Dodaj do ulubionych

starzy znajomi

26.07.16, 14:34
Witam czy na wesele powinno się zaprosić starych znajomych, u których sama byłam na weselu. Natomiast nie widziałam ich od tamtej pory czyli od jakiś 4 lat. A przez ten czas rozmawialiśmy jedynie kilka razy na fb przez chwilę?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: starzy znajomi 26.07.16, 16:23
      Nie.
      • monika_lewinsky Re: starzy znajomi 26.07.16, 16:46
        Dzięki, też skłaniam się ku temu. Ale nie wiem czy to dlatego, że jestem aspołeczna czy faktycznie każdy tak uważa. Dodam, że chodzi o moje dawne koleżanki, z jedną mieszkałam całe studia, a druga była moją przyjaciółką w czasach szkolnych. Były dobrymi koleżankami ale teraz kontakt jest zerowy, no raz na rok kilka zdań wymienionych na fb. Boje się, że mogą się poczuć się obrażone za brak zaproszenie.
        • monika_lewinsky Re: starzy znajomi 26.07.16, 16:47
          Dodam, że ja ich weselach byłam, ale było to już 4 lata temu.
          • monika_lewinsky Re: starzy znajomi 26.07.16, 16:58
            Może się jeszcze ktoś wypowiedzieć? Chciałam poznać opinie różnych osób. Może ktoś był w podobnej sytuacji?
    • kaga9 Re: starzy znajomi 26.07.16, 18:49
      Czy ja wiem, czy to jest kwestia "powinno się"? Z jakiegoś powodu te kontakty się rozluźniły, widać obu stronom aż tak na nich nie zależało (piszę to bez złośliwości, samo życie, tak bywa), stajecie się sobie coraz bardziej obcy. Jeśli nie jest tak, że będziesz chciała odbudować te relacje z przeszłości, to po co właściwie zapraszać? Czy gdybyś nie wychodziła teraz za mąż, dążyłabyś do spotkań z tymi ludźmi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka