Dodaj do ulubionych

Zespol weselny

08.06.07, 17:15
Witam
Poszukuje informacji na temat kilku zespolow:
The Black
Jajca w majonezie ( liderem zespolu jest p. Jacek Ostrach )
Odeon
Standard ( zespol z Brzegu )
Sklad weglowy ( z Jelcza - Laskowic )
Kanon
Roker
Spirit
Golden Band

Bawil sie ktos przy ich muzyce, slyszal jak graja? A moze ktoras z Was
zamowila go na wesele?

P.S. A jakie zespoly bedziecie miec na wesele? Jakie polecacie? Ja ciagle
szukam i zdecydowac nie moge.
Obserwuj wątek
    • rubin04 Re: Zespol weselny 08.06.07, 21:29
      Napisz na kiedy masz termin to Ci coś wiecej powiem bo robiłam rozeznanie.

Juz teraz moge powiedziec: The Black - fajni, cena powyzej 3 tys w tym roku była, ale odchodzą podobno od grania na weselach
      Skład Węglowy - djak dla mnie muzycznie słabi.
      Polecany jest Czerwone Buty - grają super, 3,5 tys.
      • martos82 Re: Zespol weselny 08.06.07, 21:55
        Rubin04 slub 13 wrzesnia 2008. Nie wiem czy to za wczesnie na szukanie zespolu
        czy za pozno? Bede wdzieczna za wszelkie informacje.
        The Black i Czerwone Buty to moi faworyci, jednak cena troche za wysoka,
        dlatego rozgladam sie za kims innym.
        • rubin04 Re: Zespol weselny 08.06.07, 21:59
          oj, pora jak najbardziej.. Ja mam na czerwiec i juz sa problemy..
          Posłuchaj sobie:

www.aneks.civ.pl/system/
          www.craaft.pl/
          To dwa zespoły które moim zdaniem nei dokonuja jawnego gwałtu przez uszy..

Co do ich cen itd czekam na odpowiedz - wysłałam im maila, ale wiadomo - długi weekend.
          Napisze ci w przyszłym tyg jak się coś dowiem.

A salę już masz? Jak tak to gdzie?
        • rubin04 Re: Zespol weselny 08.06.07, 22:05
          A napisałam jeszcze do zespołow: Tequila Band, Corab
          www.corab.pl/ oraz Pro-Jack
          www.pro-jack.com.pl/
          Zdam relację jak odpiszą mi.

Pozdr.
          • martos82 Re: Zespol weselny 08.06.07, 22:45
            Dzieki wielkie. Z tych zespolow, ktore podalas znam tylko Tequile, pisalam do
            nich, ale maja zajety termin. Zaraz wejde na strony, ktore mi podalas. Juz od
            kilku dni tylko slucham weselnych kapel i mi sie wszystko miesza, co dawniej
            bylo dla mnie kiczowate brzmi calkiem dobrze, a co bylo swietne jest teraz
            tylko zadowalajace:D:D - chyba musze sobie zrobic mini urlop. Sale mamy
            zarezerwowana - dworek Na koncu swiata w Zorawinie pod Wroclawiem.
        • layla80 Re: Zespol weselny 28.06.07, 01:12
          Ja na szczęście mam już za sobą szukanie zespołu, sali, kiecki itp. Wesele było
          takie jakie sobie wymarzyłam. Uważam, że największa zasługa w tym, zespołu
          który przewija się w tym wątku czyli Czerwonych Butów. Grali u mnie i wszyscy
          moi goście, mój mąż, rodzina byli nimi zachwyceni. Co do ceny to wiadomo
          moglismy wziąć sobie zespół za 2000-2500 złotych, ale podczas poszukiwań, które
          trwały kilka miesięcy trafialismy na inne zespoły z tego wątku i powiem
          szczerze, że na tle Czerwonych Butów wypadły blado. Po wizycie w sali, próbce
          muzycznych możliwości tego zespołu i rozmowie z p.Robertem wiedziałam już, że
          trafiłam pod właściwy adres. Dogadaliśmy wszystkie szczegóły, specjalnie dla
          nas przygotowali piosenkę na pierwszy taniec. Przede wszystkim Panowie grają
          wszystko "na żywo" a nie jakieś tam puszczanie muzyki z dyskietki. Fakt
          musiałam zapłacić więcej niż za inne zespoły, ale gdybym mogła jeszcze raz
          zorganizować swoje wesele to na pewno wybór byłby ten sam. Na kapeli nie ma co
          oszczędzać. Uważam, że przynajmniej w 80 % zależy od niej jak będa bawić się
          wasi goście. Zycze udanych poszukiwan zespolu
    • rubin04 Re: Zespol weselny 08.06.07, 23:40
      Własnie mi odpisał zespół Aneks:
      4000 plus koszt dojazdu z Z.Góry,

No ja rozumiem ze w zespole jest 5 osób,
      ale chyba trochę ich poniosło...

A jakbyś trafiła na zespół Revers Band to informuję ze ich stawka to 4200 zł + 500 zł za dojazd (nie pamietam skąd jest).
      • martos82 Re: Zespol weselny 09.06.07, 11:19
        Rzeczywiscie ich ponioslo. Moim marzeniem jest zespol do 2000 zl. Licze sie z
        tym, ze nie beda pewnie na bardzo wysokim poziomie artystycznym (niestety:( )-
        chcialabym, zeby umieli zabawic ludzi. Chyba to sie najbardziej liczy, a nie
        czysty glos ( na ktory wiekszosc osob po kilku kieliszkach uwagi nie zwraca;) ).
        • rubin04 Re: Zespol weselny 09.06.07, 19:33
          Zespól Craaft mi odpisał: 2 tys złotych.
          Ale jak wysłałąm im pytanei czy grają na żywo i czy sa z wrocławia (trudno dojśc po stronie) to napisali mi tylko nr tel i ze prosza o kontakt jak się zdecyduję. Tu jest nr 604 445 238
          Moze akurat... bo muzycznie chyba dają radę, zwłaszcza ze są po szkole muzycznej.

A w którym kościele masz ślub?
    • martos82 Re: Zespol weselny 09.06.07, 21:15
      Jesli dowiesz sie wiecej na temat craaft to napisz mi. Ja mam jeszcze kontakt
      do zespolu, ktory gral na dwoch weselach w rodzinie. Wtedy za bardzo nie
      wsluchiwalam sie w muzyke, ale pamietam, ze goscie dobrze sie bawili. Duza
      zaleta zespolu jest cena. Jesli chcesz namiary to wysle Ci na maila.
      Slub najprawdopodobniej w parafi Odkupciela Swiata.
    • martos82 Re: Zespol weselny 09.06.07, 21:16
      A moze jeszcze ktos szuka zespolu albo znalazl i sie pochwali??
    • rubin04 Re: Zespol weselny 09.06.07, 21:53
      hej,
      Parafia Odkupiciela Świata to moja parafia, choc mieszkam juz gdzie indziej.
      Byłas już u księdza? Ja sie jeszcze nie wybrała, ale docelowo będę musiał z tej parafii wziać świadectwo chrztu i pozwolenie (?) na ślub w innej parafi.
      Ma nadzieję ze ksiądz sobie nie zażyczy nic "odstępnego" czy jak się to nazywa, bo jakoś chyba nie zniosę takeigo naciągania..

Zreszta i tak nie chciała bym wtym kościele, bo jak dla mnei jest wciąz placem budowy.
      Niby kościól jest nieważny, Bóg jest wszedzie, ale na placu budowy jakoś dalej mi do Boga niż w małym starym kościólku :)

Pozdrowienia i będę dalej relacjonowac postępy z zespołami.
      • ashunia88 Re: Zespol weselny 11.01.16, 18:19
        Hej hej :) Podbijam po latach wątek. Jak to jest z Odkupicielem Świata? Bez problemu mogłaś odbyć ceremonię zaślubin w innym kościele?
    • katka_83 Re: Zespol weselny 12.06.07, 15:37
      JA ze swwojej strony mogę polecić Odeon :) zaklepałam ich już na swoje wesele
      21,06,2008, znam ich z wesela znajomych , placę im 2000 tyś (zaliczka 200 zl)
      niestety stronkę w necie mają nieaktualną, jeszcze z poprzednią wokalistką, ale
      moim zdaniem są naprawdę godni uwagi :)
      • anetka_bie Re: Zespol weselny 26.02.08, 21:03
        katka_83 napisała:

> JA ze swwojej strony mogę polecić Odeon :) zaklepałam ich już na
        swoje wesele
        > 21,06,2008, znam ich z wesela znajomych , placę im 2000 tyś
        (zaliczka 200 zl)
        > niestety stronkę w necie mają nieaktualną, jeszcze z poprzednią
        wokalistką, ale
        >
        > moim zdaniem są naprawdę godni uwagi :)

Hej,
        Wiem ze post wyslany byl dawno temu ale zapytac nie zaszkodzi:)Czy
        masz jakies namiary na ten zespol - strona internetowa, tel, e-
        mail???
        Z gory dziekuje. Pozdrawiam
    • kasia763 Re: Zespol weselny 15.06.07, 14:38
      Hi

Ja znam fajny zespol - Picasso - troche drodzy, ale z tego co wiem, warto. Poza
      tym jak komus potrzeba poprowadza wesele po polsku i po angielsku. Sama takich
      potrzebuje :)
    • martos82 Re: Zespol weselny 24.06.07, 18:04
      Rubin i jak zmagania z zespolem? Znlazalas juz cos? Nie zapomnij sie pochwalic
      na forum, jak znajdziesz. Ja dalej nic nie mam:(
      • rubin04 Re: Zespol weselny 25.06.07, 09:50
        Ja nadal bez zespołu,
        ale może po tym weekendzie bedę coś wiecej wiedziała.
        Ciężka sprawa z tym zepołem...
        A rozważałaś Czerwone Buty? Drodzy (3,5tys) ale fajni...
        Mój termin mają niestety zajęty :(
        • paulina2209 Re: Zespol weselny 25.06.07, 17:48
          ja mam z oławy ich strona www.toniemy.pl

mójsuwaczek
        • martos82 Re: Zespol weselny 01.07.07, 03:47
          Rozwazalam. Swietnie graja moim zdaniem, wolalabym jednak kogos tanszego.
          • monka63 Re: Zespol weselny 01.07.07, 18:47
            martos82 napisała:

> Rozwazalam. Swietnie graja moim zdaniem, wolalabym jednak kogos tanszego.

martos82 lub paulina2209, napiszcie proszę ile zespół Toniemy bierze za wesele.
            • martos82 Re: Zespol weselny 01.07.07, 20:25
              Monka63 - pisalam odnosnie zespolu Czerwone Buty, a nie Toniemy. Zle mi sie
              post wkleil:P A z checia sie dowiem ile zespol Toniemy bierze.
    • female01 Re: Zespol weselny 26.06.07, 02:02
      bawiłam sie ostatnio na weselu, gdzie gral zespół "the best" albo bez "the" i bylo super, 2 osoby - babka i facet, koszt to 1800 zl chyba ze za wroclawiem to stowe wiecej, grali i prowadzili impreze, zachecali do zabawy, kobitka prowadzila konkursy, bylo naprawde fajnie :) wiem ze maja plyte, zeby posluchac jak graja z hitami, choc na zywo grali raczej po polsku
    • awangarda80 TWIST 03.07.07, 19:23
      Również poszukuję zespołu na wesele.
      Czy któraś z Was słyszała coś o zespole TWIST z Wrocławia?
      Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
    • oman21 Re: Zespol weselny 09.07.07, 09:50
      Polecam zespół DRUM - www.drum.jarmi.pl - grają na żywo, super muzycy!!!
      • picassomgi Re: Zespol weselny 08.03.08, 09:26
        Warto zajrzeć na:

www.youtube.com/picassomgi
        i zobaczyć jak to wygląda na żywo ...
    • carolinka21 Re: Zespol weselny 10.03.08, 11:24
      A my będziemy mieć własnie Skład Węglowy. Grali u znajomych na
      weselu i nam sie spodobali. My będziemy mieć sześć osób - dwa
      wokale, dwie gitary, saksofon, pekusja i klawisze. Płacimy 1800zł
      (umowę podpisywalismy już w sierpniu).
      • kwalka Re: Zespol weselny 23.04.15, 22:18
        nie wiem gdzie podpiąć się pod wątek a nie chcę zakładać nowego - szukając zespołu na wesele we wrocławiu trafiłam w internecie na senso.net.pl - czy ktoś z forumowiczów miał okazję ich spotkać? Może polecicie inne duety? Nie szukam wieloosobowych składów bo wesele będę mieć nieduże, w małym lokalu... Podpowiecie cos?
    • magdammm27 Re: Zespol weselny 03.01.15, 23:17
      sklad weglowy jedna wielka tandeta. Na stype sie nawet nie nadaja
    • magdammm27 Re: Zespol weselny 03.01.15, 23:21
      sylwester 2014/2015 jedna wielka masakra nikomu nie polecamy
      • ashunia88 Re: Zespol weselny 11.01.16, 18:20
        Hej. Czy ktoś z tutaj zgromadzonych ma doświadczenia z Zespołem Roker Band??
    • ashunia88 Re: Zespol weselny 14.06.16, 13:30
      Ja bawilam się przy Golden Band. Jako artyści bardzo okej, świetnie się prezentowali i grali. Natomiast prywatnie ... Lider zespółu podczas przyjęcia negocjował stawkę z panną młoda za poprawiny (choć wcześniej mieli sporządzoną stosowną umowę) Gdy spotkał się z odmową, postanowił za jej plecami upraszać ojca młodej o dodatkową kasę, tłumacząc,że umowa trochę skąpa... Dno i 3 metry mułu.
    • dominikmocko Re: Zespol weselny 26.09.22, 13:20
      Jeśli poszukujesz zespołu na wesele to polecam zerknąć na www.gdziewesele.pl/oprawa/zespol-na-wesele :) tam na pewno znajdziesz coś dla siebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka