mickey13 22.08.04, 11:21 ...no wlasnie...Macie jakies pomysly na przymocwanie bukietu do maski samochodu??? dzieki za pomoc))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: ....jak przymocowac bukiet - auto?!?! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 22.08.04, 11:30 z tego co wiem są specjalne uchwyty na magnesie - ale nie wiem gdzie się to kupuje. Kwiaciarnie na czymś takim mocują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ....jak przymocowac bukiet - auto?!?! IP: 212.160.172.* 23.08.04, 09:01 Z tego co wiem, to są dwie metody - albo na przyssawkę albo na taśmę dwustronną, która podobno nie niszczy lakieru. Ale czy rzeczywiście nie niszczy, będę mogła powiedzieć za 2 tygodnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ....jak przymocowac bukiet - auto?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 10:21 jesli juz bedziesz znala sposob na przymocowanie kwiatow i go przetestujesz za 2 tyg. to bardzo prosze napisz co jest najskuteczniejsze, czy nie zostaja slady na samochodzie. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga taśma IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 23.08.04, 14:59 faktycznie - nie niszczy. Troche ciężko pozbyć jej się z maski ale w końcu jakoś schodzi. ja przymocowywałam na taśmie dwustronnej kwiaty i kokardki (przyjaciółka jechała do ślubu moim samochodem więc go dekorowałam), ale dużego bukietu na taśmie przymocowywać nie radzę bo jest duże prawdopodobieństwo że odpadnie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Magnes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 15:30 Polecam mocowanie na magnes pod warunkiem ze nie ma sie aluminiowej maski samochodu Odpowiedz Link Zgłoś