beksa99 01.02.06, 15:13 Poszukuję dobrej kosmetyczki w Krakowie. Chciałabym iśc na oczyszczanie i nie bardzo wiem gdzie. Porsze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mis Re: GDZIE DOBRA KOSMETYCZKA W KRAKOWIE?? IP: *.76.classcom.pl 03.02.06, 08:20 Ja chdzę do Salonu kosmetycznego, ul. Brodowicza 10. Tlf: 417 11 79 albo komórka 609 786 549 (P. Halina) i 880 502 110 (P. Jola). Jestem zadowolona, bo dobry serwis i dostępna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: GDZIE DOBRA KOSMETYCZKA W KRAKOWIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:23 a coś więcej ile trwa zabieg i jaka cena oczyszczania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: GDZIE DOBRA KOSMETYCZKA W KRAKOWIE?? IP: *.76.classcom.pl 03.02.06, 08:27 Zabieg trwa ok. 2 godziny i kosztuje ok. 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: GDZIE DOBRA KOSMETYCZKA W KRAKOWIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:39 to nie zbyt dobrze, ja chodziłam to kosmetyczki która robiła oczyszczanie ok. 3 godzin - bo tyle wymagała moja cera a nie jej czas przeznaczony na oczyszczanie niezależnie od potrzeb skóry, jeszcze nigdy nie miałam tak ładnie oczyszczonej skóry zero wągrów i widocznych brudnych porów, niestety p. Małgosia przeniosła się z Krakowa do Kęt a ja zostałam z pewnym niedosytem :-( że już nigdy moja buzia nie będzie tak delikatna jak wtedy. Odradzam Yves Rocher tam trwało 1.5 godz i na koniec makijaż mi zrobiła a w domu sobie mogłam jeszcze samam powyciskać wągry, Kleopatra w Plazie też nie spełniła moich oczekiwań - byle szybciej i niedokładnie. Jak raz ktoś porządnie się tobą zajmie to później już inne gabinety które robią masówkę odpadają w przedbiegach. Może ktoś ma jakąś zaprzyjaźnioną kosmetyczkę która potrafi oczyścic cerę dokładnie a nie z zegarkiem w ręku?? Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: GDZIE DOBRA KOSMETYCZKA W KRAKOWIE?? 03.02.06, 12:58 jak dla mnie stówka to drogo, ja płacę 50 u super kobiety tyle że w innym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
in_somnia Re: GDZIE DOBRA KOSMETYCZKA W KRAKOWIE?? 03.02.06, 13:12 Ja polecam panią Jadzię z ul. Czystej (obok Krupniczej). To nie jest tylko kosmetyczka, ale kosmeolog więc zna się na swoim fachu doskonale i zawsze doradzi odpowiednią pielęgnację i kosmetyki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: GDZIE DOBRA KOSMETYCZKA W KRAKOWIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:35 a jakieś bliższe info ile trwa zabieg i jaka cena?? Odpowiedz Link Zgłoś
in_somnia Re: GDZIE DOBRA KOSMETYCZKA W KRAKOWIE?? 03.02.06, 14:01 Z tego co pamiętam czas trwania zabiegu zależał od stanu cery, im bardziej zanieczyszczona tym dłużej to trwało. Ale myślę, że 2- 3 godziny. A cena, kiedy ja do niej chodziłam kosztowało mnie to ok. 70 zł. Myślę, że dużo drożej nie wyjdzie, ale lepiej jeśli zasięgniesz informacji osobiście: ul. Czysta 13/2 tel. 423 45 11. Myślę, że adres i numer się nie zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś