Gość: Andzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:37 Mam do Was pytanie po ile płacicie za jeden dzień video filmowania? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzesio Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:08 dzień filmowania wesela ,bo pewnie o to pytasz kosztuje wraz z montażem ok 1000zł.cena zależy od terminu,regionu kraju,jakości sprzętu i montażu oraz popytu na danego kamerzystę.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:37 Ja płacę 800 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: 195.94.206.* 17.11.04, 12:57 jeżeli płacisz 800 zł w Warszawie to może podasz namiar, to moze ja też skorzystam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesio Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:20 zawsze dziewczyny paczcie na jakość do ceny.Ja biorę około 1000 zł.Jesli chciałybyście obejrzeć moje prace mój meail- calvas@o2,pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:03 Niestety jestem z małopolski Odpowiedz Link Zgłoś
amantad Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ 19.11.04, 12:14 Zlotowki nie zaplace, bo nie chce zadnego kamerzysty, co sie bedzie moim gosciom pod nogami platal. I w oczy swiecil. Niech sie ludzie dobrze bawia. Nawet i do upadlego i bez kwitow na to. Wystarcza mi zdjecia z samego slubu i wejscia na sale. A pozniej hulaj dusza. Bezstresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:35 Zebyś tylko potem nie żałowała mój brat też tak myślał i zrobił wesele bez kamery bo po co mu będzie wszystkich ograniczała i krępował bo to fakt a teraz tego żałuje bo chętnie poglądałby swoje wesele.Zdjęcie tego tak nie oddadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.chello.pl 20.11.04, 19:52 Ja za dzień videofilmowania biorę 850zł. - Jestem z W-wy. W tej cenie jest filmowanie wesela: filmowanie, obróbka cyfrowa (montaż), zapis na płycie DVD lub kasecie VHS. Jest możliwość zamówienia teledysku ze ślubu, wesela. Kontakt: Paweł 0506-678-853, (022)646-97-05 e-mail: pskrzecz@ts-comp.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś