Dodaj do ulubionych

Ślub w Tarnowie

IP: *.ii / 217.144.201.* 19.11.04, 08:17
Cześć dziewczyny! Czy któraś z Was brała niedawno albo bierze ślub w Tarnowie
bądź okolicy? Mój w czerwcu. Może wymienimy się doświadczeniami!?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:23
      Hej witaj w klubie ja mam początkiem czerwca i mieszkam w okolicach tarnowasmile
      • Gość: Ania Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / 217.144.201.* 19.11.04, 09:29
        Jak przygotowania? Macie np fotograffa i kamerzystę, bo ja mam problem. I gdzie
        masz ślub i wesele!?
        • Gość: Kasia Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:44
          podaje Ci mojego e-maila borix@interia.pl odezwij się to ci wszystko opisze.

Pozdrawiam
    • Gość: Paola Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:31
      O jak fajnie że jest ktoś na forum z moich stronsmile ja wychodzę za mąż smile
      Też nie mam jeszcze fotografa i sukienki a ty już masz sukienke?
      Mamy już lokal, orkiestrę, samochód, kamerzyste i tyle a czasu już nie ma wiele
      i zaczynam się stresować. Od grudnia zaczynam szukać sukienki a jak u ciebie?
    • Gość: Kasia* Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 22.11.04, 12:54
      Ja brałam ślub w Tarnowie w czerwcu br, ślub u bł. Karoliny, wesele 220v. Jesli
      macie jakieś pytania - odpowiem.
      • Gość: Paola Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:36
        A jakiego miałaś fotografa i gdzie kupiłaś sukienkę? jest w tarnowie jakiś
        wybór?? Czy masz jakieś doświadczenia które możesz przekazać np czego byś nie
        zrobiła albo zrobiła oczywiście chodzi mi o całą oprawę ślubu i weselasmile?

Pozdrawiam
        • Gość: Kasia* Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 22.11.04, 13:48
          Sukienkę miałm z ogłoszenia tzn. używaną, ale dokładnie w takim fasonie jak
          chciałam a 2 razy tańszą. Dodatki kupowałam na Nowym Świecie - ten salon
          polecam - miła obsługa i przystępne ceny. Uwaga natomiast na salon na Wałowej -
          pani robiła łaskę że odpowiada na pytania i jakoś nie jasno tłumaczyła zasady
          kupna i wypożyczeń (tzn słyszałam i przypuszczam że wypożyczają i sprzedają te
          same suknie, rozumiecie?)Dobry komis jest na Targowej - duży wybór butów -
          oczywiście nowych, i zaproszeń.
          Jeśli chodzi o fotografa to był to znajomy Taty, ale cenę odpowiednią sobie
          zaśpiewał.
          • Gość: Kasia* Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 22.11.04, 13:51
            Ach! Czego bym nie zrobiła!? Nie denerwowałabym się tak! To trudne!
            • Gość: Paola Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:31
              Dzięki Kasiu za rady smilei życzę wszystkiego dobregosmile
              • Gość: Ania Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 25.11.04, 14:15
                Dzięki!
    • Gość: Ania Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 29.11.04, 10:48
      Ktoś jeszcze?
    • Gość: Anka Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:01
      Ja jestem już szczęśliwą mężatką. Ślub braliśmy w Kościele Matki Bożej
      Fatimskiej, a przyjęcie weselne mieliśmy w Mikołajowicach (polecam).
      • Gość: Ania Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 06.12.04, 12:59
        A z kościoła jesteś "zadowolona"? Chodzi mi o atmosferę i załatwianie
        formalności.
        • Gość: Anka Re: Ślub w Tarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:29
          wszystko poszło bez problemów. Proboszcz jest bardzo fajny udzielał nam też
          ślubu i cały czas nas rozśmieszał.
    • Gość: sue Re: Ślub w Tarnowie IP: 133.5.191.* 09.12.04, 04:55
      hej, ja tez biore slub w Tarnowie, w pazdzierniku w Kosciele Ksiezy Filipinow
      na Pilsudskiego, wesele w Crystal Park

powodzenia w przygotowaniach,
      sue
      • Gość: Iga Re: Ślub w Tarnowie IP: *.ii / *.is.net.pl 13.12.04, 10:11
        Mój ślub w czerwcu 2005. Już nie mogę się doczekać! Poszukuję solidnej cukierni.
        • Gość: sue Re: Ślub w Tarnowie IP: 133.5.191.* 15.12.04, 05:17
          a ja poszukuje solidnej kosmetyczki, mozecie cos polecic?
          • Gość: Aga Re: Ślub w Tarnowie IP: *.j.pl 21.12.04, 13:36
            Podtrzymuję temat...moze ktos polecic dobra kosmetyczke i fryzjerke z Tarnowa
          • Gość: Monika Re: Ślub w Tarnowie IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 25.12.04, 13:22
            Dobra kosmetyczka w cenie. poradzcie coś bo fryzjerke już mam
            • Gość: aga Re: Ślub w Tarnowie IP: *.j.pl 27.12.04, 12:26
              ja mam ślub w czerwcu,Moniko a czy mozesz polecic mi fryzjerke bo z tego co
              pisalas to juz jakas znalazlas.Dzieki.
    • Gość: Monika Re: Ślub w Tarnowie IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 25.12.04, 13:17
      Cześć mój ślub też w tarnowie w lipcu . Dopiero w lipcu a ja juz sie denerwuje
      • Gość: jenny Re: Ślub w Tarnowie IP: *.faith.pl / 80.51.255.* 06.02.05, 22:48
        Czesc Dziewczyny

Czy mozecie polecic z Tarnowa jakos dobra orkiestre oraz kamerzyste.
        Slub mam we wrzesniu.

Za wszelkie namiary bede bardzo wdzieczna.

Pozdrawiam
        • Gość: dako Re: Ślub w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:28
          Czesc Dziewczyny

Ja biorę ślub w lipcu. Czy któraś z Was orientuje się gdzie w Tarnowie można
          zorganizować uroczysty obiad w eleganckim lokalu i jakie są koszty takiego
          obiadu od osoby?
          Pozdrawiam wszystkie tegoroczne panny młode a szczególnie te lipcowe smile)
          • zoltra Re: Ślub w Tarnowie 26.02.05, 15:22
            Jeżeli nie znalazłaś orkiestry to napisz do mnie to coś ci podpowiem tylko o
            termin będziesz musiała dzwonić i pytać
            • Gość: Ania Re: fryzjer kto poleci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:04
              u kogo można się fajnie uczesać i oczywiście ładny kolor zrobić?
              • Gość: miriam Re: fryzjer kto poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:01
                polecam zaklad fryzjerski "U Moniki" na Brandstettera, sukienke szyje mi salon
                na ul Targowej, a slub 23.kwietnia - juz sie denerwuje smile)) czy ktos tez tak
                niedlugo wychodzi za mąż? pozdrawiam
                • Gość: Aga Re: fryzjer kto poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:39
                  Ja w czerwcu ale tez sie denerwuje.
                  Miriam a czy makijaz robisz sobie sama czy może jakas kosmetyczka w tarnowie Ci
                  robi?Jesli znasz dobrą to daj namiary.
                  • Gość: miriam Re: fryzjer kto poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:27
                    Aga,
                    makijaż po namyśle i konsultacji robie sobie sama - nie chwaląc sie potrafię sie wymalować ladnie (to opinia obiektywna) poza tym, chyba bałabym się efektu końcowego tzn. że makijaż mi nie bedzie odpowiadał, że się będę źle w nim czuła. W końcu sama wiem co mi najbardziej odpowiada. Makijaż ślubny będzie delikatny, róż z odcieniem szarości smile Akurat do mojej sukni (częściowo różowa). A Ty na co się zdecydujesz? Chyba bedziemy miły piękną wiosnę w ten dzien smile
                    POzdrawiam,
                    miriam
            • Gość: ipsionek Re: Ślub w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:35
              Cześć! Ja biorę ślub w sierpniu w parafii w Mościcach a wesele mamy w Starym
              Kasynie. Gdzie sa ładne sukienki? Słyszalam dużo pozytywnych opinii na temat
              salonu na Nowym Świecie, może ktoś zna inne miejsca? i Jeśli ktoś ma namiary na
              kosmetyczke i fryzjerkę to ja bardzo poproszę . Ostatnie pytanie: ile dajecie
              księdzu na mszę, bo to co miasto to ma inny "cennik". Pozdrawiam wszystkie
              tarnowskie panny młodewink
              • Gość: Aga Re: Ślub w Tarnowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:53
                ipsionek ja mam slub u ksiezy misjonaż na Krakowskiej. Myślimy dać ok 300zł+
                oczywiście organista+zapowiedzi to sie troche uzbiera.
                A co do makijażu to się sama boję malować bo niepotrafię. Byłam się pytać w tym
                salonie kosmetycznym na Nowym Świecie (koło salonu z sukniami) ale jakaś
                niemiła była ta kobieta, a poza tym podkład który proponowała na całą noc był
                wg. mnie kiepskawy jak za taką cene.
                A najgorsze to mam z fryzjerką bo przyznam siue, ze na codzień mieszkam w
                Krakowie i nie znam fryzjerów w Tarnowie.
                Suknię juz mam ale zamowiłam niestety w Krakowie, tak więc nie mogę ci pomoc
                ipsioneksmile
                • Gość: ipsionek do: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:43
                  Ja tez mieszkam w Krakowie smile i zastanawiałam się, czy tam kupić suknię. Jaki
                  salon polecasz?
                  • Gość: Ania Re: do: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:27
                    właśnie ile dajecie księdzą pieniędzy?
                  • Gość: Aga Re: do: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:45
                    Ipsionek ja już kupiłam w Krakowie (największy wybór) biała pokryta koronką,
                    śliczniucha nie ma cosmile))
              • ania-mich Re: Ślub w Tarnowie 16.06.14, 14:20
                Ja kupowałam w MissCherie Super obsługa. Fotografa mieliśmy www.annaczernecka.pl i jestem bardzo zadowolona. Piękne zdjęcie i wyczucie chwili
    • Gość: Ada Re: Ślub w Tarnowie IP: *.is.net.pl 28.04.05, 14:26
      Ktoś planuje?
    • Gość: sylwia Re: Ślub w Tarnowie IP: *.pronet.lublin.pl 28.04.05, 20:03
      ja biorę ślub 15 lipca 2006, salę już zarezerwowaliśmy, gdyż nie mieszkamy w
      tarnowie i niewiele mamy okazji by tam być, więc gdy się nadarzyła jedna to
      postanowiliśmy poszukać sali. wesele będzie w zajeździe pod dębem, gdyż sala
      nam się spodobała, a ponadto mają dużo miejsc noclegowych, a to dla mnie
      istotne, bo będziemy mieć większość przyjezdnych gości......właściwie, to
      zupełnie w ciemno zdecydowaliśmy się na salę, ale myślę, że nie będziemy
      żałować - czy ktoś z was się tam bawił i ma jakieś spostrzeżenia???
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka