Dodaj do ulubionych

pierwszy taniec

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:06
Witajcie wszyscy młodzi!!!
Mam pytanie, macie jakieś propozycję na piosenkę do pierwszwgo tańca? Czy koniecznie musi to być polska piosenka o miłości, żeby wszyscy rozumnieli? Wogóle myślałam żeby jakoś orginalnie wykonać ten taniec, macie jakieś pomysły? A może jesteście już po ślubie i możecie mi coś zaproponowac?Dzięki z góry!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: pierwszy taniec IP: 81.15.254.* 22.07.04, 15:26
      Kasiu na pierwszy taniec nie musi być wcale polska piosenka, chociaż my właśnie
      chcieliśmy, żeby była polska. Tak więc mamy już ten pierwszy taniec za sobą.
      Tańczyliśmy Borysewicza i Kukiza "Jeśli tylko chcesz". Podczas tego tańca nasi
      światkowie sypali na nas płatki róż. Schowali się za filarki, żeby na kasecie
      nie było widać, że sypią. Wyszło super.
      • Gość: Kasia Re: pierwszy taniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:38
        No, niezły pomysł z tymi płatkami róż, ja myślałam np o świeczkach ale to by mogłobyć troche trudne i nawet niebezpieczne, bo kto by te świeczki ustawiał? zresztą pewnie by nie zrobiło wrażenia w biały dzień, co innego nocą, ale pierwszy taniec to chyba niezbyt późno się tańczy!Dużo szczęścia Anetko!!!
        • Gość: Aneta Re: pierwszy taniec IP: 81.15.254.* 22.07.04, 15:50
          My też myśleliśmy o świeczkachsmile Jednak zespół nam odradził. Pierwszy taniec
          tańczy się na samym początku zabawy weselnej, świeczki sprawdzają się podczas
          zimowych wesel, kiedy szybko robi się ciemno. Również życzę Ci Kasiu
          wszystkiego dobrego.
          • b.jaga my tańczyliśmy.. 23.07.04, 14:49
            tango. Argentyńskie, nie śpiewane w ogóle.
            A znajomi zaczęli imprezę polonezem zbiorowym i to też było kapitalne.
            Oczywiście oni prowadzili!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka