sebastianek1 20.09.04, 21:39 Drodzy zakochani, jeśli super bawiliście się przy swoim zespole lub macie taki świetny zespół dajcie nam znać. Jakieś adresy i telefony, skąd te zespoły są. Z góry dziękujemy. papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia101 Re: MUZYKA: DO PRZYSZŁYCH I OBECNYCH MAŁŻEŃSTW 21.09.04, 00:30 kocham cie,, wyszłam wiesz skad a ciebie juz niebyło szkoda papappa Odpowiedz Link Zgłoś
sebastianek1 Re: MUZYKA: DO PRZYSZŁYCH I OBECNYCH MAŁŻEŃSTW 21.09.04, 19:09 Kruszynko wyszedłem bo już poszłać sie kąpać , a ja poszedłem lulu bo trzeba było wstać rano do pracy. Jutro się zobaczymy i będziemy się ze sobą przytulać, całować i nie tylko... pa Kocham Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: MUZYKA: DO PRZYSZŁYCH I OBECNYCH MAŁŻEŃSTW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 00:19 Tylko zespół MAYDAY ...sprawdż na www.mayday.com.pl ew.zadzwoń lub pomailuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Do sebastianek1 i madzia1 IP: *.crowley.pl 23.09.04, 12:07 Zaluzcie sobie gadu-gadu, bo juz wszyscy maja dosc czytania waszych prywatnych wyznan na tym forum!!! W kazdym watku jest pelno waszych milosnych wyznan i zrobilo sie to juz nudne! Odpowiedz Link Zgłoś
mumin34 Re: MUZYKA: DO PRZYSZŁYCH I OBECNYCH MAŁŻEŃSTW 21.09.04, 13:15 zespół ekspres są chyba z mazur biorą koło 3000 grali u mojej siostry i kumpeli są naprawdę ok. Grali tak że ludzie nie chcieli schodzić z parkietu. Grają prawie wszytsko. Polecam. tel. (0-86) 271 66 55 Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .Cytryna Re: MUZYKA: DO PRZYSZŁYCH I OBECNYCH MAŁŻEŃSTW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:09 Wykonuje fotoreportaże ślubne , solidnie, niedrogo ... Kraków i okolice wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt : cytryna21@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf1 Re: MUZYKA: DO PRZYSZŁYCH I OBECNYCH MAŁŻEŃSTW 22.09.04, 00:10 Wykonuje fotoreportaże ślubne , solidnie, niedrogo ... Kraków i okolice wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt : cytryna21@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
alibi2 Re: MUZYKA: DO PRZYSZŁYCH I OBECNYCH MAŁŻEŃSTW 23.09.04, 15:31 www.zespolalibi.pl Odpowiedz Link Zgłoś