Dodaj do ulubionych

slub we wroclawiu

IP: *.arcor-ip.net 12.09.04, 17:14
poszukuje jakich kolwiek informacji na zorganizowanie wesela we
wroclawiu....sala, hotel, wszystko co tylko sie moze przydac....najlepiej jak
znacie tez ceny..
z gory wielkie dzieki...
Obserwuj wątek
    • Gość: carlotta Re: slub we wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 02:10
      Koleżanka bardzo chwaliła hotel "Inter"(chyba nie przekręcam?), to chyba jakoś
      w okolicach Kozanowa; z wersji skromniejszej słyszałam o zajezdni MPK (nie znam
      adresu!). Mogę też zaproponować kontakt z sopranistką (Ave Maria na ceremonii w
      kościele... ): catallina@tlen.pl i ewentualnie na zespół - moja znajoma jest w
      nim wokalistką, mają duże doświadczenie. Pozdrawiam!
    • Gość: Lili Re: slub we wroclawiu IP: *.kentinstitute.nsw.edu.au / *.46.240.220.dsl.comindico.com.au 13.09.04, 04:15
      Zdecydowanie zajrzyj na strone Dolnoslaskiego Forum Slubnego
      moj.freeweb.pl/dolnoslaskie/ Znajdziesz tam mnostwo wiadomosci i
      informasji z Wroclawia i okolic. Pozdrawiam
    • bziubzik Re: slub we wroclawiu 13.09.04, 13:09
      Witam,

Ja moge duzo polecic , bo wlasnie 4 wrzesnia mialam przepiekny i wymarzony slub
      z weselem ! Moge polecic fajny lokal na wesele z noclegami: restauracja-
      hotel "Na Polance" w Smardzowie przed Oleśnicą (ok. 15 km za Wrocławiem przy
      drodze na Warszawe), tam mielismy wesele i bylo fantastycznie!!!!Wszyscy
      mowili, ze to najlepsze wesele na jakim byli.Sala jest bardzo ladna,
      kolorowa,jak gra orkiestra, swiatla sa przygaszone i wszyscy sie bawia jest tak
      bajkowo! Jedzenie super,dyzy wybor, to najwiekszy atut tego lokalu; jest duzo
      jedzenia i bardzo urozmaicone,swierze i ladnie podane . Noclegi tez ok chociaz
      u nas wszyscy sie bawili do rana i dlugo nie spalismy wink Wybralismy ten lokal
      z polecenia kilku osob, przekonala nas rowniez cena - 120zl/os w tym napoje
      (soki, woda, cola, sprite), ciasta(dobre), tort(Pysznyyy smietanowy z
      malinami!!!) Mielismy tez poprawiny(30 zł/osobe)Sala jest na ok 100 osob,tyle
      planowalismy gosci, ale nie wszyscy dojechali), w sumie bylo 70 osob,mysle ze
      akurat, nawet jak wszyscy tanczyli nie bylo tloku.Obsluga (kelnerka i kelner)
      spisala sie na medal. Ale UWAGA jesli sie zdecydujecie spiszcie dokladnie
      szczegolowa umowe, my nie spisalismy i mielismy drobne problemy, rozmawiajcie
      od razu z wlascicielkami (2 siostry), ich mezowie nie maja zbyt wiele do
      powiedzenia.Uwazajcie tez przy ustalaniu ostatecznej ilosci gosci. My od razu
      pokazalismy ze nie damy zrobic sie w balona i faktycznie wszysctko wypadlo
      super, nie bylo niedociagniec.I jeszcze jedno-trzeba wczesniej zamawiac nich
      termin, bo maja wziecie. My rezerwowalismy rok temu lokal. Moge tez polecic
      fantastyczna orkiestre - "Sami Sobie"(chyba 2000zł) to wlasciwie dzieki nim tak
      sie wszyscy dobrze bawili.Szkoda, ze to juz za namismile
      Slub byl przepiekny w starym , jezuickim, zabytkowym kościele Uniwersyteckim,
      p.w.Najswietszego Imienia Jezus (proboszcz b.sympatyczny- to nie byla nasza
      parafia,ale nie bylo problemow)Slub dawal nam Ks.Leszek - mlody,bardzo mily,
      mielismy piekne kazanie.W kosciele gral kwartet smyczkowy (Kasia Baranowska
      tel.603258918, 600 zł)i to byl strzal w dziesiatke- wzruszyli sie wszyscy i
      bylo cudownie.Wszystko zoorganizowalam sama przy malej pomocy narzeczonego i
      swiadkow,wiec pytaj, jak bedziesz cos potrzebowac. Dobrze jest na koniec zrobic
      plan dnia i wyznaczyc osoby odpowiedzialne za wszystkie drobiazgi(zawsze jest
      ich duzo przed slubem!)- Para mloda nie ma do tego glowy (zastanawiam sie czy
      nie zalozyc firmy organizujacej sluby smileI pamietajcie! WSZYSCY CHCA ZAROBIC
      NA SLUBIE, dlatego na wszystko trzeba uwazac. Jest duzo osob , ktore
      wykorzystuja zdenerwowanie nowozencow. Nie polecam nikomu kwiaciarni Elzbiety
      Musial przy ul.Krasinskiego 25- to cwaniara i naciagaczka do tego zlosliwa-
      celowo zepsula mi bukiet slubny i autocorso, wszystko dlatego , ze nie dalam
      sie jej naciagnac, a ze nie ja odbieralam bukiet tylko Pan Mlody (i on tez
      placil - niestety taka jest kolej) nie moglam nic zrobic.Ale i tak czulam sie
      cudownie w tym dniu i to glupie babsko nie popsulo mi humoru smile

"Zajazd Na Polance"- hotel-restauracja w Smardzowie, tel. 3391070
      "Sami Sobie" 608478955

Zycze fantastycznych przygotowan, powodzenia !
      Szczesliwa mloda zona Ania , bziubzik@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka