katar567 10.07.14, 11:30 Szukam sali weselnej na obrzeżach Łodzi czy może ktoś mi coś polecić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kora223 Re: Wesele Łódź 10.07.14, 12:27 Słyszałam o nowym hotelu Campoverde.pl , podobno jest bardzo duży i przystępne ceny co jets akurat bardzo ważne. Świetna organizacja (czytaj dobry menager pan Michał ). Wiele atrakcji (konie), apartamenty i oczywiście jedzenie the best w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kondzio245 Re: Wesele Łódź 13.07.14, 12:10 Czas przyjęc weselnych trwa , aby je fajnie wspominać polecam je zrobić w Łódź Campoverde.pl piękne miejsce , pyszne jedzenie i obsługa tak samo profesjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Wesele Łódź 14.07.14, 19:09 Parę lat temu bylam w lokalu Saxonia w Nowosolnej. Była fajna orkiestra i bardzo dobre jedzenie. Sala tak na oko na 60-65 osób, jakiś ogród mają ale akurat jak ja byłam, to lało jak z cebra Odpowiedz Link Zgłoś
kondzio245 Re: Wesele Łódź 15.07.14, 05:56 Moge polecic sprawdzoną sale weselną w Campoverde.pl nie daleko Łodzi , pyszne jedzenie, bar na miejscu no i nocleg polecam. Campoverde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m.dawidow Re: Wesele Łódź 28.12.14, 14:46 Odnośnie sali cięzko powiedzieć bo jest ich wiele w łodzi ale odnośnie noclegu po weselu to moge smiało polecić hotel w centrum Bedrooms64 - bedrooms64.pl/ - osiadają dużo miejsc do spania, eleganckie pokoje i na pewno w dobrej cenie. W razie czego zostawiam namiar na stronkę. Noclegi w centrum łodzi akurat sa dobre bo kilka m od hotelu zaraz są przystanki tramwajowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kondzio245 Re: Wesele Łódź 18.07.14, 10:34 Polecam Campoverde jest tam miła i profesjonalna obsługa, imponująca i klimatyczna sala, oryginalne i niepowtarzalne dekoracje, gustowne oświetlenie oraz dbałość o szczegóły warta odwiedzić wiecej na stronie Campoverde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wesele Łódź 18.07.14, 13:13 Najpierw opanuj język polski, spamuj potem. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakunis Re: Wesele Łódź 08.05.15, 15:29 Polecam Hotel Aviator w Pabianicach. Sala bardzo ładna, jedzenie pyszne obsługa 100% www.hotelaviator.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agaya2015 Re: Wesele Łódź 12.05.15, 11:24 Polecamy skorzystanie z pomocy profesjonalnego konsultanta ślubnego. Działamy na terenie Łodzi i Warszawy. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Konsultanci Ślubni Agaya www.agaya.eu www.facebook.com/agaya.konsultanci.slubni Odpowiedz Link Zgłoś
barbararadzisz0 Re: Wesele Łódź 12.05.15, 14:50 Profesjonalna konsultantka ślubna -sam decydujesz ile płacisz. Śluby tematyczne, liczy się Twój pomysł - anuznieroz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
carolla27 Re: Wesele Łódź 12.02.16, 22:12 super wypasionym miejscem na wesele jest "Belweder", ale polecam poszukać przez wyszukiwarkę na stronie www.lodz.ipowiat.pl. Wpisujesz czego szukasz i maż możliwość wskazania lokalizacji wyszukiwania miejsc w Łodzi. Ja kożystam. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś