Dodaj do ulubionych

Oryginalny pan mlody?

23.06.11, 03:00
Dziewczyny, co zakladaja Wasi panowie? Standardowo, czyli ciemny garnitur z ciemnymi butami, biala koszula i krawatem, czy moze cos oryginalnego?
Obserwuj wątek
    • audrey_horne Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 03:53
      Ja bym chyba chciała, żeby mój przebrał się za Hana Solo. Najchętniej zrobiłabym całą imprezę w konwencji (bierzcie mnie, sępy!).
      • bukfa Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 04:36
        Do delektacji wink

offbeatbride.com/2011/05/australian-star-wars-wedding
        offbeatbride.com/2011/01/florida-star-wars-wedding
        offbeatbride.com/2010/08/star-wars-poster-std
        offbeatbride.com/2011/01/the-force-is-strong-with-this-wedding
        offbeatbride.com/2006/03/best-cake-topper-yet
    • miss_chloe Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 11:30
      Mojemu się marzy morning suit (to chyba polska jaskółka) ale będzie to chyba wyglądało dziwnie, więc jeszcze musimy o tym pogadać (przynajmniej ja tak mówię on chyba podjął już decyzję;p)

Coś w tym stylu:
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/cc/bg/yjr0/uE2rPjWQnD0NkJALYB.jpg
      • audrey_horne Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 15:05
        Przecudny! Jeśli Han Solo nie wypali, sama mojego w coś takiego ubiorę.
    • zia86 Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 12:06
      Ja uwazam, ze jesli kobiety maja tyle mozliwosci to dlaczego odmawiac ich mezczyznom? smile Moj narzeczony kiedy jeszcze mielismy plan szlachecko-palacykowego wesela, chcial isc do slubu w kontuszu. wink Bardzo mi sie ten pomysl podobal. Teraz poniewaz plany sie zmienily, stanelo na dosc klasycznym granatowym garniturze.
      • miss_chloe Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 12:17
        Właśnie ja się skłaniam ku prostej i krótkiej sukience więc zobaczymy jak to będzie wyglądać razem...
        Bukfa a Twój Narzeczony w czym idzie?
        • bukfa Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 13:58
          Moj narzeczony ma juz stroj, w sumie dosc klasyczny poza kolorystyka (slub rano). Czyli garnitur w bialo-szare prazki, biala koszula, biale buty Oxfordy, brak krawata (nie cierpi), kapelusz panama jasny z szara wstazeczka i butonierka (jedwabna biala piwonia). No i niebieskie skarpetki, bo jest Amerykaninem i bedzie mial tradycyjne "something blue" zamiast mnie smile

Kontusz i morning suit dla mnie super! Uwielbiam tez facetow w szkockich kiltach. Mniam!
        • violetlake Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 14:15
          miss_chloe, pomysł twojego narzeczonego jest super. Do prostej sukienki będzie wyglądało to przepięknie. Mój mąż miał Royal Ascot suit, bardzo podobny do morning suit a ja prostą i elegancką suknię satynową. Niesamowicie się to razem prezentowało.
          Generalnie ja jestem jak najbardziej za wszystkim innym niż klasyczny ślubny garnitur. Może dlatego że męża widzę w garniturach na codzień i dla mnie to taki zwykły strój wink
          • miss_chloe Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 15:56
            No w sumie mój też na codzień w garniturze... boję się tylko żeby mnie nie przyćmił big_grin
            a tak poważnie to czym się różni morning suit od royal ascot suit? ja nie obeznana w temacie i nie widzę różnicy ;p
            • violetlake Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 19:34
              Ja też się aż tak nie znam, to jest chyba odmiana morning suit, tak jak tu
              www.moss.co.uk/pws/hire/weddings/morning_suits.html
              Nie martw się nie przyćmi Cię - jesteś panną młodą w końcu smile a jaką masz sukienkę?
              • miss_chloe Re: Oryginalny pan mlody? 24.06.11, 13:29
                Dzieki za link - tego mi właśnie brakowało!
                jeśli chodzi o moją sukienkę to skłaniam się ku czemuś takiemu: cachexl.net-a-porter.com/images/products/40566/40566_in_xl.jpg
                tylko byłaby uszyta przez krawcową, w wersji białej bez ozdób z takim cudownym szyfonowym dołem smile
    • dedukcja_watsonie Re: Oryginalny pan mlody? 23.06.11, 22:11
      no wez bukfa zaloz watek a nie sie rozmieniasz na drobne tongue_out
      • bukfa Re: Oryginalny pan mlody? 24.06.11, 04:15
        he he, ale ja taka niesmiala wink wole po katach mieszac smile
        • dedukcja_watsonie Re: Oryginalny pan mlody? 24.06.11, 20:42
          nie kokietuj smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka