Dodaj do ulubionych

Zespół VIVA Band

05.12.11, 21:19
Czy polecacie zespół Viva Band na wesele? Czy potrafią rozbawić gości?
Obserwuj wątek
    • turafal Re: Zespół VIVA Band 14.12.11, 16:10
      Witaj,

z czystym sumieniem polecam. Tak sie zlozylo, ze w tym roku bawilismy sie z moja narzeczona na 3 weselach na ktorych zespol gral. Czasem az ciezko uwierzyc, ze spiewaja na zywo. W 2012 sami sie hajtamy i beda u nas smile Wiem, ze maja malo wolnych terminow.
      To co najwazniejsze - caly czas graja, malo maja przerw. Ostatnio widzialem ich na targach slubnych na torwarze, naglasniali scene.

Pozdrawiam,
      Rafal
      • klaudia.nowosinska Re: Zespół VIVA Band 14.12.11, 16:17
        Podaj chociaż jeden termin i miejsce bo coś mi to kryptoreklamą zawiewa.
        • turafal Re: Zespół VIVA Band 14.12.11, 23:51
          kryptoreklama? dlatego, ze chwale? rany.. a moze po prostu zyczliwie odpowiadam na pytanie? Beda na moim weselu w pazdzierniku 2012, jestem z Warszawy, narzeczona z Gdanska (tam tez bedzie wesele).

mam sie legitymowac gdzie bylem na weselu i kiedy? a jak to sprawdzisz czy "nie kryptoreklamuje".. uwierz, to co pisalem jest szczere. chyba wlasnie po to ktos pyta zeby szczerze doradzic. Wesela byly w Warszawie i okolicach, byli to moi znajomi, ktorzy nawzajem sobie ten zespol polecali. Stad decyzja, ze my tez ich bierzemy. Tyle.

• turafal Re: Zespół VIVA Band 14.12.11, 23:57
          kryptoreklama? dlatego, ze chwale? rany.. a moze po prostu zyczliwie odpowiadam na pytanie? Beda na moim weselu w pazdzierniku 2012, jestem z Warszawy, narzeczona z Gdanska (tam tez bedzie wesele).

mam sie legitymowac gdzie bylem na weselu i kiedy? a jak to sprawdzisz czy "nie kryptoreklamuje".. uwierz, to co pisalem jest szczere. chyba wlasnie po to ktos pyta zeby szczerze doradzic. Wesela byly w Warszawie i okolicach, byli to moi znajomi, ktorzy nawzajem sobie ten zespol polecali. Stad decyzja, ze my tez ich bierzemy. Tyle.

a na koniec "kryptoreklama" - szef tego zespolu byl w kilku muzycznych programach telewizyjnych, np. Bitwa na Glosy. Widzielismy go, to tez wplynelo na decyzje.
      • basiajaworska11111 Re: Zespół VIVA Band 16.12.11, 20:11
        To ten koleżka z długimi piórami ? W Hotelu Baron grywali parę lat temu , bardzo solidni i pewni , troszkę sztywni ale ogółem jak możesz to bierz ich to to naprawdę solidni graczesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka