Dodaj do ulubionych

USC Gdańsk

23.05.11, 17:22
Witam, mam kilka pytan do Trójmieszczanek:

1. Kochane, wiecie moze czy w USC w Gdansku jest mozliwosc ustalenia daty slubu na dzien powszedni? Jezeli tak, to jakie to sa dni? (domyslam sie, ze maja jakies wewnetrzne zwyczaje i nie obsluguja slubow od poniedzialku do piatku tongue_out ) Dodzwonic sie do nich nie moge (a probuje juz tydzien), a i nie mam kiedy sie wyrwac z pracy zeby zapytac osobiscie...

2. Czy jest konieczna ta cala uroczysta przemowa urzednika? Czy mozna po prostu podpisac papiery w jakims pokoju i sobie pojsc? Boje sie, ze moj polowek mi zemdleje z nerwow przez te 10 minut przemowien - jest taki cichy i niesmialy i od czasu do czasu droczy sie ze mna, ze lepiej poczekac do czasu, gdy to wszystko bedzie mozna zalatwic przez internet (podobno w Japonii tak mozna). A mi nawet nie zalezy na pompie i fajerwerkach, jestem do glebi praktyczna i niemal odarta z romantyzmu big_grin

Pozdrawiam,
L.
Obserwuj wątek
    • krulovaarletka Re: USC Gdańsk 23.05.11, 23:47
      Można brać ślub w tygodniu, ale przemowa chyba musi być- to standardowa procedura. A wybranek jak kocha to da radę smile To szybka akcja smile
      arletkarafal.pobieramysie.pl

https://slub-wesele.com/liczniki/4581,plik12.png
    • annajustyna Re: USC Gdańsk 03.12.11, 19:53
      W gdanskim USC caly slub trwa 10 minut, wiec dacie rade!
    • jania17 Re: USC Gdańsk 14.07.13, 13:40
      Ślubów udzielają tylko w piątki i soboty.Jak do tej pory jeszcze tak nie uprościli trzeba swoje odstać.To tylko chwila.Jak Cię kocha to wytrzyma.
      Jania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka