Dodaj do ulubionych

suknie Anna Kara

08.11.10, 21:26
właśnie odkryłam na stronie Anny Kary nową kolekcję (2011) smile Jest kilka modeli, które zdecydowanie mi się podobają smile Wiecie jakie są może mniej więcej ceny tych sukienek? W Warszawie dostępne jedynie na Żurawiej, tak?
Obserwuj wątek
    • zia86 Re: suknie Anna Kara 08.11.10, 21:28
      Ceny są bardzo ok. smile Około 2000-3000 zł. Widziałam na targach nową kolekcje i naprawdę mogę polecić. Nie wiem jak w Warszawie ale w Krakowie jest butik projektantki i są wszystkie modele. smile
      • slupikk Re: suknie Anna Kara 20.01.13, 14:17
        trzy koła, za kieckę na jeden raz????
        powariowali....
      • slupikk Re: suknie Anna Kara 20.01.13, 14:19
        wyglądają fajnie... można je gdzieś wypożyczyć? tak jest bardziej ekologicznie...
    • mariolkawalczywkisielu Re: suknie Anna Kara 08.11.10, 22:02
      kilka dni temu pisałam o nich u siebiewink
      sukienki kosztują od 1,5(krótkie) do 3,5tys (koronkowe)
      można też szyć na zamówienie/własny projekt. W Wwie dostępne tylko w jednym salonie.

-
      • monikapers Re: suknie Anna Kara 09.11.10, 00:34
        piekne! kocham takie wlasnie panny mlode - odwazne i niebalnalne, ciekawa jestem swoja droga czy ta suknia z koszulowa gora znajdzie chetne... szkoda, ze jestem juz 1,5 po ... sad
        • iness_86 Re: suknie Anna Kara 09.11.10, 08:41
          Wybiorę się niedługo w Warszawie, zobaczymy co mają smile Ciekawe czy kolekcja 2011 już do nich dojechała... a jak nie znajdę, to najwyżej przyjadę do Krakowa, a co wink Wiem, że będę się dobrze czuła w Mitrze i Niobe, ale może jeszcze coś podpasuje... smile PS. przepraszam, ale nie umiem wklejać zdjęć. Stąd same nazwy...
        • ardzuna Re: suknie Anna Kara 02.03.13, 22:25
          monikapers napisał:

> piekne! kocham takie wlasnie panny mlode - odwazne i niebalnalne, ciekawa jeste
          > m swoja droga czy ta suknia z koszulowa gora znajdzie chetne... szkoda, ze jest
          > em juz 1,5 po ... sad

Mierzyłam ją w czwartek - na mnie leży porażkowo i wygląda megadziwacznie. Po mierzeniu więc przestałam być chętna.
    • maddalena81 Re: suknie Anna Kara 09.11.10, 09:28
      Piekne sa te suknie, wystawa na Dietla w Krakowie zawsze przyciagala moj wzrok. Moja kolezanka brala slub w sukni Anna Kara, wygladala przeslicznie, delikatnie i z klasa.
      Gdybym nadal mieszkala w Polsce na pewno wybralabym suknie z tego salonu (wolalam jednak jezdzic na przymiarki gdzies blisko).
    • mechantloup Re: suknie Anna Kara 09.11.10, 09:37
      Ładne, ładne, tyle, że tu dużo Manuela Moty i Pronovias jest (innych pewnie też, ale tylko ww. marki mnie interesowały, więc "inspiracje" poznaję)
      Syria, Bryzejda, Gorgo, Niobe, Pelopia, Urania - prawie jak kopie MM, P i La Sposy.

No, ale cóż nowego można w temacie wymyślić?
      • monikapers Re: suknie Anna Kara 09.11.10, 10:30
        bardzo niesprawiedliwa ocena, A.K. jest projektantką, nie wierzę, że kopiuje wzory, owszem widać jakiś kompromis np. gorset, (którego osobiście nie trawie bo kojarzy mi sie wyłącznie slubnie...) ale przecież suknie maja sie sprzedawać...
        • zia86 Re: suknie Anna Kara 09.11.10, 12:14
          Ja się zgadzam z Moniką. smile Ciężko zrobić coś nowego w sukniach ślubnych ale Anna Kara ma autorskie świetne projekty.
    • kati_p Re: suknie Anna Kara 09.11.10, 22:56
      Na targach Pani mówiła, że zakres cenowy to 2500- 4000.
      Szyją też indywidualnie, bez dopłat za projekt.
      • iness_86 Re: suknie Anna Kara 10.11.10, 07:36
        byłam w Warszawie w salonie w którym mają suknie Anny Kary, ale wybór marny a kiecek z 2011 to w ogóle jeszcze nie mają. Może się coś pojawi do końca listopada, jakies zwiastuny kolekcji... Tak więc najwyżej zostanie mi pojechać do Krakowa smile
        • zazza_gd Re: suknie Anna Kara 18.11.10, 15:18
          to prawda, suknie są piękne! tymbardziej jestem szcześliwa, że od tego roku dostępne także w gdańsku w salonie arttrend smile już od przyszłego tygodnia!
          • kochammacka Re: suknie Anna Kara 18.11.10, 15:34
            a ja ich jakoś nie trawię...są dla mnie bardziej zbliżone do koszuli nocnej...czyli na noc poślubną niż na sam ślub. Niemniej o gustach się nie dyskutuje. Natomiast na pewno dobrze, że nie wszystkie suknie są na jedną modłę czyli 2m kwadratowe koronki lub marszczeń na 1 m kwadratowy sukienki....
            • monikapers Re: suknie Anna Kara 18.11.10, 21:10
              nie kazdy lubi sztywne taftowe lub koronkowe bezy rybki czy inne polrybki... nie kazdy sadzie ze to jedyna opcja na slubna noc
              AK to wreszcie swietna polska alternatywa w pieknej formie.
              jesli te piekne tkakniny w tym wloskie naturalne jedwabie no i autorskie projekty sa dla Ciebie idealne na ... noc poslubna, to faktycznie gusta chyba sa bardzo rozne ... smile
              • koliberek15 Re: suknie Anna Kara - sprzedam model mitra 29.08.11, 21:47
                sprzedam suknie ślubny z kolekcji 2011 anny kary, model mitra, koolr off white (śmitankowa, brudna biel). piękna kobieca i bardzo wygodna.

dla bardzo szczupłej

szyta na 164 cm + 7 cm obcas i na biust 70-75 A (wszyte sa oczywście poduszki).

poniewaz z suknnia trzyma się wląsnie dzieki dopasowaniu w klatce piersiowej to dopuszczalny jest minimalnie większy biust ale na pewno nie obwód. zwężenie bezprobelomowe.
                suknie mozna tez skrócić, nie straci fasonu

gratis dorzucam szyty na zamowienie u anny kary szal, gładki, welon mgiełka, 2,2 m dodatkowo płatny 100 zł

więcej szczegolow udzielę mailowo lub telefonicznie

uwaga: do ceny nalezy doliczyć koszt pralni - ok. 150 zł
                • marcepannaa Re: suknie Anna Kara - sprzedam model mitra 31.10.11, 13:54
                  Cześć,
                  czy to ogłoszenie jeszcze aktualne? Proszę o kontakt na: mira.ptk@gmail.com
                  Ewa
                  • muffinka_z_czoko Re: suknie Anna Kara - sprzedam model mitra 31.10.11, 15:01
                    Świetne są, a sukienka z koszulową górą mnie urzekła, i marzę żeby ją przymierzyć !!!!
                    • picaflor Re: suknie Anna Kara - sprzedam model mitra 31.10.11, 16:22
                      W dniu ślubu miałam na sobie Teklę "off white". Mam rozmiar 36. z koszulą i gorsetem (nie użyłam go). Gdyby ktoś był zainteresowany, to jestem dostępna na gazetowym. Ewentualne przymiarki w Warszawie, lub na terenie Roztocza.
                • iza.wu Re: suknie Anna Kara - sprzedam model mitra 17.04.12, 10:16
                  Witam, czy ogłoszenie odnośnie sukni jest aktualne? Podajemó adres mailowy: i.wudarczyk@gmail.com Mam 163 cm wzrostu i reszte wymiarów zgodnie z opisem w ogłoszeniu.
                  Pozdrawiam
                  Iza
    • sercenatury Re: suknie Anna Kara 06.09.12, 13:16
      Witam,
      Jeśli któraś miałaby do sprzedania suknię ANNY KARY w bardzo dobrym stanie model JENNA lub ewentualnie ARVENA (tylko jej nie mierzyłam) to dawać znać, chętnie odkupię smile
      Ślub biorę w lipcu 2013 więc jakby ktoś miał do odsprzedania do tego czasu to jestem chętna. Oczywiście za niewygórowaną cenę bo to jednak byłaby już używana suknia.
      pozdrawiam
    • dalakk Re: suknie Anna Kara 16.11.12, 18:20
      Byłam ostatnio w salonie i mierzyłam nową kolekcję jest po prostu śliczna. Pani Anna ma niezłe wyczucie co do projektowania sukni teraz w modzie są skromne suknie a niestety takich jest bardzo mało.Jak na razie mam upatrzoną suknie SUN co o niej myślicie?
      • shirley_shirley Re: suknie Anna Kara 16.11.12, 21:17
        Wow, kolekcja 2013 jest swietna, b duzo pieknych sukni. Sun jest ok, podoba mi sie z ts koronkowa bluzeczka. Moja kolezanka ma do sprzadanie suknie Elena z kolekcji 2012, rozmiar 36-38, na wzrost 168 plus obcas 7-9 cm. Jesli ktos jest zainteresowany to piszcze do mnie na gazetowego
        • filigrando Re: suknie Anna Kara 24.11.12, 10:21
          Witamsmile
          Shirley - jestem zainteresowana Eleną, ale Twój mail gazetowy jest nieaktywny.
          Czy koleżanka nadal ma do sprzedania tą suknię? Mój mail: ewolwenta@gmail.com.
          • shirley_shirley Re: suknie Anna Kara 25.11.12, 20:08
            hej, suknia jest caly czas do sprzedania, moj gazetowy dziala, tylko rzadko go sprawdzam. Moge przeslac pare zdjec na priv. Na razie!
            • ela-sk Re: suknie Anna Kara 09.12.12, 14:07
              Ja jestem zainteresowana suknią Gaya wzrost 170 cm + ok. 5 obcas, rozmiar 38-40 (nie jestem pewna). Ma ktoś taką? Ślub w lipcu 2013r.
              • joasia1506 Re: suknie Anna Kara 10.12.12, 23:36
                Cześć
                Sprzedam suknię slubną JUNE z kolekcji Anna Kara 2013. Ślub biorę w czerwcu 2013, po tym terminie sukienka bęzdzie dostępna.

Sukienka będzie szyta na mnie- rozmiar ok. 36 i wzrost 173

Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana proszę o kontakt joasia.to@gmail.com

• ameliawiktoria Re: suknie Anna Kara 15.01.13, 23:25
              Witam jestem zainteresowana suknią niestety nie wiem gdzie piszę się na twój mail a jak klikam na profil piszę coś takiego
              UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU

jestem zainteresowana mój telefon to 533-480 -545 lub mail coco21@go2.pl proszę o kontakt
              • ameliawiktoria Re: suknie Anna Kara 15.01.13, 23:28
                to było do shirley odnośnie sukienki anna kara elena
        • facjanka22 Re: suknie Anna Kara 02.03.13, 15:56
          Witam. Jestem zainteresowana odkupieniem sukni ELENA, chciałam zapytać jaką cenę Pani proponuję i gdzie ewentualnie można ją odebrać
          • ardzuna Re: suknie Anna Kara 02.03.13, 22:27
            Z Eleną uważaj - sa 2 rodzaje, z koronką syntetyczną i naturalną. Naturalna jest oczywiście droższa o około tysiąc złotych i o wiele ładniejsza. Na Allegro widziałam wczoraj trzy Eleny, dwie z syntentyczną koronką i jedną z bawełniakną. O dziwo w bardzo podobnej cenie.
          • hola_mila Re: suknie Anna Kara 13.04.13, 10:56
            Ja rowniez mam ukienke Anna Kara model Elena do sprzedania, okolica Warszawy.
            Rozmiar 36, na 168 plus 7 cm obcas.
            Wstazka w kolorze sukni. Suknia jest po czyszczeniu, nie mialam sesji w pleneze a slub byl na wiosne, wiec nie wychodzilam nawet na dwor.
            Bylam wtedy na poczatku ciazy, wiec sukienka jest moze odrobine wieksza na brzuchu, co da sie bez trudu zmienic.
            Prosze o kontakt na email emiliaprecigs@yahoo.co.uk
            Cena 2.000
            • barbarapz Re: suknie Anna Kara 25.07.13, 16:40
              Witam,
              Sprzedam suknię Anna Kara JUNE. Szyta na 165cm + 11cm obcas, rozm.36-38.
              Kupiona w salonie w Krakowie za 4500 zł.
              Cena do uzgodnienia.
              Zapraszam do obejrzenia sukni w Sosnowcu.
              Tel. 608427961
    • kik_a123 Re: suknie Anna Kara 04.03.13, 17:02
      Od października 2013r. będę miała do sprzedania suknię ślubną syria, anny kary, rozm.34 na 165+7,5cm obcas, mozna dowolnie skrócić, suknia jest przepiękna, zwiewna, lekka, kobiecasmile myślę, ze cenowo się dogadamysmile Osoby zainteresowane prosze o kontakt roz9010@wp.pl
    • gosiek_kru Re: suknie Anna Kara 05.03.13, 11:28
      Dzień dobry.

Na pewno wiecie, w jakiej cenie jest model June smile Byłabym wdzięczna za informację.
      Znalazłam ją tylko w jednym salonie w Warszawie, ale jeszcze nie udało mi się go odwiedzić. Boję się, że padnę tam z wrażenia smile
      • ardzuna Re: suknie Anna Kara 05.03.13, 18:57
        Ładna i odważna. Tu podają że w Łodzi 3500
        f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4724626&start=60
        • gosiek_kru Re: suknie Anna Kara 05.03.13, 19:09
          Oooo! Dzięki. Jakoś nie wpadłam na to, żeby poszukać na kafeterii...
          Cena mieści się jeszcze w budżecie, choć z trudem wink
        • kala_99 Re: suknie Anna Kara 12.03.13, 09:33
          Cześć,
          sprzedam piękną suknię ślubną ELIS z najnowszej kolekcji Anna Kara 2013. Ślub biorę 10 sierpnia 2013, po tym terminie sukienka będzie dostępna.

Rozmiar 36, wzrost 160 (plus 10 cm obcas)

Jeżeli któraś z Was będzie zainteresowana proszę o kontakt: kala_99@vp.pl
      • narzeczona11 Re: suknie Anna Kara 10.04.13, 14:01
        Witaj,

Suknia Anny Kara June w Gdańsku kosztuje 4500 zł
        pozdrawiam
        M.
    • aniapop2 Re: suknie Anna Kara 07.03.13, 15:49
      Ja zamówiłam suknię Anna Kara w salonie Młoda i Moda w Warszawie i jestem bardzo zadowolona. Ich salon mieści się na Pradze - łatwo trafić. Śliczne są te sukienki smile
      • mokika1 Re: suknie Anna Kara 08.03.13, 20:09
        w najblizszych dniach w salonach Częstochowie i w Łodzi ma być dzień z Anną Karą i dostępna będzie cała kolekcja big_grinDDD i jakieś rabaty big_grin
        był ktoś w innych miastach na takim spotkaniu?
    • basia417 Re: suknie Anna Kara 27.07.13, 13:51
      Witajcie! ja również zakochałam się w sukiennkach Anny Kary weddingfairy.pl/moda/suknie-slubne-anna-kara/ Najbardziej podoba mi się ta z ierwszego zdjecia.... Wiecie może gdzie w łodzi są te suknie i czy mozna zamówic starsze modele????
      • barbarapz Re: suknie Anna Kara 30.07.13, 13:18
        Nie wiem gdzie w Łodzi można je dostać ale w Krakowie są od ręki dostępne wszystkie modele, również te z poprzednich kolekcji
    • marzenaz28 Re: suknie Anna Kara 26.09.14, 22:56
      Witam, mam do sprzedania piękną suknię projektantki Anny Kary - model Basil. Suknia jest niezwykle elegancka i prezentuje się bajkowo. Do sukienki dodatkowo mogę dołączyć spódniczkę z tiulu z modelu Hope - Anny Kary oraz długi gładki welon. Całość stanowi niezwykle ciekawą kompozycję dając możliwość wystąpienia w trzech odsłonach podczas ślubu oraz przyjęcia. Suknia szyta na wzrost 168 cm + 11 cm obcas.
      szczegóły:
      ebride.pl/index.php/sprzedam-suknie?pid=82&sid=129:suknia-basil-anna-kara
      • ratomka Re: suknie Anna Kara 03.12.14, 20:46
        Sprzedam suknię Anna Kara Arvena 38/40 chętne panie zapraszam do kontaktu: aneczkamajeczka@gmail.com
    • b_heise Re: suknie Anna Kara 06.12.14, 15:47
      Sprzedam suknię ślubną Elis (wraz z bolerkiem), uszytą na miarę w krakowskim salonie Anna Kara, w maju tego roku. Została wykonana na wzrost 160 cm + 9 cm obcas. Pozostałe wymiary (osoby): biust 83 cm, talia 65-66 cm, biodra 94-95 cm. Cena sukni i bolerka wyniosła 4.200 zł. Sprzedam za połowę tej ceny. Zainteresowane osoby proszę o kontakt: basia.heise@gmail.com
      • urku20 Re: suknie Anna Kara 31.01.15, 12:30
        Mam do sprzedania zjawsikową tiulową suknię ślubną Anna Kara Yvonne z dodatkami, w rozmiarze 36/38; szczegóły tutaj: olx.pl/oferta/ponad-50-taniej-suknia-slubna-anna-kara-yvonne-36-38-dodatki-CID87-ID8Jd01.html#7875d2b09d
        Zapraszam do przymiarki w Warszawie,
        • urku20 Re: suknie Anna Kara 31.01.15, 12:31
          Mam do sprzedania zjawiskową tiulową suknię ślubną Anna Kara Yvonne z dodatkami, w rozmiarze 36/38; szczegóły tutaj: olx.pl/oferta/ponad-50-taniej-suknia-slubna-anna-kara-yvonne-36-38-dodatki-CID87-ID8Jd01.html#7875d2b09d.
          Zapraszam do przymiarki w Warszawie!
    • sm.j Re: suknie Anna Kara 01.04.15, 12:34
      Mam do sprzedania piękną i elegancką suknię ślubną ANNA KARA model BASIL z kolekcji 2014 - wersja z odpinanym trenem.

Wartość sukni w salonie to 4500 zł. Proponowana przeze mnie cena to 1500 zł.
      Suknia będzie do kupienia w sierpniu 2015 roku.

www.annakara.com/kolekcja/kolekcja-2014#kolekcja/kolekcja-2014/basil

Suknia została zakupiona w czerwcu 2014 i posiada odpinany w talii tren, składających się z dwóch części - długiej i krótkiej.
      Daje to fantastyczną możliwość odpięcia długiej części i pozostawienia tylko z tiulowym "kuperkiem" sięgającym w najdłuższym miejscu do ziemi, lub całkowicie z niego zrezygnować.
      Suknia robi piorunujące wrażenie nie tylko nietypowym krojem, ale także jakością materiału i pięknym szyciem.

Suknia jest koloru śmietankowego i jest w idealnym stanie..

Suknia była szyta na 164 cm ( plus 8 cm obcas) i rozmiar mniej więcej 36 ale oczywiście można zmniejszyć sobie lub troszkę popuścić materiał. Orientacyjne wymiary sukni to 89/60/89.
      Gorąco zapraszam do przymiarki w Warszawie!

Telefon kontaktowy: 604-127-095
      • sm.j Re: suknie Anna Kara 01.04.15, 12:35
        Mam do sprzedania zwiewną i elegancką tiulową suknię ślubną Anny Kary Yvonne (www.annakara.com/#kolekcja/inne/yvonne-2), zakupioną w salonie Młoda i Moda w Warszawie.
        Miałam ją na sobie 1 raz? w dzień ślubu. Czułam się w niej wspanialesmile
        Cena nowej sukni w salonie to 3200 zł, ale mogę ją sprzedaż za 1500 zł.
        Suknia jest koloru śmietankowego, w rozmiarze 36 (orientacyjne wymiary sukni to 89/60/89).
        Suknię oczywiście można zmniejszyć sobie lub troszkę popuścić materiał, można również ją łatwo skrócić do dowolnej długości.
        Suknia jest bardzo wygodna i pięknie się układa. Będzie idealnie pasować zarówno na ślub w plenerze, jak i eleganckie przyjęcie. Została uszyta na wzrost 164 (+ 8 cm obcas). Suknia jest po profesjonalnym czyszczeniu.
        Suknia ma też odpinane tiulowe bolerko, którym można osłonić ramiona w kościele.
        Gorąco zapraszam do przymiarki w Warszawie!
        Telefon kontaktowy: 604-12-095
    • 1mallgolla Anna Kara Rachel do sprzedania 09.10.15, 09:40
      Witam,
      Mam do sprzedania suknie Anna Kara RACHEL - model z tegorocznej kolekcji. Suknia szyta na wzrost 165 cm + obcas, rozmiar 36. Sukienka w bardzo dobrym stanie, wyjątkowo lekka w noszeniu. Suknia jest prosta i bardzo elegancka.
      Wzrost: 164 cm, Obwód bioder: 93 cm,Obwód talii: 70,5 cm, Obwód gorsu: 90 cm.
      Cena z salonu : 3900
      Cena w sprzedaży : do uzgodnienia.
      Zainteresowane osoby proszę o kontakt:
      tel. 668 290 207
      e-mail: gochaz@poczta.onet.pl
      Pozdrawiam,
      Gosia
    • kkam.ila Sprzedam suknię Anna Kara Thanya 11.11.15, 21:12
      Mam do sprzedania suknię Anna Kara model Thanya, kolekcja 2015. Rozmiar 38 szyta na wzrost 172 plus obcas 8 cm.

Obwód bioder: 96,5
      Obwód tali: 69
      Obwód gorsu: 90

Sukienka ma lekko zmodyfikowane plecy, wszystko było wykonane w salonie Anna Kara w Krakowie. Sukienka jest w stanie idealnym i nie ma na niej jakichkolwiek śladów użytkowania. Jeśli jakaś przyszła Panna Młoda jest zainteresowana proszę o kontakt mailowy: kaamak@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka