Dodaj do ulubionych

Chce nietypowo!!!!

26.04.04, 16:00
Prosze o pomoc. Wymarzylam sobie nietypowy slub. Ale tak na prawde nie mam
pojecia czego chce. Moze w plenerze, moze w jakims oryginalnym miejscu, moze
za granica nie wiem.....
Czy ktoras z Was miala taki "nietypowy" slub, jakis bardzo oryginalny,
ciekawy. Bylabym wdzieczna za jakies sugestie i pomoc.
pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: Chce nietypowo!!!! IP: 81.15.254.* 26.04.04, 16:35
      Ja nie byłam na nietypowym, oryginalnym ślubie i weselu. Ale mój kolega
      zaskoczył mnie, kiedy powiedział, że jego wesele będzie na łonie natury, gdzieś
      w ładnym miejscu. On planuje rozstawić duży namiot gdzieś nad wodą. Może Ty też
      miałabyś ochotę na coś takiego.
    • Gość: ewa Re: Chce nietypowo!!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 14:47
      mialam bardzo nietypowo: wszystkie dni tydzien przed i tydzien po byly sliczne
      i sloneczne, a na moim slubie ulewa dzikawink na cywilnym, ktory byl pod koniec
      marca - to samo, a po slubie w nocy spadl snieg... a moze w samolocie? albo na
      jachcie na srodku jeziora? albo pod woda?
    • Gość: mmm Re: Chce nietypowo!!!! IP: *.waw.pl 28.04.04, 17:42
      moze najpierw spytajnarzeczonego jakieg slubu on chce bo mozecie miec rozne
      wyobrazenia a "nietypowosc" mozna niekiedy pomylic z "dziwactwem"
      • marina101 Re: Chce nietypowo!!!! 29.04.04, 07:45
        Ja biore slub w czerwcu na Jamajce, nietypowo jak cholera.
        Jak chcesz szczegółow to pisz ale uprzedzam ze nie jest to tania impreza biorac
        pod uwage ze uczestnicza w niej tylko 2 osoby.
        No ale podroz poslubna macie na miejscu!
        Pozdrawiam
        • jedza1 Marina! 29.04.04, 09:02
          Pewnie ze chce szczegolow! Odezwe sie na @! Myslalam tez o Cancun (ktos kiedys
          wspomnial na forum o takiej mozliwosci) ale to by bylo piekielnie drogie
          (zwlaszcza bilet lotniczy)ciekawa jestem czy taka Jamajka bylaby tansza?

A i jeszcze informacje dla autorki poprzedniego postu: wzruszyla mnie Twoja
          troska o moje relacje i ustalenia z narzeczonym. Ale moge Cie uspokoic.
          Wszystko zostalo dogadane. Ale milo mi ze sie martwisz o nasze wzajemne relacje
          i zaniepokojona jestes czy aby nasz slubnie okaze sie dziwaczny. To bardzo
          bardzo wzruszajace. Mam nadzieje ze teraz juz zasniesz spokojnie.
    • marina101 Jędza1 ! 29.04.04, 13:11
      Zobacz sobie troche szczegółow na Forum Turystyka-swiat, tytuł posta:

"Lecę na Jamajkę w czerwcu!! Slub tam mam smile) (12) Gość: Mayya

To jest moj post, choc wtedy jeszcze byłam tylko gosciem Gazety.
      Ale oczywiscie mozesz tez napisac do mnie na mailika smile
      M
    • Gość: Marta Re: Chce nietypowo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 12:06
      To świetnie, że nie chcesz zwykłego ślubu!!!! Moi znajomi mieli niedawno ślub na
      zamku w Gniewie. Cudowna zabawa i klimat. Wiadomo, pieniążki są do tego
      potrzebne, ale jakie wspomnieniasmile)) Ja wiele doradzić nie mogę... ale polecam
      fotografa. Niech przynajmniej fotografie będą oryginalnesmile)) - choć z całego
      serca trzymać będę kciuki, by wszystko inne też takie byłosmile)) Wejdź na stronę
      www.weselna.republika.pl i tam zobacz, co mam na myśli mówiąc "oryginalne"
      (spójrz na temat: plener). Zamów go sobie! szczerze polecam, bo warto!!! ja
      skorzystałam i bardzo miło to wspominam - bo nie dość że zdjęcia niezwykłe, to
      jeszcze zabawy było co nie miara (piknik jak sie patrzy)smile))

Na sronie znajdziesz kontakt i ofertę (w prawym dolnym rogu - podpowidam, bo
      sama sie z mężem długo naszukałam)

Pozdarwiam

Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka