bastianq
01.04.12, 11:54
Ustalilismy juz dawno , ze slub odbedzie sie w 2012 roku, bo to najwazniejszy rok w historii Polski od obalenia komunizmu i od kiedy Malysz zostal mistrzem swiata. Euro w Pl to najbardziej oczekiwane wydarzenie od stuleci. Dlatego jako zagorzaly kibic specjalnie ustalilem godzine slubu przed meczem, chybaze uda nam sie zorganizowac to inaczej niz w kosciele, ale narazie to tajemnica. Sale mamy specjalnie przy stadionie z ogromnym telebimem, bo na wesele jest zaproszony praktycznie caly klub kibica. Wszystko pieknie ladnie ale ostatnio moja niunia troszke zaczela zmieniac zdanie. Najpierw mialy byc obraczki z grawerem przypominajacym pilke dla mnie i dla niej. Potem stwierdzila , ze dla niej to jednak nie, ze ja jak chce moge miec z grawerem a ona sobie kupi jakas z kamieniem czy cos. A dzis nie wkurzyla bo powiedziela, ze to jednak glupi pomysl, zebym mial taka obraczke i ze mam miec taka normalna, tradycyjna. No sorry. Teraz pytanie , czy inne pary tez miewaja rozne obraczki, z roznymi wzorami. To chyba normalne , co nie ?