dziewczyny, zastanawiam się ciągle nad stylizacją pana młodego, co jest dla mnie trudne, bo w modzie męskiej totalnie nie mam wyczucia

dlatego szereg pytań:
- w jakiej firmie wasz przyszły mąż kupował garnitur ślubny? jakie znacie salony, w których panie/ panowie sprzedający znają się na rzeczy?
- widziałyście jakieś fajne stylizacje męskie? będę wdzięczna za jakieś wskazówki, zdjęcia
- co myślicie o kwiatkach w butonierce? mój n mówi, że jest średnio przekonany do tego, a i ja jakoś nie szaleje za tym pomysłem
- czy wasi przyszli mężowie mają jakieś fajne fryzury? widziałyście jakieś dobre męskie uczesania? mój ma bardzo gęste włosy, można coś fajnego z tego zrobić, myślimy o np.:
www.dare2mag.com/wp-content/uploads/2011/08/hi-res-shot_04_0083.jpg
(oczywiście na co dzień to ma włosy w nieładzie, ale w końcu ślub, można coś poeksperymentować)
moja stylizacja w założeniu ma być taka swobodna, romantyczno-popowa, jak i całe wesele. odpada więc jakiś smoking, złota kamizelka czy coś takiego. z drugiej strony oboje nie chcemy, żeby narzeczony był w zwykłym garniaku i krawacie, chcielibyśmy żeby tego dnia wyglądał jakoś wyjątkowo.
podoba mi się np. ta stylizacja:

ja będę zresztą w podobnym stylu jak ta dziewczyna, ale nie mam pojęcia gdzie taki garnitur i muszkę kupić.
doradźcie, podzielcie się doświadczeniami, proszę