kwintesencjakobiecosci 03.10.04, 00:46 Czy znacie jakiegoś cukiernikaktóry robi wielopiętrowe torty na wesele?Ja myślałam o Gesslerowej..bo w Słodko-Słonym są pyszne ciasta...czekam na inne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karo Re: Tort Ślubny WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:13 ja zamawiam u antolaka na rzymowskiego.kupujemy tam torty na rozne okazje od lat i sa pyszne.i lekkie a nie samo maslo Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamilusia Re: Tort Ślubny WAWA 12.10.04, 11:31 mam znajomą cukiernię pod Warszawą, robią cudne tory weselne z bitej śmietany, oczywiście piętrowe, bardzo pyszne i do tego naprawdę niedrogo. Jeśli chcesz namiary pisz na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Tort Ślubny WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:38 na forum www.gimbla.pl w dziale Panny Młode- wesele od A-Z znajdziesz wyczerpujace opinie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw77 Re: Tort Ślubny WAWA 13.10.04, 15:43 My zamawialiśmy na nasz ślub, który odbył się 4 września tort 4 piętrowy tort z Bliklego. Każde pięterko było w innym smaku. Był pyszny i ani kawałeczka nie zostało. Cenowo też wyszło atrakcyjnie. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Tort Ślubny WAWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:04 Polecam cukiernie "Irena" na Zakopiańskiej (saska kępa). Robią pyszne, lekkie (śmietanowe a nie kremowe - oczywiście wg uznania), niezbyt słodkie (a nikt z nas ne lubi ulepków torty. Zamawialiśy już na różne okazje a tym razem (we wrześniu ) na ślub. Był pyszny, dekoracja wg naszego życzenia (nie taka standardowa) i cenowo też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Tort Ślubny WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:45 ile kosztowaly waszwe torty?ja potrzebuje na 40osob? Odpowiedz Link Zgłoś