Dodaj do ulubionych

Wy obejrzyjcie, ja odpowiem...

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 13:09
Zapraszam do obejrzenia fotek z mojego ślubu www.malymis.prv.pl w katalogu
ślub, przygotowania,itp. Ja z chęcią odpowiem na pytania i pomogę!
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 26.10.04, 13:36
      Obejrzałam
      Powiem wiecej...wzruszyłam się
      Bije z nich niesamowita radość
      Chyba jesteście baaaardzo szczęśliwi...

pozdrawiam

iwona

ps. Ja również mieszkam na Tarchominiesmile
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 14:03
        O dziękuję!
        To już nasz drugi ślub. Pierwszy braliśmy rok temu i nie mogliśmy się doczekać
        kościelnego. Jesteśmy naprawdę szczęśliwi i mamy wspaniałego synka. Pozdrawiam
        gorąco!
        PS. A skąd wiesz,że jesteśmy z Tarchomina ? smile)
        • Gość: iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 26.10.04, 14:28
          Wiem, wiem.
          Pozwoliłam sobie obejrzeć wszystko.
          Synka również.
          Naprawdę juz dawno, dawno nie widzialam tak
          ps. Zdjęcie twojego Męża z wózeczkiem, a w tle blok JWC oraz taki wysoki biały
          z logo WBK.
    • Gość: ciekawa Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.94.206.* 26.10.04, 14:15
      co tobą kierowało, żeby pokazywać wszystkim wasze prywatne zdjęcia??????
    • an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 14:18
      ale na jakie pytania odpowiesz ??? w czym pomozesz?? co to ma zwiazek ze
      zdjeciami ?
      czy tak prostu chcialas sie pokazac... no i super ! wiadac ze jestes z siebie
      zadowolona to najwazniejsze
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 14:28
        Nie wiem co Wami kieruje?
        Ale dużo ludzi ma wiele pytań na temat fotografa, oprawy ślubu itp.
        Jeżeli się komuś to spodoba na moich zdjęciach, to z chęcią dam namiary czy
        podpowiem.
        A co do pokazywania? Czemu nie? Lepiej pokazywać szczęście niż zazdrość i
        podłość na każdym kroku...
        • Gość: elle Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.pronet.lublin.pl 26.10.04, 14:58
          masz rację! zdjęcia są słodkie i pewnie że lepiej dzielić się swoim szczęściem
          niż wypisywać złośliwe komentarzesmilemiło się je oglądasmile
    • Gość: asiak10 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 26.10.04, 15:32
      guniu ze zdjęcia wyczytałam że byłaś w salnie fryzjerskim Krzysztof, masz
      supeerrrr fryzurkę. Napisz mi proszę gdzie jest ten salon i jakie są koszty
      obciecia. Z góry dziękuję
      Dużo szczęścia i zdrowia dla Was a szczególnie dla maluszka!!
    • Gość: iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 26.10.04, 16:00
      Że też zawsze ktoś musi się czepnąć!
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 17:12
        Dziękuje wszystkim przemiłym dziewczynom!
        Iwonko może się spotkamy skoro jesteśmy sąsiadkami?
        Asiu salon jest na Żoliborzu, ul.Krasińskiego 20, stylista pan Krzysztof i to
        on jest takim czarodziejem. Nr tel. 833 84 92. Polecam go szczerze mimo
        wysokiej ceny-150 zł. Ale warto!
        • titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 19:27
          Naprawde gratuluje pomysłu i wszystkiego najlepszego na nowej (od jakiegoś
          czasu)drodze życia.
          Bardzo miło ogląda się Wasze zdjęcia i muszę przyznać,że pokazaliście bardzo
          dużo w sposób niezwykle estetyczny.
          Tylko pozazdrościć.
          Życzę szczęścia.

p.s. do kościelnego miałaś b. ładną sukienkę.

pozdr.
          • titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 19:28
            To jeszcze raz ja.
            Mam pytanie odnośnie wesela.Gdzie je organizowaliście?
            My jesteśmy w trakcie poszukiwań.
            • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 19:55
              Dziękujemy!
              Wesele organizowaliśmy w hotelu Park, ale jest to woj. zachodniopomorskie.
              Jeżeli Cię interesuje to podam Ci namiary. Bo miejsce przeurocze, właścicielka
              zorganizowała nam wiele niespodzianek. Adres www.hotel-park.pl.
              A co do sukienki... Jest do sprzedania jeżeli jesteś zainteresowana.
              • Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 26.10.04, 19:59
                No wlasnie ja jestem zainteresowana. Powiedz mi czy ona jest biala czy jasny
                ecru? I na jakie wymiary?

A w ogole to serdecznie gratuluje synka smile

Swietnie wygladalas- bardzo aldna fryzura i sukienka smile

pozdrawiam Michalow

Ania
                • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 20:09
                  jeszcze raz dzięki!
                  Sukienka jest rozmiaru 36-38, wzrost 165-170, koloru jasnego ecru. Gorset jest
                  koronkowy, sznurowany z tyłu, przepasany jakby sznurem cyrkoni (nie wiem jak
                  sie to nazywa dokładnie). Dół jest gładki, z boku lekko podpięty, suknia ma
                  długi tren również podpinany. Oczywiście do tego halka.
                  Dodaję welon (długi , ecru) i rękawiczki. Zresztą wszystko widać na zdjęciach.
                  Cena 900 zł. Dodam,że to firma Agora.
                  Chetnie odpowiem na inne pytania.
                  pozdrawiam i pozdrowienia od Michałów!
                  • titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 20:37
                    Gunia podaj mi proszę maila do siebie,jestem zainteresowana sukienka.
                    • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 20:50
                      Proszę: aga.petrumi@wp.pl albo gg 3994712
                    • titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 20:50
                      Ja jestem z centrum Warszawy i myślałam,że też robiliście wesele w Wawie...
                      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 21:23
                        Mój mąż jest z W-wy, ja tu dopiero mieszkam 3 lata. Cywilny był w W-wie, a
                        kościelny w okolicach Szczecina.
                  • Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 26.10.04, 23:12
                    Gunia,

a gdzie ja kupilas? Jesli w Warszawie to podaj mi adres. No i cene nowej tez
                    mozesz podac smile Bardzo mi sie spodobala, ale niestety Twoj rozmiar nie jest
                    moim rozmiarem smile

Ania
                    • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 09:33
                      Kupiłam ją w Legionowie. Tam jest sklep z sukienkami firmy Agora. Kosztowała
                      2600 zł. Adresu nie pamiętam ul. Sikorskiego lub Słowackiego? Zapytaj
                      przechodniów to Ci powiedzą, sklep znajduje się na parterze. Mają tam też
                      wypożyczalnię biżuterii ( ja swoją właśnie tam wypożyczałam). Fachowa obsługa-
                      starsze panie, ale obrotne!
                      • Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 27.10.04, 12:05
                        Guniu,

a czy tam jest rowniez wypozyczalnia sukien czy tylko sprzedaz?

Ania
                        • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 17:35
                          Chyba tylko kupno, ale dokladnie nie wiem.
                          • Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 27.10.04, 22:43
                            A sluchaj, Gunia, czy to cos na gorze gorsetu (chyba jakas koronka)
                            oderwalo/naderwalo Ci sie na weselu, bo na niektorych ujeciach wyglada ono
                            jakby oklapło?...
                            Acha, no i czy gorset dobrze trzymal sie ciala, tzn. czy nie odstawal?

Z gory dzieki za odpowiedz... wiesz, probuje wyczuc, czy ta suknia jest
                            praktyczna smile

Ania
                            • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 09:56
                              Ta koronka na górze gorsetu jest asymetryczna i pani mi poradziła, żebym przed
                              ślubem ją przyprawsowała. Niestety ja tego nie zrobiłam, bo bałam się, że
                              przypalę. Więc po kilku godzinach ona oklapła. Ale to można nawet lekko podszyć
                              nitką. Gorset jest wygodny, nie przesuwa się ani nie uwiera. Ja pod koniec
                              wesela mocnogo poluzowałam i nie było nawet widać.
                              • Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 28.10.04, 11:54
                                A jak nazywa sie ten model? Ze firma "Agora" to wiem smile Piszesz, ze to na
                                wzrost 165-170 cm, a myslisz, ze dla 164 tez bedzie dobra?
                                • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 11:42
                                  Nie mam pojęcia. Musisz mierzyć! Albo buty wyższe.
        • Gość: do GUNI Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 27.10.04, 08:55
          Bardzo chętnie. Jestem za! Ale koniecznie zabierz malucha ze sobąsmile

pozdrawiam

• Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 09:29
            Nie ma sprawy. My spacerujemy codziennie razem. Więc jak masz czas w ciągu dnia
            daj znać.
            • Gość: iwona Re: Do Iwony IP: 193.201.167.* 27.10.04, 09:37
              Niestety w ciągu dnia nie mam czasu...pracuję. Może umówimy się na jakiś
              spacerek w sobotę, ale nie tę najbliższą.

pozdr
              • Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 09:48
                ok. nie ma sprawy.
                • Gość: iwonar Re: Do Iwony IP: 193.201.167.* 27.10.04, 11:02
                  Fajnie.
                  Na którym osiedlu urzędujesz?
                  Ja mieszkam troszkę na uboczu. Niedaleko budowanego Bomi, na osiedlu Mehoffera.
                  • Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 13:36
                    Ja w rejonie WBK. Dokładnie na tym osiedlu zółtych bloków z czerwonymi dachami.
                    Osiedle Stefanika.
                    • Gość: iwona Re: Do Iwony IP: 193.201.167.* 27.10.04, 14:35
                      to mieszkamy b.blisko.

Ostatnio jeżdziłam po tym osiedlu na rolkachsmile
                      Mam nadzieję, że krzykiem( miałam bliskie spotkanie z chodnikiem) nie obudziłam
                      synkasmile

pozdr

• Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 14:43
                        Hi hi!
                        Niestety mój mały śpi w dzień tylko na dworze, więc nie było takiej możliwości.

pozdr
                        • Gość: iwona Re: Do Guni IP: 193.201.167.* 28.10.04, 09:16
                          hej
                          pozwoliłam sobie zaglądnąć raz jeszcze na waszą stronkę i jestemm pod wrażeniem
                          Twojej nowej fryzury
                          no cóż...mojemu fryzjerowi wyczerpały się już pomysły na upiększenie mej
                          czuprynysmile
                          polecisz mi swojego mistrza?
                          Czy to ten o którym pisałaś jedenj z forumowiczek?

pozdr

pozdr

• Gość: gunia Re: fryzjer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 09:52
                            Niestety fryzjer był ze Szczecina. Ale myślę, że nie będzie to trudna fryzura.
                            Włosy najpierw były wyprostowane, przedziałek na środku, a część włosów z tyłu
                            i czubka zostało spięte pasmo po paśmie w "kwiatka" z przodu nie kazałam nic
                            ruszać. Acha i prawie żadnego lakieru do włosów! one i tak się super trzymają
                            dzięki wsuwkom.
                            • Gość: iwona Re: fryzjer IP: 193.201.167.* 28.10.04, 11:20
                              Nie, nie. Ja nie mówię o ślubnej fryzurce, ale o tej którą nosi nowa ŻONAsmile
                              • Gość: gunia Re: fryzjer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 14:42
                                A to tak. Ten stylista. Namiary wyżej.
    • Gość: Katia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 62.233.189.* 27.10.04, 11:48
      zdjęcia bardzo mi się podobają, dołączam się do ogólnych gratulacji i
      pozdrowień - macie fajną stronkę internetową (ja też taką chcę...), no i
      jesteście fajną rodzinką smile
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 13:37
        Dzięki smile)
        Nie wiem jak się robi taką stronkę, bo mój mążsię tym zajmuje, ale myślę, że to
        niezbyt skomplikowane. Może ktoś Ci pomoże, bo pomysł fajny
        Pozdrawiam!
    • Gość: moniasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 5.3.1R* / 62.6.139.* 27.10.04, 16:22
      Guniu czy mozesz jednak podpytac sie twojego zdolnego meza jak taka strone
      sobie zalozyc, moze by mi jakies rady podal czy cos podpowiedzial.
      A tak poza tym to zdjecia sa sliczne i az nie moge sie doczekac swojego
      wlasnego slubu mam nadzieje ze bede tak samo szczesliwa i sliczna jak ty
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 17:33
        Kochane dziewczyny!
        Męża spytam i myślę, że pomoże, ale dopiero wieczorem. Nasza strona na pewno
        wymaga jeszcze poprawek, bo sami się jeszcze uczymy. Pomysł podsunęli nam
        znajomi i myślę, że jest świetny.
        pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe panny młode!
        • Gość: mag Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 28.10.04, 13:21
          Cześć Guniu,
          Ja również obejrzałam wasza stronę i uważam, że pomimo iż można ją nazwać
          albumem rodzinym to ma w sobie coś sczególnego, pewnie dlatego, że przedstawia
          szczęśliwych ludzi.Jesteście żywym dowodem na to,że do szczęścia tak niewiele
          brakuje i tego z całego serca gratuluje.
          Czy mogłabyś zdradzić swój wiek?
          • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 14:45
            Bardzo ciepłe i serdeczne słowa. Dziękuję naprawdę. Miło, że ludzi wzrusza
            szczęście innych.
            Mój wiek to nie tajemnica-26 lat.
            pozdrawiam gorąco!
    • Gość: Agata Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 14:50
      czy niewiele to nie wiem , ale wyglada na to ,że powodzi im się raczej dobrze .
      A brak kłopotów finansowych na pewno pomaga utrzymać szczęście choć na początku
      małżeństwa myśli sie inaczej . W dłuższej zaś perspektywie napewno pozwala na
      na większa stabilizację małżeństwa . Życzę wszystkiego najlepszego idużu dużo
      uśmiechów
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 15:23
        Czy ja wiem... Jestem bezrobotna, a mój mąż nie zarabia kokosów. tu chyba nie
        chodzi o finanse smile)
        • Gość: Gość77 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:46
          To jeszcze zależy co to dla Ciebie są kokosy........
    • Gość: Agata Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 16:17
      ale przy braku kokosow i małym dziecku najczęściej nie starcza na fajne
      ciuszki , tipsy , wyjazdy i itp ( to co widać na zdjęciach ) . Wiem co mówie bo
      sama mam małego brzdąca , też nie pracuję a mąż tyra od rana do nocy i tak
      przy wypłacie nie wiem jakie rachunki płacić najpierw a o wydatkach na siebie
      naprawdę moge zapomnieć ...
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 16:32
        Wygrałam w totolotka smile)
      • Gość: iwonar Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 29.10.04, 09:16
        Agatko, jednym życie układa się tak innym inaczej.
        Mała, maleńka nutka zazdrości bije z Twoich słów, a może to jedynie złość, że
        ktoś ma lepiej...
        Gunia cieszy się swoim szcześciem, pokazała nam je z radości, a nie chęci
        sfrustrowania co niektórych.

Pozdrawiam Cię serdecznie

• Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 09:34
          Dokładnie. Mi się w życiu przez długi czas nie układalo, bo może sama nie
          wiedziałam co mam z nim zrobić. Nic nie doceniałam i nic mnie nie cieszyło.
          Teraz jestem bardzo szczęśliwa. Mam cudownego synka, kochanego męża i tyle
          wystarczy, żeby razem pokonywać troski i cieszyć się każdym dniem ze sobą.
          Życzę wszystkim dużo optymizmu i odrobinę szczęścia.
          A z tym totolotkiem to żart oczywiście.
          pozdrawiam!
          • Gość: KASIA Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.94.206.* 29.10.04, 10:29
            a ja życzę Ci żeby było Ci jeszcze lepiej niż jest, każdy życie układa sobie
            sam,nic nie jest za darmo tylko trzeba się o to starać, więc Ci co narzekają
            niech się trochę postarają i przestaną zazdrościć innym.
            dziewczyna jest szczęśliwa i bardzo dobrze i mam nadzieję że ja po swoim ślubie
            też będę szczęliwa i będzie wszystko dobrze.
            • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 29.10.04, 10:36
              Kasiu życzę Ci dużo, dużo szczęścia! Żeby dzień Twojego ślubu był jednym z
              najpiękniejszych w życiu! No i dużo optymizmu i siły w późniejszych trudach
              małżeńskich smile)
              PS. Zazdroszczę Ci! sama miałam dwa śluby i może jescze kiedyś trzeci w Las
              Vegas... smile)
              • Gość: kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.94.206.* 29.10.04, 10:42
                gunia nie będę dziękować żeby nie zapeszyć
                a komentarzami durnymi się nie przejmuj,miło zobaczyc że można być szczęsliwym,
                bo za dużo jest tego zła naokoło nas.
                • Gość: iwonar Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 29.10.04, 11:00
                  tak mnie tylko zastanawia, że raz nazywasz się kasia, innym razem iwona...a IP
                  WCIĄŻ TO SAMO....

• Gość: kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.94.206.* 29.10.04, 11:20
                    nie rozumiem....????
                    • Gość: iwonar Re: do kasi IP: 193.201.167.* 29.10.04, 11:39
                      Tak tylko skojarzyło mi się Twoje IP ze wcześniejszymi wypowiedziami...raz
                      jesteś kasią, raz iwoną(watek chyba "wesele inne niz wszystkie"), a jeszcze
                      innym razem zwiesz się ciekawa...i nie byłoby to może nic gorszącego gdyby nie
                      to, że ton Twoich wypowiedzi jest delikatnie mówąc nieco rożny w zależności od
                      tego jak się przedstawiasz...ja tego nie rozumiem, ale może nie musiałam
                      zwracać Ci uwagi. Jednakże najzwyczajniej w świecie drażni mnie gdy ktoś
                      najpierw zarzuca coś komuś, a później życzy mu z tego samego powodu szczęścia.
                      • Gość: gunia Re: do kasi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 11:45
                        Faktycznie... Ciekawe?
                        • Gość: iwonar Re: do Guni IP: 193.201.167.* 29.10.04, 11:51
                          cóż...rozdwojenie jaźni...
                          wink
                          • Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 12:00
                            Chyba nigdy nie pojmę niektórych ludzi... Gdzie tu cel?
                            • Gość: iwonar Re: Do Guni IP: 193.201.167.* 29.10.04, 12:17
                              cel...chyba jest to bezcelowe
                              i szczeniackie
                              moze z nudów
                              na pewno z głupoty
                              a tam, szkoda czasu na gdybanie o takich
                              pozdrawiamy kasię, iwonę i ciekawąsmile

• Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 12:33
                                Ciekawa Iwona z tej Kasi smile)
                                • Gość: iwonar Re: Do Iwony IP: 193.201.167.* 29.10.04, 12:44
                                  Dobresmile
                                  Ale dajmy już dziewczynie( choć kto wiewink spokójsmile
                                  Każdy ma swój światsmile
                                  • Gość: illouette Re: Do Iwony IP: *.echostar.pl 10.12.04, 19:19
                                    Głupie jestescie jak mój lewy but.. Takie specjalisty od IP (hehe) a nie
                                    zorientowały się drogie panie, że widoczny jest tylko początek IP - i jeśli dwie
                                    osoby mają ten sam, to świadczy jedynie o tym, że mieszkają gdzieś niedaleko
                                    siebie.. Totalna ignorancja! Radzę się dokształcić, a następnie wypowiadać, bo
                                    zrobiłyście z siebie idiotki !!!! Żenada
    • aniaw77 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 29.10.04, 13:20
      Witaj Guniu,

Bardzo mi się podobają Wasze zdjęcia....są cudowne.
      Widać, jak bardzo jesteście ze sobą szczęśliwi i jak bardzo kochacie Waszego
      synka.
      Z tych zdjęć bije taka autentyczna radość -nie jest to pozowanie do zdjęć!
      Miałaś piękne suknie do obu ślubów a na tych z cywilnego bardziej mi się
      podobasz, może dlatego, że kobieta w ciąży ma w sobie jakiś magiczny urok...?

A te dziewczyny, które piszą w taki sposób o Tobie są bardzo zawistne i
      zazdrosne.
      Ja uważam, że trzeba cieszyć się i gratulować, tym którzy potrafią okazać
      miłość, szacunek drugiej osobie.....tak jak to widać na zdjęciach.

W dzisiejszych czasach tak trudno o zwykły uśmiech na ulicy w autobusie, w
      kinie, że każdy taki przebłysk trzeba zauważać i uczyć się z tego od innych.

Mam wrażenie, że już gdzieś Was widziałam, Wasze twarze wydają mi się znajome,
      zwłaszcza Twojego Męża, czy on jest w tym samym wieku co Ty?

Pozdrawiam Ciebie i Michałów,
      Ania -sąsiadka z Białołęki
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 15:37
        Mąż ma 30 lat. Może się spotkaliśmy kto wie? Mamy znajomych na Białołęce.
        Co do wyglądu kobiety w ciąży zgadzam się z tobą w 100 %. Nigdy nie wyglądałam
        piękniej niż w ciąży!
    • Gość: g Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 13:30
      • Gość: A. Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 01.11.04, 14:41
        To se Gunia watek podnosi smile proznosc?
        • lama_83 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 02.11.04, 09:46
          Czy nie byliście przypadkiem w Hurgadzie? Świetne miejsce na pdróż poślubną! Ja
          czekam na oświadczyny, coś mi mówi, że będzie to na święta ;o) A teraz tak się
          wzruszyłam Twoimi zdjęciami...
          • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 11:02
            Tak byliśmy w Hurghadzie! I myślę, że tam jeszcze wrócimy.
            Fajnie tak czekać na zaręczyny... Możer lepiej w Sylwestra??? O północy...
            Wiesz bardziej romantycznie.
            • Gość: kala Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:44
              cześć gunia.sorry , wszyscy się Twoimi zdjęciami zachwycają, ale dla mnie tak
              na prawdę nie ma z czego. Ładną miałaś sukienkę, ale widziałam ładniejsze,
              fryzura też taka sobie(góra ładna,ale te proste, opadające włosy...). dla mnie
              dziwne jest to że mając dziecko założyłaś welon. welon mogłaś sobie odpuścić. a
              i zdjęcia z pleneru są okropne, ten ktoś kto je robił chyba nie ma pojęcia o
              robocie. przepraszam jeżeli uraziłam.
              • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 14:50
                Spoko. Zawsze się znajdzie ktoś, kto ma inne zdanie czy gust.
                A co do welonu i dziecka-czasy średniowiecza już minęły?
                Może nie dla wszystkich...
                • Gość: kali Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:54
                  to było moje zdanie. wcale nie jestem staroświecka, zawsze chciałam wziąść ślub
                  w białej sukni z welonem, ale gdybym przed ślubem była w ciąży lub miała
                  dziecko nie zdecydowałabym się na welon
                  • Gość: Iza Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.04, 15:10
                    Gość portalu: kali napisał(a):

> to było moje zdanie. wcale nie jestem staroświecka, zawsze chciałam wziąść
                    ślub
                    >
                    > w białej sukni z welonem, ale gdybym przed ślubem była w ciąży lub miała
                    > dziecko nie zdecydowałabym się na welon

Zgadzam się.

I nie wiem, dlaczego guniu mieszasz welon ze średniowieczem...
                    Tak jak pisałaś - każdy ma inny gust i co innego mu się podoba.
                    Dla Ciebie oprawa Twojego ślubu była idealna i chcesz się tym pochwalić. OK,
                    Twój wybór, ale pamiętaj, że chwalisz się na forum ogólniedostępnym, więc każdy
                    może zdjęcia obejrzeć (swoją drogą jesteś odważna z wystawieniem wielu
                    intymnych zdjęć w internecie...) i wyrazić opinię. Nie zawsze musi to być hymn
                    pochwalny.
                    Tak już jest z oceną.
                    Pozdrawiam!
                    • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 15:41
                      W tych czasach nie przywiązuje się już takiej wagi do kwestii nieślubnego
                      dziecka. Więc uwagi typu "welon sobie mogłaś odpuścić" są co najmniej
                      staroświeckie. Dla mnie.
                      Poza tym o gustach się nie dyskutuje. Skończyłam temat.

pozdrawiam
                      • Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:28
                        Witaj Guniasmile
                        Jestem zachwycona Waszymi zdjęciami!!
                        I nie chodzi tu o to czy ładne czy brzydkiewink Widać, że jesteście bardzo
                        szczęśliwymi ludźmi. Sama napisałaś, że Tobie w życiu przez dłuższy czas się
                        nie układało - Myślę więc, że teraz Masz tym większe szczęście i bardziej
                        doceniasz je.
                        Jesteś bardzo ładna, masz cudowną rodzinę i widać, że bardzo kochacie się.
                        Ja jestem miesiąc po zaręczynach i wiem, że dzięki mojemu ukochanemu odnalazłam
                        siebie mi też przez dłuższy czas nie układało się. Wiem jedno - to nie
                        pieniądze decydują o szczęściu człowieka, więc nie przejmuj się zazdrośnikamismile
                        Fajny pomysł z tymi zdjęciami, może sama pomyślę o czymś takim...

Pozdrawiam Cię serdecznie

Oby to szczęście towarzyszyło Wam w każdej chwili Waszego życiasmile
                        • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 18:08
                          Ja jestem miesiąc po zaręczynach i wiem, że dzięki mojemu ukochanemu odnalazłam
                          >
                          > siebie mi też przez dłuższy czas nie układało się. Wiem jedno - to nie
                          > pieniądze decydują o szczęściu człowieka,

I o to chodzi! Cieszę się, że są jeszcze osobY, takie jak Ty!
                          Pozdrawiam wszystkie optymistyczznie nastawione do życia dziewczyny!
                          Trzeba cieszyć się tym co się ma!
                          • titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 02.11.04, 18:51
                            Hej.
                            Wiecie co,też kiedyś myślałam,że od pieniędzy zależy wszystko.Od ponad roku
                            jestem przekonana,że pieniądze to nie wszystko-wiadomo z nimi łatwiej,ale
                            wszystko zależy od tego z kim jesteśmy.Znalazłam cudownego faceta, z którym
                            mogłabym żyć i w nędzy,bo jest ciepły i kochany.
                            A co tematu poprzednich postów.
                            Wniosek nasuwa się tylko jedene-ZAZDROŚĆ.Jak ktoś nie narzeka,nie biadoli tylko
                            chce pokazać swoje szczęście to od razu powinien być spalony na stosie.
                            Rozumiem,że nasi rodzice mogą mieć takie podejście do zycia,ale my
                            młodzi,żyjemy chyba w innych czasach.Dajcie żyć innym tak jak chcą.Chą sie
                            chwalić swoim szczęściem?To proszę bardzo.

p.s. Hmmm rzeczywiście bogactwo bije w oczy-BOGACTWO UCZUĆ-wredniaki
                            wszystkie!!!
                            • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 19:07
                              "...Taka właśnie jest natura ludzka, że nic nam się nie podoba bardziej niż to,
                              cośmy utracili. Z tęsknoty za tym czego nie mamy, jesteśmy zbyt niesprawiedliwi
                              względem tego co nam pozostało."
                              • Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:08
                                Droga Guniu
                                Oglądałam sobie dzisiaj filmik z Waszego ślubu i podoba mi się piosenka ,która
                                leci w trakcie. Czy możesz mi napisać jaki to utwór?
                                Acha i jescze jedno pytanie: Jaką mieliście pierwszą piosenkę na weselu?
                                Pozdrawiam serdecznie.
                                • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 11:19
                                  Witaj Moniszkosmile)
                                  Niestety nie wiem ci to za piosenka, bo facet, który montował film sam ja
                                  podłożył. Nam się również bardzo bodoba, ale nie pytaliśmy o wykonawcę.
                                  Jako pierwszy utwór mieliśmy na weselu "Nic nie dane jest na zawsze" Marka
                                  Torzewskiego. Gościom aż skórka cierpła jak to leciało. Bardzo piękna piosenka.

Pozdrawiam!
                                  • Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:27
                                    Witaj Guniusmile
                                    Cudny jest ten utwór i aż się łezka w oku zakręciła.
                                • Gość: kali Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:34
                                  unosicie się nie wiem czego. nie wiem czego ja mam zazdrościć. sama 2 miesiące
                                  temu wyszłam za mąż, miłam to co chciałam ,każdy kto był na weselu jest bardzo
                                  zadowolony,podobno wesele było tak udane, że nie da się takiego
                                  powtórzyć.zdjęć, jak ty guniu mam dużo, nawet więcej od Ciebie,mam kochającego
                                  męża, mieszkanko, tylko nie mamy dziecka. więc czego ja mam zazdrościć, może
                                  tego, że nie założyłam strony, ale po co mi ona. więc zastanówcie się co
                                  piszecie, bo to chyba wy do tych zazdrośnić należycie
                                  • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 16:03
                                    Ktoś tu czegoś nie rozumie...
                                    Widziałam piękniejsze śluby, ładniejsze sukienki, bardziej urocze panny młode,
                                    huczniejsze wesela itd!
                                    Ale to był MÓJ ślub, MOJE wesele i MOJE szczęście.
                                    Nie pokazuję tego żeby się chwalić czy porównywać, ale cieszyć! Chcę pokazać
                                    jacy jesteśmy szczęśliwi. I z przyjemnością obejrzałabym inne takie strony.
                                    Bo są to jedne z najpiękniejszych chwil w życiu. Uwielbiam oglądać jak ktoś
                                    jest szczęśliwy i chce się dzielić tym szęściem.
                                    I nie ważne czy jest to ślub na Barbados fotografowany przez Annie Liebovitz,
                                    czy cicha uroczystość gdzieś w zakątku Polski uwieczniona przez leciwego wujka.
                                    To są WYJĄTKOWE chwile dla pary młodej i właśnie to chciałam przekazać.
                                    Jeżeli Twoje wesele było takie perfekt i jesteś szczęśliwa to pokaż to!
                                    Ja z przyjemnością obejrzę!
                                    Ile można narzekać i negować? Czy nie za dużo tego na co dzień wokół nas?
                                • veninde piosenka 04.11.04, 14:36
                                  Moniszko,
                                  To piosenka "You Make Me Feel Brand New"
                                  The Stylistics z albumu Miscellaneous.
                                  pozdrawiam,
                                  a.
              • illouette Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 10.12.04, 19:29
                Gość portalu: kala napisał(a):

> dla mnie
                > dziwne jest to że mając dziecko założyłaś welon. welon mogłaś sobie odpuścić.

Dlaczego dziwne? Pokaż mi pannę młodą w welonie, która jest jeszcze dziewicą..
                Hipokryzja kompletna! Bo jeśli ktoś seks uprawiał po cichu w domku, to welon
                wypada założyć? Ale jeśli już dziecko się pojawiło to nie?? Żenujące.
    • Gość: iwonar Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 03.11.04, 14:54
      ło jezu!
      ileż tu emocji
      mnie zdjęcia Guni podobają się
      nie dlatego, że są jakieś szczególne
      sa fajne, ciepłe, miłe dla oka
      Gunia chciała je pokazać, oki
      nie mam nic przeciwko
      ale po co tak "jeździć" po sobie!
      nie rozumiem pytań po co pokazuje swoje zycie( odpowiedź jest prosta- bo chce)
      dlaczego w welonie( bo miała taki kaprys... i co komu do tego)
      ze sukienka to taka, a wesele takie itd....
      jeśli komuś się nie podobał pomysł pokazania przez Gunię jej rodziny nie
      musiał oglądać
      ale już taka mentalność...najpierw wsadzić w czyjeś życie nos, a później
      komentować
      a chyba nie o tym miał być wątek

pozdrowienia

• Gość: asiak10 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 04.11.04, 08:36
        zazdrosć, zawiść i głupota ja tak to tłumaczę. Gunia chciała pokazać swoje
        szczęście i chwała jej za to, nie kazdy ma tyle odwagi, a przede wszystkim nie
        kazdy moze się tym pochwalic...
        niestety sa ludzie którzy nigdy nie będą cieszyc sie czyimś szczęściem, zato
        porażka ooo to powód do radosci...
        Na szczęście jest na tym forum kilka osób które cieszą się szczęściem Guni tak
        jak ja.
        Pozdrawiam je wszystkie!
        Buziaki!
        Asiak10
    • Gość: KAMA Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / 217.144.201.* 04.11.04, 16:02
      GUNIA uważam że Wasz stendard życia jest dość wysoki: pięne miezkanie, wakacje
      w Egipcie, dwa śluby z pompą. Słyszałam ze nie pracujesz? Pomagają Wam Rodzice?
      Ile zarabia Twój mąż? Nie traktuj tego jako atak. Po prostu jestem ciekawa bo
      mi nie starcza do pierwszego? Pozdrawiam!
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 16:38
        Kamo!
        Czy wysoki? Nie sądzę. Pozory czasem mylą. W podróż poślubną wybraliśmy się za
        pieniądze otrzymane w prezencie ślubnym.
        Ja jestem bezrobotna, a mój mąż zarabia wystarczająco, ale nie dużo. Czynsz za
        mieszkanie płacą nam rodzice od kiedy straciłam pracę.
        Poza tym inwestują we wnuka, bo jest pierwszym wnukiem z obu stron. Więc tu nas
        dużo odciążają.
        Oba wesela również rodzice nam organizowali. Pierwsze teściowie, drubie moi
        rodzice. Sami tak chcieli i nie pozwolili się wtrącać.
        Oczywiście, że czasem pomagają. Ale są to konkretne sprawy: lodówka, pralka.
        Myślę, że niedługo pójdę do pracy, bo jednak złoszczą mnie zaległe rachunki (co
        się nam też zdarza), ale szkoda mi dziecka. Nie chcę go oddawać do żłobka, ani
        babci. Po prostu chcę być z nim jak najdłużej.
        • Gość: KAMA Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / 217.144.201.* 04.11.04, 16:50
          Gratuluję RODZICÓW!
    • Gość: Dorota Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.215.5.* 04.11.04, 20:36
      Przeczytałam,że wesele organizowałaś w Hotelu Park w Szczecinie. Ale prawdę
      mówiąc ja nie poznaję tego miejsca na Twoich zdjęciach w folderze Wesele. Ja
      jestem szczególnie zainteresowana Twoimi uwagami na temat tego miejsca gdyż
      wybrałam je na swoje wesele. Czy mogłabyś podzielić się ze mną swoimi
      odczuciami odnośnie organizacji, menu i obsługi.Czy powinnam zwrócić na jakiś
      element szczególną uwagę. Będę bardzo wdzięczna za Twoje rady
      • Gość: Dorota Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.215.5.* 04.11.04, 20:40
        Dopiero teraz weszłam na stronę Hotelu Park i stało się dla mnie jasne że
        mówimy o dwóch róznych miejscach. Hotel o tej samej nazwie jest w Szczecinie.
        Tak więc przepraszam za zamieszanie. Ale może mogłabyś mi pomóc jeśli chodzi o
        zespół muzyczny, niestety na rynku szczecińskim nie ma za wielkiego wyboru
        • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 22:13
          Witam.
          Wiem o który hotel Ci chodzi (studiowałam na WSM, więc przechodziłam koło niego
          codziennie). Uroczy. Myślę, że ma wyższy standard od tego, w którym ja miałam
          wesele.
          Zespół był ze Szczecina- PRESTO. Miało być trio pani+2 panów, a było trzech
          facetów. To pierwszy zgrzyt. Grali fajnie, repertuar różnorodny, ale za długie
          przerwy robili i trzeba było ich trochę pilnować. Zabawy weselne standardowe.
          Generalnie nieźli, ale chyba niewarci swojej ceny. Jeżeli masz jeszcze jakieś
          pytania, to chętnie pomogę.
    • Gość: K Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / 217.144.201.* 05.11.04, 09:18
      Dziwię się GUNIA że w dzisiejszych czasach kiedy każdy chroni swą prywatność ty
      się nią tak afiszujesz. Pomyślałaś o zagrożeniach: pokazujesz zdjęcia swoich
      bliskich, swojego mieszkania, praktycznie podajesz swój adres. Następnym razem
      pomyśl dwa razy zanim wkleisz swój link. Pozdrawiam!
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 10:13
        Jak byś zauważyła na mojej stronie jest też link strony moich znajomych. A tam
        mnóstwo informacji o innych ludziach. No poza tym pokazany jest dom moich
        rodziców i teściów!
        Może lepiej w ogóle nie wychodzić z domu i się zabarykadować?
        Jak ktoś do mnie trafi na podstawie mojej strony to stawiam mu piwo!
        Ciekawe jak się przedostanie przez strzeżone osiedle?
        Stawiam wódkę!
        Pozdrawiam wszystkich zastraszonych!
        PS. Nie boję się ludzi, więc się do nich uśmiecham. I co robią ? to samo!
        • an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 11:02
          dla mnie to ekshibicjonizm ...
          naiwna jestes ale do czasu
          nikt nigdy cie nie okradl nie probowal wyrwac torebki, nie narzucal sie, nie
          obswerwowal?
          niewatpliwie masz szcescie jesli cie to nie spotkalo
          ale podejrzewam ze co druga osobe to spotkalo w zyciu a szczegolnie kobiety
          • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 11:21
            Właśnie nic nigdy takiego mnie nie spotkało. I mam nadzieję, że nie spotka.
            Może jestem naiwna, ale nie boję się ludzi. A strach jest wyczuwalny.
            Nie wyobrażam sobie izolacji i zaszczucia, bo "coś może mnie złego spotkać".
            Jak ma spotać to widocznie tak ma być. Każdemu jest coś pisane.
            Jesteśmy z mężem otwartymi ludżmi i liczymy, że nic złego ze strony ludzi nas
            nie spotka.
            Więcej optymizmu i wiary w ludzi życzę!
            Bo niedługo wszystcy zamkniemy sie w swoich gettach.
            • Gość: marta Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:22
              mam wtażenie że boisz się krytyki. jak wszyscy Cię chwalą jest ok, ale gdy
              tylko pojawią się negatywne wypowiedzi zaraz atakujesz. dziwię się że tak
              szybko się unosisz, przecież to tylko zdanie innych osób, na pewno nie chcą
              zaszkodzić, tylko piszą co myślą.zastanów się
              • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 13:26
                ???
                Boję się krytyki? Raczej nie pokazywałabym swojej strony gdybym bała sie
                krytyki. Bo to niemożliwe, żeby nikt nie krytykował.
                Jak mnie chwalą to dziękuję.
                Jak krytykują to polemizuję.
                To Ty się zastanów.
                • Gość: marta Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:28
                  właśnie o tym pisałam!!!!!!!!
                  • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 13:33
                    Poczytaj jescze raz wszystkie posty. Właśnie o tym pisałam...
                    • Gość: ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:45
                    • Gość: ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:47
                      Witaj Guniu, mam takie pytanie, poniewaz masz wpaniłą figurę, napisz prosze czy
                      stosowałaś jakieś diety, czy moze specjalne ćwiczenia po urodzeniu Michałka i
                      czy odchudzałas sie przed ślubem - co jest chyba teraz dość powszechne...
                      Pozdrawiam Ania
                      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 11:26
                        Cześć aniu smile)
                        Nigdy nie stosowałam żadnej diety. W ciąży przytyłam 16 kg i zrzuciłam to po 4
                        miesiącach. Kiedyś, kiedyś uprawiałam lekkąatletykę. Poza tym uwielbiam pływać
                        (pływałam nawet w 8. miesiącu ciąży). Lubię też jogę. Pod koniec ciąży
                        ćwiczyłam codziennie ok. 20 minut i myślę, że to mi dużo pomogło przy porodzie.
                        Teraz nic nie robię. Biegam za małym smile)
                        pozdrawiam Aga
                  • an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 13:55
                    nie no ona nie zrozumie
                    wiesz ma potrzeba pokazac sie calemu swiatu jest zadolowona z siebie, nie chce
                    zmian, bezkrytyczna i krotkowzrocznie myslaca ale jest z tym szczesliwa wiec
                    niech sobie dalej zyje w swoim sosiku z mezusiem i dzidziusiem
                    a propos bylas na "Weselu" ...cos mi to przypomina ...
                    • Gość: marta Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:58
                      nie nie byłam bo u nas jeszcze nie wyświetlają, ale na pewno pójdę. dzięki
                      • Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:11
                        Dlaczego robicie z tego takie zamieszanie?? Tak bardzo przeszkadzają wam czyjeś
                        zdjęciasmilesmile?!
                        Guniu pozdrawiam Cię serdecznie
                        • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 14:19
                          Niech sobie biedne, znerwicowane dziewczyny pojeżdżą po mnie!
                          Co mi tam! Nie mam się czym przejmować? Przecież jestem księżniczką w swoim
                          bezpiecznym zamku. Mój królewicz śpi, a książę przewala łopatą pieniądze!
                          Oj współczuję, współczuję... Zgorzknienie czy co? Może PMS?
                          Martę pozdrawiam, a niejaka an_ni została świetnie podsumowana w pewnym
                          poście...WRRRR...WRRRR!
                          Miłego dnia Moniszko!
                          • Gość: ewa Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.11.04, 14:21
                            co to jest PMS?
                            • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 14:31
                              PMS-zespół napięcia przedmiesiączkowego
                              Chyba trafiłam w czyjś czuły punkt!
                              • Gość: ewa Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.11.04, 14:38
                                "PMS-zespół napięcia przedmiesiączkowego
                                Chyba trafiłam w czyjś czuły punkt!"

Jesli to powyzej bylo do mnie, to chyba masz problem. Spytalam z ciekawosci, bo
                                nie wiedzialam co to znaczy. Dziekuje za oswieceniewink Poza tym nie biore
                                udzialu w tej calej dyskusji, tylko ja sobie przejrzalam z ciekawosci i tyle,
                                ani temat ani komentarze mnie specjalnie nie interesuja, raczej zadziwia ilosc
                                agresji zarowno z Twojej strony, jak i osob, ktore Cie krytykuja.
                                • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 14:46
                                  Ewo! To nie do Ciebie.
                                  Żle mnie zrozumiałaś (może tak napisałam). To tyczyło się postu nieco niżej.
                                  Uwierz mi, że we mnie agresji nie ma. Trochę mnie to wszystko bawi, a trochę
                                  smuci... Nie taki był zamiar zaczynania przeze mnie tego wątku (zobacz sam
                                  początek).
                                  Krytykować można wszystko! Każdy ma do tego prawo. Ale niestety oprócz krytyki
                                  jest w tym złośliwość i podłość.
                                  Pozdrawiam Cię serdecznie!
                                  • Gość: ewa Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.11.04, 14:54
                                    OK, nie biore wiec do siebiesmile, ale swoja droga naprawde mnie dziwi taka
                                    zazarta dyskusja na temat zdjec w sieci, wiele osob otwiera strony ze swoimi
                                    zdjeciami, kto chce oglada, kto nie, nie oglada, gdzie tu jest problem?
                                    • an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 15:08
                                      sa fora na ktorych ludzie dziela sie zdjeciami ale wczesniej rozmawiaja na
                                      konkretny temat - np o slubie i weselu a potem pokazuja swoje zdjecia a autorka
                                      postu wywalila post od czapy obejrzyjcie mnie ! mnie to dziwi, wrecz smieszy,
                                      a nawet jest mi jej zal ze jest tak prozna
                                  • an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 15:05
                                    i tak na okraglo bedziesz powtarzac ze sluchasz krytycznych uwag, ze kazdy moze
                                    je wyrazic ze to rozumiesz i jednoczesnie sama sobie zaprzeczasz bo oskarzasz
                                    wszystkich tych ktorzy cie nie chwala o zlosliwosc i podlosc

• Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 15:17
                                      A może nie wszystkich tylko Ciebie?
                                      Czytając wiele postów na tym forum zauważyłam, że jesteś bardzo złośliwa.
                                      Każdego krytykujesz.
                                      Czy taka jest Twoja rola na tym forum?
                                      Daruj więc sobie. Nie oglądaj moich zdjęć i nie komentuj ich. Ja Cię o to
                                      proszę.
                                      • an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 15:22
                                        alez zaprezentowalas wszystkim te zdjecia a teraz ograniczasz wybor ?
                                        juz nie jestes zadowolona ze swojego pomyslu pokazania sie
                                        rozesle je po necie chcesz? wszyscy cie zobacza! ale fajnie nie?

• Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 15:27
                                          Super! Zrób tak!
                                          • an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 15:45
                                            no i widzisz samo sie wydalo ty nie chcesz nikomu pomagac i radzic tylko chcesz
                                            zeby cie ogladali! mezus juz na ciebie nie patrzy ?
                                            • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 05.11.04, 16:02
                                              Jesteś chorą, zakompleksioną osobą. W prawdziwym życiu wszyscy traktują Cię jak
                                              powietrze, więc wyżywasz się na forum.
                                              Twój poziom intelektualny jest mniej niż mierny.
                                              Ja Cię już żegnam, bo szkoda mi czasu na coś takiego.
                                              Pisz co chcesz. Na pewno nie masz co robić, bo nikt Cię nie trawi i nie masz
                                              znajomych.
                                              Ja nawet się nie mam zamiaru zniżać do twojego poziomu, żeby czytać co co
                                              naskrobałaś w szale. Poza tym wszystko co napiszesz będzie wskazywało jedno-mam
                                              rację i tu Cię boli!
                                              • an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 16:11
                                                jedno wiem na pewno, z pewnoscia zajrzysz tu nie raz zeby zobaczyc co o tobie
                                                pisza
                        • Gość: marta Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:20
                          jesteśmy na forum, gdzie ludzie wypowiadają się na dany temat, więc żadnego
                          zamieszania nie robimy, piszemy co myślimy, nie unoście się już tak
                        • Gość: Gość77 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:32
                          Nie Moniszko, nie zdjęcia, tylko pewiem brak konsekwencji...
                          1)To jest forum DYSKUSYJNE a nie chwalebne, prawda???? można więc dzielić się
                          swoimi opiniami...
                          2)Łatwo jest mówić:
                          Właśnie nic nigdy takiego mnie nie spotkało. I mam nadzieję, że nie spotka.
                          Może jestem naiwna, ale nie boję się ludzi. A strach jest wyczuwalny.
                          Nie wyobrażam sobie izolacji i zaszczucia, bo "coś może mnie złego spotkać".
                          Jak ma spotać to widocznie tak ma być. Każdemu jest coś pisane.
                          Jesteśmy z mężem otwartymi ludżmi i liczymy, że nic złego ze strony ludzi nas
                          nie spotka.
                          Więcej optymizmu i wiary w ludzi życzę!
                          Bo niedługo wszystcy zamkniemy sie w swoich gettach.

Fajnie tak mówić kiedy miesdzka się na CHRONIONYM OSIEDLU, PRAWDA???
                          I naprawdę nie wynika to z zazdrości, ja także mieszkam w pięknym ogromnym
                          domu, mam męża którego bardzo kocham, miałam WYMARZONE wesele i ślub.

Pozdrawiam.

• Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:59
                            Myślę, że nie taki był zamiar autorki wątku. Gusia chciała doradzić tym "przed"
                            bo dama jest juz "po" i ja to doceniam. Coż, zdjęcia w Internecie to jak dla
                            mnie żadna nowośćsmile
                            • Gość: gunia Re: Do Ewy i Moniszki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 15:05
                              Właśnie dziewczyny kto chce ogląda, kto nie-niech nie patrzy.
                              Nie chce mi się już odpisywać na złośliwe posty.
                              NIE TAKI był zamiar mojego wątku.
                              Wracam więc do początku... Pomogę, doradzę!
                            • Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:08
                              Guniu napisałam "dama" zamiast "sama"
                              haha - smiesznie to wyszło - sorkismile
                              "Myślę, że nie taki był zamiar autorki wątku. Gusia chciała doradzić tym "przed"
                              >
                              > bo SAMAsmile jest juz "po" i ja to doceniam.
                  • Gość: Kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.is.net.pl 08.12.04, 10:49
                    Guniu nie otwiera mi się Wasza strona. Wyskakuje błąd 404. Czy coś
                    zmieniliście?
                    • vanessa_io Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 08.12.04, 11:23
                      Nie nic nie zmienialiśmy. Ale słyszałam o tym błędzie. Musisz mieć chyba tylko
                      przegladarkę explorer.
                    • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 11:26
                      Hej to ja!
                      Dzisiaj nasza strona jest w przebudowie , więc mogą wystapić problemy.
                      Chcemy zrobić tak ,żeby we wszystkich przeglądarkach się otwierała, bo w
                      niektórych nie działa.
                      pozdrawiam i zapraszam!
              • Gość: illouette Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.echostar.pl 10.12.04, 19:24
                Przecież ona nikogo nie atakuje.. Wręcz przeciwnie, życzliwa jest w każdej
                swojej wypowiedzi..
    • Gość: Ciocia Monia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.adminpan.waw.pl 05.11.04, 16:42
      Witam,
      Zastaniawiam sie, Guniu, ile kosztowal makijaz, jakie byly kosmetyki, a ile
      kosztowala fryzura i t.d. I sukienki i garnitury meza.
      Rowniez jestem ciekawa, jak to jest, ze wystarczy ci cierpliwosci odpowiadac na
      kazdy post? Chyba dlatego watek jest az tak popularny, bo jego autorka ciagle
      ma cos do powiedzenia (zwykle to samo).
      Pozdrawiam goraco.
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 16:54
        Witaj Ciociu smile)
        Makijaż robiła mi znajoma kosmetyczka więć cena symboliczna "na piwo",
        kosmetyki miała dobre: Clinique, Chanel, Dior i L'oreal. Za fryzjera zapłaciłam
        60 zł, więc myślę, że to niedużo.
        Sukienka 2600 zł, surdut mąż wypożyczał.
        Pozdrawiam serdecznie!
        PS. Cierpliwa jestem do bólu, w końcu mam małe dziecko i bez tej cechy trudno
        mi by było. Chociaż co innego małe dziecko, a co innego dorosła osoba smile)
        • Gość: kasiaczek Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 16:57
          mam pytanko. gdyby nie ciąża długo byście zwlekali ze ślubem?
        • Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 07.11.04, 22:42
          Agnieszka, a gdzie maz wypozyczal surdut i ile to kosztowalo?
          • Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 07.11.04, 23:24
            I jeszcze jedno pytanie- Agnieszka, wlasnie zastanawiamy sie nad filmem z
            naszego slubu i wesela. Napisz, jaki Wy macie uklad? czy jako czolowka sa wasze
            zdjecia, randka etc.? Co radzisz dac jako startowke, zeby to fajnie wygladalo i
            w ogole jak skomponowac te nasza kasete?

dziekuje

pozdrawiam

Ania
            • Gość: Moniszka Re: Do Veninde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:09
              Veninde - Już mam w swoim kompie piosenkę The Stylistics
              "You Make Me Feel Brand New" jest BOSKAsmilesmile
              Dziekuję i pozdrawiam.
              • Gość: Moniszka Re: Do Veninde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:14
                aaaa ten utwór wykonuje na filmiku z wesela Guni Simply Red
                "You Make Me Feel Brand New" smile
            • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 12:05
              Witaj Aniu!
              Surdut był wypożyczony... od kolegi, mąż dokupił tylko koszulę i kamizelkę. Nie
              wiem więc ile kosztuje wypożyczenie. Kupno to coś ponad 2000 zł. Drogo niestety.
              Nasz film z wesela komponował nam facet, któwr wcześniej przysłał płytę z
              innego wesela i bardzo się nam podobała. Daliśmy mu trochę naszych zdjęć z
              przed ślubu (nawet z dzieciństwa). Więc na wstępie jest wspomnienie- najpierw
              każde z osobna, a potem już razem, podkład- muzyka Stinga. Potem jest kilka
              minut w plenerze w zwolninym tempie, muzyka... Bardzo ładnie.
              Sama strona startowa to romantyczny zachód słońca i katalogi podzielone
              tematycznie. W trakcie filmu mnóstwo wstawek (niektóre zrobione na styl starego
              niemego filmu). Bardzo nam się podoba to 5-minutowe podsumowanie na końu (jest
              ten filmik na naszej stronie).
              Generalnie facet robił wszystko sam, bo nas nie było. Jak wróciliśmy to film
              już czekał i strasznie się wzrusyliśmy.
              pozdrawiam
    • wioolinka Re:Do guni 06.11.04, 21:07
      Guniu świetny pomysł z tymi zdjęciami-gratuluję pomysłu!
      Obejżałam (prawie)wszystkie zdjęcia z moją córką(2 lata) i jej bardzo spodobał się Twój synek :0)
      Nie przejmuj się głupawymi uwagami-bez takich "chorych"osób było by troszkę nudno,niech sobie popiszą troszkę może im ulży!!!
      Pozdrawiam gorąco
      • Gość: gunia Re:Do wioolinki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 12:07
        Witaj!
        Może umówimy nasze pociechy na randkę smile))
        pozdrawiam gorąco!
    • Gość: Kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 08.11.04, 15:26
      Czesc Gunia!smile wiesz dzis w nocy nie moglam zasnac i stwierdzilam ze wejde
      sobie na forum. No i oczywiscie trafilam na Twoja strone. i przez Ciebie i tak
      dalej nie moglam zasnac! a to dlatego ze Twoja strona jest FANTASTYCZNA!!!!smile
      az mi cie cieplo na serduchu robilo jak ogladalam Ciebie na zdjeciach taką
      usmiechnietą i szczesliwą!smile a synka masz cudownego! (no i mąż tez wyglada na
      sympatycznego faceta, ktory jest w Ciebie wpatrzony jak w obrazek!) cudownie
      jest ogladac takie obrazki i wiedziec ze na swiecie są tacy szczęśliwi ludzie!
      Wiesz dodalaś mi skrzydel, gdyż ja sama w przyszlym roku wychodze za mąż i
      jestem z tego powodu najszcześliwsza na świecie!!!smile z moim ukochanym planujemy
      tez dzidziusia niedlugo po slubie,ale tego sie akurat troszeczke boje bo
      jeszcze studiuje-fakt zaocznie ale i tak sie boje czy to dobry pomysl! jednak
      za bardzo chcemy tego dziecka zeby tak zwlekac! dlatego jestem Ci wdzieczna za
      to że utwierdzilas mnie w przekonaniu ze WARTO! mam nadzieje ze ja tez tak bede
      wygladac na zdjeciach w kolejnych etapach zycia ...z moim
      mężem...dzieckiem..... dziekuje Ci Gunia! i życze Ci żeby to szczęście nigdy
      Cie nie opuścio!!!Pozdrawiam gorąco Ciebie i Twoich Michalków!smilepapa!
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 16:15
        Witaj Kasiu!
        Dziękuję Ci bardzo za te ciepłe słowa. To nasz swojego rodzaju album rodzinny
        adresowany do moich najbliżych, którzy są bardzo daleko.
        Jeżeli planujesz ślub i wesele to z chęcią pomogę Ci w różnych sprawach (sama
        dużo się dowiedziałam z forum). Taki właśnie jest zamysł umieszczenia przeze
        mnie tego wątku.
        Co do dzidziusia nie ma co czekać! Jeżeli tak bardzo się kochacie, to będzie to
        dopełnienie Wszego szczęścia! Naprawdę życzę Wam tego z całego serca.
        Studiami się nie przejmuj. Na pewno dasz radę.
        pozdrawiamy Cię gorąco!
        Aga i dwa Michały
    • Gość: agula.piskorz Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 217.153.134.* 08.11.04, 15:40
      Zdjęcia super, fajnie to wszystko wyglądało, ja jestm na etapie poszukiwania
      sali i cięzko mi to idzie, może znasz cos fajnego?
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 16:08
        Cześć!
        To zależy, gdzie bierzecie ślub. My braliśmy pod Szczecinem, a wesele było
        jeszcze gdzie indziej (120 km dalej!). Ale za to miejsce bardzo urocze. Jeżeli
        chce Ci się zerknąć to strona tego hoteliku: www.hotel-park.pl.
        pozdrawiam
    • Gość: moniasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 17:48
      Czesc Guniu,
      Juz kilka razy przegladalam ten post i az mi sie wierzyc nie chce ze dziewczyny
      moga byc tak zawistne, jedzowate poprostu. Napisalas ze jak ktos chce moze
      sobie zobaczyc strone, to po co w gole zagladaly. Teraz zrzera ich zwykla
      staropanienska zazdrosc czy wola dokuczenia komus, najwyrazniej ktos czerpie z
      tego powodu korzysci i jest mu z tym dobrze. Moja mama, wierzaca kobietka,
      zawsze mowila "pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy" wczesniej czy pozniej
      bede zalowac tego alebo odbiora swoja cudowa jedzowatosc z nawiazka. Pewnie
      jako jeszcze male dziewczynyki wyobrazaly sobie siebie w slicznych bialych
      sukieneczkach, niestety nie bylo i nie ma rycerze, jest gorycz i zgnusnienie,
      brak pracy, barak samodowartosciowania, brak celu w zyciu i to powoduje ze
      szczescie cudze w oczy bardzo kole.
      Nie berze sobie w ogole do serca tych wypowiedzi, stare pobrzydle ropuchy i
      tyle. Twoja strona jest sliczna i nikt nie musi na na wchodzic jak nie chce,
      oczywiscie komentowac jest latwo i przyjemnie, widziec cudze wady i uszczerpki
      ale nie swoje. Ty chcesz pomoc dziewczynom szykujacym sie do tego
      najpiekniejszego dnia w zyciu i jestem pewna ze jak bede miala jakies problemy
      to sie z tym do ciebie zglosze. Juz mi sie nasuwa pytanie w kwesti makijazu
      (mam zamiar go zrobic sama wiec potrzebuja dobrych kosmetykow, jakie mi
      radzisz) Jestes sliczna, ciepla i bardzo mila dziewczyna i gdybym nie
      wyprowadzila sie z W-wy napewno chcialabym sobie z toba utrzymywac kontakt.
      Naprawde nie wiem czemu ludzi tak bardzo boli czyjesc szczescie i nie umiejsa
      sie z nimi razem cieszyc. Czy to az tak duzo ich kosztuje, przeciez az
      przyjemnie jest patrzec na kogos kto jest szczesliwy i radosmy, kto pomimo
      problemow (bo napewno ciaza przed slubem jest dla wszsykich pewnym
      zaskoczeniem, nikt tego tak naprawde nie planuje) a jednak kochacie sie
      jestescie ze soba, szanujecie sie i budujecie swoje szczecie. Ja zycze go wam z
      calego serca, jesli jeszcze kiedys tu wpadne napewno do ciebie napisze. Trzymaj
      sie cieplutko, usciski dla malego Michasia i gratulacje dla meza (strona jest
      swietna).
      Ty sie nie dawaj tym wszystkim zmijom.
      Papatki
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 18:18
        Witaj Moniasiusmile)
        Cieszę się, że Ty jak i wiele miłych dziewczyn rozumiecie mój zamiar i nie
        macie mi za złe zamieszczenia moich zdjęć na tym forum.
        Co do makijażu to powiem Ci, że do cywilnego sama się malowałam i wyszło mi to
        świetnie. Na pewno dużym plusem była tu ciąża, bo cera mi promieniała i makijaż
        był tylko dyskretnym dodatkiem. Kosmetyki nie były z najwyższej półki: Lorea'l
        głownie. Natomiast do kościelnego musiałam mieć mocniejszy i trwalszy makijaż,
        bo wyszło mi zimno 3 dni przed ślubem! Byłam załamana, ale kosmetyczka dała
        sobie z nim radę, aż tak bardzo nie było go widać. Makijaż był dość wyraźny,
        mimo że wolałam delikatniejszy.
        Co do nas to powiem Ci, że miałam w ciąży mnóstwo problemów, ciąża była
        zagrożona i każdego dnia modliłam się o szczęśliwe rozwiązanie. I kiedy
        Michałek urodził się zdrowy i bez problemu, to nie muszę Ci mówić jakie to było
        szczęście. Nie da się tego opisać. Takie chwile zbliżają i cementują miłość
        najbardziej.
        pozdrawiam Cię gorąco!!!
        Aga
        PS. Gdzie teraz mieszkasz?
        • Gość: moniasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 20:17
          Czesc Guniu,
          No wlasnie tak myslalam ze to co my tu widzimy szczesliwa i usmiechnieta pare
          zostalo wypracowane w roznych trudnosicach to naprawde spala zwiazek. Potrafie
          sobie tylko wyobrazic jak bardzo sie cieszysz ze Michalek jest zdrowy i ze jest
          z wami.
          Co do mojego slubnego makijazu bede musiala sobie z nim jakos poradzic, choc
          jak narazie nie mam jeszcze zadnych konkretych planow. Mysle ze wszystko
          bardziej sie wyklaruje jak juz znajde ta jedyna i wymazona sukienke. Jesli
          wiesz jakimi kosmetykami byas malowana bylabym wdzieczna za rady, bo jak sama
          wiesz makijaz slubny, szczegolnie jesli zalezy nam na zdjeciach, musi byc
          mocniejszy a przede wszsytkim musi byc trwaly. Czu uzywalas czegos takiego jak
          baza pod podklad lub utrwalacza do makijazu?? Czy mialas podklad i jaki,
          matujacy, rozswietlajacy, dlugotrwaly. Puder?? sypki, z polyskiem, prasowany,
          matujacy?? Jakie cienie?? Pomadka czy bylyszczyk?? Jaki roz do policzkow? No i
          widzisz ile juz sie tu rozpisalam. Naprawde jestem zrospaczona tym ze nie bede
          miala mozliwosci zrobienia makijazu przez profesjonaliste, ale moja mala
          miescinka z ktorej pochodze i w ktorej bedzie slub, niestety takowych nie
          posiada, a moze i posiada ale bardzo watpie by uzywaly panie dobrych kospetykow
          a to niestety w takim dniu i tego typu makijazu jest niezbedne. Nie ukrywam ze
          potrafie zrobic sobie dosc ladny makijaz ale co innego robic go na codzien a co
          innego ot tak wielkiego swieta.
          Mieszkalam w W-wie przez jakies 5 lat, studiowalam i pracowalam w tym okropnie
          zabieganym i troszeczke jednak bez serca miescie. Trudno jest tu sie wbic jesli
          sie jest z malej miejscowosci a do tego nie posiada sie wilkich zasobow
          majatkowych. Nie narzekam jednak, mialam swietnych przyjaciol i w ogle jestem w
          W-wie kilka razy do roku. Obecnie, juz ponad cztery lata, przebywam w Londynie,
          dlatego to wszystko jest troszeczke bardziej dla mnie utrudnione. Zalatwiam
          wiele spraw droga internetowa czy telefoniczna. Nie jest to najwygodniejsza
          forma komunikacji, szczegolnie jesli chodzi o dokumenty, certyfikaty, kosciol,
          dekoracjie itd. No ale mam jeszcze czas, slub dopiero w sierpniu. Bede w domku
          na swieta chociaz tylko na kilka dni (bede rowniez w Warszawie, Krakowie i
          Bieszczadach) tak mnie to nosi jak juz jestem w tym naszym pieknym kraju. Nie
          wiem ile mi sie uda pozalatwiac.
          Zycze duzo zdrowka na te jesienne wieczory, wytrwalosci i milosci.
          Pozdrawiam cala wasza trojeczke
          M
          • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 22:33
            Moniasiu!
            Swój makijaż, który robiłam sobie na cywilny, był może i ładny, ale niezbyt
            trwały (kosmetyki Loreal)
            Natomiast do kościelnego był bardzo trwały ( w nocy nie mogłam go zmyć!!!).
            Kosmetyki firmy Dior, Estee Lauder i Clinique, chyba też Loreal. Podkład
            Clinique matujący, puder sypki, róż w kamieniu, cienie... nie mam pojęcia! ale
            nad oczami bardzo dużo pracowała. Na zdjęciach może słabo widać (lepiej na
            filmiku), że pod brwiami i na dolnej powiece są opalizujące, a reszta to chyba
            zgaszona sliwka. Nawet nie wiem bo się podobało, więc nie wnikałam. Usta:
            konturówka i pomadka nakładana pędzelkiem, a na koniec błyszczyk. acha! A tusz
            do rzęs musi być koniecznie wodoodporny! Najlepiej pogrubiająco-wydłużający.
            Zadnego utrwalacza, bo też wcześniej o to ją pytałam. Gwarantowała długą
            trwałość i tak było. Acha ważne jest to, żeby przed nałożeniem podkładu nałożyć
            na twarz krem, którego używasz na co dzień. Ja dodałam jeszcze od siebie nieco
            pudru brązującego (w kamieniu Pupa), na dekold i ramiona. Na twarz nie
            polecała, bo ponoć postarza taki "opalony" makijaż.
            Wcześniej mnie pytała o kolor sukienki, dodatki itp. To chyba potrzebne do
            dobrania kolorów makijażu. Na koniec dodoam, że mam mieszaną cerę.
            Pozdrawiam gorąco!
            A może chcesz moją sukienkę? smile)
            Jak będziesz się wybierać do W-wy daj znać! Ja też stąd nie jestem...
            • Gość: moniasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 17:10
              Czesc Guniu, niestety juz wczoraj nie udalo mi sie odpisac. Otoz Twoja sukienka
              jest przesliczna, bardzo mi sie podobala ale ja ciagle mysle, ciagle zmieniam
              zdanie. Raz mi sie podoba ta a innym razem tamta. Wiem ze napewno moja sukienka
              bedzie biala, nie bezowa, nie ecru, tylko koniecznie biala. Ostatnio pan w
              krakowskim salonie powiedzial ze to milo ze ktos jeszcze pamieta ze suknie
              slubne sa wlasnie w takim kolozy, jak to on okreslil bialy bialy, bo sa
              odcienie perlisty bialy i milion innych.
              Ja ciagle jeszcze szukamsmile
              Bardzo ci dziekuje za wszystkie rady, napewno skorzystam bo ja tez mam cere
              mieszana czyli literka T, ostatnio nawet zauwazylam ze jakos bardziej mi sie
              czolo swieci, nie wiem czym to jest spowodowane, ale mysle ze moze podkladem.
              Tusz oczywiscie wodoodporny kupie, nie wiem jeszcze dokladnie jaki, bo chce
              zeby mi pieknie rzesy pogrubil ale ich nie posklejal. Kupilam sobie ostatnio
              cudo na targach slubnych, taka elektryczna podkrecarke do rzes (widzialam juz
              ich tyle i probowalam rozne) ale tej nic sie nie rowna, przepieknie podkreca
              rzesy ze wywijaja sie do powieki, cudnie to wyglada, nie trzeba tuszu
              podkrecajacego tylko wlasnie pogrubiajacy i wydluzajacy i jest sliczny efekt.
              A co do waszych zdjec sa przepiekne, niestety za duzy koszt jak dla mnie by go
              ciagnac na Mazury. A tak apropo wy tam macie fajnych tych fotografow w
              Szczecinie. Ja tam mam takiego upatrzonego, bo jestem w Szczecinie kilka razy w
              roku. Fotografa imienia nie pamietam ale tez robi super zdjecia, bylam
              swiadkiem na slubie u znajomych wlasnie w Szczecinie (caly slub 100km od) ale
              zdjecia byly robione tam, ostatnio tez robione byly zdjecia u tago samego
              fotografa ich chlopczyka i znow strzal w dziesiatke sliczne. Macie szczesciesmile
              W W-wie bede przed swietami Bozego Narodzenia, bo watpie by mi sie udalo
              przyleciec jeszcze na jakis weekend, ale niestety tylko na 1 dzien.
              A jak ci sie mieszka w W-wie podoba ci sie, masz fajnych znajomych, nie czujesz
              sie w jakis sposob wyobcowana.
              Pozdrowiam was serdecznie M
              • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 20:59
                Hej Moniasia!
                Z tą moją sukienką to tak trochę żartem było, bo niby jak byś miała ją mierzyć
                itd. chyba rzadko bywasz w Polsce. Świetny pomysł z tą białą bielą. Teraz
                faktycznie to rzadkość. Ja do cywilnego miałam białą (wypożyczałam).
                Zazdroszczę Ci tych emocji związanych z kupnem sukni, przymierzniem...
                Nie napisałam Ci, że 3 dni przedślubem wyszło mi zimno pierwszy raz w życiu i
                kosmetyki były chyba niezłe skoro zatuszowały sprawę ( na zdjęciach i filmie
                nie widać).
                Co do mieszkania w W-wie... Hm... Mieszkam tu parę lat. Przyjaciół zostawiłam w
                swoich stronach. Tu mam jedynie znajomych. A właściwie znajome. Tęskni mi się
                bardzo i czuję się czasami obco, ale mąż mi wszystko wynagradza. Z nim czuję
                się świetnie i urozmaicamy sobie to życie w stolicy. Przed ciążą miałam więcej
                czasu na rozrywkę i znaomych. Teraz trochę mi sie nie chce.
                pozdrawiam
                pa pa
                Aga
    • Gość: Iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.ii-lo.tarnow.pl 09.11.04, 09:24
      Chiałam zapytać kto Wam robił zdjęcia na ślubie. Chyba profesjonalista, ile to
      kosztowało? Najbardziej podobają mi się te z ryżem, pod kościołem.
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 10:27
        Zdjęcia nam robił faktycznie profesjonalista. Jeden z najlepszych w Szczecinie.
        Polecaly mi go właśnie dziewczyny z forum szczecińskiego. Super się z nim
        współpracowało, bardzo naturalnie, bez skrępowania. Od razu zaproponował
        żebyśmy przeszli na "TY".
        Koszt 850 zł (cena z transportem, bo musiał jechać sporo kilometrów). W tym
        przygotowania, ślub, godzina na weselu i plener. 850 zdjec na plycie (płytach),
        300 zdjęć w albumie (album w cenie). Dodatkowo zrobił nam 20 zdjęć 15x18 w
        sepii. Koszt 3 zł za zdjęcie.
        • Gość: Iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.ii-lo.tarnow.pl 09.11.04, 10:42
          No cena dość dobra. Matko 850 zdjęć to strasznie dużo!
          • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 10:51
            No właśnie! wybór 300 do albumu zajął mi tydzień! nie mogłam sie zdeydowac smile)
            • Gość: Iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.ii-lo.tarnow.pl 09.11.04, 11:30
              Wiesz co Gunia, Ty jesteś niesamowita. Odpowiadasz na każde pytanie i
              komentarz, ale masz cierpliwość!!!!
              • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 11:40
                Po to ten wątek smile)) Przed moim ślubem trafiłam na taką cierpliwą dziewczynę na
                forum szczecińskim. Jestem jej bardzo wdzięczna do tej pory!
    • Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 13:18
      Witam
      Podobają mi sie zdjęcia, czy moge dostać namiar do fotografa - slub będę brała
      w okolicach Kolobrzegu???
      Pozdrawiam Ania
      • Gość: k Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 13:45
        hej Aga.macie już chłopca to kiedy dziewczynka?
        • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 14:41
          Myślę, że za 2-3 lata.
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 14:39
        Proszę bardzo: Jerzy Arsoba tel. 601 72 53 90. Trzeba go rezerwować dużo
        wcześniej.
    • Gość: ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:20
      Ok dzieki,
    • Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 10.11.04, 11:58
      Gunia, my tez planujemy podroz poslubna do Egiptu. Powiedz, z jakim biurem
      wyjezdzaliscie, na ile i za jaka cene? No i czy wszystko bylo ok? dziekuje,
      milego dnia, pogoda ladna, to moze spacerek z Michasiem? smile
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.04, 12:10
        Aniu byliśmy z biurem podróży Exim: 14 dni, 3300 zł za osobę w opcji all
        inclusive, hotel 5* Sunrise Palacio. Nie było żadnych zgrzytów. Ale pokój
        załatwialiśmy sobie już sami lepszy, bo dostaliśmy w nieciekawym miejscu.
        Za 1 $ otrzymaliśmy chyba najlepszy pkój w hotelu!
        Ale bardziej poleciłabym Ci biuro podrózy Sun $ Fun. Znajomi, którzy byli z
        nami płacili 500 zł mniej od osoby, a wszystko mieli tak samo!
        Pogoda faktycznie ładna. Michałek śpi. Ma zapalenie gardła. Ale myślę, że 15
        minut spaceru mu nie zaszkodzi.
        Pozdrawiam i miłego dnia!
        • Gość: A Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 10.11.04, 12:18
          Gunia, no to szczegolnie dbaj o jego gardelko- jakos go opatul podczas spaceru.
          U lekarza byliscie? Jesli nie, to koniecznie pojdzcie, bo licho nie spi!

Dziekuje za Twoja cierpliwosc przy odpowiadaniu na moje pytania!

A masz moze adres mailowy Exima?
          • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.04, 12:37
            Byłam wczoraj u lekarza. Mówił, że to nie jest coś poważnego i żeby nie
            wychodzić tylko jak zimno i wieje, a dzisiaj chyba ładnie jest. Poza tym
            Michałek uwielbia spacery.
            Nie mam ich adresu mailowego. Wszystko w biurze załatwialam. Poszukaj na
            googlach albo najlepiej na forum o Egipcie (bardzo pomocne):
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=622

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka