Gość: gunia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 13:09 Zapraszam do obejrzenia fotek z mojego ślubu www.malymis.prv.pl w katalogu ślub, przygotowania,itp. Ja z chęcią odpowiem na pytania i pomogę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 26.10.04, 13:36 Obejrzałam Powiem wiecej...wzruszyłam się Bije z nich niesamowita radość Chyba jesteście baaaardzo szczęśliwi... pozdrawiam iwona ps. Ja również mieszkam na Tarchominie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 14:03 O dziękuję! To już nasz drugi ślub. Pierwszy braliśmy rok temu i nie mogliśmy się doczekać kościelnego. Jesteśmy naprawdę szczęśliwi i mamy wspaniałego synka. Pozdrawiam gorąco! PS. A skąd wiesz,że jesteśmy z Tarchomina ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 26.10.04, 14:28 Wiem, wiem. Pozwoliłam sobie obejrzeć wszystko. Synka również. Naprawdę juz dawno, dawno nie widzialam tak ps. Zdjęcie twojego Męża z wózeczkiem, a w tle blok JWC oraz taki wysoki biały z logo WBK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.94.206.* 26.10.04, 14:15 co tobą kierowało, żeby pokazywać wszystkim wasze prywatne zdjęcia?????? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 14:18 ale na jakie pytania odpowiesz ??? w czym pomozesz?? co to ma zwiazek ze zdjeciami ? czy tak prostu chcialas sie pokazac... no i super ! wiadac ze jestes z siebie zadowolona to najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 14:28 Nie wiem co Wami kieruje? Ale dużo ludzi ma wiele pytań na temat fotografa, oprawy ślubu itp. Jeżeli się komuś to spodoba na moich zdjęciach, to z chęcią dam namiary czy podpowiem. A co do pokazywania? Czemu nie? Lepiej pokazywać szczęście niż zazdrość i podłość na każdym kroku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.pronet.lublin.pl 26.10.04, 14:58 masz rację! zdjęcia są słodkie i pewnie że lepiej dzielić się swoim szczęściem niż wypisywać złośliwe komentarzemiło się je ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak10 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 26.10.04, 15:32 guniu ze zdjęcia wyczytałam że byłaś w salnie fryzjerskim Krzysztof, masz supeerrrr fryzurkę. Napisz mi proszę gdzie jest ten salon i jakie są koszty obciecia. Z góry dziękuję Dużo szczęścia i zdrowia dla Was a szczególnie dla maluszka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 26.10.04, 16:00 Że też zawsze ktoś musi się czepnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 17:12 Dziękuje wszystkim przemiłym dziewczynom! Iwonko może się spotkamy skoro jesteśmy sąsiadkami? Asiu salon jest na Żoliborzu, ul.Krasińskiego 20, stylista pan Krzysztof i to on jest takim czarodziejem. Nr tel. 833 84 92. Polecam go szczerze mimo wysokiej ceny-150 zł. Ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 19:27 Naprawde gratuluje pomysłu i wszystkiego najlepszego na nowej (od jakiegoś czasu)drodze życia. Bardzo miło ogląda się Wasze zdjęcia i muszę przyznać,że pokazaliście bardzo dużo w sposób niezwykle estetyczny. Tylko pozazdrościć. Życzę szczęścia. p.s. do kościelnego miałaś b. ładną sukienkę. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 19:28 To jeszcze raz ja. Mam pytanie odnośnie wesela.Gdzie je organizowaliście? My jesteśmy w trakcie poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 19:55 Dziękujemy! Wesele organizowaliśmy w hotelu Park, ale jest to woj. zachodniopomorskie. Jeżeli Cię interesuje to podam Ci namiary. Bo miejsce przeurocze, właścicielka zorganizowała nam wiele niespodzianek. Adres www.hotel-park.pl. A co do sukienki... Jest do sprzedania jeżeli jesteś zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 26.10.04, 19:59 No wlasnie ja jestem zainteresowana. Powiedz mi czy ona jest biala czy jasny ecru? I na jakie wymiary? A w ogole to serdecznie gratuluje synka Swietnie wygladalas- bardzo aldna fryzura i sukienka pozdrawiam Michalow Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 20:09 jeszcze raz dzięki! Sukienka jest rozmiaru 36-38, wzrost 165-170, koloru jasnego ecru. Gorset jest koronkowy, sznurowany z tyłu, przepasany jakby sznurem cyrkoni (nie wiem jak sie to nazywa dokładnie). Dół jest gładki, z boku lekko podpięty, suknia ma długi tren również podpinany. Oczywiście do tego halka. Dodaję welon (długi , ecru) i rękawiczki. Zresztą wszystko widać na zdjęciach. Cena 900 zł. Dodam,że to firma Agora. Chetnie odpowiem na inne pytania. pozdrawiam i pozdrowienia od Michałów! Odpowiedz Link Zgłoś
titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 20:37 Gunia podaj mi proszę maila do siebie,jestem zainteresowana sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 20:50 Proszę: aga.petrumi@wp.pl albo gg 3994712 Odpowiedz Link Zgłoś
titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 26.10.04, 20:50 Ja jestem z centrum Warszawy i myślałam,że też robiliście wesele w Wawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 21:23 Mój mąż jest z W-wy, ja tu dopiero mieszkam 3 lata. Cywilny był w W-wie, a kościelny w okolicach Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 26.10.04, 23:12 Gunia, a gdzie ja kupilas? Jesli w Warszawie to podaj mi adres. No i cene nowej tez mozesz podac Bardzo mi sie spodobala, ale niestety Twoj rozmiar nie jest moim rozmiarem Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 09:33 Kupiłam ją w Legionowie. Tam jest sklep z sukienkami firmy Agora. Kosztowała 2600 zł. Adresu nie pamiętam ul. Sikorskiego lub Słowackiego? Zapytaj przechodniów to Ci powiedzą, sklep znajduje się na parterze. Mają tam też wypożyczalnię biżuterii ( ja swoją właśnie tam wypożyczałam). Fachowa obsługa- starsze panie, ale obrotne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 27.10.04, 12:05 Guniu, a czy tam jest rowniez wypozyczalnia sukien czy tylko sprzedaz? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 17:35 Chyba tylko kupno, ale dokladnie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 27.10.04, 22:43 A sluchaj, Gunia, czy to cos na gorze gorsetu (chyba jakas koronka) oderwalo/naderwalo Ci sie na weselu, bo na niektorych ujeciach wyglada ono jakby oklapło?... Acha, no i czy gorset dobrze trzymal sie ciala, tzn. czy nie odstawal? Z gory dzieki za odpowiedz... wiesz, probuje wyczuc, czy ta suknia jest praktyczna Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 09:56 Ta koronka na górze gorsetu jest asymetryczna i pani mi poradziła, żebym przed ślubem ją przyprawsowała. Niestety ja tego nie zrobiłam, bo bałam się, że przypalę. Więc po kilku godzinach ona oklapła. Ale to można nawet lekko podszyć nitką. Gorset jest wygodny, nie przesuwa się ani nie uwiera. Ja pod koniec wesela mocnogo poluzowałam i nie było nawet widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 28.10.04, 11:54 A jak nazywa sie ten model? Ze firma "Agora" to wiem Piszesz, ze to na wzrost 165-170 cm, a myslisz, ze dla 164 tez bedzie dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 11:42 Nie mam pojęcia. Musisz mierzyć! Albo buty wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do GUNI Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 27.10.04, 08:55 Bardzo chętnie. Jestem za! Ale koniecznie zabierz malucha ze sobą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 09:29 Nie ma sprawy. My spacerujemy codziennie razem. Więc jak masz czas w ciągu dnia daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Do Iwony IP: 193.201.167.* 27.10.04, 09:37 Niestety w ciągu dnia nie mam czasu...pracuję. Może umówimy się na jakiś spacerek w sobotę, ale nie tę najbliższą. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 09:48 ok. nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: Do Iwony IP: 193.201.167.* 27.10.04, 11:02 Fajnie. Na którym osiedlu urzędujesz? Ja mieszkam troszkę na uboczu. Niedaleko budowanego Bomi, na osiedlu Mehoffera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 13:36 Ja w rejonie WBK. Dokładnie na tym osiedlu zółtych bloków z czerwonymi dachami. Osiedle Stefanika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Do Iwony IP: 193.201.167.* 27.10.04, 14:35 to mieszkamy b.blisko. Ostatnio jeżdziłam po tym osiedlu na rolkach Mam nadzieję, że krzykiem( miałam bliskie spotkanie z chodnikiem) nie obudziłam synka pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 14:43 Hi hi! Niestety mój mały śpi w dzień tylko na dworze, więc nie było takiej możliwości. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Do Guni IP: 193.201.167.* 28.10.04, 09:16 hej pozwoliłam sobie zaglądnąć raz jeszcze na waszą stronkę i jestemm pod wrażeniem Twojej nowej fryzury no cóż...mojemu fryzjerowi wyczerpały się już pomysły na upiększenie mej czupryny polecisz mi swojego mistrza? Czy to ten o którym pisałaś jedenj z forumowiczek? pozdr pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: fryzjer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 09:52 Niestety fryzjer był ze Szczecina. Ale myślę, że nie będzie to trudna fryzura. Włosy najpierw były wyprostowane, przedziałek na środku, a część włosów z tyłu i czubka zostało spięte pasmo po paśmie w "kwiatka" z przodu nie kazałam nic ruszać. Acha i prawie żadnego lakieru do włosów! one i tak się super trzymają dzięki wsuwkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: fryzjer IP: 193.201.167.* 28.10.04, 11:20 Nie, nie. Ja nie mówię o ślubnej fryzurce, ale o tej którą nosi nowa ŻONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: fryzjer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 14:42 A to tak. Ten stylista. Namiary wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 62.233.189.* 27.10.04, 11:48 zdjęcia bardzo mi się podobają, dołączam się do ogólnych gratulacji i pozdrowień - macie fajną stronkę internetową (ja też taką chcę...), no i jesteście fajną rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 13:37 Dzięki ) Nie wiem jak się robi taką stronkę, bo mój mążsię tym zajmuje, ale myślę, że to niezbyt skomplikowane. Może ktoś Ci pomoże, bo pomysł fajny Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 5.3.1R* / 62.6.139.* 27.10.04, 16:22 Guniu czy mozesz jednak podpytac sie twojego zdolnego meza jak taka strone sobie zalozyc, moze by mi jakies rady podal czy cos podpowiedzial. A tak poza tym to zdjecia sa sliczne i az nie moge sie doczekac swojego wlasnego slubu mam nadzieje ze bede tak samo szczesliwa i sliczna jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 17:33 Kochane dziewczyny! Męża spytam i myślę, że pomoże, ale dopiero wieczorem. Nasza strona na pewno wymaga jeszcze poprawek, bo sami się jeszcze uczymy. Pomysł podsunęli nam znajomi i myślę, że jest świetny. pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe panny młode! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 28.10.04, 13:21 Cześć Guniu, Ja również obejrzałam wasza stronę i uważam, że pomimo iż można ją nazwać albumem rodzinym to ma w sobie coś sczególnego, pewnie dlatego, że przedstawia szczęśliwych ludzi.Jesteście żywym dowodem na to,że do szczęścia tak niewiele brakuje i tego z całego serca gratuluje. Czy mogłabyś zdradzić swój wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 14:45 Bardzo ciepłe i serdeczne słowa. Dziękuję naprawdę. Miło, że ludzi wzrusza szczęście innych. Mój wiek to nie tajemnica-26 lat. pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 14:50 czy niewiele to nie wiem , ale wyglada na to ,że powodzi im się raczej dobrze . A brak kłopotów finansowych na pewno pomaga utrzymać szczęście choć na początku małżeństwa myśli sie inaczej . W dłuższej zaś perspektywie napewno pozwala na na większa stabilizację małżeństwa . Życzę wszystkiego najlepszego idużu dużo uśmiechów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 15:23 Czy ja wiem... Jestem bezrobotna, a mój mąż nie zarabia kokosów. tu chyba nie chodzi o finanse ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość77 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:46 To jeszcze zależy co to dla Ciebie są kokosy........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 16:17 ale przy braku kokosow i małym dziecku najczęściej nie starcza na fajne ciuszki , tipsy , wyjazdy i itp ( to co widać na zdjęciach ) . Wiem co mówie bo sama mam małego brzdąca , też nie pracuję a mąż tyra od rana do nocy i tak przy wypłacie nie wiem jakie rachunki płacić najpierw a o wydatkach na siebie naprawdę moge zapomnieć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 16:32 Wygrałam w totolotka ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 29.10.04, 09:16 Agatko, jednym życie układa się tak innym inaczej. Mała, maleńka nutka zazdrości bije z Twoich słów, a może to jedynie złość, że ktoś ma lepiej... Gunia cieszy się swoim szcześciem, pokazała nam je z radości, a nie chęci sfrustrowania co niektórych. Pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 09:34 Dokładnie. Mi się w życiu przez długi czas nie układalo, bo może sama nie wiedziałam co mam z nim zrobić. Nic nie doceniałam i nic mnie nie cieszyło. Teraz jestem bardzo szczęśliwa. Mam cudownego synka, kochanego męża i tyle wystarczy, żeby razem pokonywać troski i cieszyć się każdym dniem ze sobą. Życzę wszystkim dużo optymizmu i odrobinę szczęścia. A z tym totolotkiem to żart oczywiście. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.94.206.* 29.10.04, 10:29 a ja życzę Ci żeby było Ci jeszcze lepiej niż jest, każdy życie układa sobie sam,nic nie jest za darmo tylko trzeba się o to starać, więc Ci co narzekają niech się trochę postarają i przestaną zazdrościć innym. dziewczyna jest szczęśliwa i bardzo dobrze i mam nadzieję że ja po swoim ślubie też będę szczęliwa i będzie wszystko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 29.10.04, 10:36 Kasiu życzę Ci dużo, dużo szczęścia! Żeby dzień Twojego ślubu był jednym z najpiękniejszych w życiu! No i dużo optymizmu i siły w późniejszych trudach małżeńskich ) PS. Zazdroszczę Ci! sama miałam dwa śluby i może jescze kiedyś trzeci w Las Vegas... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.94.206.* 29.10.04, 10:42 gunia nie będę dziękować żeby nie zapeszyć a komentarzami durnymi się nie przejmuj,miło zobaczyc że można być szczęsliwym, bo za dużo jest tego zła naokoło nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 29.10.04, 11:00 tak mnie tylko zastanawia, że raz nazywasz się kasia, innym razem iwona...a IP WCIĄŻ TO SAMO.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.94.206.* 29.10.04, 11:20 nie rozumiem....???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: do kasi IP: 193.201.167.* 29.10.04, 11:39 Tak tylko skojarzyło mi się Twoje IP ze wcześniejszymi wypowiedziami...raz jesteś kasią, raz iwoną(watek chyba "wesele inne niz wszystkie"), a jeszcze innym razem zwiesz się ciekawa...i nie byłoby to może nic gorszącego gdyby nie to, że ton Twoich wypowiedzi jest delikatnie mówąc nieco rożny w zależności od tego jak się przedstawiasz...ja tego nie rozumiem, ale może nie musiałam zwracać Ci uwagi. Jednakże najzwyczajniej w świecie drażni mnie gdy ktoś najpierw zarzuca coś komuś, a później życzy mu z tego samego powodu szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: do kasi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 11:45 Faktycznie... Ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: do Guni IP: 193.201.167.* 29.10.04, 11:51 cóż...rozdwojenie jaźni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 12:00 Chyba nigdy nie pojmę niektórych ludzi... Gdzie tu cel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: Do Guni IP: 193.201.167.* 29.10.04, 12:17 cel...chyba jest to bezcelowe i szczeniackie moze z nudów na pewno z głupoty a tam, szkoda czasu na gdybanie o takich pozdrawiamy kasię, iwonę i ciekawą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Do Iwony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 12:33 Ciekawa Iwona z tej Kasi ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: Do Iwony IP: 193.201.167.* 29.10.04, 12:44 Dobre Ale dajmy już dziewczynie( choć kto wie spokój Każdy ma swój świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illouette Re: Do Iwony IP: *.echostar.pl 10.12.04, 19:19 Głupie jestescie jak mój lewy but.. Takie specjalisty od IP (hehe) a nie zorientowały się drogie panie, że widoczny jest tylko początek IP - i jeśli dwie osoby mają ten sam, to świadczy jedynie o tym, że mieszkają gdzieś niedaleko siebie.. Totalna ignorancja! Radzę się dokształcić, a następnie wypowiadać, bo zrobiłyście z siebie idiotki !!!! Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw77 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 29.10.04, 13:20 Witaj Guniu, Bardzo mi się podobają Wasze zdjęcia....są cudowne. Widać, jak bardzo jesteście ze sobą szczęśliwi i jak bardzo kochacie Waszego synka. Z tych zdjęć bije taka autentyczna radość -nie jest to pozowanie do zdjęć! Miałaś piękne suknie do obu ślubów a na tych z cywilnego bardziej mi się podobasz, może dlatego, że kobieta w ciąży ma w sobie jakiś magiczny urok...? A te dziewczyny, które piszą w taki sposób o Tobie są bardzo zawistne i zazdrosne. Ja uważam, że trzeba cieszyć się i gratulować, tym którzy potrafią okazać miłość, szacunek drugiej osobie.....tak jak to widać na zdjęciach. W dzisiejszych czasach tak trudno o zwykły uśmiech na ulicy w autobusie, w kinie, że każdy taki przebłysk trzeba zauważać i uczyć się z tego od innych. Mam wrażenie, że już gdzieś Was widziałam, Wasze twarze wydają mi się znajome, zwłaszcza Twojego Męża, czy on jest w tym samym wieku co Ty? Pozdrawiam Ciebie i Michałów, Ania -sąsiadka z Białołęki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 15:37 Mąż ma 30 lat. Może się spotkaliśmy kto wie? Mamy znajomych na Białołęce. Co do wyglądu kobiety w ciąży zgadzam się z tobą w 100 %. Nigdy nie wyglądałam piękniej niż w ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 01.11.04, 14:41 To se Gunia watek podnosi proznosc? Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 02.11.04, 09:46 Czy nie byliście przypadkiem w Hurgadzie? Świetne miejsce na pdróż poślubną! Ja czekam na oświadczyny, coś mi mówi, że będzie to na święta ;o) A teraz tak się wzruszyłam Twoimi zdjęciami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 11:02 Tak byliśmy w Hurghadzie! I myślę, że tam jeszcze wrócimy. Fajnie tak czekać na zaręczyny... Możer lepiej w Sylwestra??? O północy... Wiesz bardziej romantycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:44 cześć gunia.sorry , wszyscy się Twoimi zdjęciami zachwycają, ale dla mnie tak na prawdę nie ma z czego. Ładną miałaś sukienkę, ale widziałam ładniejsze, fryzura też taka sobie(góra ładna,ale te proste, opadające włosy...). dla mnie dziwne jest to że mając dziecko założyłaś welon. welon mogłaś sobie odpuścić. a i zdjęcia z pleneru są okropne, ten ktoś kto je robił chyba nie ma pojęcia o robocie. przepraszam jeżeli uraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 14:50 Spoko. Zawsze się znajdzie ktoś, kto ma inne zdanie czy gust. A co do welonu i dziecka-czasy średniowiecza już minęły? Może nie dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:54 to było moje zdanie. wcale nie jestem staroświecka, zawsze chciałam wziąść ślub w białej sukni z welonem, ale gdybym przed ślubem była w ciąży lub miała dziecko nie zdecydowałabym się na welon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.04, 15:10 Gość portalu: kali napisał(a): > to było moje zdanie. wcale nie jestem staroświecka, zawsze chciałam wziąść ślub > > w białej sukni z welonem, ale gdybym przed ślubem była w ciąży lub miała > dziecko nie zdecydowałabym się na welon Zgadzam się. I nie wiem, dlaczego guniu mieszasz welon ze średniowieczem... Tak jak pisałaś - każdy ma inny gust i co innego mu się podoba. Dla Ciebie oprawa Twojego ślubu była idealna i chcesz się tym pochwalić. OK, Twój wybór, ale pamiętaj, że chwalisz się na forum ogólniedostępnym, więc każdy może zdjęcia obejrzeć (swoją drogą jesteś odważna z wystawieniem wielu intymnych zdjęć w internecie...) i wyrazić opinię. Nie zawsze musi to być hymn pochwalny. Tak już jest z oceną. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 15:41 W tych czasach nie przywiązuje się już takiej wagi do kwestii nieślubnego dziecka. Więc uwagi typu "welon sobie mogłaś odpuścić" są co najmniej staroświeckie. Dla mnie. Poza tym o gustach się nie dyskutuje. Skończyłam temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:28 Witaj Gunia Jestem zachwycona Waszymi zdjęciami!! I nie chodzi tu o to czy ładne czy brzydkie Widać, że jesteście bardzo szczęśliwymi ludźmi. Sama napisałaś, że Tobie w życiu przez dłuższy czas się nie układało - Myślę więc, że teraz Masz tym większe szczęście i bardziej doceniasz je. Jesteś bardzo ładna, masz cudowną rodzinę i widać, że bardzo kochacie się. Ja jestem miesiąc po zaręczynach i wiem, że dzięki mojemu ukochanemu odnalazłam siebie mi też przez dłuższy czas nie układało się. Wiem jedno - to nie pieniądze decydują o szczęściu człowieka, więc nie przejmuj się zazdrośnikami Fajny pomysł z tymi zdjęciami, może sama pomyślę o czymś takim... Pozdrawiam Cię serdecznie Oby to szczęście towarzyszyło Wam w każdej chwili Waszego życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 18:08 Ja jestem miesiąc po zaręczynach i wiem, że dzięki mojemu ukochanemu odnalazłam > > siebie mi też przez dłuższy czas nie układało się. Wiem jedno - to nie > pieniądze decydują o szczęściu człowieka, I o to chodzi! Cieszę się, że są jeszcze osobY, takie jak Ty! Pozdrawiam wszystkie optymistyczznie nastawione do życia dziewczyny! Trzeba cieszyć się tym co się ma! Odpowiedz Link Zgłoś
titica Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 02.11.04, 18:51 Hej. Wiecie co,też kiedyś myślałam,że od pieniędzy zależy wszystko.Od ponad roku jestem przekonana,że pieniądze to nie wszystko-wiadomo z nimi łatwiej,ale wszystko zależy od tego z kim jesteśmy.Znalazłam cudownego faceta, z którym mogłabym żyć i w nędzy,bo jest ciepły i kochany. A co tematu poprzednich postów. Wniosek nasuwa się tylko jedene-ZAZDROŚĆ.Jak ktoś nie narzeka,nie biadoli tylko chce pokazać swoje szczęście to od razu powinien być spalony na stosie. Rozumiem,że nasi rodzice mogą mieć takie podejście do zycia,ale my młodzi,żyjemy chyba w innych czasach.Dajcie żyć innym tak jak chcą.Chą sie chwalić swoim szczęściem?To proszę bardzo. p.s. Hmmm rzeczywiście bogactwo bije w oczy-BOGACTWO UCZUĆ-wredniaki wszystkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 19:07 "...Taka właśnie jest natura ludzka, że nic nam się nie podoba bardziej niż to, cośmy utracili. Z tęsknoty za tym czego nie mamy, jesteśmy zbyt niesprawiedliwi względem tego co nam pozostało." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:08 Droga Guniu Oglądałam sobie dzisiaj filmik z Waszego ślubu i podoba mi się piosenka ,która leci w trakcie. Czy możesz mi napisać jaki to utwór? Acha i jescze jedno pytanie: Jaką mieliście pierwszą piosenkę na weselu? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 11:19 Witaj Moniszko) Niestety nie wiem ci to za piosenka, bo facet, który montował film sam ja podłożył. Nam się również bardzo bodoba, ale nie pytaliśmy o wykonawcę. Jako pierwszy utwór mieliśmy na weselu "Nic nie dane jest na zawsze" Marka Torzewskiego. Gościom aż skórka cierpła jak to leciało. Bardzo piękna piosenka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:27 Witaj Guniu Cudny jest ten utwór i aż się łezka w oku zakręciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:34 unosicie się nie wiem czego. nie wiem czego ja mam zazdrościć. sama 2 miesiące temu wyszłam za mąż, miłam to co chciałam ,każdy kto był na weselu jest bardzo zadowolony,podobno wesele było tak udane, że nie da się takiego powtórzyć.zdjęć, jak ty guniu mam dużo, nawet więcej od Ciebie,mam kochającego męża, mieszkanko, tylko nie mamy dziecka. więc czego ja mam zazdrościć, może tego, że nie założyłam strony, ale po co mi ona. więc zastanówcie się co piszecie, bo to chyba wy do tych zazdrośnić należycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 16:03 Ktoś tu czegoś nie rozumie... Widziałam piękniejsze śluby, ładniejsze sukienki, bardziej urocze panny młode, huczniejsze wesela itd! Ale to był MÓJ ślub, MOJE wesele i MOJE szczęście. Nie pokazuję tego żeby się chwalić czy porównywać, ale cieszyć! Chcę pokazać jacy jesteśmy szczęśliwi. I z przyjemnością obejrzałabym inne takie strony. Bo są to jedne z najpiękniejszych chwil w życiu. Uwielbiam oglądać jak ktoś jest szczęśliwy i chce się dzielić tym szęściem. I nie ważne czy jest to ślub na Barbados fotografowany przez Annie Liebovitz, czy cicha uroczystość gdzieś w zakątku Polski uwieczniona przez leciwego wujka. To są WYJĄTKOWE chwile dla pary młodej i właśnie to chciałam przekazać. Jeżeli Twoje wesele było takie perfekt i jesteś szczęśliwa to pokaż to! Ja z przyjemnością obejrzę! Ile można narzekać i negować? Czy nie za dużo tego na co dzień wokół nas? Odpowiedz Link Zgłoś
veninde piosenka 04.11.04, 14:36 Moniszko, To piosenka "You Make Me Feel Brand New" The Stylistics z albumu Miscellaneous. pozdrawiam, a. Odpowiedz Link Zgłoś
illouette Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 10.12.04, 19:29 Gość portalu: kala napisał(a): > dla mnie > dziwne jest to że mając dziecko założyłaś welon. welon mogłaś sobie odpuścić. Dlaczego dziwne? Pokaż mi pannę młodą w welonie, która jest jeszcze dziewicą.. Hipokryzja kompletna! Bo jeśli ktoś seks uprawiał po cichu w domku, to welon wypada założyć? Ale jeśli już dziecko się pojawiło to nie?? Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 193.201.167.* 03.11.04, 14:54 ło jezu! ileż tu emocji mnie zdjęcia Guni podobają się nie dlatego, że są jakieś szczególne sa fajne, ciepłe, miłe dla oka Gunia chciała je pokazać, oki nie mam nic przeciwko ale po co tak "jeździć" po sobie! nie rozumiem pytań po co pokazuje swoje zycie( odpowiedź jest prosta- bo chce) dlaczego w welonie( bo miała taki kaprys... i co komu do tego) ze sukienka to taka, a wesele takie itd.... jeśli komuś się nie podobał pomysł pokazania przez Gunię jej rodziny nie musiał oglądać ale już taka mentalność...najpierw wsadzić w czyjeś życie nos, a później komentować a chyba nie o tym miał być wątek pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak10 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 04.11.04, 08:36 zazdrosć, zawiść i głupota ja tak to tłumaczę. Gunia chciała pokazać swoje szczęście i chwała jej za to, nie kazdy ma tyle odwagi, a przede wszystkim nie kazdy moze się tym pochwalic... niestety sa ludzie którzy nigdy nie będą cieszyc sie czyimś szczęściem, zato porażka ooo to powód do radosci... Na szczęście jest na tym forum kilka osób które cieszą się szczęściem Guni tak jak ja. Pozdrawiam je wszystkie! Buziaki! Asiak10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / 217.144.201.* 04.11.04, 16:02 GUNIA uważam że Wasz stendard życia jest dość wysoki: pięne miezkanie, wakacje w Egipcie, dwa śluby z pompą. Słyszałam ze nie pracujesz? Pomagają Wam Rodzice? Ile zarabia Twój mąż? Nie traktuj tego jako atak. Po prostu jestem ciekawa bo mi nie starcza do pierwszego? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 16:38 Kamo! Czy wysoki? Nie sądzę. Pozory czasem mylą. W podróż poślubną wybraliśmy się za pieniądze otrzymane w prezencie ślubnym. Ja jestem bezrobotna, a mój mąż zarabia wystarczająco, ale nie dużo. Czynsz za mieszkanie płacą nam rodzice od kiedy straciłam pracę. Poza tym inwestują we wnuka, bo jest pierwszym wnukiem z obu stron. Więc tu nas dużo odciążają. Oba wesela również rodzice nam organizowali. Pierwsze teściowie, drubie moi rodzice. Sami tak chcieli i nie pozwolili się wtrącać. Oczywiście, że czasem pomagają. Ale są to konkretne sprawy: lodówka, pralka. Myślę, że niedługo pójdę do pracy, bo jednak złoszczą mnie zaległe rachunki (co się nam też zdarza), ale szkoda mi dziecka. Nie chcę go oddawać do żłobka, ani babci. Po prostu chcę być z nim jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / 217.144.201.* 04.11.04, 16:50 Gratuluję RODZICÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.215.5.* 04.11.04, 20:36 Przeczytałam,że wesele organizowałaś w Hotelu Park w Szczecinie. Ale prawdę mówiąc ja nie poznaję tego miejsca na Twoich zdjęciach w folderze Wesele. Ja jestem szczególnie zainteresowana Twoimi uwagami na temat tego miejsca gdyż wybrałam je na swoje wesele. Czy mogłabyś podzielić się ze mną swoimi odczuciami odnośnie organizacji, menu i obsługi.Czy powinnam zwrócić na jakiś element szczególną uwagę. Będę bardzo wdzięczna za Twoje rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 195.215.5.* 04.11.04, 20:40 Dopiero teraz weszłam na stronę Hotelu Park i stało się dla mnie jasne że mówimy o dwóch róznych miejscach. Hotel o tej samej nazwie jest w Szczecinie. Tak więc przepraszam za zamieszanie. Ale może mogłabyś mi pomóc jeśli chodzi o zespół muzyczny, niestety na rynku szczecińskim nie ma za wielkiego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 22:13 Witam. Wiem o który hotel Ci chodzi (studiowałam na WSM, więc przechodziłam koło niego codziennie). Uroczy. Myślę, że ma wyższy standard od tego, w którym ja miałam wesele. Zespół był ze Szczecina- PRESTO. Miało być trio pani+2 panów, a było trzech facetów. To pierwszy zgrzyt. Grali fajnie, repertuar różnorodny, ale za długie przerwy robili i trzeba było ich trochę pilnować. Zabawy weselne standardowe. Generalnie nieźli, ale chyba niewarci swojej ceny. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, to chętnie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / 217.144.201.* 05.11.04, 09:18 Dziwię się GUNIA że w dzisiejszych czasach kiedy każdy chroni swą prywatność ty się nią tak afiszujesz. Pomyślałaś o zagrożeniach: pokazujesz zdjęcia swoich bliskich, swojego mieszkania, praktycznie podajesz swój adres. Następnym razem pomyśl dwa razy zanim wkleisz swój link. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 10:13 Jak byś zauważyła na mojej stronie jest też link strony moich znajomych. A tam mnóstwo informacji o innych ludziach. No poza tym pokazany jest dom moich rodziców i teściów! Może lepiej w ogóle nie wychodzić z domu i się zabarykadować? Jak ktoś do mnie trafi na podstawie mojej strony to stawiam mu piwo! Ciekawe jak się przedostanie przez strzeżone osiedle? Stawiam wódkę! Pozdrawiam wszystkich zastraszonych! PS. Nie boję się ludzi, więc się do nich uśmiecham. I co robią ? to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 11:02 dla mnie to ekshibicjonizm ... naiwna jestes ale do czasu nikt nigdy cie nie okradl nie probowal wyrwac torebki, nie narzucal sie, nie obswerwowal? niewatpliwie masz szcescie jesli cie to nie spotkalo ale podejrzewam ze co druga osobe to spotkalo w zyciu a szczegolnie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 11:21 Właśnie nic nigdy takiego mnie nie spotkało. I mam nadzieję, że nie spotka. Może jestem naiwna, ale nie boję się ludzi. A strach jest wyczuwalny. Nie wyobrażam sobie izolacji i zaszczucia, bo "coś może mnie złego spotkać". Jak ma spotać to widocznie tak ma być. Każdemu jest coś pisane. Jesteśmy z mężem otwartymi ludżmi i liczymy, że nic złego ze strony ludzi nas nie spotka. Więcej optymizmu i wiary w ludzi życzę! Bo niedługo wszystcy zamkniemy sie w swoich gettach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:22 mam wtażenie że boisz się krytyki. jak wszyscy Cię chwalą jest ok, ale gdy tylko pojawią się negatywne wypowiedzi zaraz atakujesz. dziwię się że tak szybko się unosisz, przecież to tylko zdanie innych osób, na pewno nie chcą zaszkodzić, tylko piszą co myślą.zastanów się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 13:26 ??? Boję się krytyki? Raczej nie pokazywałabym swojej strony gdybym bała sie krytyki. Bo to niemożliwe, żeby nikt nie krytykował. Jak mnie chwalą to dziękuję. Jak krytykują to polemizuję. To Ty się zastanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:28 właśnie o tym pisałam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 13:33 Poczytaj jescze raz wszystkie posty. Właśnie o tym pisałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:47 Witaj Guniu, mam takie pytanie, poniewaz masz wpaniłą figurę, napisz prosze czy stosowałaś jakieś diety, czy moze specjalne ćwiczenia po urodzeniu Michałka i czy odchudzałas sie przed ślubem - co jest chyba teraz dość powszechne... Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 11:26 Cześć aniu ) Nigdy nie stosowałam żadnej diety. W ciąży przytyłam 16 kg i zrzuciłam to po 4 miesiącach. Kiedyś, kiedyś uprawiałam lekkąatletykę. Poza tym uwielbiam pływać (pływałam nawet w 8. miesiącu ciąży). Lubię też jogę. Pod koniec ciąży ćwiczyłam codziennie ok. 20 minut i myślę, że to mi dużo pomogło przy porodzie. Teraz nic nie robię. Biegam za małym ) pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 13:55 nie no ona nie zrozumie wiesz ma potrzeba pokazac sie calemu swiatu jest zadolowona z siebie, nie chce zmian, bezkrytyczna i krotkowzrocznie myslaca ale jest z tym szczesliwa wiec niech sobie dalej zyje w swoim sosiku z mezusiem i dzidziusiem a propos bylas na "Weselu" ...cos mi to przypomina ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:58 nie nie byłam bo u nas jeszcze nie wyświetlają, ale na pewno pójdę. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:11 Dlaczego robicie z tego takie zamieszanie?? Tak bardzo przeszkadzają wam czyjeś zdjęcia?! Guniu pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 14:19 Niech sobie biedne, znerwicowane dziewczyny pojeżdżą po mnie! Co mi tam! Nie mam się czym przejmować? Przecież jestem księżniczką w swoim bezpiecznym zamku. Mój królewicz śpi, a książę przewala łopatą pieniądze! Oj współczuję, współczuję... Zgorzknienie czy co? Może PMS? Martę pozdrawiam, a niejaka an_ni została świetnie podsumowana w pewnym poście...WRRRR...WRRRR! Miłego dnia Moniszko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.11.04, 14:21 co to jest PMS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 14:31 PMS-zespół napięcia przedmiesiączkowego Chyba trafiłam w czyjś czuły punkt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.11.04, 14:38 "PMS-zespół napięcia przedmiesiączkowego Chyba trafiłam w czyjś czuły punkt!" Jesli to powyzej bylo do mnie, to chyba masz problem. Spytalam z ciekawosci, bo nie wiedzialam co to znaczy. Dziekuje za oswiecenie Poza tym nie biore udzialu w tej calej dyskusji, tylko ja sobie przejrzalam z ciekawosci i tyle, ani temat ani komentarze mnie specjalnie nie interesuja, raczej zadziwia ilosc agresji zarowno z Twojej strony, jak i osob, ktore Cie krytykuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 14:46 Ewo! To nie do Ciebie. Żle mnie zrozumiałaś (może tak napisałam). To tyczyło się postu nieco niżej. Uwierz mi, że we mnie agresji nie ma. Trochę mnie to wszystko bawi, a trochę smuci... Nie taki był zamiar zaczynania przeze mnie tego wątku (zobacz sam początek). Krytykować można wszystko! Każdy ma do tego prawo. Ale niestety oprócz krytyki jest w tym złośliwość i podłość. Pozdrawiam Cię serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.11.04, 14:54 OK, nie biore wiec do siebie, ale swoja droga naprawde mnie dziwi taka zazarta dyskusja na temat zdjec w sieci, wiele osob otwiera strony ze swoimi zdjeciami, kto chce oglada, kto nie, nie oglada, gdzie tu jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 15:08 sa fora na ktorych ludzie dziela sie zdjeciami ale wczesniej rozmawiaja na konkretny temat - np o slubie i weselu a potem pokazuja swoje zdjecia a autorka postu wywalila post od czapy obejrzyjcie mnie ! mnie to dziwi, wrecz smieszy, a nawet jest mi jej zal ze jest tak prozna Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 15:05 i tak na okraglo bedziesz powtarzac ze sluchasz krytycznych uwag, ze kazdy moze je wyrazic ze to rozumiesz i jednoczesnie sama sobie zaprzeczasz bo oskarzasz wszystkich tych ktorzy cie nie chwala o zlosliwosc i podlosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 15:17 A może nie wszystkich tylko Ciebie? Czytając wiele postów na tym forum zauważyłam, że jesteś bardzo złośliwa. Każdego krytykujesz. Czy taka jest Twoja rola na tym forum? Daruj więc sobie. Nie oglądaj moich zdjęć i nie komentuj ich. Ja Cię o to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 15:22 alez zaprezentowalas wszystkim te zdjecia a teraz ograniczasz wybor ? juz nie jestes zadowolona ze swojego pomyslu pokazania sie rozesle je po necie chcesz? wszyscy cie zobacza! ale fajnie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 15:27 Super! Zrób tak! Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 15:45 no i widzisz samo sie wydalo ty nie chcesz nikomu pomagac i radzic tylko chcesz zeby cie ogladali! mezus juz na ciebie nie patrzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 05.11.04, 16:02 Jesteś chorą, zakompleksioną osobą. W prawdziwym życiu wszyscy traktują Cię jak powietrze, więc wyżywasz się na forum. Twój poziom intelektualny jest mniej niż mierny. Ja Cię już żegnam, bo szkoda mi czasu na coś takiego. Pisz co chcesz. Na pewno nie masz co robić, bo nikt Cię nie trawi i nie masz znajomych. Ja nawet się nie mam zamiaru zniżać do twojego poziomu, żeby czytać co co naskrobałaś w szale. Poza tym wszystko co napiszesz będzie wskazywało jedno-mam rację i tu Cię boli! Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 05.11.04, 16:11 jedno wiem na pewno, z pewnoscia zajrzysz tu nie raz zeby zobaczyc co o tobie pisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:20 jesteśmy na forum, gdzie ludzie wypowiadają się na dany temat, więc żadnego zamieszania nie robimy, piszemy co myślimy, nie unoście się już tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość77 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:32 Nie Moniszko, nie zdjęcia, tylko pewiem brak konsekwencji... 1)To jest forum DYSKUSYJNE a nie chwalebne, prawda???? można więc dzielić się swoimi opiniami... 2)Łatwo jest mówić: Właśnie nic nigdy takiego mnie nie spotkało. I mam nadzieję, że nie spotka. Może jestem naiwna, ale nie boję się ludzi. A strach jest wyczuwalny. Nie wyobrażam sobie izolacji i zaszczucia, bo "coś może mnie złego spotkać". Jak ma spotać to widocznie tak ma być. Każdemu jest coś pisane. Jesteśmy z mężem otwartymi ludżmi i liczymy, że nic złego ze strony ludzi nas nie spotka. Więcej optymizmu i wiary w ludzi życzę! Bo niedługo wszystcy zamkniemy sie w swoich gettach. Fajnie tak mówić kiedy miesdzka się na CHRONIONYM OSIEDLU, PRAWDA??? I naprawdę nie wynika to z zazdrości, ja także mieszkam w pięknym ogromnym domu, mam męża którego bardzo kocham, miałam WYMARZONE wesele i ślub. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:59 Myślę, że nie taki był zamiar autorki wątku. Gusia chciała doradzić tym "przed" bo dama jest juz "po" i ja to doceniam. Coż, zdjęcia w Internecie to jak dla mnie żadna nowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Do Ewy i Moniszki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 15:05 Właśnie dziewczyny kto chce ogląda, kto nie-niech nie patrzy. Nie chce mi się już odpisywać na złośliwe posty. NIE TAKI był zamiar mojego wątku. Wracam więc do początku... Pomogę, doradzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniszka Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:08 Guniu napisałam "dama" zamiast "sama" haha - smiesznie to wyszło - sorki "Myślę, że nie taki był zamiar autorki wątku. Gusia chciała doradzić tym "przed" > > bo SAMA jest juz "po" i ja to doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.is.net.pl 08.12.04, 10:49 Guniu nie otwiera mi się Wasza strona. Wyskakuje błąd 404. Czy coś zmieniliście? Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_io Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 08.12.04, 11:23 Nie nic nie zmienialiśmy. Ale słyszałam o tym błędzie. Musisz mieć chyba tylko przegladarkę explorer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 11:26 Hej to ja! Dzisiaj nasza strona jest w przebudowie , więc mogą wystapić problemy. Chcemy zrobić tak ,żeby we wszystkich przeglądarkach się otwierała, bo w niektórych nie działa. pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illouette Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.echostar.pl 10.12.04, 19:24 Przecież ona nikogo nie atakuje.. Wręcz przeciwnie, życzliwa jest w każdej swojej wypowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia Monia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.adminpan.waw.pl 05.11.04, 16:42 Witam, Zastaniawiam sie, Guniu, ile kosztowal makijaz, jakie byly kosmetyki, a ile kosztowala fryzura i t.d. I sukienki i garnitury meza. Rowniez jestem ciekawa, jak to jest, ze wystarczy ci cierpliwosci odpowiadac na kazdy post? Chyba dlatego watek jest az tak popularny, bo jego autorka ciagle ma cos do powiedzenia (zwykle to samo). Pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 16:54 Witaj Ciociu ) Makijaż robiła mi znajoma kosmetyczka więć cena symboliczna "na piwo", kosmetyki miała dobre: Clinique, Chanel, Dior i L'oreal. Za fryzjera zapłaciłam 60 zł, więc myślę, że to niedużo. Sukienka 2600 zł, surdut mąż wypożyczał. Pozdrawiam serdecznie! PS. Cierpliwa jestem do bólu, w końcu mam małe dziecko i bez tej cechy trudno mi by było. Chociaż co innego małe dziecko, a co innego dorosła osoba ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaczek Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 16:57 mam pytanko. gdyby nie ciąża długo byście zwlekali ze ślubem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 07.11.04, 22:42 Agnieszka, a gdzie maz wypozyczal surdut i ile to kosztowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 07.11.04, 23:24 I jeszcze jedno pytanie- Agnieszka, wlasnie zastanawiamy sie nad filmem z naszego slubu i wesela. Napisz, jaki Wy macie uklad? czy jako czolowka sa wasze zdjecia, randka etc.? Co radzisz dac jako startowke, zeby to fajnie wygladalo i w ogole jak skomponowac te nasza kasete? dziekuje pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniszka Re: Do Veninde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:09 Veninde - Już mam w swoim kompie piosenkę The Stylistics "You Make Me Feel Brand New" jest BOSKA Dziekuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniszka Re: Do Veninde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:14 aaaa ten utwór wykonuje na filmiku z wesela Guni Simply Red "You Make Me Feel Brand New" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 12:05 Witaj Aniu! Surdut był wypożyczony... od kolegi, mąż dokupił tylko koszulę i kamizelkę. Nie wiem więc ile kosztuje wypożyczenie. Kupno to coś ponad 2000 zł. Drogo niestety. Nasz film z wesela komponował nam facet, któwr wcześniej przysłał płytę z innego wesela i bardzo się nam podobała. Daliśmy mu trochę naszych zdjęć z przed ślubu (nawet z dzieciństwa). Więc na wstępie jest wspomnienie- najpierw każde z osobna, a potem już razem, podkład- muzyka Stinga. Potem jest kilka minut w plenerze w zwolninym tempie, muzyka... Bardzo ładnie. Sama strona startowa to romantyczny zachód słońca i katalogi podzielone tematycznie. W trakcie filmu mnóstwo wstawek (niektóre zrobione na styl starego niemego filmu). Bardzo nam się podoba to 5-minutowe podsumowanie na końu (jest ten filmik na naszej stronie). Generalnie facet robił wszystko sam, bo nas nie było. Jak wróciliśmy to film już czekał i strasznie się wzrusyliśmy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wioolinka Re:Do guni 06.11.04, 21:07 Guniu świetny pomysł z tymi zdjęciami-gratuluję pomysłu! Obejżałam (prawie)wszystkie zdjęcia z moją córką(2 lata) i jej bardzo spodobał się Twój synek :0) Nie przejmuj się głupawymi uwagami-bez takich "chorych"osób było by troszkę nudno,niech sobie popiszą troszkę może im ulży!!! Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re:Do wioolinki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 12:07 Witaj! Może umówimy nasze pociechy na randkę )) pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 08.11.04, 15:26 Czesc Gunia! wiesz dzis w nocy nie moglam zasnac i stwierdzilam ze wejde sobie na forum. No i oczywiscie trafilam na Twoja strone. i przez Ciebie i tak dalej nie moglam zasnac! a to dlatego ze Twoja strona jest FANTASTYCZNA!!!! az mi cie cieplo na serduchu robilo jak ogladalam Ciebie na zdjeciach taką usmiechnietą i szczesliwą! a synka masz cudownego! (no i mąż tez wyglada na sympatycznego faceta, ktory jest w Ciebie wpatrzony jak w obrazek!) cudownie jest ogladac takie obrazki i wiedziec ze na swiecie są tacy szczęśliwi ludzie! Wiesz dodalaś mi skrzydel, gdyż ja sama w przyszlym roku wychodze za mąż i jestem z tego powodu najszcześliwsza na świecie!!! z moim ukochanym planujemy tez dzidziusia niedlugo po slubie,ale tego sie akurat troszeczke boje bo jeszcze studiuje-fakt zaocznie ale i tak sie boje czy to dobry pomysl! jednak za bardzo chcemy tego dziecka zeby tak zwlekac! dlatego jestem Ci wdzieczna za to że utwierdzilas mnie w przekonaniu ze WARTO! mam nadzieje ze ja tez tak bede wygladac na zdjeciach w kolejnych etapach zycia ...z moim mężem...dzieckiem..... dziekuje Ci Gunia! i życze Ci żeby to szczęście nigdy Cie nie opuścio!!!Pozdrawiam gorąco Ciebie i Twoich Michalków!papa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 16:15 Witaj Kasiu! Dziękuję Ci bardzo za te ciepłe słowa. To nasz swojego rodzaju album rodzinny adresowany do moich najbliżych, którzy są bardzo daleko. Jeżeli planujesz ślub i wesele to z chęcią pomogę Ci w różnych sprawach (sama dużo się dowiedziałam z forum). Taki właśnie jest zamysł umieszczenia przeze mnie tego wątku. Co do dzidziusia nie ma co czekać! Jeżeli tak bardzo się kochacie, to będzie to dopełnienie Wszego szczęścia! Naprawdę życzę Wam tego z całego serca. Studiami się nie przejmuj. Na pewno dasz radę. pozdrawiamy Cię gorąco! Aga i dwa Michały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula.piskorz Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 217.153.134.* 08.11.04, 15:40 Zdjęcia super, fajnie to wszystko wyglądało, ja jestm na etapie poszukiwania sali i cięzko mi to idzie, może znasz cos fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 16:08 Cześć! To zależy, gdzie bierzecie ślub. My braliśmy pod Szczecinem, a wesele było jeszcze gdzie indziej (120 km dalej!). Ale za to miejsce bardzo urocze. Jeżeli chce Ci się zerknąć to strona tego hoteliku: www.hotel-park.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 17:48 Czesc Guniu, Juz kilka razy przegladalam ten post i az mi sie wierzyc nie chce ze dziewczyny moga byc tak zawistne, jedzowate poprostu. Napisalas ze jak ktos chce moze sobie zobaczyc strone, to po co w gole zagladaly. Teraz zrzera ich zwykla staropanienska zazdrosc czy wola dokuczenia komus, najwyrazniej ktos czerpie z tego powodu korzysci i jest mu z tym dobrze. Moja mama, wierzaca kobietka, zawsze mowila "pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy" wczesniej czy pozniej bede zalowac tego alebo odbiora swoja cudowa jedzowatosc z nawiazka. Pewnie jako jeszcze male dziewczynyki wyobrazaly sobie siebie w slicznych bialych sukieneczkach, niestety nie bylo i nie ma rycerze, jest gorycz i zgnusnienie, brak pracy, barak samodowartosciowania, brak celu w zyciu i to powoduje ze szczescie cudze w oczy bardzo kole. Nie berze sobie w ogole do serca tych wypowiedzi, stare pobrzydle ropuchy i tyle. Twoja strona jest sliczna i nikt nie musi na na wchodzic jak nie chce, oczywiscie komentowac jest latwo i przyjemnie, widziec cudze wady i uszczerpki ale nie swoje. Ty chcesz pomoc dziewczynom szykujacym sie do tego najpiekniejszego dnia w zyciu i jestem pewna ze jak bede miala jakies problemy to sie z tym do ciebie zglosze. Juz mi sie nasuwa pytanie w kwesti makijazu (mam zamiar go zrobic sama wiec potrzebuja dobrych kosmetykow, jakie mi radzisz) Jestes sliczna, ciepla i bardzo mila dziewczyna i gdybym nie wyprowadzila sie z W-wy napewno chcialabym sobie z toba utrzymywac kontakt. Naprawde nie wiem czemu ludzi tak bardzo boli czyjesc szczescie i nie umiejsa sie z nimi razem cieszyc. Czy to az tak duzo ich kosztuje, przeciez az przyjemnie jest patrzec na kogos kto jest szczesliwy i radosmy, kto pomimo problemow (bo napewno ciaza przed slubem jest dla wszsykich pewnym zaskoczeniem, nikt tego tak naprawde nie planuje) a jednak kochacie sie jestescie ze soba, szanujecie sie i budujecie swoje szczecie. Ja zycze go wam z calego serca, jesli jeszcze kiedys tu wpadne napewno do ciebie napisze. Trzymaj sie cieplutko, usciski dla malego Michasia i gratulacje dla meza (strona jest swietna). Ty sie nie dawaj tym wszystkim zmijom. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 18:18 Witaj Moniasiu) Cieszę się, że Ty jak i wiele miłych dziewczyn rozumiecie mój zamiar i nie macie mi za złe zamieszczenia moich zdjęć na tym forum. Co do makijażu to powiem Ci, że do cywilnego sama się malowałam i wyszło mi to świetnie. Na pewno dużym plusem była tu ciąża, bo cera mi promieniała i makijaż był tylko dyskretnym dodatkiem. Kosmetyki nie były z najwyższej półki: Lorea'l głownie. Natomiast do kościelnego musiałam mieć mocniejszy i trwalszy makijaż, bo wyszło mi zimno 3 dni przed ślubem! Byłam załamana, ale kosmetyczka dała sobie z nim radę, aż tak bardzo nie było go widać. Makijaż był dość wyraźny, mimo że wolałam delikatniejszy. Co do nas to powiem Ci, że miałam w ciąży mnóstwo problemów, ciąża była zagrożona i każdego dnia modliłam się o szczęśliwe rozwiązanie. I kiedy Michałek urodził się zdrowy i bez problemu, to nie muszę Ci mówić jakie to było szczęście. Nie da się tego opisać. Takie chwile zbliżają i cementują miłość najbardziej. pozdrawiam Cię gorąco!!! Aga PS. Gdzie teraz mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 20:17 Czesc Guniu, No wlasnie tak myslalam ze to co my tu widzimy szczesliwa i usmiechnieta pare zostalo wypracowane w roznych trudnosicach to naprawde spala zwiazek. Potrafie sobie tylko wyobrazic jak bardzo sie cieszysz ze Michalek jest zdrowy i ze jest z wami. Co do mojego slubnego makijazu bede musiala sobie z nim jakos poradzic, choc jak narazie nie mam jeszcze zadnych konkretych planow. Mysle ze wszystko bardziej sie wyklaruje jak juz znajde ta jedyna i wymazona sukienke. Jesli wiesz jakimi kosmetykami byas malowana bylabym wdzieczna za rady, bo jak sama wiesz makijaz slubny, szczegolnie jesli zalezy nam na zdjeciach, musi byc mocniejszy a przede wszsytkim musi byc trwaly. Czu uzywalas czegos takiego jak baza pod podklad lub utrwalacza do makijazu?? Czy mialas podklad i jaki, matujacy, rozswietlajacy, dlugotrwaly. Puder?? sypki, z polyskiem, prasowany, matujacy?? Jakie cienie?? Pomadka czy bylyszczyk?? Jaki roz do policzkow? No i widzisz ile juz sie tu rozpisalam. Naprawde jestem zrospaczona tym ze nie bede miala mozliwosci zrobienia makijazu przez profesjonaliste, ale moja mala miescinka z ktorej pochodze i w ktorej bedzie slub, niestety takowych nie posiada, a moze i posiada ale bardzo watpie by uzywaly panie dobrych kospetykow a to niestety w takim dniu i tego typu makijazu jest niezbedne. Nie ukrywam ze potrafie zrobic sobie dosc ladny makijaz ale co innego robic go na codzien a co innego ot tak wielkiego swieta. Mieszkalam w W-wie przez jakies 5 lat, studiowalam i pracowalam w tym okropnie zabieganym i troszeczke jednak bez serca miescie. Trudno jest tu sie wbic jesli sie jest z malej miejscowosci a do tego nie posiada sie wilkich zasobow majatkowych. Nie narzekam jednak, mialam swietnych przyjaciol i w ogle jestem w W-wie kilka razy do roku. Obecnie, juz ponad cztery lata, przebywam w Londynie, dlatego to wszystko jest troszeczke bardziej dla mnie utrudnione. Zalatwiam wiele spraw droga internetowa czy telefoniczna. Nie jest to najwygodniejsza forma komunikacji, szczegolnie jesli chodzi o dokumenty, certyfikaty, kosciol, dekoracjie itd. No ale mam jeszcze czas, slub dopiero w sierpniu. Bede w domku na swieta chociaz tylko na kilka dni (bede rowniez w Warszawie, Krakowie i Bieszczadach) tak mnie to nosi jak juz jestem w tym naszym pieknym kraju. Nie wiem ile mi sie uda pozalatwiac. Zycze duzo zdrowka na te jesienne wieczory, wytrwalosci i milosci. Pozdrawiam cala wasza trojeczke M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 22:33 Moniasiu! Swój makijaż, który robiłam sobie na cywilny, był może i ładny, ale niezbyt trwały (kosmetyki Loreal) Natomiast do kościelnego był bardzo trwały ( w nocy nie mogłam go zmyć!!!). Kosmetyki firmy Dior, Estee Lauder i Clinique, chyba też Loreal. Podkład Clinique matujący, puder sypki, róż w kamieniu, cienie... nie mam pojęcia! ale nad oczami bardzo dużo pracowała. Na zdjęciach może słabo widać (lepiej na filmiku), że pod brwiami i na dolnej powiece są opalizujące, a reszta to chyba zgaszona sliwka. Nawet nie wiem bo się podobało, więc nie wnikałam. Usta: konturówka i pomadka nakładana pędzelkiem, a na koniec błyszczyk. acha! A tusz do rzęs musi być koniecznie wodoodporny! Najlepiej pogrubiająco-wydłużający. Zadnego utrwalacza, bo też wcześniej o to ją pytałam. Gwarantowała długą trwałość i tak było. Acha ważne jest to, żeby przed nałożeniem podkładu nałożyć na twarz krem, którego używasz na co dzień. Ja dodałam jeszcze od siebie nieco pudru brązującego (w kamieniu Pupa), na dekold i ramiona. Na twarz nie polecała, bo ponoć postarza taki "opalony" makijaż. Wcześniej mnie pytała o kolor sukienki, dodatki itp. To chyba potrzebne do dobrania kolorów makijażu. Na koniec dodoam, że mam mieszaną cerę. Pozdrawiam gorąco! A może chcesz moją sukienkę? ) Jak będziesz się wybierać do W-wy daj znać! Ja też stąd nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 17:10 Czesc Guniu, niestety juz wczoraj nie udalo mi sie odpisac. Otoz Twoja sukienka jest przesliczna, bardzo mi sie podobala ale ja ciagle mysle, ciagle zmieniam zdanie. Raz mi sie podoba ta a innym razem tamta. Wiem ze napewno moja sukienka bedzie biala, nie bezowa, nie ecru, tylko koniecznie biala. Ostatnio pan w krakowskim salonie powiedzial ze to milo ze ktos jeszcze pamieta ze suknie slubne sa wlasnie w takim kolozy, jak to on okreslil bialy bialy, bo sa odcienie perlisty bialy i milion innych. Ja ciagle jeszcze szukam Bardzo ci dziekuje za wszystkie rady, napewno skorzystam bo ja tez mam cere mieszana czyli literka T, ostatnio nawet zauwazylam ze jakos bardziej mi sie czolo swieci, nie wiem czym to jest spowodowane, ale mysle ze moze podkladem. Tusz oczywiscie wodoodporny kupie, nie wiem jeszcze dokladnie jaki, bo chce zeby mi pieknie rzesy pogrubil ale ich nie posklejal. Kupilam sobie ostatnio cudo na targach slubnych, taka elektryczna podkrecarke do rzes (widzialam juz ich tyle i probowalam rozne) ale tej nic sie nie rowna, przepieknie podkreca rzesy ze wywijaja sie do powieki, cudnie to wyglada, nie trzeba tuszu podkrecajacego tylko wlasnie pogrubiajacy i wydluzajacy i jest sliczny efekt. A co do waszych zdjec sa przepiekne, niestety za duzy koszt jak dla mnie by go ciagnac na Mazury. A tak apropo wy tam macie fajnych tych fotografow w Szczecinie. Ja tam mam takiego upatrzonego, bo jestem w Szczecinie kilka razy w roku. Fotografa imienia nie pamietam ale tez robi super zdjecia, bylam swiadkiem na slubie u znajomych wlasnie w Szczecinie (caly slub 100km od) ale zdjecia byly robione tam, ostatnio tez robione byly zdjecia u tago samego fotografa ich chlopczyka i znow strzal w dziesiatke sliczne. Macie szczescie W W-wie bede przed swietami Bozego Narodzenia, bo watpie by mi sie udalo przyleciec jeszcze na jakis weekend, ale niestety tylko na 1 dzien. A jak ci sie mieszka w W-wie podoba ci sie, masz fajnych znajomych, nie czujesz sie w jakis sposob wyobcowana. Pozdrowiam was serdecznie M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 20:59 Hej Moniasia! Z tą moją sukienką to tak trochę żartem było, bo niby jak byś miała ją mierzyć itd. chyba rzadko bywasz w Polsce. Świetny pomysł z tą białą bielą. Teraz faktycznie to rzadkość. Ja do cywilnego miałam białą (wypożyczałam). Zazdroszczę Ci tych emocji związanych z kupnem sukni, przymierzniem... Nie napisałam Ci, że 3 dni przedślubem wyszło mi zimno pierwszy raz w życiu i kosmetyki były chyba niezłe skoro zatuszowały sprawę ( na zdjęciach i filmie nie widać). Co do mieszkania w W-wie... Hm... Mieszkam tu parę lat. Przyjaciół zostawiłam w swoich stronach. Tu mam jedynie znajomych. A właściwie znajome. Tęskni mi się bardzo i czuję się czasami obco, ale mąż mi wszystko wynagradza. Z nim czuję się świetnie i urozmaicamy sobie to życie w stolicy. Przed ciążą miałam więcej czasu na rozrywkę i znaomych. Teraz trochę mi sie nie chce. pozdrawiam pa pa Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.ii-lo.tarnow.pl 09.11.04, 09:24 Chiałam zapytać kto Wam robił zdjęcia na ślubie. Chyba profesjonalista, ile to kosztowało? Najbardziej podobają mi się te z ryżem, pod kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 10:27 Zdjęcia nam robił faktycznie profesjonalista. Jeden z najlepszych w Szczecinie. Polecaly mi go właśnie dziewczyny z forum szczecińskiego. Super się z nim współpracowało, bardzo naturalnie, bez skrępowania. Od razu zaproponował żebyśmy przeszli na "TY". Koszt 850 zł (cena z transportem, bo musiał jechać sporo kilometrów). W tym przygotowania, ślub, godzina na weselu i plener. 850 zdjec na plycie (płytach), 300 zdjęć w albumie (album w cenie). Dodatkowo zrobił nam 20 zdjęć 15x18 w sepii. Koszt 3 zł za zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.ii-lo.tarnow.pl 09.11.04, 10:42 No cena dość dobra. Matko 850 zdjęć to strasznie dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 10:51 No właśnie! wybór 300 do albumu zajął mi tydzień! nie mogłam sie zdeydowac ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.ii-lo.tarnow.pl 09.11.04, 11:30 Wiesz co Gunia, Ty jesteś niesamowita. Odpowiadasz na każde pytanie i komentarz, ale masz cierpliwość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 11:40 Po to ten wątek )) Przed moim ślubem trafiłam na taką cierpliwą dziewczynę na forum szczecińskim. Jestem jej bardzo wdzięczna do tej pory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 13:18 Witam Podobają mi sie zdjęcia, czy moge dostać namiar do fotografa - slub będę brała w okolicach Kolobrzegu??? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 13:45 hej Aga.macie już chłopca to kiedy dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 14:41 Myślę, że za 2-3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 14:39 Proszę bardzo: Jerzy Arsoba tel. 601 72 53 90. Trzeba go rezerwować dużo wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:20 Ok dzieki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 10.11.04, 11:58 Gunia, my tez planujemy podroz poslubna do Egiptu. Powiedz, z jakim biurem wyjezdzaliscie, na ile i za jaka cene? No i czy wszystko bylo ok? dziekuje, milego dnia, pogoda ladna, to moze spacerek z Michasiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.04, 12:10 Aniu byliśmy z biurem podróży Exim: 14 dni, 3300 zł za osobę w opcji all inclusive, hotel 5* Sunrise Palacio. Nie było żadnych zgrzytów. Ale pokój załatwialiśmy sobie już sami lepszy, bo dostaliśmy w nieciekawym miejscu. Za 1 $ otrzymaliśmy chyba najlepszy pkój w hotelu! Ale bardziej poleciłabym Ci biuro podrózy Sun $ Fun. Znajomi, którzy byli z nami płacili 500 zł mniej od osoby, a wszystko mieli tak samo! Pogoda faktycznie ładna. Michałek śpi. Ma zapalenie gardła. Ale myślę, że 15 minut spaceru mu nie zaszkodzi. Pozdrawiam i miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 10.11.04, 12:18 Gunia, no to szczegolnie dbaj o jego gardelko- jakos go opatul podczas spaceru. U lekarza byliscie? Jesli nie, to koniecznie pojdzcie, bo licho nie spi! Dziekuje za Twoja cierpliwosc przy odpowiadaniu na moje pytania! A masz moze adres mailowy Exima? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.04, 12:37 Byłam wczoraj u lekarza. Mówił, że to nie jest coś poważnego i żeby nie wychodzić tylko jak zimno i wieje, a dzisiaj chyba ładnie jest. Poza tym Michałek uwielbia spacery. Nie mam ich adresu mailowego. Wszystko w biurze załatwialam. Poszukaj na googlach albo najlepiej na forum o Egipcie (bardzo pomocne): forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=622 Odpowiedz Link Zgłoś