Dodaj do ulubionych

Fotobudka na wesele

27.06.13, 18:44
Witam, W przyszłym roku z moim narzeczonym planujemy ślub i słyszeliśmy, że hitem tegorocznych imprez jest fotobudka. Czy ktoś może miał na swoim weselu takie urządzenie? Co myślicie o wynajęciu fotobudki?
Będziemy wdzięczni za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • rossenka Re: Fotobudka na wesele 06.07.13, 17:01
      Ja też polecam fotobudkę na wesele i nie tylko. Goście mieli dużo zabawy tworząc oryginalne zdjęcia. Niedawno fotobudka gościła u nas na weselu, było super! od razu goście otrzymali gotowe fotki - jedną wklejali do naszego pamiątkowego albumu, a drugą zabierali na pamiątkę z wesela. Zabawie i przebierankom nie było końca. Polecam, naprawdę warto!

• krysko35 Re: Fotobudka na wesele 08.07.13, 19:57
      Fajna zabawa z przebieraniem się i robieniem zdjęć jak się wypije, tylko później lepiej nie patrzeć jakie zdjęcia wyszły xD
    • adelka-elka Re: Fotobudka na wesele 09.07.13, 16:20
      Fajna sprawa smile duży luz przed obiektywem, dla każdego coś fajnegosmile
    • marcinu0 Re: Fotobudka na wesele 13.07.13, 19:36
      Zdjęcia są spoko, ale cena jak dla mnie spora jeśli doliczy się dojazd.
    • niuspejper Re: Fotobudka na wesele 24.07.13, 13:34
      Nasz fotograf proponował nam fotobudkę - koszt 500zł czas trwania około 30min
      Nadal się nad tym zastanawiamy niby dobra zabawa i śmieszne zdjęcia, ale cena przy tych wydatkach jakie już mamy powala z nóg
    • malyyynaa26 Re: Fotobudka na wesele 25.07.13, 17:19
      Byłam ostatnio na weselu gdzie drużbanci wynajęli Fotobudkę jako prezent ślubny. Państwo Młodzi byli bardzo zadowoleni. Polecam foto-zabawę z Białej Podlaskiej. smile
    • zespol_alcapone Re: Fotobudka na wesele 31.07.13, 16:58
      Bardzo fajny pomysł. Zdjęcia są od razu drukowane i jest fajna pamiątka.

Pozdrawiamy,
      Al Capone Band
      • abihsba Re: Fotobudka na wesele 01.08.13, 14:38
        Te zdjęcia, które są od razu drukowane są gorszej jakości. Gdybym ja się decydowała na fotobudkę to na pewno zrobiłby to profesjonalny fotograf.
    • njosnavelin87 Re: Fotobudka na wesele 31.07.13, 17:22
      Mnie też się ten pomysł ogromnie spodobał smile cieszę się, że tu zajrzałam smile powiedziałam właśnie o tym narzeczonemu i on też stwierdził, że to fajne. Na naszym weselu będzie sporo dzieciaków, więc im taka atrakcja też się spodoba. Tylko nie mogę znaleźć firmy z Krakowa, która się tym zajmuje... znalazłam w Poznaniu, Warszawie, Trójmieście... no ale nic, będę szukać dalej.
    • kryspina007 Re: Fotobudka na wesele 22.05.15, 16:04
      Podobno świetna sprawawink można przy niej umieścić księgę gości i mogą robić zdjęcie wklejać je do księgi i pisać życzeniawink
    • 8kruszynka Re: Fotobudka na wesele 01.08.15, 22:28
      Ja osobiscie kuoie tylko gadzety do fotobudki a fotograf bedzie cykal fotki wink tansza alternatywa wink
    • za_mszowe taniej wyjdzie kupić instaxa 29.11.15, 00:59
      czy inny polaroid, nawet z wkladami nie wyjdzie tak drogo jak ta budka.
    • dark.a90 Re: Fotobudka na wesele 27.01.16, 11:29
      Pomysł całkiem spokowink fajnie jak obok jest księga gości można wkleić zdjęcie i napisać życzeniawink
      • za_mszowe Re: Fotobudka na wesele 27.01.16, 12:14
        Może firmy od fotobudek powinny dostarczać księgi gości w komplecie jeszcze? big_grin

Zostaje przy instaxie, po weselu odsprzedam aparat. Odzyskam ok 2/3 ceny, wiec realny wydatek to tylko wkłady.
        Policzki sobie ile kosztuje wynajęcie budki i porownajciesmile

Dla kogoś kto mądrze radzi kupić te śmieszne akcesoria-wiesz ile fotograf dolicza sobie za 1szt natychmiast wywołanego zdjęcia na parę(przy powiedzmy 80-110 uczestnikach wesela)? Minimum 800zlsmile

Realny koszt instaxa wide i wkładów (po odsprzedaży aparatu)- 500zl
    • klara6611 Re: taniej wyjdzie kupić instaxa 24.04.16, 23:30
      a ile taka fotobudka kosztuje, to jakoś na godzinę się wynajmuję czy np na całą noc?
      • za_mszowe Re: taniej wyjdzie kupić instaxa 11.05.16, 20:53
        minimum 2h, mozna dluzej. w cenie pracownik od obslugi i gadzety typu wąsy i okulary
    • natalia158n Re: Fotobudka na wesele 15.06.16, 22:33
      Świetny pomysł, sama o tym myślę.
    • zwinka055 Re: Fotobudka na wesele 19.11.19, 13:00
      fajna sprawa, goście mają ubaw, ale oczywiście zależy od tego, jakie upodobania ma Wasza rodzina smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka