Dodaj do ulubionych

moje fotki

04.10.10, 13:17
dojrzalam do tego, by wrzucic link
ogladajcie na zdrowie
nie zwracajcie tylko uwagi na moje brudne buty i zdjecia z podwiazka tongue_out nie chcielismy tongue_out

moje fotki

<obozeteraznapewnoktoszeznajomychmnierozpoznaiprzeczytawszystkiemojewpisynaforum>

ps. wiem, skoro wrzucam na publiczne forum, to powinnam sie liczyc ze wszystkimi komentarzami, jednak razem z moim mezem preferujemy te pelne zachwytow tongue_out
Obserwuj wątek
    • maddalena81 kometarz pelen zachwytu 04.10.10, 13:28
      Przyjmij zyczenia i gratulacje!!!! Bo wczensiej nie napisalam.
      Ciesze sie, ze udostepnilas zdjecia, bo nie wiedzialam czy moge do Ciebie pisac z prosba o zdjecia na priva, bo w sumie nie udzielalam sie w Twoim watku.
      Pieknie!!!!
      Wygladalas bardzo pieknie. Bardzo podba mi sie kolor sukni swiadkowej - uwielbiam takie odcienie rozo-filetu czy zwal jak zwal.
      Ladna z Ciebie kobitka smile
    • szosty.bieg Re: moje fotki 04.10.10, 13:31
      moje gratulacje smile

bardzo podoba mi się kolor bukietu i kościół. Perełka!

• 3-mamuska Re: moje fotki 04.10.10, 13:51
        Gratuluje!!sliczny makijaz i kwiaty,bardzo podobaja mi sie takie sukienki,wiec tez sliczna na plus, do tego ten dekold,marzenie kazdego faceta,ladne paznokcie i branzoletka.
        Kolory sliczny kwiatow i sukienka swiadkowej.Ladnie upiety welon widac go, a nie jak kitka z tylu glowy.A do tego bardzo podobaja mi sie fryzury z kwiatem we wlosach.
        A ciasta mniam smaka mi narobilas, swietny pomysl z tym koszem pod kosciolem na koperty.
        A tak niesmialo spytam czy brzuszku jest dzidza?
    • 1luna1 Re: moje fotki 04.10.10, 13:48
      Tak jak pisałam wcześniej na priv fotki są piękne i naturalne. W pełni ukazują Wasze szczęście i miłość. Wszystko bardzo, bardzo mi się podoba. Jesteście bardzo dobrze dobraną parą.
      Pozdrawiam serdecznie smile
      • monikapers Re: moje fotki 04.10.10, 13:54
        zachwyt zachwyt zachwyt smile
        uwage zwraca węgorz nabity na pal razem z poremi pomaranczka smile
        GRATULACJE
    • wuika Re: moje fotki 04.10.10, 14:00
      Mi się podoba. Pewnie bym nie pisała komentarza, gdybym nie miała czegoś więcej do dodania. Chodzi mi właśnie o to określenie: "Nie chcieliśmy", kurde, nie rozumiem - skoro nie chcecie takich zdjęć, to ich nie robicie, fotograf nie jest Waszym panem smile
    • bursztynek22 Re: moje fotki 04.10.10, 14:10
      Po pierwsze szlag mnie trafia jak widze takie włosy wspaniałe, bo ja nie mam uncertain A po drugie zgłębiłam się w Twoją galerię i już wiem, do jakiej aktorki jesteś podobna! Do Renee Zelweger smile
      • tomelanka Re: moje fotki 04.10.10, 14:23
        no nie chcielismy ale przecie nie bedziemy sie wyklocac bo po co tongue_out pan foto stwierdzil ze zdjecie z podwiazka musi byc tongue_out wegorz to inwencja restauracji
        wlosy mam krecone tak ogolnie
        niestety, ciaza jest spozywcza sad

smile
        • sajolina Re: moje fotki 04.10.10, 14:37
          do tego ten dekold,marzenie kazdego faceta

i niejednej kobietytongue_out (np. moje)
    • takisobienik Re: moje fotki 04.10.10, 14:38
      Ja się dziwię. Bardzo. Tysiące postów, gigantyczne wąty z rozterkami, roztrząsanie najdrobniejszych szczegółów, a koniec końców wszystko wygląda tak samo jak gdzie indziej.
      • ga_lapagos Re: moje fotki 04.10.10, 14:43
        alez jestescie zachwycajacy wink
        Gratuluje jeszcze raz !

A na tych zdjeciach niebo takie ladne jak z tapety windowsa!
      • tomelanka Re: moje fotki 04.10.10, 21:41
        takisobienik, tysiace to w erze i u zia, u mnie kilkaset wink
    • panna_de_moll Re: moje fotki 04.10.10, 15:12
      Wszystkie ładne, ale najfajniejsze jest ujęcie sukni ślubnej (na Pannie Młodej) rozpostartej na schodach. (Oczywiście rozpostartej sukni, Młoda chyba utrzymywała pion?) Byłam przekonana, że te malownicze fałdy zostały udrapowane ze względów artystycznychsmile No i jeszcze Twój komentarz; Człowiek niewprawiony to i się welon o schody haczy wink
      To się już nie wprawiaj - niech ten Wybrany pozostanie Jedynym i Najlepszym do końca życia.
    • agata_abbott Re: moje fotki 04.10.10, 19:14
      Przede wszystkim - gratulacje! smile

A co do zdjęć - dziwię się, że były same zachwyty, z reguły na tym forum jest dosyć dużo słów krytyki, a tu cisza. Zdjęcia z pleneru same w sobie są ładne, ale ilość bajerów w stylu twarze na baloniku czy Wy idący ścieżką skopiowani aż po horyzont przyprawiają o zawroty głowy. Trochę jakby pan grafik dorwał się dopiero co do photoshopa i chciał się pochwalić wszystkimi opanowanymi trickami.
    • erillzw Re: moje fotki 04.10.10, 19:26
      Tomelanko wygladaliscie naprawde pieknie w Dniu Waszego Swieta smile
      Widac szczescie, radosc i pozytywna energie smile

Zas fotki plenerowe.. jesli Tobie sie podobaja to najwazniejsze smile Jesli chodzi o mnie to sa zupelie nie w moim stylu i dlatego nie bede o nich nic mowic bo gdyz nie mam tego w zwyczaju smile)
    • alajna85 Re: moje fotki 04.10.10, 20:29
      Gratulacjesmile Piękni i zakochani, tak trzymać smile
    • inaa1 Re: moje fotki 04.10.10, 20:32
      gratulacje!

nie obraź się, ale hmm... jeżeli plener i całą resztę robił ,,profesjonalny fotograf", to ja biorę swój sprzęt i wchodzę w tą branżę. bo każdy amator-pstrykacz coś takiego potrafi zrobić.
    • reirei Re: moje fotki 04.10.10, 21:05
      Jeszcze raz gratulacje! Jak dla mnie na fotkach widać to co najważniejsze w dniu ślubu - waszą radość i miłość smile Wyglądacie na bardzo sympatyczną i wyluzowaną parę smile
      A, i dołączam się do zachwytów nad włosami.
      • krapheika Re: moje fotki 04.10.10, 21:14
        Gratuluje! Ciesze sie,ze wy sie cieszyciesmile
        Fotki i suknia,nie moj gust,reszta b.ladna.
        • tomelanka Re: moje fotki 04.10.10, 21:39
          fotki jak fotki, nie chcialam jakichs udziwnionych, zabiego oka czy jak to sie tam nazywa i innych takich
          bajerow faktycznie troche jest, nie wszystkie mi sie podobaja, ale kazde "zbajerowane" zdjecie mamy tez w wersji oryginalnej, czyli nie jest tak zle tongue_out nie obrabialam tych zdjec z panem fotografem wink

po poltora roku przygotowan (ktore jak dla nas wymusila koniecznosc zaklepania restauracji wlasnie w tym terminie), moze wlasnie dlatego wszystko wyglada dla jednych uroczo i zachwycajaco a dla innych tylko ok, jak u wszystkich; dobrze ze nie beznadziejnie, choc i na pewno sa tacy co tak mysla, nie mam zamiaru sie przejmowac smile
          dziekujemy za zyczenia i gratulacje
          • roberta.redford Re: moje fotki 04.10.10, 22:00
            fotki reportazowe sa normalne, naturalne, ale wygladaja raczej amatorsko, natomiast plener mnie jedynie utwierdza w przekonaniu, ze cala ta heca jest mi zbedna. Sympatyczna para wyglada kompletnie sztywno i robi wrazenie, jakby sie czula glupio. I tu amatorszczyzna bije w oczy. Juz nie mowie o tych dziwnych wstawkach, ale przeciez na zadnym zdjeciu z pleneru nie widac twarzy swiadkowej, jest albo w cieniu, albo rozmazana.
            Natomiast ty wygladalas bardzo ladnie, maz rowniez. Ladne oswietlenie sali weselnej. Widac, ze zabawa byla pierwszorzedna i to najwazniejsze.
            TOmelanko, wybacz, ale musze sie spytac - ten fotograf kosztowal wiecej niz 2 tysiace?
            • zoselin1987 Re: moje fotki 04.10.10, 22:51
              roberta.redford napisała:
              > TOmelanko, wybacz, ale musze sie spytac - ten fotograf kosztowal wiecej niz 2 t
              > ysiace?

Jeśli to nie jest tajemnicą to chętnie się dowiem również jaka cena zdjęć?
            • roberta.redford Re: moje fotki 04.10.10, 23:18
              aj, tylko sie nie uraz, Tomelanko!
              a, doczytalam, ze masz te fotki z pleneru w wersji "saute", cale szczescie!
              gratuluje i dzieki wielkie, ze tak odwaznie podzielilas sie fotkami na forum
              • niektorymodbija Re: moje fotki 04.10.10, 23:35
                Tomelanko - gratulacje! Nie podobala mi sie Twoja suknia jak ja pokazywalas w watku przygotowawczym, ale tutaj sie sie przekonalam,ze dobrze wybralas! Ladna z Was para.
                Wesele wyglada na super!
                Zdjecia moze ogolnie nie zachwycaja,ale jest troche fajnych ujec, a to najwazniejsze - macie z czego wybrac reprezentacyjne zdjecia do ramki smile ktorych nie bedzie wstyd pokazac wnukom.
                PS. jestes swiadoma,ze w takim linka, nawet po usunieciu zdjec jest widoczne Twoje imie i nazwisko? Az z ciekawosci zajrzalam na fcb wink ales Ty podobna do K.Chichopek!!! W sensie pozytywnym jak najbardziej.
                • tomelanka Re: moje fotki 05.10.10, 07:57
                  galeria przyblokowana nie dlatego, ze jakies komentarze tam mi nie pasuja, bo wiecie, ze to po mnie splywa, tylko dlatego, ze sa tam nie tylko nasze zdjecia, ale rowniez naszych gosci itd.
                  jak ktos ma konto, to sobie obejrzy smile
    • zia86 Re: moje fotki 04.10.10, 22:31
      Fotki zupełnie nie w moim stylu. Z takich szczegółów podoba mi się dekoracja u ciebie(?) w domu i bukieciki na sali. smile A wy szczęśliwi(choć trochę mało się uśmiechacie) i goście w szampańskich nastrojach a to najważniejsze. smile Jeszcze raz gratulacje! smile
      • zoselin1987 Re: moje fotki 04.10.10, 22:47
        Ja podobnie jak zia. Zdjęcia takie od jakich chcę się ustrzec,ale cieszę się,że się Wam podobają.
        Gratulacje.
        • allkaja Re: moje fotki 04.10.10, 23:31
          Gratulacje!!!!! Widać że jesteście szczęśliwi!!!! Jeśli chodzi o foty to ja też zdecydowanie w innych gustuję - bliżej Zia smile ale różni ludzie różne gusta!!!!!
    • jkk27 Re: moje fotki 05.10.10, 08:23
      Dlaczego już nie ma fotek???
      • tomelanka Re: moje fotki 05.10.10, 08:37
        jkk, powod jest w ponizszym poscie
        jesli masz tam konto, to sie zaloguj, obejzrysz wink
    • jkk27 Re: moje fotki 05.10.10, 08:59
      Eee, nie chwytam. Chyba fot nie obejrzę, buu
    • doxi_mara Re: moje fotki 05.10.10, 09:17
      zdarzylam wczoraj obejrzec, mimo ze mam konto to teraz ich nie widze juz smile

Tomi, bardzo szczesliwie wygladaliscie, gratuluje z calego serca. widze, ze zabawa byla przednia!!

suknia ladnie sie prezentowala, chociaz moim zdaniem mogla jednak miec ramiaczka wink

jeszcze raz wszystkiego najlepszego Wam zycze smile
      • tomelanka Re: moje fotki 05.10.10, 13:14
        doxi, teraz tez bym wziela ramiaczko i nie brala kola wink trza sie sluchac madzrejszych dziewczyny, o!wink
        • erillzw Re: moje fotki 05.10.10, 14:30
          Ja tez mialam kolo czego po trosze z jednej strony zaluje bo w tym pospiechu za nisko zalozylysmy halke i sie o nie potknelam w kosciele.. ale z drugiej strony.. ciesze sie ze mialam je na poczatku bo osowilam sie z kiecka i warstawami materialu smile A bawilam sie i tak juz bez kola wiec na chwile w kosciele i na poczatku bylo ok smile
          A ramiaczka mialam caly czas. Wiem, ze wygladly pewnie kijowo czy cos ale przynajmniej mialam komfort, nic mi nie spadalo, bylo wygodnie i to bylo najwazniejsze big_grin
          • doxi_mara Re: moje fotki 05.10.10, 14:42
            nie rozumiem co ma kolo do oswojenia z materialem wink

siedzenie w kosciele z kolem tez nie jest latwe, bez jest lepiej.
            ale wiadomo, ze czlowiek madry po big_grin
            chociaz jak popatrze na siebie, to te najwieksze bledy usunelam przed big_grin
            jestem tez wiekszych wymiarow jak tomi, chcialam miec naprawde spokoj ze zjezdzajaca kiecka i widocznymi buleczkami tongue_out chociaz zauwazylam ze duzo szczuplych dziewczyn jest tak zwiazana w tych kieckach, ze im sie nawet skora marszczy tongue_out dlatego co by bylo u mnie confused? hihi
            dlatego polecam ramiaczka smile smile i brak kola. wybawilam sie za wszystkie czasy, suknia byla lekka, miekka i moglam z nia robic co chce. w ogole nie ograniczala ruchow. ok koncze offtopa, sorki tomi smile
            • erillzw Re: moje fotki 05.10.10, 14:45
              To ze mi sie na poczatku material platal miedzy nogami jak szlam i sie potkalam o niego. I nie mialam czasu na to by przywyklnac do tego wczesniej bo kiecka odebrana zostala w srode popoludniu a ja do piatku wieczor pracowalam. Wiec bylo mi wygodniej po prostu na poczatku i wiedzialam, ze po pierwszym tancu to kolo zdejme bo takie bylo zalozenie smile
              I nie zaluje kola poza tym, ze zalozylismy ta halke za nisko po prostu i po kosciele ja poprawialismy tongue_out Tak jak zmienialismy dlugi welon na krotki wink
              • doxi_mara Re: moje fotki 05.10.10, 14:49
                a ok, rozumiem. ja tez sie balam na poczatku, ze bedzie mi kieca miedzy nogi wlazic, ale sie okazalo ze tak na szczescie nie bylo smile
          • tomelanka Re: moje fotki 05.10.10, 15:09
            e nie, mi nic nie spadalo, ramiaczko mialo miec zadanie maskujace wink
            moja swiadkowa te zmiala gorsetowa sukienke i mimo ze nosi 38, tez jej wylazilo
            • zoselin1987 Re: moje fotki 05.10.10, 19:21
              rozumiem,że nie uzyskam odpowiedzi na moje pytanie?
              • mama_vinca Re: moje fotki 06.10.10, 11:58
                Szkoda, ze juz usunelas zdjecia Tomisad
    • mohito86 Re: moje fotki 06.10.10, 23:25
      zdażyłam obejrzeć fotki zanim znikneły - i nawet sie zastanawiałam czy zrobisz cos z tymi na których jest rodzinasmile

przede wszystkim jednak GRATULACJE. Wyglądacie na szczęśliwych a zabawa na udaną i to najfajniejsze na tych fotkach. Bukiecik miałaś śliczny również a pamiętam, że marudziłaś coś na kwiaciarkę.
    • nerri Buuuuu:( 06.10.10, 23:38
      Czemu JA nie zdążyłam,chce obejrzećsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka