że ma stronę www.sayyesdj.pl Pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
remix-1 Re: Poszukuję eleganckiego DJ 14.04.10, 22:04 Witam serdecznie gramy w składzie DJ plus Wodzirej od paru lat bawimy gości muzyką rytmiczną jak i dla starszych tak i dla młodszych . Wodzirej zajmuje się zabawianiem gości jak i zabawami czy oczepinami . Nasz kontakt 698 021 522 lub dmnczarnecki@gmail.com .Pozdrawiamy serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agatalaw Re: Poszukuję eleganckiego DJ 15.04.10, 14:18 Polecam z dj`ów z Muzycznego Centrum www.kusza.org Odpowiedz Link Zgłoś
dawid1989ek Re: Poszukuję eleganckiego DJ 16.04.10, 14:57 Zespol Muzyczny Chilli band lub Odpowiedz Link Zgłoś
raffdj Re: Poszukuję eleganckiego DJ 20.04.10, 08:32 zapraszam na www.djraff.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
maja1966 Re: Poszukuję eleganckiego DJ 21.04.10, 09:15 polecam DJ z klasą prowadzi wesela w całym Kraju ziutekwieczorskiwesela.pl pozdrawiam maja Odpowiedz Link Zgłoś
djadus DJ ADUS 22.04.10, 09:25 Zagwarantowane 100% satysfakcji (wesele jest raz-ja to rozumiem!: - super profesjonalny sprzęt renomowanych firm (DENON, SHURE, AKG, DB AUDIO, HK AUDIO, EUROLITE) - oświetlenie (dostępne aż 8 efektów świetlnych - w tym laser!) - dym, bańki - pełna animacja imprezy - pokazy multimedialne i inne - mikrofony bezprzewodowe (AKG, Shure) - dobra cena (negocjowalna) Pozdrawiam Dj Adus 501 427 914 djadus@gazeta.pl Nie stać Cię na pomyłki - zadzwoń lub napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
imprezyfirmowe.info Re: Poszukuję eleganckiego DJ 03.05.10, 16:46 Witam, Jesteśmy grupa DJów specjalizujacą się w weselach w stylu miejskim dla WYMAGAJĄCYCH tzw. URBAN WEDDING. Nasza oferta przeznaczona jest głównie dla tych którzy oczekują profesjonalnego nagłosnienia i oświetlenia na swojej uroczystości oraz sprawdzonego repertuaru muzycznego z klasa. Pracujemy na najwyzszej jakosci sprzecie, posiadamy w naszych zbiorach muzyke od lat 60 przez 70-80-90 do wspolczesnych hitów. Zawsze dostosowywujemy playlisty do wymagań klienta. Zapraszamy do współpracy, z racji tego że jesteśmy grupą DJów posiadamy jeszcze kilka wolnych terminów na 2010r. www.imprezyfirmowe.info tel. 792 51 75 75 p.s. Niektórzy z naszych djów prowadza równiez wesela tradycyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
mironluz Re: Poszukuję eleganckiego DJ 04.05.10, 23:26 Droga Aniu Od lat prowadzę imprezy dla osób ceniących jakość i profesjonalizm. Termin o który pytasz mam zajęty. Informacje o mnie: www.wodzirejmiron.pl Ale z czystym sumieniem polecam Ci kolegę Wodzireja z okolic W-wy www.wodzirej-siedlce.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
raffdj Re: Poszukuję eleganckiego DJ 18.05.10, 11:11 Zamiast zespołu proponuje dj - wodzireja który świetnie poprowadzi Wasze wesele, zagra orginalne utwory oraz jest o wiele tańszy. zapraszam na www.djraff.blogspot.com Współpracuje również z fotografem Kariną Falińską - www.karinafalinska.com Odpowiedz Link Zgłoś
dawid1989ek Re: Poszukuję eleganckiego DJ 20.05.10, 13:52 Zespol Muzyczny Chilli band lub Odpowiedz Link Zgłoś