Dodaj do ulubionych

Impreza dla znajomych w klubie Warszawa

03.01.14, 11:05
Gorąca prośba o porady jak zorganizowac najlepiej taka impreze z okazji slubu w Warszawie zeby sie udala.
1) Czy mozecie polecic jakies kluby ktore juz cos takiego zorganizowaly i zgodzily sie na wpuszczenie fotografa zeby cykną troszke zdjec?
2) Czy nie robia problemow z przyniesieniem wlasnego tortu?
3) Chcialabym zeby oprocz tortu bylo tez cos do zjedzenia.
4) Jak cenowo sie to plasuje, ile sadzicie ze powinnam przygotowac na to kasy?
5) Czy organizowaliscie jakies atrakcje dodatkowe podczas tej imprezy, nie mam pojecia jakies szalone konkursy itp? żeby nie zawiało nudą?

Bede wdzieczna za wszystkie wskazowki!

Serdecznie Pozdrawiam
Ania
Obserwuj wątek
    • l_slava Re: Impreza dla znajomych w klubie Warszawa 24.07.14, 14:56
      Hej
      Własnie też planuje takie wesele w klubie. ale moim zdaniem trzeba wynajmować dla swoich gości oddzielna salkę, ze by nie mieszać z pozostałym tłumem.
      jeśli coś się udało dowiedzieć się ciekawego, to daj znać wink
      Natomiast też mam kilka ciekawych informacji.
      W Warszawie można coś takiego organizować w hotelu Boss. Mają fajną salkę na 50- 100 osób z bowlingiem (2 tory) - własnie myślimy o niej. I zabawa zapewniona. Tylko że sala jest wąska i długa... to minus. Katering, jeśli dobrze pamięta, od 40 do 80 zł na osobę.
      Więcej sal i klubów nie znam.. przynajmniej na razie.
      Mi się wydaje, ze cenowo takie wesele będzie o wiele tańsze od tradycyjnego.
      I bardzo wątpię ze by którykolwiek klub robił problemy z własnym tortem.
      • aninka999 Re: Impreza dla znajomych w klubie Warszawa 24.07.14, 15:08
        My się jednak zdecydowaliśmy na Restauracje Bistro Warszawa. Najpierw obiad dla rodziny w wąskim gronie a potem impreza ze znajomymi. Zrezygnowalismy z klubu, poniewaz stwierdzialm ze jak sie wydaje kase na sukienke i zalozy ja tylko na kilka godzin to troche malo, wiec chcialam tez w niej wystapic wieczorem, a w klubie to tak nie bardzo w sukni slubnej jak tez beda inni goscie klubu.
        • l_slava Re: Impreza dla znajomych w klubie Warszawa 24.07.14, 15:19
          no własnie też mam z tym problem. Bardzo chce mieć sukienkę ślubną... Ale kupować ją na 1 godzinę stania w kościele - nie bardzo rozsądnie... tak że jeszcze myślę nad tym smile

a jak organizujesz czas dla młodych pomiędzy ślubem a imprezą? Bo pewnie wtedy masz obiad z rodzicami. (też dokładnie tak samo będziemy robić), Z innej strony, młodym podziękować po zakończeniu ślubu w kościele i zaprosić na wieczór? czy nie będzie to dziwnie wyglądać?

A te Bistro jest bardzo ładne! Powodzianie w organizacji wink
          • aninka999 Re: Impreza dla znajomych w klubie Warszawa 24.07.14, 16:06
            Nie organizuje tzn 6 znajomych bedzie na obiedzie, wiekszosc i tak bedzie musiala wrocic do domu po mszy po instrumenty bo zagraja na naszym slubie zamiast wynajetego zespolu smile No chyba ze zrobia to wczesniej ale nie wiem jeszcze. Poza tym wszyscy sa z Warszawy. Moja impreza ze znajomymi to bedzie ok. 20 osob takze kameralnie wiec dlatego nie ma sensu organizowania im czegos pomiedzy. Na zaproszeniu tez zostalo napisane ze wczesniej slub a o tej impreza takze kazdy wie co i jak.

Powiem tak:
            gdybym miala sie zastanawiac co sobie ludzie pomysla to pewnie nie robilabym tego w tej formie, bo kazdy spodziewa sie tradycyjnego wesela, a nie takiego "wydziwiania", no moze poza czescia znajomych ktorzy tez preferuja takie rozwiazanie.

Ja organizuje w ten a nie w inny sposob bo chce zeby bylo elegancko i ładnie bez "wiejskich" dodatkow. Zeby to zrobic jak mi sie podoba w formie wesela typu amerykanskiego to niestety musialabym wylozyc min 50-60tys.

Także nie przejmuje sie co sobie ludzie pomyslą smile i tak Ci co maja Ci d... obrobic to obrobią i tak wink
            Sama nie wiem jeszcze jak to wyjdzie - zobaczymy smile
            • l_slava Re: Impreza dla znajomych w klubie Warszawa 14.08.14, 11:12
              Hej.
              Wczoraj byłam w Bistro Warszawa, i powiem ze jest bardzo fajne.
              Też tam zrobimy swoje mini-wesele big_grin
              Wielkie dzieki za pomysł!
              zaprosimy okolo 40 osób (mam nadzieje ze zostanie miejsce dla tańców, bo bistro malutkie) i zamówimy DJ-ja.

jeden minus - brak normalnej klimy. nie przeszkadza ci to? i jeszcze nie mogę znależc opinij o imprezach w tym lokalu. Więc mam nadzieję, ze ty mi coś powiesz po swojej imprezie big_grin

Pozdrawiam
              • aninka999 Re: Impreza dla znajomych w klubie Warszawa 14.08.14, 11:17
                hejka,

a moglabys mi podac swoje namiary na mojego maila aninka85@gmail.com? moze wynegocjuje za alkohol mini rabacik za polecenie ;-]

jak bylo goraco na dworze to bylismy tam kilka razy i byla normalna klima wiec nie bardzo rozumiem co masz na mysli przez "brak normalnej klimy"?

Pozdrawiam,
                Ania
    • kaga9 SPAMER, nie warto 27.04.15, 22:50
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=tyga33&title=&forum=

Musi być naprawdę kiepskie, skoro tak żałośnie reklamuje się na wielu forach...
    • djmosquito Re: Impreza dla znajomych w klubie Warszawa 29.04.15, 06:39
      Witam serdecznie,
      Jeżeli planujecie też część taneczna to polecam woje usługi.
      DJ Mosquito to:
      - DJ z kilkunastoletnim doświadczeniem w prowadzeniu imprez
      - muzyk - pianista
      - bogaty repertuar
      - umiejętność doboru tego repertuaru ?pod? konkretnych gości
      - elastyczność i otwartość na współpracę z biesiadnikami
      - ?radiowy? głos i poczucie humoru
      - riderowy sprzęt nagłośnieniowy i oświetleniowy
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.oprawamuzyczna.org.pl
      - Email: dj@oprawamuzyczna.org.pl
      • squirk Re: SPAM 30.04.15, 04:24
        djmosquito napisał:

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=djmosquito&title=&forum=
        Nie marnujcie czasu na spamera.
    • cyklotyk Re: Impreza dla znajomych w klubie Warszawa 13.05.15, 10:59
      Zapraszam do Przystanku Młociny.
      Organizujemy różne imprezy, także z własnym alkoholem/jedzeniem.

www.PrzystanekMlociny.pl
    • cyklotyk Re: Impreza dla znajomych w klubie Warszawa 13.05.15, 11:00
      Zapraszam do Przystanku Młociny.
      Luźna atmosfera, elastyczność, możliwość przyniesienia własnego jedzienia/picia.
      www.PrzystankMlociny.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka