bukfa 10.07.11, 01:23 No chyba na mnie pora bo miesiac zostal tylko Na razie proba mikrofonu, bo nigdy jeszcze nie wstawialam fotek: Miejsce zaslubin: plaza miejska nad rzeka Wschodnia, NYC: 3547.voxcdn.com/photos/11/85/191093_s.jpg[/img][/url] Brunch w restauracji: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukfa Re: BUkfa sie zestawia 10.07.11, 01:24 Eeee, nie udalo sie Moze mnie ktos oswiecic jak wstawic fortki? Wkleilam adres pod ikonka IMG, ale wyszko jak widac. Mam tez zdjecia u siebie na komputerze - jak takie cos wkleic? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: BUkfa sie zestawia 10.07.11, 01:32 jk chcesz zdjęcie z picasy to nie możesz wklejać tego linku z adresu w przeglądarce, tylko po prawej stronie każdego zdjęcia masz "link do tego zdjęcia" kliknij na to, i Ci się wyświetli dokładny link Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: BUkfa sie zestawia 10.07.11, 01:34 OK, dzieki. A inne zdjecia nie z Picasy? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: BUkfa sie zestawia 10.07.11, 01:38 no chyba najlepiej wrzucać na fotoforum na gazecie, ale generalnie raczej niezależnie gdzie wrzucisz, to jak wkleisz dobry link między img, to Ci się wyświetli Ja preferuję picase, bo stamtąd te zdjęcia nigdy nie znikają, tylko link musi być dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: BUkfa sie zestawia 10.07.11, 02:15 OK, drugie podejscie Slub na plazy miejskiej nad rzeka: [img][/img] Brunch w restauracji: Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: BUkfa sie zestawia 10.07.11, 02:28 Jesli chodzi o stroj to moj pan mlody bedzie mial garnitur w szaro-biale paski, biale buty Oxfordy, biala koszule i kapelusz Panale z szara tasiemka. Ja bede miala sukienke z jedwabiu Mikado (taki ciezszy z lekkim polyskiem) do kolan, bez ramiaczek, dopasowana na gorze i lekko rozkloszowana w dole. Dopiero sie szyje wiec nie mam fotek. Jestem minimalistka wiec z bizuterii bede miala jedynie stroik na glowe i wielgachny pierscionek: [img][/img] Buty szare atlasowe na wysokim koturnie (fotki brak). Na wieczor zmieniam dodatki na buty takie: www.dsw.com/shoe/caparros+radiant+metallic+sandal?prodId=dsw12prod3220003&brand=300070 I ozdobe do wlosow taka: www.etsy.com/listing/76764588/shi-vintage-inspired-floral-bridal?ga_search_query=comb%2B&ga_search_type=user_shop_ttt_id_5588727 Odpowiedz Link Zgłoś
russian_roulette Re: pomoge 10.07.11, 02:35 nie ma sprawy zanim wyslesz kliknij w podglad. jak nie pojawia sie zdjecia to znaczy,ze tzreba sprobowac jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: BUkfa sie zestawia 10.07.11, 02:40 Ślicznie! Która to restauracja? Miejsce na ceremonię idealne. Lubię czytać twoje posty, widzę, że mamy chyba podobny gust. A kiedy dokładnie ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: BUkfa sie zestawia 10.07.11, 02:46 Restauracja Bubby's, rzut beretem od "plazy." Nie jest zbyt wykwintna, ale na brunch sie nada. Najfajniejsze jest to ze ma widok z pieterka na dwa mosty. To zdjecie jest z ich stronki - u mnie na stolach bede biale obrusy i biale serwetki, a zamiast kwiatkow babeczki (cupcakes) na takich pietrowych polmiskach z IKEI: www.ikea.com/us/en/catalog/products/40101733 Tak wiec babeczki robia i za tort i za dekoracje Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: BUkfa sie zestawia 10.07.11, 02:48 A, slub 11 sierpnia. Strach sie bac! Odpowiedz Link Zgłoś