Dodaj do ulubionych

suknia ślubna

27.08.11, 13:19
Waham się czy pisać, ale niech będzie. Zakochałam się w sukni Anny Kary Leander. Mój ślub dopiero za rok, ale już myślę o stylizacji. Miała któraś tą sukienkę, albo ją mierzyła, bo ja jak na razie tylko na stronie? Co o niej myślicie?
Obserwuj wątek
    • ahtziri Re: suknia ślubna 27.08.11, 14:11
      Wow, naprawdę nietypowa suknia, raczej dla wysokiej dziewczyny. Ciekawy pomysł z odpinanym dołem. Nie napiszę jednak nic odkrywczego, każdą suknię a szczególnie taką trzeba po prostu przymierzyć smile Rok do ślubu to sporo ale spokojnie możesz wybrać się już na wstępne przymiarki.
    • varsovia25 Re: suknia ślubna 27.08.11, 17:07
      jeżeli jesteś bardzo szczupła i wysoka to może to być dobry wybór. Ale jedyna szansa by się o tym przekonać to przymiarka.
      • varsovia25 Re: suknia ślubna 27.08.11, 17:11
        mój komentarz odnosił sie do tej sukienki:
        https://slub-wesele.com/upload/portal/galerie/zdjecia/1293029560_7_midi_wm.jpg

• marina111 Re: suknia ślubna 29.08.11, 15:25
      Nie rozumiem tej miłośći. Pomysł z odpinaniem spoko. Ale szczerze wątpie zeby którakolwiek dobrze w niej wyglądałą. Modelka wygląda jak by była w ciązy a domniemam ze jest sucha jak patyk.
      Przymierz ja najpierwa potem inne i zastanów się czy wciaz ci sie tak podoba.
    • zia86 Re: suknia ślubna 29.08.11, 15:36
      Bardzo mi się podoba ale obniżyłabym odrobinkę tą pierwszą falbanę żeby uniknąć właśnie efektu ciąży. Pomysł z odpinaniem super. smile
    • mariolkawalczywkisielu Re: suknia ślubna 29.08.11, 16:01
      mierzyłam ją i podobała mi się, ale nie na mnie wink na żywo wygląda, hmm, delikatniej niż na zdjęciach

-
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka