Dodaj do ulubionych

nowa administratorka-wybory :-)

13.12.11, 12:14
Witam,

Chcę oddać i zrezygnować z funkcji administratora. Fakt ostatnio mało się udzielam, więc nie chcę aby na chomiczkami wszystko spadało. Także kto chętny? smile
Obserwuj wątek
    • szczeciniankawpoznaniu Re: nowa administratorka-wybory :-) 13.12.11, 16:47
      A czy możesz powiedzieć co się z tym dokładnie wiąże?
      • stworzenje Re: nowa administratorka-wybory :-) 14.12.11, 13:27
        po prostu już nie mam czasu administrować forum.
        • szczeciniankawpoznaniu Re: nowa administratorka-wybory :-) 14.12.11, 17:14
          Stworzenje! Ja to zrozumiałam dlaczego. Nie wiem co się dokładnie wiąże z administrowaniem takiego forum. Takie było pytanie smile
          • stworzenje Re: nowa administratorka-wybory :-) 15.12.11, 10:37
            szczeciniankawpoznaniu napisała:

> Stworzenje! Ja to zrozumiałam dlaczego. Nie wiem co się dokładnie wiąże z admin
            > istrowaniem takiego forum. Takie było pytanie smile

AAa sory smile. No musisz monitorować co się dzieje, np. reklamy usuwać, sprawdzać czy jakiegoś chamstwa że tka powiem nie ma itp. Czyli zerkać codziennie. Albo coś wyjaśnić użytkownikom jak będą pytać na maile smile.
            • kurczako Re: nowa administratorka-wybory :-) 19.12.11, 20:53
              ja mogę się podjąć administrowania ale po spółki z kimś jeszcze smile
              • martina.15 Re: nowa administratorka-wybory :-) 20.12.11, 11:18
                kurczako, Ty tutaj? smile

Jeśli chodzi o administrowanie do spółki, to mogłabym spróbować. Moja data ślubu jeszcze odległa, więc może uda się to administrowanie utrzymać przez dłuższy czas.
                • kurczako Martina 20.12.11, 19:55
                  a widzisz ja jestem "prawie" wszędzie ;P
                • chomiczkami Re: nowa administratorka-wybory :-) 28.12.11, 20:19
                  Dobra, dziewczęta, Nowy Rok się zbliża i warto by zająć się tą sprawą w ramach porządków wink.
                  Czy jest ktokolwiek przeciwny, by funkcję stworzenje przejęły dwie nowe ochotniczki?

Jeśli nikt nie jest przeciwny, to możemy dokonać ceremonii przekazania insygniów władzy, hm? Tylko chyba to już ty, stworzenje, musisz się zrzec tego wątpliwego przywileju i wskazać następczynie.

Mogę przyuczyć do "zawodu". Zwłaszcza wyłuszczyć skomplikowane zasady zamieszczania reklam.
                  • chomiczkami Re: nowa administratorka-wybory :-) 03.01.12, 22:23
                    Podbijam, łup łup. Trzeba pomału zrobić z tym porządek. Chyba że stworzenje się rozmyśliła wink.
                    • kurczako Re: nowa administratorka-wybory :-) 04.01.12, 11:07
                      ja jestem nadal chętna i kto ze mną ?

--
                      • kurczako Re: nowa administratorka-wybory :-) 07.01.12, 21:03
                        Martina decydujesz się ?
                        • martina.15 Re: nowa administratorka-wybory :-) 07.01.12, 21:29
                          Tak, spróbuję smile Chociaż chwilowo mogę być słabym administratorem, ale za kilka dni, już jako inzynier, powinnam mieć więcej czasu smile
    • dominikaka1 Re: nowa administratorka-wybory :-) 14.12.11, 14:57
      Witam, chętnie zajmę się administrowaniem forum
      • chomiczkami Re: nowa administratorka-wybory :-) 14.12.11, 15:09
        Wybacz, ale kojarzę cię jedynie z rozsiewania spamu, nie napisałaś ani jednego rzeczowego posta.
        • klaudia.nowosinska Re: nowa administratorka-wybory :-) 14.12.11, 15:42
          chomiczkami napisała:

> Wybacz, ale kojarzę cię jedynie z rozsiewania spamu, nie napisałaś ani jednego
          > rzeczowego posta.
          >
          Bo dominikaka1 to nie kto inny jak karina falińska, znany spamer dorównujący zapałem jedynie niesławnemu foto-marwex.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka