rozczarowana-klientka
25.11.14, 10:57
Nie wiem o czym pisała resza, nie chce się sugerować opiniami, jedyne czego chce w tym momencie to wylać swój żal na tę " PROFESJONALNĄ" firmę! Sytuacja miała miejsce w centrum handlowym w Mikołowie. Zaręczyny... to miał być najwspanialszy dzień w moim życiu... i był dopóki mój narzeczony nie zabrał mnie do APARTU by dopasować pierścionek, który u nich kupił. Jako ta która miała go nosić byłam potrzebna przy przymiarce, no i zaczeło się... od tego , że pierścionek miał być nieużywany. Ekspedientka zaczeła obwiniać nas jako klientów za niekompetencje swojej koleżanki która rzekomo miała nam przekazać wyuczoną regółkę, że pierścionek ma być nienoszony. Potraktowała nas jak śmiecia! wszystko z " kulturą"! Czułam się jak ta która jest wszystkiemu winna. Oczywiście ekspedientka wie wszystko co jej kolezanka ze zmiany mówiła w chwili sprzedazy. Wiem i rozumiem, że błędy zdarzają się wszędzie ale NA MIŁOŚĆ BOSKĄ nie jesteśmy na bazarze! Sposób rozmowy z nami był co najmniej nie na miejscu! Druga sprawa, ja jako narzeczona nie muszę znać szegółów transakcji jak i ceny pierścionka. Narzeczony nie chciał mi jej zdradzić i zapewniał o dyskrecji firmy..... Gdy przyszliśmy owa "profesjonalistka" wystawiła rachunek na lade i zaczeła kręcić nosem ze pierścionek noszony, że kolezanka musiała powiedzieć o warunkach zwrotu itp itd..... no PROFESJONALIZM W PEŁNI!!! No i co do ceny... okazuje się, że człowiek kupując u nich biżuterię za przeszło półtora tysiąca jest ŚMIECIEM! Jeszcze raz powtarzam, rozumiem pomyłki ale takie potraktowanie klienta jest dla mnie ŻENUJĄCE!!! Dodam, że pierścionek miałam za palcu 24h. Zdążyliśmy wrócić z podróżyi wziąć prysznic i wyspać się, następnego dnia nie robiłam dosłownie nic prócz pisania na komputerze. Ekspedientka uznała, że musi wysłać zapytanie czy w tej sytuacji można dokonać wymiany pierścionka. Procedury procedurami ale mam nadzieje, że nie okaze sie ze kolejny profesjonalista uzna że moja pościel dokonała takich zniszczeń, że pierścionka nie można wymienić mniejszy rozmiar..............