Dodaj do ulubionych

Bukfa sie zestawia - drugie podejcie

10.07.11, 16:00
Dobra,zestawiam sie jeszcze raz, bo za pierwszym razem nastapily trudnosci techniczne wink

No wiec od poczatku: slub 11 sierpnia 2011, 11 rano, w parku nad rzeka Wschodnia, Nju Jork:
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/eg/vj/28rr/D1rjLqa43oLa39pXaX.jpg[/img]

Slubu udziela nasz przyjaciel, spiewa moja przyszla szwagierka. Tekst ceremonii autorski smile
Z gadzetow dajemy ludziom takie papierowe parasolki zeby sie nie potopili na sloneczku:
www.lunabazaar.com/images/view.aspx?productId=188&index=1
Zaraz po ceremonii idziemy na brunch (restauracja 200m obook):
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/eg/vj/28rr/kNIDqXaJjDmEbOnBbX.jpg[/img]

Menu bedzie takie: jajecznica z wedzonym pstragiem, jajka w koszuklach ze szpinakiem, salata zielona, ziemniaczki zasmazane, wybor mini-kanapek (losos, pasta serowa, pasta z tunczyka), pieczywo, slodkie buleczki sniadaniowe (muffinki itp.), kawa, herbata, sok pomaranczowy z szampanem (mimosa) i bezalkoholowy. Na deser zamiast tortu babeczki (cupcakes) o smakach czekoladowym, waniliowym z papaja i tradycyjnym z kokosem..

Stoly beda jak na zdjeciu, tylko zamiast kwiatkow pietrowe polmiski z babeczkami:
www.ikea.com/us/en/catalog/products/40101733
Winietki to male koperty z imionami gosci (kaligrafia autorstwa narzeczonego wink). W kazdej kopercie bedzie mala mapka Nowego Jorku.

Pan mlody:
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/eg/vj/28rr/5CNZstjapv3SXbARGX.jpg[/img]

Ten garnitur, ale bez krawata, bo nie lubi. Buty biale, kapelusz typu Panama:
www.rmr-hats.com/Genuine-Panama-hat-561-3-0.html
Tyle ze wstazka bedzie szara a nie czarna.

Pani mloda: Sukienka szyta na miare z jednwabiu Mikado, maksymalnie prosta, gorsetowata dopasowana gora, dol do kolan, ozdob brak. Buty satynowe szare na wysokim koturnowym obcasie. We wlosach tiulowy stroik-woalka. Z bizuterii jeszcze pierscionek:
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/eg/vj/28rr/dBqG4y2b6wZMoR9zBB.jpg[/img]

I torebka:
www.etsy.com/listing/61394428/peacock-feather-silk-clutchsomething-new?ref=pr_shop
Po brunchu idziemy do ratusza podpisywac papierki wink
Wieczorem imprezka taneczna w barze - dla gosci nieograniczone korzystanie z baru oraz budka z nalesnikami smile

www.facebook.com/thecrepestruck
Tyle na razie. Mam nadzieje ze sie Wam podobalo smile

Na wieczor zmieniam dodatki na buty takie:
www.dsw.com/shoe/caparros+radiant+metallic+sandal?prodId=dsw12prod3220003&brand=300070

I ozdobe do wlosow taka:
www.etsy.com/listing/76764588/shi-vintage-inspired-floral-bridal?ga_search_query=comb%2B&ga_search_type=user_shop_ttt_id_5588727

Obserwuj wątek
    • margarida Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 16:04
      mozesz pokazac buty?
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 16:19
        NO wlasnie cos sie link nie wgral... Buty na wieczor:
        www.dsw.com/shoe/caparros+radiant+metallic+sandal?prodId=dsw12prod3220003&productRef=SEARCH
        Tych na dzien niestety fotki nie mam na razie. Kupowalam na EBay-u.

Mam jeszcze bardzo wytworne buty na zmiane:
        shoes-handbags.hsn.com/mel-lilly-pilly-thong-sandal-with-hearts_p-6360847_xp.aspx
        Aha, no i czy wspominalam ze bede miala gole nogi? smile smile
    • dedukcja_watsonie Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 16:27
      Juhuu Bukfa sie zestawia smile

nie kumam scenerii- bo piszesz park a widze szara plaze

poza tym bardzo ladnie- masz foto tych cupcakes- bo szukam inspiracji na swoj nieformalny cywilny

i jakie masz wlosy i fryzure do tej ozdoby? Pierscionek bomba

a wieczorem imreza w tym samym miejscu?

ja ciagle walcze z tekstem swoich zaproszen sad

uff to wszystkie niejasnosci juz smile Koncepcja bardzo mi sie podoba!!
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 17:34
        No, to jest "park" w sensie Amerykanskim, czyli teren publiczny smile

www.brooklynbridgepark.org/
        Jest tam tez troche zielonosci, ale my slub robimy wlasnie na tej plazy. Bedziemy miec usypany w bialego piasku okrag i staniemy w tym okregu, a goscie dookola.

Tu link do strony babki ktora nam piecze babeczki (ma fotki tychze):
        www.brooklyncake.com/wedding-cakes/
        Wieczorna impreza gdzie indziej, w barze tym:
        quarterbarbrooklyn.com/
        Fryzure bede miala troche jak nasza roberta.redford, czyli asymetryczny niski kok z dobieranym warkoczem z jednej strony. Wlosy mam ciemnobrazowe do pasa. Probna w piatek, to moze podesle fotke. Na makijazu sie w ogole nie znam, bo nie uzywam, ale mysle ze poprosze o cos naturalnego, bo slub rano w sloncu, moze odrobine retro.

• dedukcja_watsonie Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 18:40
          Aa super. Bar ekstra. Robisz tam jakies dekoracje? I pokazesz zaproszenia jak beda? (Mowilam ze sie bede ostro inspirowac - tekstem znaczysmile ) Bar wynajmujecie caly? Moj jest troche wiekszy i facet powiedzial mi ze nie moze mi zrobic na wylacznosc- ale moze mi udostepnic galerie ktora wg mnie jest wystarczajaco duza. Musze z nim ugadac szczegoly (ile osob itd)

Babeczki b. ladne, no i przede wszystkim mozesz zamowic legendarne na tym forum juz makaroniki big_grin Padam z zazdrosci.

Mozesz te cupkaes wniesc do restauracji? Nie wiem czy mi pozwola wniesc obce jedzenie.

• bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 18:52
            My tez mamy tylko galerie na brunch, bo ta restauracja jest dosc spora. A bar mamy tylko dla siebie na 2.5 godziny (20:30-23:00). Tutaj to standard jesli chodzi o dlugosc imprezy smile Jesli bedziemy chcieli jeszcze dluzej poszalec, do powedrujemy sobie do jakiegos klubu.
            Dekoracji w barze nie robimy, podoba nam sie saute wink Tylko memu z drinkami bedzie nasze i nasze imona wypisane kreda na tablicy na zawnatrz. No i mamy takie klubowe bransoletki z naszymi imonami i data zeby pan od nalesnikow wiedzial komu sie nalerza darmowe.
            Zaproszen nie robilismy w ogole w ramach oszczedzana drzew - wyslalismy wszystkim osobiste listy-maile z linkiem do naszej strony www. Nie podaje na forum bo sa tam nasze nazwiska. Dalszej rodzinie wyslalismy zawiadomienia wypisane wlasnorecznie na takich karteczkach:
            www.papyrusonline.com/stationery/boxed-note-cards/crane-co-queen-anne-s-lace-notes.html
            Z cupcakes to mi zabilas cwieka, bo nawet nie pytalam restauracji - spytam jak bede w piatek. Ale zakladam ze pozwola, bo tu zwykle ludzie zamawiaja torty z cukierni osobno.
            • dedukcja_watsonie Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 19:23
              no tez bylam swiecie przekonana ze mozna wniesc ale robia mi taki cyrk we wroclawiu na koscielnym (nie moge wniesc tortu- bedzie z restauracji- na szczescie ponoc niezle- moj mlodszy brat chodzil testowac i twierdzi z moge brac slub co sobote jesli on tam bedzie tort mogl jesc smile- nie wiem tylko jak wygladaja)
              w sumie troche rozumiem bo jak wszyscy goscie padna na zatrucie pokarmowe to wlasciciel lokalu nie chce sobie opinii czyims zatrutym jedzeniem psuc

parasolki super pomysl! i ladne zdjecia mozna zrobic- obczailam strone parku- widoczki z molo bomba!
              ja na gadzety pomyslu jeszcze nie mam...
              • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 19:35
                dedukcja_watsonie napisała:
                > ja na gadzety pomyslu jeszcze nie mam...
                No, ja w ogole nie mialam zamiaru dawac gadzetow (nie za bardzo rozumiem sens tego zwyczaju) ale poniewaz mamy slub na dworze a slonce w sierpniu tutaj bywa brutalnie, te parasole tak same wyszly smile
    • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 18:00
      Jeszcze raz ozdoba do wlosow na wieczor:
      [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/eg/vj/28rr/ngQe13T3OdGC6exnmB.jpg[/img]

Niestety moje wlosy nie sa takie piekne rude jak na tym manekinie wink
    • audrey_horne Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 19:26
      Ten crepes truck to świetny pomysł! Co do cupcakesów, my też się nam nimi zastanawiamy. Myślę, że w barze nie powinno być problemu, tak jak mówi Bukfa, ludzie wnoszą przecież własne torty urodzinowe itp. Bardzo mi się wszystko podoba, jest lekko, bez zadęcia, z charakterem. Życzę świetnej zabawy, to już niedługo!
      I całe szczęście, że nie zakładasz rajstop. Na ślub nad rzeką to dopiero byłoby faux pas...
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 20:07
        Dzieki Audrey! A jak tam Twoje zakupy sukienkowe?
    • w_miare_obyczajna Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 20:15
      Jestem pod dużym wrażeniem, niby wszystko takie offowe, ale każdy element wygląda oszałamiająco. Szczególnie garniak Pana Młodego przypadł mi do gustu, no i widok z restauracji smile ciesze, się że mamy tutaj zestawienie z NY, mam nadzieje podejrzeć kilka fajnych szczegółów smile zawiadomienie wygląda świetnie, właśnie jestem na etapie szukania poligrafii i trochę mnie polski rynek rozczarował uncertain przestaje się dziwić Zii.
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 21:36
        No wlasnie mi sie tez malo ktora poligrafia podoba, a jak juz mi sie podoba to mnie nie stac wink Wiec kupilam normalne ladne kartki w sklepie i po prostu wypisalam recznie. Troche to zajelo czasu, ale dalo sie przezyc.
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 11.07.11, 16:41
        w_miare_obyczajna napisała:

> Jestem pod dużym wrażeniem, niby wszystko takie offowe, ale każdy element wyglą
        > da oszałamiająco.

Dzieki Obyczajna, az sie zarumienilam wink
    • brytf-anna Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 22:38
      Jestem fanką pierścionka! O ile dobrze pamiętam, to Fred Flinston podarował taki Wilmie smile nie, poważnie mi się podoba smile uwielbiam duże pierścionki.
      • margarida Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 22:43
        ja też big_grin tylko zapomnialam napisac.

widzialyscie gdzies podobne?
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.07.11, 22:45
        Ubawilas mnie tym Flinstonem smile)
        Pierscionka szukalam dlugo i wytrwale, bo jestem bardzo wybredna w tym temacie, ale w koncu sie zakochalam! Szukajcie pod haslem "pierscionek koktailowy" lub "cocktail ring".
    • ela.tu-i-tam Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 11.07.11, 19:56
      Gratuluje ze wszystko juz gotowe, i super slubu zycze.
      Ciesze sie ze widze przyklad slubu w NY (Brooklyn).

Jestem nowa na tym forum, i nie z tego pokolenia ... moja niedawno zareczona corka bierze slub w NY w maju 2012 ... a ja mieszkam we Francji. Innymi slowy mam cale gory do nauczenia sie (ale wiem ze sluby w parkach czeste, wystarczy miec kogos z upowaznieniem do stanu cywilnego ... kolezanka corki brala slub w Central Park).

Jestem ciekawa sukienki - bo ten caly etap przed nami. Piszesz ze szyta na miare - na miejscu u krawcowej, czy masz moze utalentowane krawiecko otoczenie ?

Serdecznie pozdrawiam,
      E.
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 12.07.11, 15:44
        Dzieki, Ela.tu-i-tam!
        Ja tez chyba jestem starsza od przecietnej forumowiczki tutaj - czterdziestka juz za pare lat smile
        Co do sukienki to nie bardzo lubie te dlugie slubne, wiec z poczatku chcialam po prostu kupic jakas elegancka kiecke, niekoniecznie biala, w zwyklym sklepie. Chcialam zeby byla bardzo dobrze wykonana z pieknego materialu i taka odswietna, ale z charakterem. I przede wszystkim prosta, tzn. bez koronek, kokardek, falbanek, koralikow etc. Niestety po przymierzeniu prawie setki sukienek, wlacznie z tymi gornopolkowymi, skapitulowalam. W koncu zdecydowalam sie na krawcowa-projektantke tu na Brooklinie. W odroznieniu od POlski, tutaj szycie nie jest tansze od kupowania gotowej suknienki, ale przynajmniej mam dokladnie to co chcialam smile Przymiarka dzis, to moze dam zdjecia jak sie uda zrobic.
        • w_miare_obyczajna Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 12.07.11, 20:17
          czekamy w takim razie na foty, a jaki dekolt planujesz w swojej sukience?
          • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 13.07.11, 22:33
            Dekolt jest tzw. sweetheart czyli po amerykansku smile Nigdy mi sie nie podobal taki fason, ale jak przymierzylam cos takiego to sie okazalo ze bardzo dobrze na mnie wyglada.
        • margarida Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 12.07.11, 22:37
          mnie sie wydaje, ze w Polsce szycie tez nie jest tansze, na pewno nie w duzych miastach.

czekamy na zdjęcia big_grin
        • ela.tu-i-tam Re: Bukfa : krawcowa-projektantka na Brooklynie 15.07.11, 20:34
          > Niestety po przymierzeniu prawie setki sukienek, wlacznie
          > z tymi gornopolkowymi, skapitulowalam. W koncu zdecydowalam sie na
          > krawcowa-projektantke tu na Brooklinie. W odroznieniu od POlski, tutaj szycie
          > nie jest tansze od kupowania gotowej suknienki,

Mam prosbe (pewnie nie ostatnia ...) czy moglabys mi dac strone web Twojej krawcowej-projektantki (ewentualnie na priva, z przyblizona cena, ile czasu trwalo od decyzji do uszycia)? W ramach przygotowan bede u corki w NY we wrzesniu, glowny temat sukienki ... bride's gown. Dziekuje z gory !
          • bukfa Re: Bukfa : krawcowa-projektantka na Brooklynie 16.07.11, 01:12
            Krawcowej firma nazywa sie Dangerous Mathematicians smile Jak wrzucisz do googla to powinna sie pojawic. Ceny of $1500, za dluga sukienke pewnie wiecej. Polecam tez sklepy "White Gown" i "Lovely" - kameralne butiki z ciekawym wyborem sukienek i bez zadecia.
            • ela.tu-i-tam Re: Bukfa : krawcowa-projektantka na Brooklynie 16.07.11, 01:26
              bukfa napisała:

> Krawcowej firma nazywa sie Dangerous Mathematicians smile Jak wrzucisz do googla t
              > o powinna sie pojawic. Ceny of $1500, za dluga sukienke pewnie wiecej. Polecam
              > tez sklepy "White Gown" i "Lovely" - kameralne butiki z ciekawym wyborem sukien
              > ek i bez zadecia.
              Bardzo dziekuje ! Wlasnie skonczylam ogladanie Lovely, Birnbaum&Bullock, i juz nie pamietam co trzeciego - skompilowalam dla corki. Ja jestem matematyk z wyksztalcenia, zobacze tych niebezpiecznych ... ale jutro, jest juz 01:25.
              • basiaaisab Re: Bukfa : krawcowa-projektantka na Brooklynie 16.07.11, 11:08
                Bukfa, sceneria i reszta - nic dodać, nic ująć... smile))
    • dedukcja_watsonie Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 13.07.11, 21:24
      a zaplecze techniczne? fotograf bedzie? jakas sesja na molo ? smile

Muzyka? macie jakas playliste do baru czy idziecie na zywiol?

co robisz z gosci w miedzy czasie? tzn miedzy brunchem a barem?
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 13.07.11, 23:12
        O foto i muzie napisalam ponizej. Co do zabawiania gosci to puszczamy ich na pare godzin samopas - troche niestandartowo, ale Nowy Jork oferuje wiele atrakcji, to chyba przezyja wink
    • miss_chloe Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 13.07.11, 22:01
      Wszystko bardzo fajnie, Twoja koncepcja podobała mi się już w Twoich postach w innych wątkach, mam tylko jedno zastrzeżenie - garnitur na zdjęciu źle wygląda, czy Twój narzeczony już go mierzył, układa się lepiej?
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 13.07.11, 22:30
        Garnitur uklada sie lepiej na moim narzeczonym, ale jest to to model malo ekskluzywny (chcielismy taki lzejszy klimat, no i oszczednosc) wiec niestety cudow nie bedzie.

Zdjec sukienki nie mam jeszcze - krawcowa pare pstryknela, ale jeszcze mi nie podeslala.

Jesli chodzi o fotki, to mamy przyjaciela profesjonaliste, i to on bedzie nam pstrykal. Ale bez plenerow i sesji zdjeciowych, bo nie lubimy pozowania. Tylko naturalne ujecia z samego slubu i imprezy.

Dj-a tez brak, moj narzeczony wypalil pae mixow i bedziemy improwizowac.
    • bukfa Sukienka 22.07.11, 04:28
      Tyle Wam naopowiadalam o sukience od krawcowej, a w koncu jak poszlam na przymiarke to bylam rozczarowana sad To znaczy sukienka jest piekna, ale wykonana z jedwabiu mikado taka jakas wyszla za ciezka i powazna... Chyab ja przefarbuje na granat i bede miala na wytworne wyjscia do opery smile
      Wiec w ostatniej chwili (slub za 3 tygodnie!!) kupilam w sieci ta:

www.bhldn.com/the-shop_dresses/beribboned-dress-ivory
      Jest lekka i wygodna, no i na szczesie pasuje do naszej stylizacji smile
      • wrzesniowa.panna Re: Sukienka 22.07.11, 10:44
        bukfa napisała:
        > Jest lekka i wygodna, no i na szczesie pasuje do naszej stylizacji smile

Naprawdę śliczna!
        • bukfa Re: Sukienka 22.07.11, 17:48
          Dzieki Wrzesniowa! Kamien mi spadl z serca jak ja znalazlam, bo do slubu 3 tygodnie, a ja bez sukienki bylam. Co sie nastresowalam to moje smile
          • miss_chloe Re: Sukienka 22.07.11, 17:56
            mnie zachwycaja prawie wszystkie ich sukienki i zastanawiam się nad zamówieniem, dlatego powiedz mi czy jesteś zadowolona z wykonania i jakości materiału?
            • bukfa Re: Sukienka 22.07.11, 18:48
              Mi sie sukienka bardzo podoba, choc oczywiscie (biorac pod uwage cene $200) nie jest to produkt najwyzszej siwatowej jakosci. Ale material jest sliczny (cos pomiedzy jedwabiem a bawelna), wykonanie bardzo solidne (dwie halki, zatrzaski podtrzymujace ramiaczka stanika itp.) i ogolny efekt bardzo sympatyczny.
      • dedukcja_watsonie Re: Sukienka 23.07.11, 16:42
        bardzo ladna sukienka!! ale tej drugiej tez jestem ciekawa!

Ja jestem chora na bhldn'owe buty (te turkusowe).
    • maddalena81 Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 22.07.11, 19:07
      hmmmm ja to myslalam, ze to jakis taki watek o slubie w dalekiej przyszlosci. Dzis doczytalam, ze to juz juz.
      Bardzo mi sie podobaja Twoje pomysly. Nie jestem wielka fanka dwudniowych wesele na 200 osob.
      Podoba mi sie sukianka, ktora kupilas. Chociaz ciekawa jestem sukienki od krawcowej. Rzoumiem, ze z mikado mozna miec dosc ciezka kreacje.
      A swoja doga mowisz serio o farbowaniu jedwabiu? Da sie? Jest ladny efekt? Pytam, bo moze bym tak uciela moja suknie i przefarbowala big_grin
      • maddalena81 Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 22.07.11, 19:10
        Wiesz co, zakochlama sie w tej Twojej sukience! Widze wlasnie na stonie, ze jest tez taka buraczkowa! Boje sie jednak zamawiac w cielmno, tym bardziej, ze 200dolarow to tak malo nie jest.... (za suknie sluba to rewelacyjna cena).
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 22.07.11, 19:16
        Czytalam ze wlasnie jedwab farbuje sie najlepiej z wszystkich tkanin. Oczywiscie oddalabym to w rece profesjonalistow. Mysle ze jak wybiore ciemny kolor (np. gleboki granat albo czern) to nie powinno byc wpadek. Twoja suknia jest po prostu boska i faktycznie szkoda sprzedawac smile
        • ela.tu-i-tam Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 22.07.11, 21:18
          Sukienka bardzo ladna (zachowam URL), wyobrazam sobie ze stres byl duzy.
          Jesli kiedys zrobisz zdjecie mikado (nawet na wieszaku), to chetnie bym zobaczyla.
          Pa !
        • maddalena81 Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 22.07.11, 22:58
          Dzieki smile No wlasnie ja dlatego chce ja sprzedac, ze jest boska, bo wychodze z zalozenia, ze lepiej niech w tej boskiej sukni ktos jeszcze wystpi niz od razu karmic nia mole. Ale ze nikt narzie nie ejst chetny to zaczelam myslec nad przerobka (np. skrocic, wywalic guziczki i zafarbowac), tylko nie wiem czy by wyszlo ladnie.
          Ale ciekawa jestem efektow farbowania.
    • bukfa Sukienka na wieczor 28.07.11, 03:41
      Dzis zamowilam druga sukienke na imprezke wieczorna. Jest skromna ale mi sie bardzo podoba:

shop.nordstrom.com/s/suzi-chin-maggy-boutique-draped-chiffon-sheath-dress/3187555?origin=category&resultback=954
      Do tego srebrne buty i ozdoba do wlosow (na zdjeciach wyzej) i moze jeszcze obrozka z krysztalkow. Czy to juz za wiele?
    • marissith Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 28.07.11, 14:38
      Bufka muszę się przyznać, że jestem Twoim stałym podczytywaczem. Nie mówiąc już o tym, że pozazdrościłam Ci torebki, że sama mam w ulubionych szal i torebkę z tego sklepu na etsy. Niestety zostało za mało czemu żeby dotarła do PL, więc będę wzdychać do twojej wink
      Wszystko mi się bardzo podoba, sam pomysł jest rewelacyjny! Trzymam kciuki
      • bukfa Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 28.07.11, 16:21
        Dzieki Marissith! Wiesz co, ta kobietka na Etsy ktora robi torebki jest bardzo mila i komunikatywna - moze jak do niej napiszesz to Ci przyspieszy produkcje? Masz na jej stronce linka "contact vendor" czy cos takiego.
        • marissith Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 28.07.11, 20:27
          Mimo wszystko w 2 tyg nie dojdzie, a ślub mam 13 sierpnia - za późno się do tego zabrałam sad
    • dedukcja_watsonie Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 10.08.11, 19:23
      Bukfa powodzenia jutro i wszystkiego dobrego! Mam nadzieje ze zdasz relacje!
    • ela.tu-i-tam Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 16.08.11, 12:08
      > No wiec od poczatku: slub 11 sierpnia 2011, 11 rano, w parku nad rzeka Wschodni
      > a, Nju Jork:

Wszelkiego najlepszego Bukfo po slubie ! Gdy bedziesz miala chwilke czasu, napisz prosze jak bylo.
      • audrey_horne Re: Bukfa sie zestawia - drugie podejcie 17.08.11, 02:48
        Właśnie Bukiefko, ty już po. Opowiedz koniecznie, kiedy będziesz mieć wolną chwilę. Z zapartym tchem śledziłam przygotowania, mam nadzieję, że udało się jeszcze lepiej niż wygądało to na papierze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka