Dodaj do ulubionych

Poduszka do obrączek Hand Made

29.07.11, 11:05
Hej przyszłe PM ja z pytaniem (znowu) Poproszono mnie o zrobienie poduszki do obrączek, miała być nie za strojna, gdyż w necie jest ich sporo ale bardzo "przeładowane".
Zrobiłam, prac ręczna - haft. (Nie to co teraz wszędzie hafty maszynowe tongue_out)
Co Wy myślicie o takiej poduszce? Mam nadzieję, iż się spodoba obdarowanej.
Pierwsza z literami imion, druga z obrazkiem pary.
A i jeszcze jedno, gdybym miała taka sprzedać to za ile byście kupiły?
https://img38.imageshack.us/img38/3418/km2m.jpg
https://img199.imageshack.us/img199/8892/76319674.jpg
https://img685.imageshack.us/img685/7683/km3k.jpg
https://img193.imageshack.us/img193/4105/km5w.jpg
Dzięki za wszystkie uwagi.
Obserwuj wątek
    • stworzenje Re: Poduszka do obrączek Hand Made 29.07.11, 11:31
      marysienka44 napisała:

> Hej przyszłe PM ja z pytaniem (znowu) Poproszono mnie o zrobienie poduszki do o
      > brączek, miała być nie za strojna, gdyż w necie jest ich sporo ale bardzo "prze
      > ładowane".
      > Zrobiłam, prac ręczna - haft. (Nie to co teraz wszędzie hafty maszynowe tongue_out)
      > Co Wy myślicie o takiej poduszce? Mam nadzieję, iż się spodoba obdarowanej.
      > Pierwsza z literami imion, druga z obrazkiem pary.
      > A i jeszcze jedno, gdybym miała taka sprzedać to za ile byście kupiły?
      >

bardzo ładne i co ważne ręczna robota,a nie jak piszesz haft maszynowy i to jeszcze made in china uncertain. Ja bym wybrała tą z inicjałami i np. jakbyś robiła takie z różnymi kolorami litr o to fajne. Bo np. dla nas pasowałaby jak braliśmy ślub z niebieskim smile.a za ile bym kupiła hm. cieżko stwierdzić. Musiałaby sobie obliczyć tak: ile czasu zajęło Ci haftowanie, ile kosztowały materiały użyte smile.
      • marysienka44 Re: Poduszka do obrączek Hand Made 29.07.11, 11:40
        nie, no wiadomo, kolory przewodnie najważniejsze, więc bym się stosowała do wymogów klienteli.
        A koszt np.30zł to nie byłoby za dużo?
        • stworzenje Re: Poduszka do obrączek Hand Made 29.07.11, 11:46
          nie na pewno by nie było za dużo, do tego przecież koszt przesyłki jeszcze smile.
        • ta-lala Re: Poduszka do obrączek Hand Made 29.07.11, 11:54
          Poduszeczki sliczne i orginalne! Szczegolnie podoba mi sie ta z inicjalami. Mysle ze 30zl to spoko cena!
        • bea-luz Re: Poduszka do obrączek Hand Made 06.11.11, 19:21
          30 zł za dużo?? W życiu! Te poduszeczki są piękne i mi osobiście dużo bardziej się podobają niż takie atłasowo-wstążkowo-różowo-słodkawe. Na zbliżeniach widać precyzję, naprawdę piękna robota!
    • bukfa Re: Poduszka do obrączek Hand Made 29.07.11, 17:21
      Ta z obrazkiem jak dla mnie jest za dziecinna, ale ta z inicjalami ladna (chociaz ja w ogole nie mam potrzeby poduszki, wiec nie pomoge z cena).
      • zoselin1987 Re: Poduszka do obrączek Hand Made 30.07.11, 20:56
        ta z inicjałami bardzo ładna. Lubuję się w takich rzeczach. Myślę, że cena 30 zł jest rozsądną ceną.
    • aneta-skarpeta Re: Poduszka do obrączek Hand Made 30.07.11, 22:41
      ta z inicjalami bardzo ladna, ale moze jestem stuknieta, ale od razu rzucilo mi sie w oczy, ze literki maja w rozny sposb wykonczone zawijaski- na okrągło i na ostro- wartoby to ujednolicic moim zdaniem

i 30 zł jest ok

jakbys jeszcze szukala pomyslow to mogłabys robic np te opaski na swiece do chrztu np z imieniem dziecka etc
      • xxxtabxxx Re: Poduszka do obrączek Hand Made 30.07.11, 22:51
        aneta-skarpeta napisała:

> jakbys jeszcze szukala pomyslow to mogłabys robic np te opaski na swiece do ch
        > rztu np z imieniem dziecka etc

...i szatki do chrztu, strasznie ciężko znaleźć takie, które nie są kiczowate.

• stworzenje Re: Poduszka do obrączek Hand Made 31.07.11, 10:29
          xxxtabxxx napisała:

> aneta-skarpeta napisała:
          >
          >
          > > jakbys jeszcze szukala pomyslow to mogłabys robic np te opaski na swiece
          > do ch
          > > rztu np z imieniem dziecka etc

>
          > ...i szatki do chrztu, strasznie ciężko znaleźć takie, które nie są kiczowate.
          >

łoj u koleżanki widziałam ostatnio kupiła na chrzest,ale tandeta. Wszystko się na owej szatce działo i hostia i gołąbek i maryjka i koralik-jak kiecka ślubna przeładowana ble.
      • stworzenje Re: Poduszka do obrączek Hand Made 31.07.11, 10:28
        aneta-skarpeta napisała:

> jakbys jeszcze szukala pomyslow to mogłabys robic np te opaski na swiece do ch
        > rztu np z imieniem dziecka etc

to i szatki do chrztu z inicjałami, tudzież całymi imionami, datami chrzcin smile.
    • martina.15 Re: Poduszka do obrączek Hand Made 05.11.11, 13:51
      podbijając- a jak na takiej poduszce utrzymać obrączki?
    • kacza-noga Re: Poduszka do obrączek Hand Made 05.11.11, 14:22
      Ładne i najważniejsze, że "od serca", więc tym bardziej wyjątkowe smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka