Gość: Artur IP: 213.241.11.* 11.08.04, 07:47 Witam Poszukuje sali na ok 80 osób na wrzesień 2005 w Warszawie lub okolicach: Wołomin, Zielonka, Otwock. Dobrze by było żeby na terenie było jeziorko i miejsce na grila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katja Re: Sala - Warszawa i okolice IP: *.dialup.medianet.pl 11.08.04, 11:24 Spróbuj przy parku Skaryszewskim od Al. Zielenieckiej tuż przy ogródku różanym, jest coś fajnego (nazwy nie pamiętam) z odrobiną folkloru, przy jeziorku i pięknym dzikim parku. Spora "miejscówka" na grila na pewno, jest miejsce na powietrzu, i ten styl jak w restauracjach "Chłopskie jadło", jest też parking. Ja już rok po ślubie , ale na pewno urządzę tam którąś z naszych rocznic Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sala - Warszawa i okolice IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 20:10 To się nazywa Hotel Park Dedek www.dedek.pl . Jutro jadę sprawdzić bo my na sierpień 2005 planujemy wesele. Podzielę się wrażeniami po jutrzejrzych oględzinach ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sala - Warszawa i okolice IP: *.acn.waw.pl 23.09.04, 19:34 Byłam dzisiaj w Hotel Dedek Park w Parku Skaryszewskim i: 1) sala jest na 250 osób 2) okolica wcale nie taka ujmująca jak na zdjęciacj na stronie 3) cena od 170 za 3 dania gorące 3 zimne przystawki, tort 4) alkohol, ciasta, napoje są Twoje 5) jest jeszcze opcja Open Bar, która od powyższej różni się tym, że masz alkohol w ilościach nieograniczony a cena wynosi 220 / osobę Ogólnie wrażenie mi się popsuło. Ja szukam sali na 50 i ta jest zdecydowanie za duża. Na 80 też wydaje mi się bez sensu. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margul Re: Sala - Warszawa i okolice IP: 193.111.166.* 11.08.04, 14:54 W Zielonce znajdziesz "Galop" - stadnina koni, która ma 3 przepiękne sale weselne, zielony teren z jeziorkiem, mostkiem, rzeczką grillem i różnymi innymi cudami. Tylko, z tego, co wiem, należy tak już rezerwować termin. Jest bardzo popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Sala - Warszawa i okolice IP: 195.94.199.* 02.09.04, 16:14 A czy oni robia tam kilka wesel na raz na tych 3 salach, bo cos mi sie o uszy obilo o uszy ze oni oddzielaja tylko jakims parawanikiem ;-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILA Re: Sala - Warszawa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:14 Ja polecam salę okolice Otwocka...rancho..34 konie kucyki ..pawie...rzeczka staw..i nocleg piękne pokoje ...i sala 2 piętrowa...w drewnie...cudo ja mam tam ślub 11 września..gg..7823372 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Tylko, ze Ty się na tym gg nie odzywasz:(( IP: 217.153.119.* 24.09.04, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko Re: Sala - Warszawa i okolice 24.09.04, 08:38 Polecam hotel Boss na lini otwockiej..... to jeszcze Warszawa (Miedzeszyn). Nie pamietam ulicy. Można znaleźć w internecie. Maja tam piekna salę, maja też sliczny "stary młyn" (jest nowy!!) i dalej chatę góralska w której mielismy poprawiny.... cudnie i super obsługa... chociaż pewnie nie tanio Odpowiedz Link Zgłoś