Dodaj do ulubionych

Ślub w plenerze

28.07.04, 12:26
Planuje ślub na przyszłe lato, marzy mi się ślub w plenerze, tzn nie na polu,
chcę mieć normalnie księdza i te inne rzeczy ale nie w budynku kościoła
tylko....., no właśnie dokładnie nie wiem jak to zorganizować. czy miałyście
też taki pomysł, znacie kgoś kto miał taki ślub?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Ślub w plenerze IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 28.07.04, 16:26
      Super pomysl. Sama zaluje, ze takiego nie mialam. Z zadzrością ogladam filmy,
      na ktorych takie sluby sa organizowane. Mysle, ze firmy, ktore organizuja
      imprezy weselne moglyby Ci w tym pomoc. To chyba nic trudnego - pare krzesel.
      fajna dekoracja, kwiaty i autokar dla gości. Wystarczy poszukac milego plenru.
      • Gość: ja tez!!!! Re: Ślub w plenerze IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.07.04, 21:54
        no hej - ja też mam mieć taki ślub, tylko mi to organizuje firma slubna.
        najlepiej jest polaczyc opcje ogordu i jakiego wnetrza, tak ze jak lunie (a u
        nas teraz cuda pogodowe), to wtedy sie mozna zabezpieczyc. jak chcesz dam
        namiary na firme.pozdrawiam
        • hillary23 Re: Ślub w plenerze 29.07.04, 09:35
          Super, bardzo dziekuje za odpowiedź, chetnie zapoznam sie z ofertą, z której wy
          korzystacie. Kiedy macie swoje święto, chętnie przeczytam jak wam poszło.
          pozdrawiam!!!
          • Gość: ja tez!!!! Re: Ślub w plenerze IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.07.04, 10:09
            no hej - mamy w sierpniu przyszlego roku. Ja chcialam opcje samego ogrodu, ale
            rzeczywiscie przekonali mnie, ze to nie ma sensu, wiec znalezli nam taki dworek
            pod Warszawa, gdzie jest bardzo fajny ogrod. I my cala ceremonie bedziemy miec
            na dworzu w altance, a przyjecie bedzie odbywalo sie czesciowo na dworzu i
            wewnatrz. Przy tym dowrku jest jeszcze jedno pomieszczenie i zastanawiamy sie,
            czy tam nie wpuscic dj'a, ktory bedzie miksowal muze, ale to jeszcze
            zobaczymy.Jedyna wada tego typu slubu i wesela jest to, ze wszyscy goscie,
            ktorzy sa zaproszenie na slub, musza zostac tez na wesele, no bo skoro odbywa
            sie to wszystko w jednym miejscu, to troche glupio, zeby nagle po slubie czesc
            gosci musiala opuscic ceremonie i wyjsc, podczas gdy pozostali zostana i beda
            sie swietnie bawic....pozdrawiam.
            • hillary23 Re: Ślub w plenerze 29.07.04, 10:21
              To jest super opcja, o coś takiego mi chodzi. Jak możesz to daj namiary na
              firme organizującą, gdzie jest ten dworek i ile coś takiego kosztuje. Ja mam
              jeszcze jedno rozwiązanie, kościół, do którego należę jest malutki (w dzielnicy
              willowej, taki raczej wiejski niż miejscki), naokoło są drzewa, trawka itp.
              można by po prostu tam mieć ceremonię a wesele to już gdzie indziej, ale
              jeszcze nie wiem, czy zdecydujemy sie na coś takiego.
              • Gość: ja tez!!!! Re: Ślub w plenerze IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.07.04, 11:10
                ten "nasz" dworek jest w Konstancinie. Wynajecie jego to koszt rzedu 6 tys. ale
                tam jest fajne to, ze nie musisz zupelnie lozyc kaski na dekoracje, bo ona sam
                w sobie jest juz udekorowany. Ta firma to Wedding Design. Oni sa z Warszawy,
                ale z tego co mowili to dzialaja na terenie calego kraju. Mi ich polecono, bo
                maja w miare przystepne ceny i naprawde fajne pomysly.pozdrawiam
                • Gość: i ja Re: Ślub w plenerze IP: *.cdprojekt.pl 02.08.04, 13:26
                  a możesz dać bardziej konkretne namiary. Również szukam dworku w okolicach
                  Warszawy, albo jakiejś sali z ogrodem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka