Gość: annasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:23 Kto robił wesele w restauracji Serafino przy pl. Wilsona w Warszawie? Jakie są wasze wrażenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annasi Re: serafino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:29 podciągam, może jeszcze ktoś odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
angelab Re: serafino 08.11.04, 08:07 Aniu, polecam - bylam tam na Balu Sylwestrowym - jedzenie pyszne, tylko wydaje mi sie sala nie na wiecej niz 100 osob, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annasi Re: serafino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:26 Dzięki już myślałam że nikt nie odpowie. Nasze wesele będzie na góra 80 osób, więc nie ma problemu. Jestem prawie zdecydowana. Może jeszcze jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: serafino IP: *.wpia.uw.edu.pl 08.11.04, 18:05 Byłem na weselu, sam prawie tam urządzałem (ale mieliśmy 110 osób). Goraco polecam, jedzenie b.dobre, obsługa miła, na 100% lokal uczciwy, bo znam osobiście ludzi, którzy to prowadzą. Obok jest kościół Św. Stanisława Kostki, więc można połączyć ślub i wesele. Reasumując, POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś