Dodaj do ulubionych

Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:37
Mam do Was pytanie po ile płacicie za jeden dzień video filmowania?

Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: grzesio Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:08
      dzień filmowania wesela ,bo pewnie o to pytasz kosztuje wraz z montażem ok
      1000zł.cena zależy od terminu,regionu kraju,jakości sprzętu i montażu oraz
      popytu na danego kamerzystę.pozdrawiam.
      • Gość: amelia Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:37
        Ja płacę 800 zł
        • Gość: kasia Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: 195.94.206.* 17.11.04, 12:57
          jeżeli płacisz 800 zł w Warszawie to może podasz namiar, to moze ja też
          skorzystam..
          • Gość: grzesio Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:20
            zawsze dziewczyny paczcie na jakość do ceny.Ja biorę około 1000 zł.Jesli
            chciałybyście obejrzeć moje prace mój meail- calvas@o2,pl
            • Gość: Andzia Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:03
              Niestety jestem z małopolski
    • amantad Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ 19.11.04, 12:14
      Zlotowki nie zaplace, bo nie chce zadnego kamerzysty, co sie bedzie moim
      gosciom pod nogami platal. I w oczy swiecil. Niech sie ludzie dobrze bawia.
      Nawet i do upadlego i bez kwitow na to.
      Wystarcza mi zdjecia z samego slubu i wejscia na sale. A pozniej hulaj dusza.
      Bezstresowo.
      • Gość: Andzia Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:35
        Zebyś tylko potem nie żałowała mój brat też tak myślał i zrobił wesele bez
        kamery bo po co mu będzie wszystkich ograniczała i krępował bo to fakt a teraz
        tego żałuje bo chętnie poglądałby swoje wesele.Zdjęcie tego tak nie oddadzą.
    • Gość: Paweł Re: Filmowanie!!$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.chello.pl 20.11.04, 19:52
      Ja za dzień videofilmowania biorę 850zł. - Jestem z W-wy.
      W tej cenie jest filmowanie wesela: filmowanie, obróbka cyfrowa (montaż),
      zapis na płycie DVD lub kasecie VHS.
      Jest możliwość zamówienia teledysku ze ślubu, wesela.
      Kontakt: Paweł 0506-678-853, (022)646-97-05
      e-mail: pskrzecz@ts-comp.pl
      Zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka