Gość: Ania IP: *.ii / 217.144.201.* 19.11.04, 08:17 Cześć dziewczyny! Czy któraś z Was brała niedawno albo bierze ślub w Tarnowie bądź okolicy? Mój w czerwcu. Może wymienimy się doświadczeniami!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:23 Hej witaj w klubie ja mam początkiem czerwca i mieszkam w okolicach tarnowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / 217.144.201.* 19.11.04, 09:29 Jak przygotowania? Macie np fotograffa i kamerzystę, bo ja mam problem. I gdzie masz ślub i wesele!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:44 podaje Ci mojego e-maila borix@interia.pl odezwij się to ci wszystko opisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:31 O jak fajnie że jest ktoś na forum z moich stron ja wychodzę za mąż Też nie mam jeszcze fotografa i sukienki a ty już masz sukienke? Mamy już lokal, orkiestrę, samochód, kamerzyste i tyle a czasu już nie ma wiele i zaczynam się stresować. Od grudnia zaczynam szukać sukienki a jak u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia* Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 22.11.04, 12:54 Ja brałam ślub w Tarnowie w czerwcu br, ślub u bł. Karoliny, wesele 220v. Jesli macie jakieś pytania - odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:36 A jakiego miałaś fotografa i gdzie kupiłaś sukienkę? jest w tarnowie jakiś wybór?? Czy masz jakieś doświadczenia które możesz przekazać np czego byś nie zrobiła albo zrobiła oczywiście chodzi mi o całą oprawę ślubu i wesela? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia* Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 22.11.04, 13:48 Sukienkę miałm z ogłoszenia tzn. używaną, ale dokładnie w takim fasonie jak chciałam a 2 razy tańszą. Dodatki kupowałam na Nowym Świecie - ten salon polecam - miła obsługa i przystępne ceny. Uwaga natomiast na salon na Wałowej - pani robiła łaskę że odpowiada na pytania i jakoś nie jasno tłumaczyła zasady kupna i wypożyczeń (tzn słyszałam i przypuszczam że wypożyczają i sprzedają te same suknie, rozumiecie?)Dobry komis jest na Targowej - duży wybór butów - oczywiście nowych, i zaproszeń. Jeśli chodzi o fotografa to był to znajomy Taty, ale cenę odpowiednią sobie zaśpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia* Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 22.11.04, 13:51 Ach! Czego bym nie zrobiła!? Nie denerwowałabym się tak! To trudne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:31 Dzięki Kasiu za rady i życzę wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 29.11.04, 10:48 Ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:01 Ja jestem już szczęśliwą mężatką. Ślub braliśmy w Kościele Matki Bożej Fatimskiej, a przyjęcie weselne mieliśmy w Mikołajowicach (polecam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 06.12.04, 12:59 A z kościoła jesteś "zadowolona"? Chodzi mi o atmosferę i załatwianie formalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:29 wszystko poszło bez problemów. Proboszcz jest bardzo fajny udzielał nam też ślubu i cały czas nas rozśmieszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue Re: Ślub w Tarnowie IP: 133.5.191.* 09.12.04, 04:55 hej, ja tez biore slub w Tarnowie, w pazdzierniku w Kosciele Ksiezy Filipinow na Pilsudskiego, wesele w Crystal Park powodzenia w przygotowaniach, sue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 13.12.04, 10:11 Mój ślub w czerwcu 2005. Już nie mogę się doczekać! Poszukuję solidnej cukierni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue Re: Ślub w Tarnowie IP: 133.5.191.* 15.12.04, 05:17 a ja poszukuje solidnej kosmetyczki, mozecie cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ślub w Tarnowie IP: *.j.pl 21.12.04, 13:36 Podtrzymuję temat...moze ktos polecic dobra kosmetyczke i fryzjerke z Tarnowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Ślub w Tarnowie IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 25.12.04, 13:22 Dobra kosmetyczka w cenie. poradzcie coś bo fryzjerke już mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ślub w Tarnowie IP: *.j.pl 27.12.04, 12:26 ja mam ślub w czerwcu,Moniko a czy mozesz polecic mi fryzjerke bo z tego co pisalas to juz jakas znalazlas.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Ślub w Tarnowie IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 25.12.04, 13:17 Cześć mój ślub też w tarnowie w lipcu . Dopiero w lipcu a ja juz sie denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny Re: Ślub w Tarnowie IP: *.faith.pl / 80.51.255.* 06.02.05, 22:48 Czesc Dziewczyny Czy mozecie polecic z Tarnowa jakos dobra orkiestre oraz kamerzyste. Slub mam we wrzesniu. Za wszelkie namiary bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dako Re: Ślub w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:28 Czesc Dziewczyny Ja biorę ślub w lipcu. Czy któraś z Was orientuje się gdzie w Tarnowie można zorganizować uroczysty obiad w eleganckim lokalu i jakie są koszty takiego obiadu od osoby? Pozdrawiam wszystkie tegoroczne panny młode a szczególnie te lipcowe ) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltra Re: Ślub w Tarnowie 26.02.05, 15:22 Jeżeli nie znalazłaś orkiestry to napisz do mnie to coś ci podpowiem tylko o termin będziesz musiała dzwonić i pytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: fryzjer kto poleci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:04 u kogo można się fajnie uczesać i oczywiście ładny kolor zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam Re: fryzjer kto poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:01 polecam zaklad fryzjerski "U Moniki" na Brandstettera, sukienke szyje mi salon na ul Targowej, a slub 23.kwietnia - juz sie denerwuje )) czy ktos tez tak niedlugo wychodzi za mąż? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: fryzjer kto poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:39 Ja w czerwcu ale tez sie denerwuje. Miriam a czy makijaz robisz sobie sama czy może jakas kosmetyczka w tarnowie Ci robi?Jesli znasz dobrą to daj namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam Re: fryzjer kto poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:27 Aga, makijaż po namyśle i konsultacji robie sobie sama - nie chwaląc sie potrafię sie wymalować ladnie (to opinia obiektywna) poza tym, chyba bałabym się efektu końcowego tzn. że makijaż mi nie bedzie odpowiadał, że się będę źle w nim czuła. W końcu sama wiem co mi najbardziej odpowiada. Makijaż ślubny będzie delikatny, róż z odcieniem szarości Akurat do mojej sukni (częściowo różowa). A Ty na co się zdecydujesz? Chyba bedziemy miły piękną wiosnę w ten dzien POzdrawiam, miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipsionek Re: Ślub w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:35 Cześć! Ja biorę ślub w sierpniu w parafii w Mościcach a wesele mamy w Starym Kasynie. Gdzie sa ładne sukienki? Słyszalam dużo pozytywnych opinii na temat salonu na Nowym Świecie, może ktoś zna inne miejsca? i Jeśli ktoś ma namiary na kosmetyczke i fryzjerkę to ja bardzo poproszę . Ostatnie pytanie: ile dajecie księdzu na mszę, bo to co miasto to ma inny "cennik". Pozdrawiam wszystkie tarnowskie panny młode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ślub w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:53 ipsionek ja mam slub u ksiezy misjonaż na Krakowskiej. Myślimy dać ok 300zł+ oczywiście organista+zapowiedzi to sie troche uzbiera. A co do makijażu to się sama boję malować bo niepotrafię. Byłam się pytać w tym salonie kosmetycznym na Nowym Świecie (koło salonu z sukniami) ale jakaś niemiła była ta kobieta, a poza tym podkład który proponowała na całą noc był wg. mnie kiepskawy jak za taką cene. A najgorsze to mam z fryzjerką bo przyznam siue, ze na codzień mieszkam w Krakowie i nie znam fryzjerów w Tarnowie. Suknię juz mam ale zamowiłam niestety w Krakowie, tak więc nie mogę ci pomoc ipsionek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipsionek do: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:43 Ja tez mieszkam w Krakowie i zastanawiałam się, czy tam kupić suknię. Jaki salon polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:27 właśnie ile dajecie księdzą pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:45 Ipsionek ja już kupiłam w Krakowie (największy wybór) biała pokryta koronką, śliczniucha nie ma co)) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-mich Re: Ślub w Tarnowie 16.06.14, 14:20 Ja kupowałam w MissCherie Super obsługa. Fotografa mieliśmy www.annaczernecka.pl i jestem bardzo zadowolona. Piękne zdjęcie i wyczucie chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ślub w Tarnowie IP: *.pronet.lublin.pl 28.04.05, 20:03 ja biorę ślub 15 lipca 2006, salę już zarezerwowaliśmy, gdyż nie mieszkamy w tarnowie i niewiele mamy okazji by tam być, więc gdy się nadarzyła jedna to postanowiliśmy poszukać sali. wesele będzie w zajeździe pod dębem, gdyż sala nam się spodobała, a ponadto mają dużo miejsc noclegowych, a to dla mnie istotne, bo będziemy mieć większość przyjezdnych gości......właściwie, to zupełnie w ciemno zdecydowaliśmy się na salę, ale myślę, że nie będziemy żałować - czy ktoś z was się tam bawił i ma jakieś spostrzeżenia??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś