Dodaj do ulubionych

Sala Orchis

11.01.13, 21:48
Witam,
chciałam zapytać o jakiekolwiek opinie na temat tej sali. Czy ktokolwiek ma jakieś doświadczenia? Internet milczy, aż dziwne. A sala wygląda bardzo fajnie. Będę wdzięczna!
O.
Obserwuj wątek
    • hiacynta13 Re: Sala Orchis 05.02.13, 21:16
      Sala powstała w ubieglym roku a właściciele wcześniej mieli Salę Bankietową Europa na Trakcie Brzeskim 72, o której już pisałam w wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/w,619,141650902,141650902,Sala_Bankietowa_Europa_Trakt_Brzeski_72_Zamknieta_.html
      Generalnie nie polecam!!! Właściciele są niewiarygodni i nieodpowiedzialni! Po cichu zamkneli sale na którą mieli popodpisywane umowy i zostawili wiele par na lodziesad
      • jackidaniels89 Re: Sala Orchis 10.03.13, 11:45
        My nasze wesele i chrzciny naszego Synka mieliśmy w tej sali w lutym. Zaproponowano nam przeniesienie wesela z poprzedniej sali lub zwrot zaliczki. Dostaliśmy zniżkę do wybranego zestawu 30 zł/os. i też stół wiejski gratis. Wesele było bardzo udane, gości bardzo dobrze się bawili. Jedzenie smaczne i ładnie podane. Nie wiemy dlaczego poprzednia sala została zamknięta, ale przecież nie poto żeby kogoś oszukać a potem mu dawać rabat. Nikogo nie bronię ale jeśli ktoś oddaje pieniądze albo proponuje inne miejsce na wesele to nie można mówić że jest naciągaczem czy niewiarygodnym bo przecież nikt nie ukradł naszych pieniędzy. Najważniejsze, że nasze wesele było udane i cała nasza trójka jest zadowolona smile
        • hiacynta13 Re: Sala Orchis 10.03.13, 15:03
          do jackidaniels89 - Kiedy dokładnie dowiedziałeś się o zamknięciu wcześniej sali i w jakich okolicznościach?(zadzwoniono lub napisano do Ciebie?)
          Ja dowiedziałam się przez przypadek, a przez właścicieli zostałam poinformowana, że innej sali nie prowadzą - co akurat jest kłamstwem.
          Co do oddania pieniędzy to żadna łaska z ich strony, bo oni nic nie tracą w przeciwieństwie do par, które przez nich zostały na lodzie.
          • jackidaniels89 Re: Sala Orchis 10.03.13, 17:02
            my załatwiliśmy sprawę na początku roku, a wesele odbyło się w lutym, na 80 osob. A Wy kiedy mieliście przyjęcie? znaleźliście sobie jakąś fajną salę w zastępstwie i przyjęcie się udało? Bo jak tak, to przeciez nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło smile Pozdrawiam
    • aniawu1987 Re: Sala Orchis 29.09.14, 21:56
      Chętnie wyrażę swoja opinię na temat sali. Było ładnie, ale bez szału, wg.mnie można było troszeczkę bardziej udekorować (zasłonić kaloryfery). Dania gorące smaczne, porcje odpowiednie. Niestety nie przekonywały mnie przystawki - były tradycyjne, co bardzo się podobało osobom starszym, jednak ja nie znalazłam nic dla siebie. Była ich odpowiednia ilość, czyli nie za dużo, jak to często ma miejsce na weselach. Niestety minusem są wąskie stoły, gdyż jak przynosili jedzenie (mówię o samych talerzach gości) to trzeba było kombinować jak przesunąć przystawki. 3 rodzaje ciasta - zdecydowanie wystarczająco, bo prawie całe poszło. Nie jestem wielbicielką ciast, więc się nie wypowiem, czy dobre czy nie. Tort piękny i smaczny, obsługa bardzo miła, troszkę za zimno było na sali (27 września 2014).
    • aann_aa Re: Sala Orchis 30.09.14, 11:52
      Byłam tylko oglądać tą salę, na przyjęciu nie byłam, ani nie organizowałam tam, bo mi się po prostu nie podobało. Trąc trochę taką prostą salą weselną lub remizą. Ale wszystko to kwestia gustu.
    • brzeczyslawa23 Re: Sala Orchis 10.01.15, 12:31
      Hejka, bylam na tej sali na sylwestrze w tym roku ze znajomymi. Bawiliśmy sie super, wodeczka bez limitu, zabawa do 5 rano. Bufet gorący przez cala noc. Bardzo fajny smieszny dj i spoko muzyka. DJ rozdawal dużo gadżetów do przebrania wiec bylo wesolo. Sala ladnie udekorowana. Polecam. Pozdrawiam i zycze udanego 2015 smile
      • shyness666 Re: Sala Orchis 16.11.15, 13:27
        Witam, robiłam tam swoje wesele. Radzę uważać na właścicieli i lepiej spisać wszystko n umowie - WSZYSTKO i tej już ostatecznej tuż przed ślubem, bo potem się wypierają i robią łaskę.
        Generalnie wesele było ok, jedzenie bardzo dobre, obsługa miła i profesjonalna, aczkolwiek właściciele po otrzymaniu gotówki już nie są tacy mili.
    • djmosquito Re: Sala Orchis 17.01.15, 09:37
      Prowadziłem kiedyś wesele na "starej" Sali Bankietowej Europa na Trakcie Brzeskim. Jeżeli jest tak samo na nowej to dają radę. Jeżeli potrzebujecie oprawy muzycznej (DJ-a) lub "dekoracji światłem" wybranej sali na swoje wesele to polecam się łaskawej pamięci.
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - mail: dj@dj-na-wesela.pl

• obcasy.pl Re: Sala Orchis 05.05.16, 15:01
        A jaka jest cena za talerzyk?
    • mihyu Re: Sala Orchis 02.01.18, 21:29
      Nie polecam tego miejsca!!!!! Jedzenie chyba z poprzedniej imprezy trącali starością ( bardzo trącali). Łazienki nikt nie sprzątał przez caly wieczór. Alkohol nad ranem byl podawany w odkręconej butelce- co również daje do myślenia. Speluna!!!!
    • troszczyk Re: Sala Orchis 02.02.19, 10:50
      hej. nagrywałem tam kiedyś wesele smile
      Jesli ktos bedzie szukal jakiś zdjęć lub filmów zapraszam do mnie na kanał i stronkę smile

Poniżej klip z tej sali:
      youtu.be/Zge2kz0tZCo

a tutaj link do strony:
      www.tro.com.pl
      trostudio2017@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka